آره میدونم دوست عزیز این و بخاطر این نوشتم که چند تا پست بالاتر بعضی از دوستان نگران این هستند که داتک زیادی ازشون حجم کم کرده که وقتی که اینترنت بی نهایت باشه که دیگه نگرانی نداره و حجم دزدی بی معناست, هر چی میخوای مصرف کننقل قول:
Printable View
آره میدونم دوست عزیز این و بخاطر این نوشتم که چند تا پست بالاتر بعضی از دوستان نگران این هستند که داتک زیادی ازشون حجم کم کرده که وقتی که اینترنت بی نهایت باشه که دیگه نگرانی نداره و حجم دزدی بی معناست, هر چی میخوای مصرف کننقل قول:
[QUOTE=H-R-N;9033977]دوست عزیز زنگ زدی بپرسی چرا اینقدر حجم کم شده؟نقل قول:
اگه نتونن جواب قانع کننده ای بدن به نظر داتک شدیدا دزدی حجم داشته باشه
[QUOTE=whitewolf;9034574]دوست عزیز اگه میخوای سرعت 16 مگ بگیری مشکلی نیست چون تو اینترنت نامحدود حجم مهم نیست, اونجا نوشته بعد از تمام شدن حجم هم سرعت روی 16 مگ باقی میمونه..فرض کن بر اساس اشتباه داتک روزی 1 ترابایت هم حجم کم کنه و اینجوری ظرف 5 روز حجم شما تموم میشه ولی خب اینترنتتون قطع نمیشه و تا آخر ماه شما اینترنت با سرعت همون 16 مگ دارین, ولی در مورد سرعت های پائین تر که حجم محدود گذاشتن این قضیه حجم دزدی بسیار بسیار مهم هست و دوستانی که میخوان سرعت هایی غیر از 16 بگیرن حواسشون باشهنقل قول:
دوستان عزیز رو سرویس های 4مگ غیرحجمی حدودا سرعت دانلود روی idm باید چقدر باشه ؟ کسی گرفته این سرویس رو ؟
مسئله اینجاست که من ذره ای به حرف هایی که ISP ها میزنن اعتماد ندارم. چه مطالبی که رسما توی سایت هاشون اعلام می کنن و چه حرف هایی که بخش پشتیبانی شون میزنه. خصوصا اینکه هیچ قانونی هم بالا سرشون نیست و یه شبه می تونن از خواب پاشن صبحش طرح هاشونو عوض یا حذف کنن بدون اینکه مجبور باشن به کسی جواب پس بدننقل قول:
مثلا الان خیلی ها سرعت 16 می گیرن ولی چیزی که گیرشون میاد در نهایت سرعت 15 یا حتی 14 هست. پشتیبانی هم میندازه گردن مخابرات و کیفیت پایین سیم مسی و نویز و این مسائل در حالی در 90 درصد مواقع سرعت 16 ثابت و پیادار (دانلود 2 مگابایت در ثانیه ثابت) کاملا قادر دسترسه ولی دستت به هیچ جا بند نیست :n35:
دوستان عزیز این قضیه ایی که گفتید حجم دزدی صورت میگیره چی شدش اخر ؟ 2 دل شدم برم سمت داتک یا نه
سایر دوستان اینترنت غیرحجمی از داتک گرفتن ؟ مشکلی تو کم شدن حجم دارن ؟؟
دوست عزیز شما هر جا بری اینو بدون:نقل قول:
حجم دزدی اینترنتی نزد ایرانیان هست و بس
آخه یکی از دوستان تو همین تاپیک 16 مگ گرفته دیگه بیش از جد غیر طبیعی ازشون حجم کم شده !!!نقل قول:
حالا برای ایشون کلا نامجدوده و براشون مهم نیست
ولی من که میخوام 4 مگ بگیرم برام مهمه یهو دو روزه خالیش نکنن همه حجمو
سلام
میشه بپرسم پینگ داتک چطوره؟ کسی میتونه ی تست بگیره بزاره؟
الان از اسیاتک دارم خیلی از نظر حجم اوضاع خرابی داره میخوام عوض کنم ولی میخوام بدونم کجا پینگ بهتری داره.
تنها دلیلی که هنوز موندم اسیاتک پینگشه که تو بازی 90 اینطوراس و از 4.2.2.4 هم 80 میده
ممنون میشم یکی تست پینگ بزاره:n12:
چه پینگ خوبی دارید ! این جا یکی از کاربران داتک از پینگ اسکرین شات گرفته حدود 160 هست 4.2.2.4 :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
160 خیلی زیاده همه مشترکین داتک این پینگ رو دارن؟نقل قول:
یا شاید روی مسیر بدی بوده وقتی پینگ گرفتن ایشون
منم خیلی دوست دارم دوستان دیگه ای که مشترک داتک هستن وضعیت سرعت و پینگ رو این جا بگن. هر چی نتیجه ی تست بیشتری باشه راحت تر میشه تصمیم گیری کرد. چون منم میخوام بیام داتک. فعلا یه تست بیشتر ندیدم که از ایشون بود.نقل قول:
بله پینگ داتک کلا بالاست و تا اون جایی که من میدونم مربوط به نوع تجهیزات این شرکت هست که یه مقدار قدیمیه.نقل قول:
من همزمان شاتل و داتک داشتم بیشتر مواقع که نیاز به پینگ خوب داشتم سوئیچ می کردم روی شاتل.
آسیاتک حجم هاشو آپدیت کردنقل قول:
مرسی از اطلاعاتنقل قول:
باز بهتر از قبل شده این حجم ها، شاید بمونم بهتر باشه مخصوصن با این پینگ های شرکت های دیگه
[QUOTE=zed2;9033845]سلامتیت.کار بدی نمیکنیم.:n02::n02:نقل قول:
من که یه نامحدود دارم.اگه اینترنت 16 مگ داتک هم خوب باشه خط دومم سویچ میکنم رو 16:n20::n39:
شما چه خبر؟
الان کدوم شرکتی؟
اخر کسی پیدا نشد به صورت دقیق راجع به سرعت های 4 مگ و 3 مگ و حجم خوری های داتک اظهار نظر کنه
من که دیگه دلو زدم به دریا دارم میام داتک
امیدوارم خوب باشه سرویس هاش
منم دنبالش بودم ولی کسی چیزی نگفت دیگهنقل قول:
اون دوستمون هم ظاهرا خیلی سرش شلوغه
منم مثل شما از دلو میزنم به دریا و از ماه بعد میام امیدوارم خوب باشه واسمون
اگه سرویس شما زودتر وصل شد یه تست بگذارید حتما
کسایی که فکر میکنن داتک یه شرکت نوپا و جدیده و به این علت نمیخوان داتک بگیرن، اشتباه میکنن. داتک یکی از 3 ISP قدیمی ایران حساب میشه
دلو زدم به دریا خریدم ۴ مگ رو خریدم خوبی که داره گفتن ۳۸۰ گیگ بین الملل میدن فرقی نداره داخلی با خارجی حالا تا رانژره بشه خط ببینیم چطور میشه
آقا کسانی که از سرویس جدید استفاده کردن بیان بگن سرعت تون چقدره
فعلا تنها تست و ارزیابی کامل رو یک نفر انجام داده که در ادامه بصورت نقل قول میتونید ببینید. ظاهرا کیفیت و سرعت مناسبی داره داتک حداقل تا الان.نقل قول:
نقل قول:
من الان زنگ زدم گفتن حتی سرویس شونزده مگشونم از دو مگ تا 16 مگ میدن که بستگی به کشش خط داره
سرویس 16 مگ
تک کانکشن سرور خارجه:
پینگ:
منم بلاخره سرویس 16 مگ رو گرفتم.در اکثر مواقع دانلودم هم روی 1.5 مگابایت هست.خطمم چک کردن تا همین مقدار رو میکشه.یعنی در واقع ماکسیمم سرعتی که خطم میکشه رو دارم دانلود میکنم.درسته با سرعت مکس سرویس استفاده نمیکنم اما همینکه نامحدوده برای من کافیه.
نقل قول:
سرویس 512 رو هم نگه داشتی ؟
آره.اون سرویسم الان با سرعت 180 کیلو بایت دانلود میکنه بدون اینکه قرونی افزایش قیمت داشته باشهنقل قول:
یعنی بابت 512 چقدر میدی؟نقل قول:
ریسکشو نمیکنی کنسل چون ممکنه حجم 16 مگ رو کم کنند درسته ؟
- - - Updated - - -
یعنی بابت 512 چقدر میدی؟نقل قول:
ریسکشو نمیکنی کنسل چون ممکنه حجم 16 مگ رو کم کنند درسته ؟
نه کم نمیکنن. یعنی چون این سرویس تازه اومده تغییری درش ایجاد نمیشه. اینو از یکی از دوستان تو داتک پرسیدم:n06:اون سرویسم عوض نمیکنم چون به بیشتر از اون احتیاجی ندارم. همون برام کافیه
دوستان عزیز م می خوام شرکت ارائه دهنده اینترنتم رو عوض کنم ممنون میشم بگید سرعت تک کانکشن روی چند هست ؟
من تازه اومدم سمت داتک به نظرم تا اینجا خوب بوده خطتونم روی سرعت بیشتری میبندن
سلام بعد این مدت کیفیت سرویستون افت نکرده؟نقل قول:
فن آوا کیفیتش خیلی بد شده خودشونم قبول کردن، رفته واسه تخلیه خطم میخوام بیام داتک
نقل قول:
سلام. دوست عزیز کیفیت سرویس بستگی خیلی زیاد به منطقه مخابراتی و استفاده شما داره. همه جا شرایط یکسانی نداره. برای یه عده دانلود و مقدار پهنای باند مهمه برای یه عده سرعت تک کانکشن و پینگ.
تو این مدت من مشکل خاصی نداشتم. تو دانلود با منیجر نزدیک به 300 گیگ دانلود داشتم و شکلی نبود فقط تو این چند روز که برف اومد سرعت تک کانکشن تو ساعت پبک یه مقدار خراب شد که پشتیبانی به من گفت به دلیل بروزرسانی هست و تا الان هم درست نشده.
سرعت تک کانکشن برای من خیلی مهمه چون تقریباً تو ماه بیشتر 300 گیگ دانلود ندارم.
شما هم اگه سرعت تک کانکشن برات مهمه به نظرم تا آخر ماه صبر کن. چون الان وضعیت جالبی نداره. (البته تو مرکز مخابراتی ما. شاید دوستان دیگه تو این زمینه مشکلی نداشته باشن).
پس مثل اینکه مشکل به خاطر بارش برف و یخبندان چون یهو همه چی خراب شد
مشکل افت سرعت تک کانکشن من تو ساعتهای پیک مصرف متاسفانه درست نشد. با پیشتیبانی صحبت شد. بعد 1 ساعت صغری کبری چیدن مشخص شد که به شدت تو منطقه ما کمبود پهنای باند دارن و هیچ کارش هم فعلاً نمیشه کرد.
دوستان وضعیت پینگ چطوریه ؟ ( صفحات قبل رو دیدم ) :)
دوستانی که بحث تک کانکشن و استریمینگ براشون مهم هست خیلی با احتیاط این سرویسها چند ماهه رو بخرن. با توجه به تجربه شخصی، داتک به شدت مشکل پهنای باند داره در خیلی از مراکز.
دوستانی که بیشتر از طریق دانلود منیجر و دانلود با چند کانکشن انجام میدن فکر نکنم به مشکل خاصی بخورن!
هر چی باشه از فن آوا بدتر نیست سرعت چهار منو رسونده به 2 شکایتم مسکنی با پر رویی به 195 جواب داده مشکل از ما نیست
من که دارم میام داتک ده روز دیگه فن آوا اعصاب مو بهم ریخته