حذف شود لطفا. . .
Printable View
حذف شود لطفا. . .
مودم asus گرفتم.یه سری مطلبم راجه به نصب خوندم.اگه کمک خواستم حتما مزاحم میشم.نقل قول:
مرسی گلم:11:
مودم D-Link بگیری بهتره اما به هرحال انتخاب با خودت است اما یه نصیحت!نقل قول:
1.هیچ وفت از ISP مودم نخرید! خودت برو 4تا فروشگاه یه چیزه خوب بخر به هیچ عنوان از خودشون نخری!
2. 5گیگ واسه یه ماهت کم نیست؟! 4 تا page حجیم باز کنی یهو میبینی 1گیگت پرید:31:!!!!
شرکت و گزینه ای که انتخاب کردید مناسب است و مشکلی نداره.نقل قول:
در مورد مودم بگید همون پشتیبانی فنی را انجام بدید ممنون میشم.
در مورد مسائل فنی مودم تو تاپیک مخصوص خودش جوابتان را دادم
حالا چرا تو اين ليست ، هماراسيستم نيست ؟
من مودم TP-Link TD-8811 خریدم.
خوبه؟
با لایزر که سازگاره!؟؟
نقل قول:
والا دی - لینک کلی تعریف داره، اما با اکثر پرووایدر ها سازگاری نداره. اکثرا می گن هر مودمی غیر از دی - لینک...!!!
می خوام اگه ازین پرووایدر ناراضی بودم، شرکتم رو عوض کنم... پس باس مودمی داشته باشم که اکثر شرکت ها پشتیبانیش کنن. با این حال از پیشنهادت بسیار سپاسگذارم :46::11::40:
1. حتما!!!!!!! قیمتش رو به اندازه خون باباشون محاسبه می کنن! :38:
2. والا برای من فکر کنم خوب باشه... آخه دانلود شبانه رایگان هم داره. نترس! اگه این منم تا آخرین بایتش رو استفاده می کنم !! :31: در این زمینه دست اسکروچ خسیس رو از پشت می بندم!!! :16:
اینجا چرا انقدر از صبانت بد میگن
صبا نت رو خیلی راحت میشه ازش بهترین استفاده رو برد!!
من که شب و روز با سرعت عالی دانلود میکنم
سلام
من امروز adsl وصل شد 128 پارس آنلاين ماهي 8 گيگ ترافيك . به من گفتن سرعت دانلود 20 ولي سرعت دانلود از 30 كمتر نميشه
آيا براي شما هم اينطوريه؟
من فكر نميكنم لايزر با مودمي مشكل داشته باشه .نقل قول:
البته بايد ميذاشتي خطط وصل ميشد بعد مودم رو ميخريدي كه اگه احيانا كانفيگ نشد شايد بشه همون روز ببري عوضش كني .
ولي به هر حال مشكلي نيست . مباركه . چند خريدي ؟؟؟؟؟
بچه ها من 128 پارس آنلاین دارم.
از اول تظاهرات سرعت شده در حد byte/sec و اصلا نابوده.
گوگل رو هم باز نمیکنه.
من 1 قرار داد 3 ماهه داشتم که الان تقریبا 2 ماه و 10 روزی مونده فکر کنم.
حالا نمیدونم چیکار کنم.
یعنی برم فسخ کنم و از 1 شرکت دیگه بگیرم یا میگین اگه صبر کنم بهتره؟؟؟؟
الان واقعا نمیدونم چیکار کنم.
کسی هست که این مشکلات رو با پارس آنلاین قبلا داشته باشه؟؟؟
اگه پیشنهاد بدید ممنون میشم.
توی تاپیک شیرازی ها هم گفتم ولی کسی چیزی نگفت.
معلوم نیست خوب شما زنگ بزن شاید مشکلی داشته باشه و برات رفعش کنن.
من که بعد از انتخابات ای دی اس الم وصل شد و الان هم راحت دارم استفاده میکنم.
دو روز پیش هم برام دوباره شارژش کردن اونم رایگان. کلی حال کردم.
از شاتل اشتراک گرفتم بعضی شبا هم یک فیلم حدودای 700 تا 900 مگ دانلود میکنم به راحتی.
سرعت دانلود هم بین50 تا 65 هست
ولی بیشتر مواقع روی 59 وایمسته.ولی وقتی چند تا لینک رو با هم دانلود میکنم سرعت بین اونا تقسیم میشه و یکم سرعت هم میاد پایین. از نرم افزار خاصی هم برای دانلود استفاده نمیکنموپ. فقط یک نرم افزار هست که لینکهای راپیدشر رو میدی و پشت سر هم خودش دانلود میکنه و میتونی راحت تا صبح بخوابی.:دی
اگه همه شرکت های معروف مانند شاتل یا صبانت مسخره بازی در نمی آوردن و اکانت یک ماهه هم می فروختن، الان من هم یکیشون رو می گرفتم... :41::13: الان ناچارم از شهرادنت بگیرم... خیلی می ترسم. می ترسم خوب نباشه... بدبختی این جا کسی هم شهراد نداره که ازش بپرسم :13:نقل قول:
جرا من دوستم داره !!! تا الان که راضی بوده و چندسال هم است که داره
ماهانه 30 تومن با 10 گیگ هزینش است . نترس
والا زنگ هم زدم.نقل قول:
میگن مشکل از مخابراته.
قبلا هم که زنگ میزدم میگفتن به خاطر این تظاهرات و . . . هست.
بزرگترین اشتباه گرفتن چند ماهه هست.
هر کس میخواد بگیره باید 1 ماهه بگیره که این مشکلات رو نداشته باشه.
نقل قول:
راست می گی؟؟؟ جون من؟؟؟ :46:
از شهراد نت راضیه؟ از دانلود شبانش چطور؟ :10:دستت درد نکنه رفیق! :11::40:
سلام
اما من یک ماهه گرفتم از شاتل که. تازه سرویسی هم که گرفتم 128 ecoهست که ماهی 13تومن میشه با 3 گیگ محدودیت.نقل قول:
اگه همه شرکت های معروف مانند شاتل یا صبانت مسخره بازی در نمی آوردن و اکانت یک ماهه هم می فروختن، الان من هم یکیشون رو می گرفتم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان ناچارم از شهرادنت بگیرم... خیلی می ترسم. می ترسم خوب نباشه... بدبختی این جا کسی هم شهراد نداره که ازش بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت الانم هم تو عکس زیر هست. از راپیدشر دارم دان میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://majidsd2009.persiangig.com/untitled.JPG
تایید میشه.نقل قول:
بزرگترین اشتباه گرفتن چند ماهه هست.
هر کس میخواد بگیره باید 1 ماهه بگیره که این مشکلات رو نداشته باشه.
خود یارو پرسید ازم که ای اس پی ت چیه گفتم لایزره asus am602 و اینو معرفی کرد این ارزونتر بود خریدم:دینقل قول:
من فكر نميكنم لايزر با مودمي مشكل داشته باشه .
البته بايد ميذاشتي خطط وصل ميشد بعد مودم رو ميخريدي كه اگه احيانا كانفيگ نشد شايد بشه همون روز ببري عوضش كني .
ولي به هر حال مشكلي نيست . مباركه . چند خريدي ؟؟؟؟؟
29 تومن اینو میداد ایسوسو 42 گمونم.
سلام دوستان تو رو خدا کمک کنین.مید.نم اینجا جاش نیست
نمیدونم این adsl من چه مرگشه که وقتی به نت وصل میشم بعضی موقع ها بعد از 1 دقیقه و بعضی موقع ها بعد از 10 دقیقه یه دفعه پایین کنار ساعت عکس اون 2تا کامپوتر که مال شبکه هست میاد که قرمز شده و زده
A NETWOK CABLE IS UNPLUGEED
بعد باید 3 دقیقه صیر کنم تا دوباره conect بشم.بعضی موقه ها هم هی این پیغم میاد و اصلا نمیشه وصل شد
اینترنتم اسیا تک و مودمم هم asus هست
تو رو خدا بگید چیکار کنم؟
سلام دوستان تو رو خدا کمک کنین.مید.نم اینجا جاش نیست
نمیدونم این adsl من چه مرگشه که وقتی به نت وصل میشم بعضی موقع ها بعد از 1 دقیقه و بعضی موقع ها بعد از 10 دقیقه یه دفعه پایین کنار ساعت عکس اون 2تا کامپوتر که مال شبکه هست میاد که قرمز شده و زده
A NETWOK CABLE IS UNPLUGEED
بعد باید 3 دقیقه صیر کنم تا دوباره conect بشم.بعضی موقه ها هم هی این پیغم میاد و اصلا نمیشه وصل شد
اینترنتم اسیا تک و مودمم هم asus هست
تو رو خدا بگید چیکار کنم؟
خوب دقت کنی میفهمی چی گفته دیگه.
گفته مشکل از کابل شبکه هست.
شاید مشکل از مودمته یا مشکل نرم افزاری. شایدم کابلش خرابه یک چک بکن.
من دقیق نمیدونم دیدم دو تا پست دادی گفتم یک جوابی بدم دیگه: دی.
1. مودم رو خاموش کنید. کابل برقش رو هم جدا کنید. کابل شبکه رو هم از پورت مربوطه جدا کنید.
2. برید تو device manager/ network adapters و روی device مورد نظرتون ( کارت شبکتون)
right click/ properties/ advanced/ link speed/duplex mode رو طی کنید.
3. مقدار value را به 100Mbps/full duplex تغییر دهید.
4. سیستم رو خاموش کنید. کابل power سیستم رو جدا کنید.
5. بعد از چند دقیقه کابل power سیستم رو وصل کنید...سیستم رو روشن کنید. مودم رو هم وصل کنید. انشا ا.. مشکلتون حل شده باشه.
این همه کاری بود که برای من جواب داد. توجه کنید که من مطمئن بودم کابل و مودمم سالم هستند و رو سیستم دیگه جواب میدادن.
موفق باشید.
از اینجا پیداش کردم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=108289
سلام.
یه سری اطلاعات میخواستم در مورد همین adsl.مثل قیمتش و سرعت و نحوه ی استفاده.
یه جایی شنیدم که میگفتن مثلا چند مگا بایت میگیرن و بعضی ها هم ماهیانه پول میدن.ما هم تو حومه تهران زندگی میکنیم.میخواستم بدونم شرایطش چطوره.
بازم ممنون
سلام دوستان ... خواهش میکنم در این زمینه کمک کنید ...
.
من تا چند روز دیگه نقل مکان میکنم به غرب تهران و چون کارم مرتبط با اینترنت هست باید زودتر شرکتی که در اون منطقه بهترین سرویس رو میده پیدا کنم و درخواست بدم .....
.
پیش شماره 4425 و مرکز سعادتمند هستم ... حالا از دوستانی که در غرب تهران زندگی میکنن و شرکتهای ADSL این منطقه رو میشناسن و ازشون اکانت گرفتن و راضی هستند رو معرفی کنن تا بعد از تحقیق بتون سفارش بدم ..
.
البته اون شارژ ماهیانه هم برای مهمه چون بعضی از شرکتها هستند کیفیت سرویسشون اصلاً به مبلغی که میگیرن نمیخوره ... برای همین میخوام قیمتش هم مناسب باشه ...
.
ممنون میشم زود راهنمائیم کنید ..
نقل قول:
سلام سامان جان!
محدود میخوای یا نا محدود؟
64 یا 128 یا بالاتر؟
شارژ ماهیانه 30 تومن خوبه یا کمتر؟
سپنتا واسه نامحدود و لایزر و در اکثر مناطث برای محدود خوب هستند!
شما هم به سوالاتی که در پست بالا پرسیدم جواب بده تا راهنماییت کنم!نقل قول:
می خوای تا بیاد من جواب بدم؟!
- 64 -128 (هنوز تصمیم نگرفتم!!!!!!) لطف کن برای هر دو نسخه بپیچ!
- شارژ ماهانه هم داشته باشه و دورو برِ 10-12 تومن باشه آخه من مثه شما ها دانلود باز نیستم!!!
شما میتونی eco 128 شاتل بگیری اگه پول 3 ماه رو با هم پرداخت کنی میشه ماهی 9.900 با محدودیت 5 گیگ در سه ماه!
لايزر هم خوبه . كه براي 3 ماه 256 ميده با 5 گيگ ترافيك ( حجم ) كه ميشه 30 هزار تومن .
به غير از پول مودم هست كه بهتره خودت بخري . كلا آسياتك شاتل و لايزر خوبن . شاتل و لايزر فكر ميكنم به صرفه تر باشن .
پس یه ماهه دیگه ارائه نمی دن... و همینطور 64 (از حرفاتون اینطوری دستگیرم شد)
چطور 3ماه شد 5گیگ؟! :) این قیمتا رو بدون آبونمان دارید می گید دیگه؟ یا بخاطر همون 3ماه 5گیگه؟!!
داستان این دود شدن ترافیک چیه که بچه ها می گن؟!
یکی گفته بود شب خوابیده و صبح پاشده دیده 300مگش نیست شده! از صبانت بود فکر کنم
ISPها دارن زرنگ بازی در میارن؟ فکر کنم خود بچه ها دیگه اونقدر سرشون می شه که بدونن چقدر ترافیک داشتن
راستی اینا اگه شارژشون عقب بی افته چه بلایی سر آدم میارن؟ باید دوباره مدارک رو براشون فرستاد؟ هنگام عقد قرارداد برای اولین بار باید هزینه ای بابت راه اندازی (رانژه) به مخابرات یا ISP پرداخت کنم؟ فقط هزینه تعرفه هستش؟ این 15-20 تومنی که می گن، برای اتصال مودم و این چرت و پرتاس دیگه؟ یا نه!!
سوالا آماتوریه دیگه... شرمنده!
میدن ولی میشه ماهی 13 و خرده ای!نقل قول:
64 محدود جایی ندیدم!
آره بدون آبونمان!
داستان بی کیفیت بودن سرویسه صبا نته!
نمیدونم!
آره 15 تومن + 41 تومن پول مودم ایسوس که خودت بخری بهتره!
هزینه نصب یادم نیست ولی خودتم میتونی راه بندازی!آسونه!
اصلا هم آماتوری نبود!
نقل قول:
سلام.
نا محدود میخواستم.
زیر 128 یا 64 باشه هم مورد نداره.زیر 64 زیادی ستم نیست؟
ماهی 30 تومن یه خورده زیاده.
حومه تهران هم هستیما.
بازم ممنون
احتمالا شما از قبل از تابستون سرویس ازش گرفته بودین که حالا می تونین یه ماه بگیرین. از 1 تیر به بعد هر کسی که برای این شرکت ها تازه وارد به حساب بیاد، می باس 3 ماه به بالا بگیره :13:نقل قول:
64 ماهی 20 تومنه!نقل قول:
با 64 میتونی بین 500 تا 700 مگ دانلود کنی!
یعنی تلفنتون کد داره؟چنده؟
ممنون اینکارو کردم ولی مشکلم حل نشد.نقل قول:
رفتم یه کابل شبکه هم خریدم ولی بازم همینجوری میشه و این پیغام رو میده.
با یه کارت شبکه DLINK هم تست کردم ولی بازم درست نشد.
با USB هم امتحان کردم ولی بازم بعد از چند دقیقه میاد.
تورو خدا اگه میتونین کمک کنین.39 تومن پول 1 ماهه 256 اسیا تک دادم ولی الان به خاطر این مشکل نمیتونم دانلود کنم و پولم رو انگار ریختم تو جوب
ممنون میشم
نقل قول:
64 هم دیگه خیلی پاینه.128 چطور؟128 بهتره
یعنی بیشتر 700 مگ نمیشه چیزی دان کرد؟
اره.کدش 0229 هست.
اینی که گفتی نا محدوده دیگه.یه قیمت کلی میدی؟با مودم و ور وسایل.کلا چقدر تموم میشه
خیلی باحالی دمت گرم.جبران کنیم:10:
:11::11:
منم همچین مشکلی رو قبلا داشتم و هر کاری کردم درست نشد.بالاخره مجبور شدم برم ویندوز رو عوض کنم.جالب اینه که تا ویندوز عوض شد مشکلمم رفع شد.شما هم برو ویندوزت رو عوض کن کلا کار 3 ساعت هم نمیشه.احتمالا تنظیمات شبکه توی ویندوزت یا عوض شده یا قاطی کرده.پیدا کردنش هم کار آسونی نیست و شارژ adsl تموم میشه الکی.نقل قول:
امتحانش ضرر نداره برو ویندوز عوض کن.
ویندوز هم 3 بار عوض کردم ولی بازم همینه.یه سیستم دیگه خونه دارم رو اونم تست کردم بازم این پیغام لعنتی میاد
ببین 64 نا محدود با همه چی ماهی 20 تو دوره های 3 ماهه تخفیف هم داره!نقل قول:
128 نا محدود کلا ماهی 30 تومن.
+ 41 تومن پول مودم!
اگه بخوای خودشون وصل کنن 10 تا 15 می گیرن ولی آسونه خودت نصب کن!
مودم هم Asus Am602 بگیر 41 تومن.
همین!
ببینم تو 2 تا کامپیوترهات رو شبکه کردی؟هر دو به اینترنت وصلن؟اگه این کارو کردی پس باید ویندوز هر 2 سیستم رو عوض کنی.اگه مشکلت حل نشد خب زنگ بزن پشتیبانی.اونا قدم به قدم تنظیمات رو برات ریست میکنن و یه بار دیگه تنظیمات جدید رو انجام میدن.تلفنی هم میتونی باهاشون این کارو انجام بدی.نقل قول: