سلام دوستان
من مودمم symphony 602 .
میخواستم MTU رو تغییر بدم. چکار باید بکنم؟ تو تنظیمات config چیزی پیدا نکردم. شاید من ندیدم.........
ویندوزم هم 7 .
ممنون میشم راهنمایی کنین.
Printable View
سلام دوستان
من مودمم symphony 602 .
میخواستم MTU رو تغییر بدم. چکار باید بکنم؟ تو تنظیمات config چیزی پیدا نکردم. شاید من ندیدم.........
ویندوزم هم 7 .
ممنون میشم راهنمایی کنین.
MTU چی هست؟نقل قول:
MTU به معنی Maximum Transmission Unit حداکثر دیتای قابل انتقال در یک بسته (Packet) یا فریم استنقل قول:
كار این قسمت تنظیم سرعت دریافت و ارسال Packet ها یا همان بسته های اطلاعاتی است كه در هنگام كار با اینترنت كامپیوتر ما آنها را ارسال یا دریافت میكند
نقل قول:برای پیدا کردن کارت شبکه مورد نظرتون از IP address می تونید استفاده کنیدکد:1. Click Start – RUN and type “regedit” and press enter.
2. Navigate to the following Registry Key
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\<AdapterID>
HKEY_LOCAL_MACHINE
\SYSTEM
\CurrentControlSet
\Services
\Tcpip
\Parameters
\Interfaces
\<AdapterID>
In the right-panel, create a new DWORD named “MTU” with the value (say 1350 in decimal)
NOTE: To create a new DWORD, right-click, select New and select “DWORD Value” and enter the name (MTU here)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم برای PPPoe :
کد:http://support.microsoft.com/kb/283165
ممنون.نقل قول:
MTU به معنی Maximum Transmission Unit حداکثر دیتای قابل انتقال در یک بسته (Packet) یا فریم است
كار این قسمت تنظیم سرعت دریافت و ارسال Packet ها یا همان بسته های اطلاعاتی است كه در هنگام كار با اینترنت كامپیوتر ما آنها را ارسال یا دریافت میكند
ولی این واسه ویندوز xp اما من ویندوزم 7 . به نظرت جواب میده؟ من خونده بودم که vista با xp طرز عوض کردن mtu فرق میکنه گفتم شاید 7 هم فرق کنه. من انجام دادم طبق راهنماییت اما عوض نشد. من طبق رفتم عوض شد یعنی وقتی اون نوشته رو میزدم تو comond.. ئ MTU عوض شده بود. حالا به نظرت واقعا عوض کرده یا این فقط واسه ویندوز عوض شده!!!!!!!!من میخوام کلا mtu تغییر کنه توری که مودم رو به هر pc که زدم mtu رو طبق چیزی که تنظیم کردم بشناسه. حالا ی سری به این تاپیک بزن ببین روش درستیه؟؟؟؟؟؟؟ من طبق این تنظیم کردم:::
ی سوال دیگه هم داشتم ...کد:http://www.kitz.co.uk/adsl/vistaMTU.htm
firmware update جدید مودم رو از کجا پیدا کنم؟ میخوام مودم رو آبدیت کنم...
مدلشو که قبلا گفتم اینه: symphony 602
اره!نقل قول:
توی نت چیزی برای ویندوز7 پیدا نکردم! احتمالا با ویستا یکی باشه!
این تغیرات روی سیتم اعمال میشه نه مودم!
firmware را از سایت سازنده مودم!ولی این symphony سایتی نداره انگار...البته symphony کیت اش همون asus هست فکر کنم باید با فریمور asus 1m 602 اپدیتش کنی!
ممنون.نقل قول:
ره!
توی نت چیزی برای ویندوز7 پیدا نکردم! احتمالا با ویستا یکی باشه!
این تغیرات روی سیتم اعمال میشه نه مودم!
firmware را از سایت سازنده مودم!ولی این symphony سایتی نداره انگار...البته symphony کیت اش همون asus هست فکر کنم باید با فریمور asus 1m 602 اپدیتش کنی!
آبدیت حق با تو بود اصلا گیر نیووردم ولی خوب شبیه مدل asus AM602 ... آبدیت اون هم نگاه کردم همینی که نصب رو مودمم آخریش.
فقط یچیزی......
من بخوام mtu مودم رو عوض کنم چی کنم؟ میدونی واقعیت ماجرا اینه که مدتی نمیتونم به xbox live وصل شم... الان دارم آخرین تلاشاما میکنم... اما فایده نداره... میخواستم mtu رو عوض کنم... xbox support میگه باید mtu 1365 به بالا باشه... ولی مال من روی 1500 بود اما بازم وصل نمیشد دوباره که پرسیدم ازشون گفتن بزارش رو 1365 و یا اینکه از 1500 بیا پایین ببین کدوم جواب میده...
خلاصه میخوام کلا mtu مودم عوض شه که وقتی میزنمش به xbox ئ mtu ش همانطور که تنظیم کردم باشه.
چ کنم؟ این موضوع 2 ماه ما رو الاف کرده.......... هیچکس هم نمیدونهه جریان چیه تو انجمن ها فارسی مثل بازی سنتر و.... مطرح کردم که هیشکی جواب نداد(میدونی خوب وقتی بحث تخصصی میشه همه......... :D) تو انجمن خود xbox هم گفتم کسی نمیدونست و همچنین کلی انجمن خارجی دیگه و ........ تا اینکه مستقسم به xbox ساپورت ایمیل زدم که اونا هم چندتا راه پیشنهاد کردن که آخریش عوض کردن isp ... اما یکی قبل از آخرین راه :D چک کردن مودم و عوض کردن MTU. که دارم امتحان میکنم اگر نشه باید برم isp عوض کنم.
ممنون
سلامنقل قول:
بله احسان جان دقیقا چون الان پورت ابنترنت من بوسیله کابل لن کراس به کامی میرسد و ناچارم مودمی را انتخاب کنم که هم ورودی لن داشته باشد هم تلفن برای خط adsl در اینده :31:
یکی جواب ما رو بده...
فقط و فقط مودم
Asus AM-604G
بسیار عالی ، بدون هیچ نقص و مشکلی .
من شنیدم این مدل زود داغ میکنه و زمانی که داغ کنه سرعت ارتباط میاد پایین، درسته؟نقل قول:
شما این مدل رو دارین؟ چند متر پوشش میده؟ داخل ساختمان خوب کار میکنه؟ اگه توی اتاق در بسته بذاریمش بیرون از اتاق آنتن میده؟
سلام من یه مدم tp-link
td-8841 دارم می خوام شبکه وایرلس تو خونه را بندازم چی با این خوب مچ میشه آخه میگن بعزی از اکسس پینت ها با هم مارک خودشون فقط کار میکنن
با عرض سلام
من تازه واردم.می خواستم اگه میشه لطف کنید مشخصات کامل asus am602 va asus am604g رو توضیح بدید.و اینکه همه اون چیزایی که توی 602 هست توی 604 هم هست؟ هر دوتا مودم ای دی اس ال هستن دیگه؟ ممنون
سلام من تازه واردم
می خواستم اگه می شه لطف کنید مشخصات کامل asus am62 va asus am604g رو توضیح بدید.و می خواستم بدونم تمام امکاناتی که توی 602 هست توی 604 هم هست؟ :18:
ممنون می شم اگه منو به یه تاپیک دیگه نفرستید همین جا توضیح بدید:11:
سلام دوستان
من یه مودم tp-link td-w8920G خریدم که از شرکت اومدن و برام به صورت اتوکانکت نصب کردن یعنی با enable و disable کردن local area connection اینترنت قطع و وصل میشه حالا می خوام بدونم میشه کاری کرد که با ساختن کانکشن و هم روش قبلی با هم کار کنه و یا حداقل با کانکشن کار کنه؟نحوه تنظیمات رو توضیح بدهید.
چون من از برنامه دانلود منیجر استفاده می کنم و معمولا تنظیمات برنامه رو طوری قرار می دم که بعد از دانلود دیسکانکت بشه اما چون کانکشن نداره نمیشه.
لطفا راهنمایی کنید
سلام.. خوبید بچه ها ؟
اقا من مودمم d-link 520t هست.. توی ویندوز تازگی ها ( ایکس پی سرویس پک3 ) اینترنت بعد از یه 1 ساعت کار کردن دیگه سایت باز نمیکنه و چراغ پورت ethernet ام هم که معمولا همیشه اگر در حال جستجو باشم تو اینترنت روشن خاموش میشه ثابت وا میسته... مجبور میشم دیسکانکت کنم دوباره فیش مودم رو وصل کنم. قبلا تو خود ویندوز از طریق Local Area Connection با زدن disable و بعدش enable کردن درست میشد... ولی الان یه 2 روزه نمیدونم ویندوزه چش شده وقتی میزنم disable این پیغام میاد :
میشه یکی برای حل هر دو مشکل راهنمایی کنه ؟؟
سلام
لطفا اگه کسی تنظیمات مودم tp-link 8817 رو میدونه بنویسه
ممنون
دوستان وایرلس من وقتی با بورد بند کانکشن وصل میشه از کار میوفته !!!
ولی با لوکال اریا(یا همون اتو ماتیک ) کار میکنه
به نظرتون مشکل از کجاست؟
من فرمامو فرستادم بعد از رانژه شدن خط باید زنگ بزنم تنظیمات ip و vpi vci رو بگیرم دیگه چیزی لازم نداره؟
در حد کم و معمول گرم میشه ...نقل قول:
یعنی همه مودم های وایرلس دار گرم میشند .
به جرات میتونم بگم این مدل ایسوز از دیگر مودم های وایر لس دار کمتر گرم میشه .
تو مودم های وایرلس دار بیشترین برد را همین ایسوز داره ، البته لینک سیس هم خوبه ولی تست کردم یکی دو متر کمتر از ایسوز برد میده .
من این مدم را مدتهاست دارم .
بهترین مودمه ، خیالت راحت .
منظورتون از برود بند کانکشن چیست ؟!نقل قول:
همه مودمها به همین صورت کانکت میشند !
برای تنضیمات وایرلس حتما باید مودم را به صورت PPPoE کانفیگ کنید .
در هیچ شرایط دیگه اینترنت share نخواهد شد !
نقل قول:دوست گرامی .نقل قول:
مودم asus am602 تک پرت lan و همچنین یک پرت usb داره + روتر .
ولی مودم asus am604g چهار پرت lan و همچنین وایر لس داره .
قیمتاشون هم حدود 40 - 50 هزار با هم فرق دارند .
برای اینکه بتونی اینترنتت را تو 4 پرت lan و همچنین تو وایرلس ست کنی حتما باید کانفیگ مودمت PPPoE باشه .نقل قول:
ولی اگر میخواهی به صورت کانکشنی ، فقط با یه سیستم ازش استفاده کنی ، میتونی کانفیگ مودمت را به حالت Bridg Mode تغییر دهی .
یه سوال دیگه هم دارم.مودم asus am604g که میگن وایرلس داره.این وایرلس به این معنیه که میشه به همون adsl رو با چندتا کامپیوتر وصل شد با وایرلسش یا اینکه می شه از خود شرکتم اینترنت وایرلس گرفت؟ بردش چقدره؟
مودم asus N11 چطوره؟ قیمت چنده؟
اقا در مورد این مشکل صفحه قبل من هم میشه راهنمایی کنید؟
n11 را خبر ندارم فکر کنم!ولی n13 را دالای گذاشته 190 اون هم فکر کنم 150 باشه!نقل قول:
کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=FHV73YTWzqJXuw9v&templete=2
کد:http://www.ictna.ir/companynews/archives/021683.html
مشکل اول به احتمال زیاد از isp هست یا از ویندوز!نقل قول:
مشکل دوم هم با تعویض ویندوز حل باید بشه!
در نهایت یه ویندوز عوض کن!
سلامنقل قول:
اولا این username شما چه جوری خونده میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما که کف کردیم ، نشد بخونیمش !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو مدل که گفتید ، هردو هم مودم adsl هستن و هم روتور که میتونن یه شبکه تشکیل بدن و اینترنت رو بین سیستم های تو شبکه تقسیم کنن. با این تفاوت که 604 علاوه بر حالت LAN میتونه شبکه رو بصورت وایرلس هم ایجاد کنه و به تعداد محدودی سیستم ( بین 10 تا 15 ) رو بهم و به اینترنت وصل کنه.
اینم لینک های مستقیم سایت Asus:
این مشخصات کامل 602:
[html]http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ydvL3cVeXyF2Bo74&templete=2[/html]اینم 604:
[html]http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=83OLj3fg6Vpqkd6J&templete=2[/html]
یه نگاه بنداز ، سوالی بود درخدمتیم .
یاحق . . .
قیمت AM 602 , AM 604 رو میخواستم!
دروود
بهای به روز ندارم اما من چند روز پیش از لیون ،602 رو خریدم 49 تومان
602 حدودا 45نقل قول:
604 حدودا 70
البته بازار شهرها با هم و مغازه با مغازه فرق میکنه.
در مورد مشکل دوم ، اخه من تازه 1 هفته ویندوز عوض کردم :31: .. به نظرت فقط همین راه هست ؟؟ هیچ راه دیگه ای نیستش ؟نقل قول:
سلام
من یک مودم asuse 604g وایرلس خریدم اما شنیده ام که حتما مودم بایستی از طریق کابلEthernet به یک سیستم کامپیوتر متصل باشه تا بشه مثلا با لب تاپ از وایرلس اون استفاده کرد آیا این گفته صحت داره ؟
آخه اگه همچین چیزی باشه که اصلا نباید چیز جالبی باشه؟
دوستان منظور از کلمه Gateway که برروی جعبه برخی از مودم ها نوشته شده است چیست ؟ آیا با accesspoint تفاوت دارند و یا نه ؟
ممنون
سلام دوستان
من یه مودم linksys مدل wag200gدارم الان یه چند روزه شرکتی که قبلا مشترکش بودم رو عوض کردم (شهرستانم )
الان هر کاری میکنم
مودم رو PPPoE تنظیم نمیشه و چراغ internet قرمزه در صورتی که قبلا خیلی راحت....ولی رو Bridg Mode وصل شد..
اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم .
من یه مودم 602 گرفتم از پایتخت 43تومن. الان چیزی که هست میخوام دوستان کمک کنن هرچی تنظیم، ترفند و کلا هرجوری که میشه حداکثر سرعت و کارایی رو ازش گرفت، به منم بدن .( حتی لینک )
ممنونم .
من هم همین مودم رو دارم . فقط پشتش یک برق و یک کابل تلفن وصله و دیگر هیچ .... :31:نقل قول:
اقا من مودم tp link td8810 دارم نميدونم چجوري وارد cp مودم شم كمك ميكنيد
اگه USER & Password رو به مودم بدی دیگه نیازی نیست.
فرق و کارایی مودم Asus Am602 , Am604 در چی هستش؟؟؟ چه کارایی داره که کلی از 602 گرونتر هستش. با am602 میشه 2 تا کامپیوتر رو در منزل به اینترنت وصل کرد یا یکیش لپ تاپ باشه؟!!