همون کارتی که از اینترنت پرینت کردینقل قول:
همون کارتی که از اینترنت پرینت کردینقل قول:
آره آجی من صدات زدم کجایی تو؟نقل قول:
کسی منو صدا زد ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من شدیدا جای خالی خودمو احساس می کنم تو تاپیک ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لطف همه دوستانم شدیدا ممنونم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا همه موفق باشن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی سری آخر گفتی دیگه تا کنکور نمیام گفتم بیشتر از 1 روز طاقت نمیاری:دی
اینم واسه اینکه پستم اسپم نباشه:
الان اخبار گفت از هر 2 نفر 1 نفر میقبوله......
ما پارسال هم سراسری رو تجربه کردیمنقل قول:
این قرتی بازی ها تازه شروع شده :31:
بچه ها تيتر وار قسمت هاي مهم شيمي رو كه بهتره امروز بخونيم لطفا بگيد.
سلام امروز هی گفتن همشو استراحت کن سره کتابا نرو و این حرفا منم گوش دادم اما عجب حالی میده استراحت با اینکه روز قبل کنکوره اما خیلی لذت داره منم چون میدونم از همه بیشتر خوندم استرس ندارم البته بجز بچه های گل پی سی ورد که واقعا عاشقشونم ان شالا همتون یعنی هممون فردا کولاک میکنیم موفق باشین
سلام داش سعیدنقل قول:
سلام امروز هی گفتن همشو استراحت کن سره کتابا نرو و این حرفا منم گوش دادم اما عجب حالی میده استراحت با اینکه روز قبل کنکوره اما خیلی لذت داره منم چون میدونم از همه بیشتر خوندم استرس ندارم البته بجز بچه های گل پی سی ورد که واقعا عاشقشونم ان شالا همتون یعنی هممون فردا کولاک میکنیم موفق باشین
______
من یه جورایی به دلم افتاده تو یه چیزی میشی :دی
از همون روزهای اول هم میدیدم که تلاش میکردی
انشاالله فردا همه ی بچه های ریاضی این تاپیک موفق باشن و در کل همه ی کنکوریای p30world به خواستشون برسن
البته برای only_for_mehr عزیز هم که پس فردا کنکور داره آرزوی موفقیت میکنم
اینم آخرین پستم تا قبل کنکور خدافظ تا فردا ................
خدایا خودت پشتیبان همه ی بچه های پی سی باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هممون موفقیم شکم به دلتون راه ندین
خوش به حالتون
فردا میرید امتحان میدید و خلاص.بعدش عشق دنیارو میکنید
ما بدبخت که تا 24 تیر امتحان داریم چی بگیم
بیایید دانشگاه قدر تابستوناتونو میدونید
تابستون امسال ماه فقط 1 ماهه
فقط یه ماه
بچه ها شنیدم همه بر و بچه های p30 world قراره کولاک کنن. ما هم هستیم تو فاز کولاک
شما هم هستین؟
فقط ارامش و مدیریت جلسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بعد از 10 ماه برگشتم
سلامنقل قول:
من بعد از 10 ماه برگشت
خوش اومدی
حالا تو این 10 ماه خوندی یا نه؟
البته کسی که اراده داره که 10 ماه p30 نیاد حتما اراده ی خوندنشم قویه دیگه
امیدوارم هم من هم یک جایی قبول شمنقل قول:
اگر انتخاب های اول قبول شیم که چه بهتر و عالی هست
و گرنه باید بریم سربازی :41:
يعني فردا كنكور داريم!!!!!!!!!!!!!!!!!
ِکسی هست که امروزم درس بخونه؟ من که فکر کنم بدتر آشفته میشه ذهنتون
من دارم میخونم:دی
حال میده اتفاقا
البته عمومی دارم می خونم
راست میگه خیلی حال میده ...نقل قول:
من دارم میخونم:biggrin:
حال میده اتفاقا
البته عمومی دارم می خونم
هم اعتماد به نفستو زیاد میکنه هم نمیذاره فکرت بپره این ور اونور و اضطراب بگیری:biggrin:
اصلا حال کنکور به درس خوندن تو این روز آخریه:31:
حالا چی بخونیم؟:31:
من که میخوام بشینم بخونم : دینقل قول:
البته اگه تو این چند ماه خونده بودم امروزو به خودم رست میدادم ولی چون این چند ماه همش تو استراحت بودم(!) امروزو میشینم میخونم!:46:
فعلا... :40:
من دینی می خونم
منم از صبح تا حالا ادبیات 3 یه چیزایی خوندم دوباره
معارف و عربی هم تا شب یه دو نگاه می کنم
امروز رفتم شناسناممو عکس دار کردم وقت نبود که عکس بگیرم یه عکس ضایع داشتم همونو زدم تنگش :دی
امشب زود میخوابین؟
من که میخونم....
تمام فرمول ها رو بخونید..یادتون میره...من فرمول های فیزیک 3 بخش 4 یادم رفته بود..کامل خوندم...این دینی رو خدا کنه امسال مثل آدمیزاد طرح کنن....2 تا گزینه رو راحت میشه حذف کرد 2تا گزینه ی دیگه رو هیچ جور نمیشه حذف کرد..واقعا مسخرست..
امیدوارم شبیه معارف 87 طرح بشه
خیلی آسون بود خدائی
اصلا نگران نباشین به این چیزا فکر نکنین
مهم اینه همه چیو خوندین
اونجا که برین وقتی سسوالا و گزینه ها رو ببینین یادتون میاد همه چی
من مطمئنم چون خودم تجربه شو داشتم
راستی چند ساعته کنکور؟ از 7/5 که شروع میشه تا چند طول میکشه؟
بعد از چند ساعت اجازه میدن بلند شیم؟ من حال ندارم زیاد بشینم.
اصلا سر جلسه به این فک نکن که هر درسو چند باید بزنی چون باعث آشفتگی ذهن میشه
در ضمن ممکنه یه درس خیلی سخت باشه و اون درصد مورد نظرتو نتونی بزنی
همین جا به همه ی دوستان میگم که اگه یه درس سخت بود دست و پاتون رو گم نکنید
فک نکنید الان همه دارن می زنن چون واسه همه سخته
و درصد ها پایین تر میاد
روی سوالهای مشکل گیر نکنید چون ممکنه هم وقتتون رو زیاد بگیر هم آخرش به جواب نرسید
در مورد تکواژ هم همین طور چون معمولا خیلی وقت میگیره
زمان رو تو دستتون بگیرید .
مواظب باشد اگه می خواید آب بخورید رو برگتون نریزه و اینکه کاکائو رو خیلی مواظب باشید ( اینو تاکید می کنم)
به این مورد دقت کنید که مثلا جواب یک سوال عدد 2 میشود و جواب گزینه 3 است. اشتباها گزینه 2 را علامت نزنید
سعی کنید از وقت هر درس یه زمانی رو بذارید کنار که اخرش برگردید و دوباره جواب بدید( این واقعا موثره)
مداد نرم با خودتون ببرید . سعی کنید مداد ها طوری باشه که بتونه در زمان کمتری اون جای مورد نظ رو سیاه کنه
بازم اگه چیزی به ذهنم رسید میگم
وقتی رفتید سر جلسه یه 2 -3 دقیقه طول میکشه به شرایظ کنکور عادت کنید
پس زیاد نگران نباشید
اولش یکم ممکنه دچار استرس بشید ولی سریع رفع میشه
یه چیز دیگه هم که هس بعضی مواقع در یک درس چند سوال اول رو پشت سز هم سخت میدن که باعث میشه خیلیا روحیشونو از دست بدن
باید روحیه خودتون رو حفظ کنید چون از قصد این کارو میکنن و بعد از اون سوال ها بهتر میشه
و وقتی بخواید دوباره برگردید میتونید به اون سوالهای سخت هم جواب بدید
موفق باشید
شب زود بخوابید . ساعت 9 ! جدی میگم !
سلام بچه ها فردا امتحانتون شروع می شه و نتیجه ی یک سال تلاشتون و می بینید
عزیزانی که فردا داوطلب رشته ی ریاضی هستین امروز رو به جایی که بهتون آرامش می ده برید اصلا به فردا فکر نکنید مطمئن باشید استرس تنها قبل از امتحانه همین که دفترچه رسید دستتون به تنها چیزی که فکر می کنید حل مسائله است
1-توکلتون رو به خدا از دست ندین
2- صبحانه بخورید
3-با ساعت زنگ از خواب بیدار نشید اجازه بدین یکی از اعضای خونواده با آرامش از خواب بیدارتون کنه
4-امشب رو زود بخوابید
5-دوتا ساعت با خودتون ببرید که یه وقت وسز امتحان ساعتتون نخوابه
امیدوارم امتحانتون خوب بشه
موفق بشید
مگه از 8 شروع نمیشه؟نقل قول:
از 7/5 که شروع میشه تا چند طول میکشه؟
این دیگه خیلی زیاده رویهنقل قول:
5-دوتا ساعت با خودتون ببرید که یه وقت وسز امتحان ساعتتون نخوابه
یکی یه پیشنهاد بده که ما وقتی اختصاصی شروع میشه چیکار کنیم؟
آخه باید 3 ساعت بیکار باشیم :دی
یکی یه تفریح یا سرگرمی واسه این 3 ساعت سراغ نداره؟ :دی (جدی میگما)
تو کارت ورود به جلسه نوشته.ساعت 7 در رو می بندن و 7ک30 شروع میشهنقل قول:
واقعاً خسته نباشید!!!!!!!!! : دینقل قول:
یکی یه پیشنهاد بده که ما وقتی اختصاصی شروع میشه چیکار کنیم؟
آخه باید 3 ساعت بیکار باشیم :دی
یکی یه تفریح یا سرگرمی واسه این 3 ساعت سراغ نداره؟ :دی (جدی میگما)
واسه چی میخوای کنکور بدی؟!
خوب سوالایی رو که خیلی مطمئنی جواب بده بقیشو بگیر بخواب!!!!!
يادش بخير ، پارسال اينموقع ها رفته بودم ويلا تو شمال داشتم تنهايي خودمو آماده ميكردم براي كنكور :دي خدا رو شكر نتيجه هم داد .
راستي بچه ها ، يك نكته رو فراموش نكنيد : اگر سر جلسه ترس و اضطراب داشتيد اين كار رو بكنيد :
اجازه بديد ترس به شما مسلط بشه ، چند لحظه به چيزهاي غير از كنككور و درس و دانشگاه و . . .فكر كنيد و وقت اين چند لحظه تموم شد با خيال اينكه ترس به شما مسلط شده ادامه بديد و با خودتون بگيد كه به درك ! هرچي تونستم سوال جواب ميدم :27:
جدي بودا :دي
بهترين تفريح كه من در كنكور آزاد ازش استفاده كردم :نقل قول:
بخش از محل محاسبات رو اختصاص بديد به اين كار :
حروف الفبا ( به اضافه همزه و تشديد ) رو از اول به ترتيب در يك جايي ياداشت كنيد .
سپس دفترچه رو به دقت مطالعه كنيد و آمار حروف به كار رفته رو در بياريد .
مثلا ، يك بار كل دفترچه رو بخونيد و تعداد دفعاتي كه حرف " ب " تكرار شده رو بنويسيد و . . .
البته فكر كنم وقت كم بياريد چون برا يياين كار حد اقل بايد 32 بار دفترچه رو بخونيد :31:
ولي كار جالبيه و آمار جالبي ميشه در آورد :27:
اگه شبای قبل از 9 می خوابیدین که هیچ ولی اگر 10-12 می خوابیدین مثلا11 بخوابین یا اگه 9 می خوابین خواب آور بخورین!چون اگه کسی که دیر می خوابه حالا یه دفعه زود بخوابه بد خواب می شه.دیدین تا1نتونستین بخوابین.نقل قول:
ظاهرن شما بار اولته کنکور می دی.تا آخر باید نشست تا پاسخ نامه ها جمع شه.احتمالا تحویل داده شه(به گروهی تا از حوزه ببرن)تا موقع در اومدن بچه ها مشکل امنیتی واسه پاسخ نامه ها پیش نیاد.بعد میذارن برین.نقل قول:
راستی کسی می دونه استامینوفن و آنتی هیستامین خواب آوره یا نه؟یا ممکنه تمرکز رو به هم بزنه؟
9:18:نقل قول:
نمی شه والا
11 تا 12 :10:
من پارسال 45 دقیقه زوود تر امدم بیرون:5:نقل قول:
آنتی هیستامین میدونم خواب آورهنقل قول:
راستی کسی می دونه استامینوفن و آنتی هیستامین خواب آوره یا نه؟یا ممکنه تمرکز رو به هم بزنه؟
یکی گفت 20 دقیقه بعد از اینکه دفترچه اختصاصی رو دادن میزارن بلند شین پس چرت گفته؟نقل قول:
ظاهرن شما بار اولته کنکور می دی.تا آخر باید نشست تا پاسخ نامه ها جمع شه.احتمالا تحویل داده شه(به گروهی تا از حوزه ببرن)تا موقع در اومدن بچه ها مشکل امنیتی واسه پاسخ نامه ها پیش نیاد.بعد میذارن برین.
امکان نداره بذارن.آزاد بود؟نقل قول:
آخیییییییییش! فردا راحت میشیم !
من که فردا میخوام در حد لا لیگا زبان و عربی بزنم که باعث کف کردگی همگان بشه!!! :18: :31:
ولی این قسمتش جالبه که اصلا حوصله ریاضی ندارم حداکثر 10 تا تست بزنم
بقیه دروسم اگه خدا بخواد بین 30-60 بزنم
من یه مشکلی که دارم اینه که اگه جای صندلیم بد باشه (اون چیزی که میخوام نباشه!) اصلا تمرکز ندارم :13: :41: ( با این مسئله از مهدکودک تا حالا مشکل داشتم!) :19:
امیدوارم همتون موفق باشید
معمولا واسه نظم جلسه نمی ذارن.شاید منظورش دانشگاه بود.دانششگاه بعد 20 دقیقه می تونی بلند شی.ولی امکان نداره کنکور بذارن.فکر کن وسط جلسه هی یکی بیاد از کنارت رد شه.تمرکزت بهم می خوره.نقل قول:
آنتی هیستامین رو مطمئنی؟پس من چی کار کنم؟