نقل قول:
دقیقا منم همین کار رو کردم با مسولیت خودم گفتم وصل کنید وصل کردن:31:
Printable View
نقل قول:
دقیقا منم همین کار رو کردم با مسولیت خودم گفتم وصل کنید وصل کردن:31:
شاتل توی نوروز برای کاربران فعلیش هدیه و سرویس خاصی نداره ؟
اي مارمولك تو كه به من گفتي ميخواي به %30 تخفيف برسي بري art 2 :31::31::31:نقل قول:
:10:
من 4 شنبه آرت 2 میشم ولی تاحالا به 3 نفر کارت دادم ... پس خیلی به هم ربط ندارن ... کارت دادن یه سود کاملاً 2 جانبه داره ... هر کی مسیرش به من نزدیک بود من کارت میدم ... هر کی به تو بود تو بده ... هر کی به zexin نزدیک بود اون بده ... اوکی ؟؟ :46::8:
:10: مخلص همگی
والا من یه هفته پیش زنگ زدم همینو بهشون گفتم...نقل قول:
اوناهم گفتن بچهای که بدنیا میاد براش کادو میخرن ولی برای بچه 5 ساله که کادو نمیخرن:18::18::18::18::18:
پس من چی؟:31:نقل قول:
(یه چیزی شما که تهرونید چطوری درخواست کارت میدین؟ منظورم اینه که پا میشین میرین دم شرکت کارت میگیرین؟؟:18: اگه اینطوریه که برای من اصلا صرف نمیکنه چون تا اونجا باید 2-3 تومن + 3 ساعت الاف بشم...تا چی؟ مثلا 2000 تومن تو دوره بعدی بهم تخفیف بدن):18::18:
مهدی تو هم تهرانی ؟؟ .... باشه تو هم بازی :31:نقل قول:
آره من که میرم دم شرکت تو شریعتی میگیرم ... البته من مسیرم می خوره ... نزدیکم ...
پس من چی منم بازی!:31::27::19:نقل قول:
دوستان چرا توی شهرستان کسی که ثبت نام میکنه بهش اول کار یوزر نیم نمیدن که پیگیری کنه!
دوست عزيز من با تورنت كار ندارم. ولي دانلودم با لينك مستقيم 29 KB/s هستش. :20:نقل قول:
اینم وضعیت 512 اکو شاتل در نزدیکی سال جدید (سرعتها رو زیاد کردن و عیدی دادن:13::21:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یواش یواش بوش میاد که ازش شاتل هم باید کوچ کرد ...
این تست رو ساعت 4 بعد از ظهر گرفتم شبها که اونقدر افتضاح شده که پینگ بالاتر از 900 و موفق به کامل کردن تست سرعت هم نمیشه :21::13:
8 فروردین دورم تموم میشه اگر اوضاع به همین منوال باشه میرم صبانت یا آسیاتک یا ....
من پس چی:10:نقل قول:
خط بازار-ونک مال من:27:
از بی عرضگی خودم بود . دوشنبه کچلشون می کنم :31:نقل قول:
اخه مشکل من نصب مودم هست که از هرکس پرسیدم چه طوری وایرلس نصب کنم گفت نمی دونم:19:
ای بابا..بعد یه عمر تازه میگی لیلی زن بود یا دختر؟؟:31::31::31:نقل قول:
اره عزیز ما تهرون هستیم
مسیرمون هم که نمیخوره به اونجا:دی
میخوای آدرس بدم سر راهت یه چنتا کارت هم واسه من بگیر:31::31::31::31::31:
ای بابا:19::19:نقل قول:
اینطوری که پیش بره همه میخوان بیان تو کار، تحویل کارت....دیگه چیزی به ما نمیرسه....:19::19:
(شوخی بید ها!؟:21:)
نقل قول:
حالا که این طوری شد
تحویل کارت طلایی شاتل در تمام تهران به صورت رایگان همراه با قرعه کشی روزانه و جوایزی همچون سکه طلا . سفراروپا با کشتی کروز و منزل مسکونی به همراه خدمه و .....:33:
اقا به شهرستانها هم میدین؟!:34: البته همراه با جوایز!:31:نقل قول:
برای شهرستان جوایزمون فرق می کنه : دوردنیا به همراه 20 نفر از اعضای خانواده با هواپیمای اموزشی بدون قرعه کشی:27:نقل قول:
اقا پس واجب شد!:31: شرایط را پ.خ کن:27::31:نقل قول:
ها اين شرايط چي بيده !!!!!
راستي اين شاتل ديگه داره اعصاب من و خورد ميكنه ديروز 4 ساعت قطع بود !!!
وقتي هم زنگ زدم دفتر مركزي تهران به راحتي گفت 2 ساعت ديگه وصل ميشه !!
نقل قول:
Vroom جان منظور منم این بود که وقتی یه فایلو بیشتر از ده بار برایه دانلود میذاری و وسطش قطع میشه مطمئنا مشکل از سرور نیست و............. :rolleye:
بهر حال امروز با dial_up اینو گرفتم, کلی وقت گرفت ولی همون بار اول دانلود شد!!
از کمک شما هم ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب داستانی شده این کارت طلایی ... بیان مثل تاکسی ها مسیربندی کنیم ... zaza که گفت ونک بازار ... بقیه هم بگن ... :5:
سلام. امروز اومدن براي من اينترنتم رو وصل كردم.
سرعت 512 eco سفارش دادم
از توي فاير فاكس يا اينترنت اكسپلورر كه فايل دانلود ميكنم سرعتم حدود 25 كيلو بايت هست. اما با اينترنت دانلو
منيجر به 60 كيلوبايت ميرسه. به نظرتون مشكل نداره؟ اينم پينگم هست.
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
(C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.
G:\Documents and Settings\gamma>pingPinging www-real.wa1.b.yahoo.com [87.248.113.14] with 32 bytes of data:کد:www.yahoo.com
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=212ms TTL=53
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=214ms TTL=53
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=212ms TTL=53
Reply from 87.248.113.14: bytes=32 time=213ms TTL=53
Ping statistics for 87.248.113.14:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 212ms, Maximum = 214ms, Average = 212ms
نه خوبی ... سرعتت هم خوبه ... پینگ خیلی مهم نیست ... مگه برای بازی آنلاین ... مبارکه برو حالشو ببر ... :10:نقل قول:
پس دليل اين چي هست؟
از توي فاير فاكس يا اينترنت اكسپلورر كه فايل دانلود ميكنم سرعتم حدود 25 كيلو بايت هست. اما با اينترنت دانلود
منيجر به 60 كيلوبايت ميرسه.
اونارو ول کن ... اونا که به درد دانلود نمی خورند ... دانلود منیجر با 16 تا connection دانلود می کنه و فایل رو قطعه قطعه میکنه ... خوراک دانلوده ... ملاک سرعتت هم همین IDM ست ... :8:نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (1 کاربران و 0 مهمان)
ashkan_mc
پایه ثابت تاپیک : Ashkan_mc :8::5:
:5: شیطونه میگه تاپیک را پاتوق کنما:31:نقل قول:
شروع شد!دی:
بچه ها اینم رکورد جدید من: (آرت 256 و تورنت)
من شاتل را :40: دارم.
zexin جان این خیلی هم رکورد نیست ... چون من آخر هفته ها با آرت 1 حدود 1400 الی 1500 دانلود دارم ... یعنی ماله شما باید 2 برابر من باشه ... یعنی بین 2800 تا 3000 ... حالا عکس خودم رو میزارم که ببینی ... البته من آخر هفته یه بند دانلود می کنم با تورنت ... بدون وقفه ... :8:نقل قول:
آقا همين الان ساعت 1:08 هست دارم با دانلود منيجر دانلود ميكنم سرعت 10 الي 15 كيلوبايته. واقعا افتضاحه
دوستان یه سوال.
جدیدا ده روزه دانلود شبانه من اینجوری شده:
روزا خوب کار میکنه یعنی اینکه مشکل از IDM نیست.واقعا گیج موندم.
نقل قول:حدود 2 هفته هست که این مشکل افت سرعت از ساعت 1 شب تا 7 وجود داره که البته خیلی بهتر شدهنقل قول:
من دیشب با پشتیبانی انلاین صحبت کردم گفت شبا یکم ترافیک زیاد میشه که همکاران در حال رفع این مشکل هستند
انشاالله که هرچه زودتر کاملا درست میشه:46:
منم الان تقریبا 10 روزی میشه که سرعت شبانه م به شدت افت کرده (پینگ با سرور باکو روی 999 ) ... فکر کنم با این کار دارن برای سال جدید بهمون عیدی میدن ..
من قراردادم 9 فروردین تموم میشه اگر اوضاع همینجوری بمونه بدون شک میرم روی آسیاتک یا صبانت ...
نقل قول:
آقا حرف دل منو زدی من مشهد هستم و سرعت شبانه به شدت کم شده به نمایندگی زنگ زدم گفتن ما تعهدی
در برابر سرعت شبانه نداریم !! :41:
یه پست دیگه هم داده بودم ولی این تاپیک فکرکنم ----- داره !
عجب ! چه رک بهت گفته!!!:21::13: از پشتیبانی شاتل واقعا این حرکتها بعیده ...:13:نقل قول:
من از دیشب دوبار با پشتیبانی فنی راجع به افت سرعت شبانه صحبت کردم ... امروز بعد از ظهر هم تلفنی زنگ زدم ولی در نهایت جواب قانع کننده ای نشنیدم ...
به من گفتن که مشکل رو پیگیری میکنیم...
تو تعطیلات نوروزی برنامه ریخته بودیم که دانلود کنیم که با این برنامه ای که شاتل پیاده کرده تمام نقشه ها بر آب شد !:13:
ما رو باش که از شاتل عیدی هم میخواستم (بابا نخواستیم همون سرعت اسمی سرویس رو بهمون بدید عیدی پیشکشتون!:27:)
راستش من تا 9 فروردین که قرارداد این دورم تموم میشه صبر میکنم و اگر درست نشد قطعا میرم روی صبانت یا آسیاتک ...
الان داشتم تعرفه های صبا رو میدیدم که حتی از شاتل همبه صرفه تر هستش و حجمش هم بیشتر هست ... شبانه رایگان هم که داره ...(آخه آخرین باری که من قیمتهای صبا رو دیدم تابستون بود و فکر میکردم که شاتل ارزون میده ولی الان که لیست قیمت صبا رو دیدم متوجه شدم که همچین خبری نیست!)
سلام دوستان
یه سوال
تو شاتل میشه سرویس ها رو عوض کرد؟؟
مثلا یه ماه art بگیری بعد چند ماه eco ؟؟؟؟
آره فکر کنم بشه ... از آرت 1 مثلاً بری 2 یا 3 که 100% میشه ... از اکو به آرت هم باید بشه ولی لابد یهکم کار می بره ...نقل قول:
نقل قول:
ببین دوست من شما قبل از رفتن به هر isp دیگه ای برو یه سر به تاپیک مربوطه اس بزن ببین ملت راضی اند یا نه ... آخرین خبری که از صبا به من رسیده این بوده که طرف 1 مگ داشته بعد موقع دانلود 10 دقیقه سرعت عالی بوده ولی بعدش یه هو شده 20 ... سرعتی که باید 120 باشه ... ببین فکر نکن الان شرکت های دیگه گل و بلبله و فقط شاتل داغونه ... می تونی بری امتحان کنی ... آسیاتک سایت نداره :18: یعنی 2 ماهی سایتش پکیده ... پرداخت آنلاین همشون هم افتضاحه ... حالا خودت میدونی ... برو تست کن شاید شانس تو زد و خوب شد ... ولی به یقین میگم الان شاتل بهترین isp موجوده ... اشکال هم فقط توی سرویس های اکو هست ... اونم شهرهای دیگه ... آرت عالیه ... :8:
بله دوست عزیز، اگر در مرکر مخابراتی شما اکو ارایه بشه برای تغییر سرویس هیچ مشکلی نیست.نقل قول:
سلام دوستان چنین امکانی وجود داره که من اول سرویس اکو 128k و فعال کنم بعد که راه اندازی شد بایم تو پنل خودم 128k و به 512k تغییر بدم؟!
اینجوری بدون هیچ مدرک و نامه و فرمی سرویس 512k و به من می دن
موفق باشید:40:
اينم اسپيد تست من. مثلا 512 گرفتيم. ساعت 3:45 بعد از ظهر.
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همين الان دارم فاير فاكس جديد دانلود ميكنم. نميدونم چه مرگش شده همينطور رو 16 درصد قفل كرده جلو نميره. كلا موقع دانلود همينطوري ميشه.
باز شما پینگت خوبه ... پینگ من که بالای 750 شده:13:نقل قول: