منم دقیقا مشکل شما رو دارمنقل قول:
راه حلی پیدا کردین ؟
منم دانلود شبانه برام خیلی مهمه و حتما شبی 500 مگ رو باید دانلود کنم
اما الان لیمتم کردن
Printable View
منم دقیقا مشکل شما رو دارمنقل قول:
راه حلی پیدا کردین ؟
منم دانلود شبانه برام خیلی مهمه و حتما شبی 500 مگ رو باید دانلود کنم
اما الان لیمتم کردن
نه اسیاتک مثل شاتل مذخرف نیست که محدود کنه!نقل قول:
برو یه شرکت دیگه شاتل فایده نداره همش محدود میکنن!
راه حلی جز تغییر شرکت نداره من همه جا رفتم شکایت کردم فاییده نداشت امدم اسیاتک!نقل قول:
برو یه شرکت دیگه شاتل فایده نداره همش محدود میکنن!
سلامنقل قول:
پارس آنلاین سرویس 128 ساعت 5 تا 7 حداقل 500 مگابایت دانلود داری
من الان مشکلم شبانه هست اسیاتک شبانش چطوریه ؟نقل قول:
در طول روز از شاتل خیلی راضی هستم چون همیشه وصله و قطع نمیشه
شبانه آسیاتک چرته.اولا که باید یوزر نیم پسورد جدا بزنی.میانگین سرعت شبانشم کلا 45 هست.از ساعت 2 شب تا 7 صبح هست.یهنی کلا شاید بتونی 500 600 مگ شبی دانلود کنی.شبانه پارس آنلان به نظر خیلی بهتره.نقل قول:
من مییخوام هر جور شده برم ماتریکس
قیمت بالاتر میدی اما کیفیتش خیلی بهتر از شاتله ... حالا با اسیا تک مقایسش نکردم چون اسیا تک نداشتم ..
512 هم میخوام بگیرم ...
512 - یک ماهه - 23 تومن - 4 گیگ میصرفه نه ؟
چرا اطلاعات دقیق نمیدین؟
آسیاتک سرویس 128
سرعت دانلود شبانه گفتین 45 هست از 2 تا 7
سرعت دانلود روزانه چقدر هست؟؟؟؟؟
قیمت 128 سه ماهه چقدره؟؟؟
=======
پارس آنلاین 128 چجوره؟؟
سرعت دانلود روزانه و دانلود شبانه
ترافیک رایگان شبانه از ساعت چند تا چند هست؟؟
قیمت 128 سه ماهه چقدره؟؟
=======
لطفا اینو هم بگید که شبانه رو تا حالا محدود کردن در این شرکت ها یا نه چون اگر حتی یه بار این کارو کرده باشن در آینده باز هم این کارو میکنن
مثل شاتل که الان داره این کارو میکنه و همه مشتری های خودش رو داره میپرونه
بستگی داره چی واست مهم باشه.بعضی ها وب گردن.اصلا واسشون دانلود مهم نیست.این جور افراد 128 شرکتی باید بگیرن که پینگش خیلی خوب باشه.چوت پینگ ربطی به سرعت دالود نداره.یعنی پینگ 128 512 یکی هست.بعضی ها دانلود واسشون مهمه.اونم دانلود مجانی.این جور افراد باید برن دونبال شرکتی که شبانه با سرعت دانلود خوب و زمان بیشتر داشته باشه.بعضی پولشون از پارو بالا میره.دانلود روزانه زیاد انجام میدن.این جور افراد باید برن دنبال شرکتی که دانلود روزانه خوبی دارد.ترافیک ماهیانشون هم زیاد بگیرن.توو ایم مورد باید جای 128 512 بگیرن که دانلود روزانشون بالا باشه.حالا شما جزو کدوم دسته ای؟نقل قول:
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
پینگ افتضاح.شرکت آسیاتک.ساعت 11:41
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
من روزانه وبگردی برایم سرعت 25 تا 40 بده بسه ..
دانلود روزانه هم نمیخوام چون کل اون پهنای گیگ رو فقط گذاشتم وبگردی ( مگر اینکه یه ویدئو مثلا یوتیوب باشه یا ورزن جدید نرم افزاری اهنگی بخوام روزانه بگیرم )
دانلود و سرعت شبانه برای من مهم است ..
بودجه در حد 23 تومن بیشتر نشه
چون 512 یک سال بیشتره که از شاتل دارم...بد عادت شدم...دیگه 128 که هیچ... حالا شاید بشه با 256 کنار بیایم ولی اونم شبا کیفیتش خراب میشه .. لا اقل 512 بگیرم که باز شب سرعت کم شد..دیگه خیلی پایین نیاد
نمیدونم حالا منظورم فهمیدین من چه جور دستیم یا نه:10:
شهرک گلستــان
خب ماتریکس شرکت خوبیه.ولی باید ببینی تووی منطقه شما چه جوریه؟ مثلا یکی از بچه ها ماتریکس داشت پیش شماره 824 خیلی راضی بود.نقل قول:
خوب با جمع بندی حرف های دوستان یک جمع بندی کردم
آسیاتک هم بخاطر عوض کردن یوزر شبانش به کارم نمیاد.
و نتیجه این شد که بین پارس آنلاین و ماتریکس یکی رو انتخاب کنم اما نمی دونم تو مرکز مخابراتی حافظ کدوم بهتره پیش شماره 228
حالا دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
من کارم وبگردی زیاد داره + شبا هم حتما به دانلودش نیاز دارم
پارس آنلاین شبانش فکر کنم از ساعت 12:30 هست.یعنی از همه شرکتا شبانش زودتر شروع میشه.یکی از یوزرای پارس آنلاین میگفت شبی4 گیگ دانلود دارهوالبته بچه شیراز نبود.نقل قول:
پارس انلاین که شهرک گلستان فیبر نوری بود ساپورت نمیکرد ، من زنگ زدم به آراکس ... تعرفه هاش هم به درد من نمیخورد ، به نظر من شرکت شلوغیه ... یه جورایی تو مایه های شاتل..نقل قول:
تازه از شاتل هم قدیمی تره . حالا که منو ساپورت نمیکنه !
صبا نت که پیر شیراز هست و تکلیفش بر همه عموم معلومه . خونه ما رو هم ساپورت نمیکنه !
آسیا تک بد نیست.. ولی احساس میکنم داره شلوغ میشه ! ... این یوزرنیم به اول حرف کاربری هم یه خوبی داره یه بدی
خوبیش اینه که خیالت راحته از شارز نت تو دیگه نمیره ... بدیش اینه که 2 شب ! پاشی بری پای کامپیوتر یوزرنیم پسورد بدی .. تعرفه هاش هم به نسبت ماتریکس کمتره
ماتریکس رو انتخاب کردم همون اولش...بعدش تازه فهمیدم که شهرک گلستان فیبر نوری... شاتل و ماتریکس
ارائه میدن در حال حاضر .
شما حتما ماتریکس زنگ بزن داخلی 3 ساعت 5 تا 7 عصر یه خانمه هست که در مورد رانژه حتما اوکی ازش بگیر
چون یه موقع هایی بعضی از نقاط شیراز پوشش دارن اما ظرفیت ممکنه نباشه
پس پیش به سوی ماتریکس ؟:دی
درود دوستان
من دانشجو هستم در صدرا منزل دارم
اینجا چی ارایه میشه؟
بهترین نت تو شیراز چی هس؟
آیا اینایی که شما نوشتین توی شهرک صدرا هم هس؟
من اگه بخوام یه اینترنت که فقط میخوام باهاش سند داشته باشم رو بگیرم و کلا ماهی 1gb حجمش باشه و 256 یا 512 باشه چقد باید هزینه کنم؟
مودم تحت چه شرایطی رایگانه؟اگه رایگان نیس باچقد هزینه میتونم بستونمش و چه مارکی خوبه که رو لپتاپ هم خوب جواب بده؟
سرویسها کدومش شبا رایگانه و چه ساعتی؟
از زیاد بودن سوالات متاسفم ولی مهمونتونم کمکم کنید خدا خیرتون بده
دستان الان بهترین سرویس نا محدود تو شیرز رو چه شرکتی ارایه میکنه
صبانت سرویس نامحدود آورده.قیمتاشم ذکر کرده.
دوست من اولا خوش آمد میگم وردتون را به شیراز...:10:نقل قول:
دقیقا شرایطی که نوشتی من از دیتانت شیراز دارم. سرعت روزانش خوبه اما شبانه متغیره بعضی شبا روی 100 هست و بعضی شبا رو 20 اصلا حساب کتاب نداره (دانلود رایگانش رو میگم) اما روزا دانلود رو 150 به بالاست....ترافیک داره
بهتره یه سر بری شرکتش بپرسی خط صدرا را ساپورت میکنه یا نه (از لحاظ سرعت)
مودم رایگان میده ...الان نمیدونم بده هنوز یا نه (البته بنظرم امانی باشه) مثلا من که الان بخوام انصراف بدم ممکنه مودم را ازم بگیرن؟؟؟!!!!ولی بهر صورت مودم رایگان از نوع coacess چینی...
ترافیک ماهیانه یک گیگ با سرعت 512 گرفتم ماهیانه با پورتش=12 تومن
آدرسش هم : اول پاسداران-نبش چوگان ساختمان سورن واحد 3 و 4 تلفنشم 8431219
بهتره حضوری بری (بازار گرمی میکنن پشت تلفن):31:
درود . اکو 512 دارم ..شهرک گلستان
و خیلی وقته محدود شدم...میخواستم شرکت عوض کنم اما متاسفانه هیچ جا نمیتونم برم
خطوط من فیبر نوری کافو است و هیچ شرکتی جز ماتریکس ( داتک ) و شاتل ساپورت نمیکند
ماتریکس به من اعلام کرده رانزه شما پنجاه پنجاه ست و اگر این مسئله اوکی بشه تعرفه زیر 30 تومن نمیتونیم به شما بدیم چون این خطوط برای ما هزینه داره و تعرفه از 30 تومن بالا باید بردارین
شاتل هم برای مشترکان جدید خطوط فیبر نوری تقریبا همین کار رو کرده و الان هم به من میگه شما نمیتونید به هیچکدوم از سرویس های ما تغییر سرویس بدین .. مگر اکو دو مگ ماهی 24 خورده فکر کنم باشه
و ما حتی برای مشترکین جدید شهرک گلستان خطوط 2 مگ اکو ارائه میدهیم
اینا به خاطــر هزینه فیبر نوری نرخ تعرفه مخابرات به شرکت هاست
خلاصه با این اوضاع من خودم اکو 512 ماهیانه 19 خورده میدم و با این تفاسیر بنده اجباراً شاتلی شدم و میمانم
چون هیچ شرکتی تعرفه خوب همون قیمت نمیاد به من بده ....
موید باشید و به دوستان اشنایان شهرک گلستانی خودتان خبر بدین
سلامنقل قول:
خوب چرا از خودت مخابرات(اسیاتک) نمیگیرید؟!
شلوغ تر از شاتل؟! تازه شاتل که محدود میکنه ولی اسیاتک نه
دوست عزیز اگه تا یه مدت دیگه صبر کنید صبانت خطوط فیبر نوری رو ساپورت میکنه.نقل قول:
کد:http://www.kavoshco.ir/news/details/id/378
با سلام خدمت دوستان من وقتی با سایت speedtest.net پینگ میگیرم یه پینگ نشون میده با cmd که میگیرم یه چیز دیگه نشون میده کسی میدونه دلیلش چیه؟
کد:http://up98.org/upload/server1/01/u/hqynvopi0jo7h6ox56gc.jpg
خوب سرورهاشون فرق داره شما همیشه از طریق cmd پینگ بگیرید قابل اعتماد تره!نقل قول:
سلام
کدوم شرکتا روی فیبر نوری سرویس میدن؟
شاتل که میگفت پنجاه پنجاه هست فقطم سرویس 2 مگ میدن
صبانت هم زنگ زدم کاوش رایانه شک داشت خودشم درست نمیدونست
مرکز ایمان هستم 633
دستان الان بهترین سرویس نا محدود تو شیراز رو چه شرکتی ارایه میکنه
پارس آنلاین رو شنیدم سرویس نامحدود 1024 یکی از دوستان داشت بعضی وقتا تا 1.5 مگ دانلود میکرد.نقل قول:
ماتریکس هم نامحدودش رو سرعت ددیکیت میده نه بالاتر
عزیز هر جا میری شاتل نرو دزدن به خدا... محدودیت سرعت دانلود شبانه حتی کمتر از دایل اپ 3 کیلو بایت - فروش سرویس محدود به اسم نامحدود - فروش سرویس که باید شیرش حد اکثر 10 باشه ولی اینها میگن حداقل 10- یه سر به تاپیک شاتل بزن و تاپیک شکایت از شاتل بزن بچه ها جمع شدن شکایت نامه دارن تنظیم میکنند!نقل قول:
من خودم 4 سال شاتل بودم هر روز بدتر میشد الان دیگه از دستشون راحت شدم!
فیبر نوری در انحصار اسیاتک یا همون مخابرات هست!
بقیه شرکتها را نمیدونم
صبانت هم ظاهره شما را ساپورت نمیکنه!
زنگ بزن تک تک شرکت ها بپرس 50 50 هم اگه گفتن به احتمال زیاد نمیشه!
الان فیبر نوری فقط آسیاتک میده.البته بعضی مناطق شاتل هم سرویس میده.
سلام
دوستان مخابرات استان فارس ( شیراز ) سرویس ADSL ارائه میکند ؟ اگر اینطور است چطور و به کجا باید مراجعه کرد دقیقا ؟ در سایت فقط لیست ارائه دهندگان ADSL را قرار دادند.
مخابرات هر استانی ظاهرا یک بامبولی سر ملت در میاره...
کسی میتونه در این خصوص اطلاعاتی به من بده ؟
ممنون.
سلام.خیر.می فرسته اسیاتک.خودشون اینترنت نمیدننقل قول:
دوست من همین اشتراک 1به 10 !!!!!از صبا نت خبر ندارینقل قول:
چهار شرکت فقط در شیراز خطوط فیبر نوری کافو رو ساپورت میکنن اونم نصفه نیمه 1- صبا نت : ( کاوش رایانه ) : احتمال پنجاه پنجاه خودش میگه هست اما اوکی میشه . صبا همیشه اول بوده ! بسته به تعرفه و جیب خودتون داره ازش بگیرین یا نه ... حدود سه هفته هم رانژه طول میکشه رو قبض های تلفن هم تبلیغ زده کافو نوری 2- اسیا تک ( ارم نت - مخابرات فارس ) : به احتمال خیلی زیاد شما رو ساپورت میکنه و خبری از پنجاه پنجاه نیست...چون زیر مجموعه مخابراته تعرفه هاش بهتره اما این شرکت کم کم داره شلوغ میشه شبانه هم یوزرنیم پسورد باید بهش بدین یه خوبی و یه بدی هایی داره ( مثل صبا نت ) 3- شاتل : زیر دو مگ که میشه 24 خورده به شما سرویس نمیدن .. اونم کارت دانشجویی یا مهر مغازه 4- ماتریکس : کیفیت این شرکت خیلی بهتر از سه تا بالایی هه .. اما گرون تره...باید دید برای شما میصرفه یانه به دلیل هزینه دستگاه های فیبرنوری در مخابرات و هزینه گران تر و مشکل دار شدن فیبرنوری برای شرکت ها از جمله ماتریکس .. این شرکت تعرفه زیر 30 تومن به شما نمیده...از قبل با شما توافق میکنه اگه اوکی دادین ... سرویس از 30 تومن بالا میتونید استفاده کنید . در کل کیفیت این شرکت رو من دیدم . افت سرعت خیلی کم داره 512 - 6GB - 1month = بیست و نه خورده تومن کلا ساپورت فیبرنوری میتون بگم در حال حاضر شیراز اصلا خوب نیست و کاربران بدبخت محدود هستننقل قول:
سلام
به نظر شما ارزش داره از ارم نت سرویس بگیرم؟( پارس آنلاین سرعت دانلود شبانه از 1 تا 5 صبح 25-30 و 5 تا 7 35 به بالا می باشد.)
مزیتها و معایب ارم نت؟
با سلام
دوستان کسی با سرویس های آسیاتک مشکل نداره؟
من که کلافه شدم همیشه قطعه اون مواقعی هم که وصله سرعت دانلود بالاتر از 30kb نمیره نمیدونم چیکار کنم:41:
سلام
من میخوام سرویس نامحدود CRA 256 hc از پارس انلاین با ضریب اشتراک 1 به 10 بگیرم و من موندم اگه این بین 10 نفر تقسیم میشه پس دیگه از دیل اپ هم باید سرعتش کمتر باشه و ایا کسی از این سرویس استفاده کرده؟(در ضمن من در شیراز هستم در مرکز فیاضبخش)
درودنقل قول:
چه سرویسی دارین که این سرعت شب به شما میده ؟
اگه 128 دارین کلاتو بنداز هوا :31:
اگه سرویس 256 داشته باشین تغییر ندهید..عالیه
اگر 512 دارید .. زیاد حساس نباشید.. همه شرکتا همیجورین :13:
بسته به مرکز مخابراتی شما داره .. کجای شیرازی؟ هر شرکتی یه معایبی داره..
ارم نت 2 تا 7 فکر میکنم رایگانه که باید یوزرنیم پسورد بدی تا رایگانش فعال شه .
مثل شاتل و پارس انلاین و ماتریکس نیست که مودم اتوماتیک بره رو شبانه رایگان
قیمت هاش واقعا به نظر مناسبه.. مخصوصا 128 هــا
برای 128 به بالا هم کارت دانشجویی نمیخواد
زیر نظر مخابرات فارس هست و .. پهنای باند کم نداره چون ساپورت از مخابرات میشه
سرعتش هم من نداشتم که بگم ... اگه بتونی از هم محله ای ها بپرسی تحقیق کامل کردی :10:
در کل شبانه همه ملت میریزن میاین دانلود شبانه میکنن افت سرعت همه جا هست...توقع نداشته باشید دقیقا همون سرعت روزانه رو شبانه به شما بده..:46:.فقط اگه خیلی خیلی سرعت شما از حد انتظار پایینه تغییر شرکت بدهید
شاتل که اصلا حرفشو نزن:2:نقل قول:
خودم 4سال شاتل داشتم هرسال بدتر میشه وضعیتش!
دوستانی که مشترک شاتل بودند و هستند شناسه کاربریشون را برای اقای جوادی بفرستن تا ضمیمه پرونده شکایت بشه هر چی بیشتر باشه تعداد نفرات بهتره!
اسیاتک شریک تجاری مخابراته توی استان فارس! و سرویسهای اسیاتک همون مخابراتهنقل قول:
مخابرات نصف اسیاتک را خریده!
سرعت روزانه و شبانه همه سرویسهای ارم نت یکی هستنقل قول:
شبانه هم سرعت دانلودش فعلا45 هست اگه کمتر نکنن!
سلام دوستان
من یک مودم 4 پورت وایرلس Tp-link دارم که اخیرا دچار مشکل عجیبی شده . مشکل اینکه که در برخی از ساعات روز ( مخصوصا صبح ها ) چراغ اینترنت ام خاموش میشه و اینترنت قطع می شه ( چراغ ADSL روشن است ) و با روشن و خاموش کردن مودم هم درست نمیشه اما چند ساعت بعد خودش درست میشه. بعضی وقت ها هم چراغ internet روشن است اما سرعت خیلی خیلی کند میشه ( زیر دیال آپ ) اما همون موقع که مودم رو دوباره تنظیم می کنم و در حالت bridge می زارم سریع صفحات رو باز می کنه و مشکلی نداره ! مشکل در حالت ppeo هست.
یکی از دوستان دیگه ام که همین مارک مودم و از همین شرکت سرویس داره مشکلی نداره ! نمی دونم . گیج شدم :44:
با سلام
دوستان درباره همیارنت چیزی نگفتید ؛ من گلستانم و یکی از دوستان داره ازش استفاده میکنه میگه واقعا راضی هست . کسی خبر دیگه ای نداره از این شرکت؟
علیک سلامنقل قول:
شهرک گلستان یا خیابون گلستان کاکو ؟
همیار نت تا اونجایی که من میدونم پورت اضافی و جا خالی نداره ! حالا شما زنگ بزنید بهشون ..
دفتر مرکزی ش هم خیابون زرگری هست
یه نمایندگی هم داره تراشه سبز طرف سینماسعدی
کلا به این یا دفترمرکزی زنگ بزنی فرقی نمیکنه تعرفش یکی هه
کد:
http://www.tarashesabz.com/price.php