نقل قول:حالا برای کسی که جز ء friends هامون هست هم بخوایم ،یه پیغام بدیم که وقتی on میشه ببیندش باید همین کار هارو بکنیم یا روش دیگه ای داره؟نقل قول:
Printable View
نقل قول:حالا برای کسی که جز ء friends هامون هست هم بخوایم ،یه پیغام بدیم که وقتی on میشه ببیندش باید همین کار هارو بکنیم یا روش دیگه ای داره؟نقل قول:
نقل قول:
اون کسی که جز فرند هاتون هست که دیگه تولیست شما موجوده نیاز به این کارا نیست
شما روش دبل کلیک کن و متن پیغامت رو براش بنویس و ارسال کن
نقل قول:
موقعی که messenger باز هست می تونید محتویات داخلش رو ببینید. موقعی که بسته میشه دیگه وجود نداره. بهتره که مقدارش رو 0 کنید. چون حذف نمیشه. با اینکار دیگه status قبلی برای دیگران نشون داده نمیشه مگه اینکه اون رو در profile yahoo هم share کرده باشید.
ولی اگه میخواید وقتی که خودتون نوار مربوط به status رو باز می کنید دیگه status های قبلی نشون داده نشه براتون برید به این مسیر
C:\Documents and Settin\{user}\Application Data\Yahoo!\Messenger
و اونجا پوشه یا پوشه هایی که اسم یوزرتون هست رو حذف کنید. تمام اطلاعات مربوط به یوزر شما حذف میشه. و دوباره بعد از لاگین شدن لود میشه ولی اینبار دیگه status ها وجود ندارن.
سلام
بعد از مدتها میخام با دوستم تو یاهو چت کنم . یاهو پیغام میده که ورژن رو باید اپگرید کنم .
من ورژن جدید یاهو رو دانلود و نصب کردم( ویندوزم ایکس پی هست) ولی موقع نصب که 98 درصد میشه . یه ارور میده که نمی تونه این فایل یاهو مسنجر.e xe رو باز کنه و با نصب دوباره ممکنه مشکل حل بشه .... ولی نمیشه . ...
همین نرم افزار رو سون نصب و اجرا شد
چیکار کنم . فکر میکنید . فریم ورکی چیزی می خاد؟
visual c++ نصب داری ؟ اینو نصب کن بعد امتحان کن.نقل قول:
ورژن قبلی رو کامل پاک کن. حتی از قسمت رجیستری و بعد امتحان کن.
این کار رو هم انجام بده اگر نشد :
روی فایل نصب راست کلیک کن و Properties رو بزن
برو به تب Compatibility
گزینه Run this program in compatibility mode تیک بزن.
و از منوی کشویی Windows XP Service Pack 2 رو انتخاب کن و ok کن .
و بعد امتحان کن. روش آخر رو از روی سایت یاهو کپی کردم نمی دونم جواب میده یا نه .
طریقه پاک کردنش از پروفایل رو اگر توضیح بدید ممنون میشم ......... چون هرچی خودم سعی میکنم نمیتونم پیداش کنم .نقل قول:
یکی میگفت میشه کاری کرد که اگر به آیدی کسی pm بزاره به گوشی اس ام اس میاد!! واقعیت داره؟
من تصویر وبکم رو تو ویندوز (xp sp3) میبینم اما تو یاهو مسنجر(11.5) صفحه سیاهه
ویندوز و ورژن مسنجر رو هم عوض کردم
روی سیستم دوستمم امتحان کردم
آیا مشکل از وبکمه؟ پس چرا تو ویندوز تصویر دارم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
به این آدرس برین :نقل قول:
و گزینه Status Updates رو که آیکن یاهوی اون روشن هست رو روی آیکن یاهو کلیک کنید تا خاموش شه. یا اگر کلا علاقه ای به share کردن اطلاعاتتون از این طریق ندارید همون بالا دکمه رو بزنید تا کل آپدیت ها غیر فعال شه.کد:http://profile.yahoo.com/y/settings/updates/
اما چیزهایی که قبلا به اشتراک گذاشتین فعلا نمیشه کاریش کرد. چون یاهو هنوز داره روی پروژش کار می کنه و فعلا اجازه دسترسی به آپدیت ها رو از روی مرورگر نمیده.
و داخل مسنجر هم داخل باکس status کلیک کنید و بعد تو قسمت share to تیک گزینه yahoo updates رو بردارید.
حالا یه چیز جدید بنویسید و share کنید.
همچنین می تونین به کل پروفایل یاهو رو مخفی کنید. به این آدرس برید.
دکمه کنار جمله Your profile is currently visible رو خاموش کنید.کد:http://profile.yahoo.com/y/settings/privacy/
امکان داره نتونید داخل پروفایل کاری بکنید. و ارور بده. چون هنوز کارگران مشغول کارند. :31:
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
شما از داخل یاهو مسنجر به این ترتیب پیش بریننقل قول:
messenger > preferences > video & voice
اونجا ببینید وبکمتون رو شناخته ؟؟؟ انتخابش کنید.
تو قیمت test هم بهتره یه تست خودکار رو انجام بدین . ( روی open vide and voice setup کلیک کنید )
ببینید مشکل حل میشه یا نه.
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
میشه ولی ایران نه. شماره خارج از ایران رو باید بهش بدی :دینقل قول:
سلام
دوستان من هر كاري مي كنم آواتر نمي تونم بذارم توي ياهو
نمي دونم چرا
ياهو جدد رو گرفتم
نقل قول:
بله دوست عزیز منم دیشب این مشکل رو داشتم . یعنی اواتارم رو فقط خودم میدیدم .
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
ممنونم از راهنماییتون . بله دیشب که هر کاری میکردم ارور میداد .نقل قول:
كسي نمي دونه چرا و بايد چي كار كرد ؟
نقل قول:
نمی تونین بزارین ؟ یعنی چی ؟ میزارین ولی نمیاد ؟؟؟
این روش رو امتحان کنین :
به این دو مسیر برین و هر دو پوشه رو حذف کنید. البته قبلش مسنجر رو کامل ببندید.
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\cache\Avatars
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\cache\Icon
دوباره امتحان کنین.
و یه چیز دیگه : عکس آپلودی شامل کاراکترهای غیر از حروف انگلیسی و اعداد نباشه.
سلام من تا دیشب از یاهو استفاده میکردم و مشکلی نداشت اما از امروز وقتی میخواستم آنلاین شم میزنه your accont has been locked please click " forgot password" to start unlocking process اینو میزنم ولی تو مرحله 3 که ایمیل میخواد ایمیل میزنم میگه not avilable مشکل چیه؟بعدشم من اصلا پسوردمو فراموش نکردم
تو قسمت ایمیل باید ایمیل دومتون رو بزنید. همون میلی که موقع ثبت نام در یاهو وارد کردین. بعد هم به احتمال زیاد سوال امنیتی خواهد پرسید.نقل قول:
یاهو از پسورد شما ایراد گرفتهنقل قول:
شما وارید این قسمت بشید
ایمیل و پسوردتون رو وارد کنید تا راهنمایی بشید برای تعویض پسوردکد:www.mail.yahoo.com
جدیدا یاهو پسوردهای ساده رو ازش ایراد میگیره و باید پسوردهای سنگین تری رو انتخاب کنید برای ایمیلتون
موفق باشید:46:
پسوردمو یادم نرفته ولی همش به پسورد گیر میده امکان نداره اصلا من 4 ساله پسوردم همینهنقل قول:
تو این لینک که دادم باز مجدد به پسورد شما گیر میده؟نقل قول:
اگر اینطور باشه ایمیل شما Block شده و باید با یاهو مکاتبه کنید دلیل اون رو جویا بشید و درخواست بدید مشکل رو برطرف کنه
بله اکانتم لاک شده تو پست اولم گفتم حالا به یاهو چی بدم؟تو یاهو helper میگه:نقل قول:
We're sorry that you cannot access the alternate email address or mobile number you provided for your account.
Please return on December 17, 2011, after 08:51 GMT, when you will be able to reset your password by answering the secret question you chose for your account. Why must I wait?
.
واسه من هم از این لینک های ریست پسورد فرستاده میشه مشکلش چیه؟
دیگه نمیره تو اون قسمت و ایت ارور رو میده:نقل قول:
We're sorry that you cannot access the alternate email address or mobile number you provided for your account.
Please return on December 17, 2011, after 08:51 GMT, when you will be able to reset your password by answering the secret question you chose for your account. Why must I wait?
نقل قول:
شما با vpn در یک روز از چند سرور مختلف استفاده کردی برای لاگین شدن تو یاهو. اگه سرور قبلی که باهاش لاگین کردی رو می دونی از همون استفاده کن و به احتمال زیاد مشکلت حل شه. اگه هم یادت نیست وضعیت رو بدترش نکن. یعنی یکی یکی سرورهای مختلف رو امتحان نکن. منتظر باش تا 17 دسامبر بعد با همین سرور کانکت شو.
---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------
البته به هر لینکی اعتماد نکنید. امکان داره اصلا ربطی به یاهو نداشته باشه. و هرکسی که یه سری اطلاعات ازتون داشته باشه می تونه درخواست پسوورد کنه و چون میل دوم به یاهو دادین نحوه ریست کردن پسوورد رو به میل دیگه میفرسته. هیچ وقت یاهو ریست یک میل رو به همون میل نمی فرسته.نقل قول:
به هر دو ایمیل فرستاده میشه همیشه ولی هیچ وقت بازش نکردم تا حالا چون دلیلی هم نداشته!نقل قول:
من اصلا از v p n برای لاگین شدن تو یاهو استفاده نکردم فقط برای ورود به فیس بوک استفاده کرم:47::37::37: راستی تو قسمت help ایمیل طرف دومو زدم و ok شد اگه پسوردم بره به ایمیل اون من طرفو از کجا گیر بیارم؟ از ایران رفته:37:نقل قول:
سلام دوستان من از ورژش 9 تا اخرین ورژن یاهو مسنجر ورنصب کردم ولی بدون وی پی ان نمیتونم تالک داشته باشم حتی توی کنفرانسهای خصوصی دلیل این کار رو میشه بگید باید چکار کنم ممنون میشم ار راهنمایی یکی کمک کنه لازم دارم
رفقا بعد باز کردن یاهو و لاگین کردن،این ارور رو میگیرم و فورا مسنجر بسته میشه.
چون از یکی از فایلهای سیستم 32 مورد میگرفت شک کردم شاید ویندوز خرابه از ایمیج ریکاوری کردم اما نشد.
حتی یه ویندوز جدید نصب کردم بازم درست نشد.
آخرین نسخه انواع runtime روی سیستم نصبه و حتی مسنجر رو رو حالت ویندوز xp هم اجرا کردم نشد.
ویندوزم ویندوز 7 هستش نسخه 64 بیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من میخوام از مسنجر voice بگیرم ولی درست نمیدونم باید چکار کنم ممکنه کامل راهنمایی کنید که باید چکار کنم
مسير بالا رو رفتم وبكمم تصوير داره حتي توي video call هم تصوير دارم اما تو my webcam و كنفرانس تصوير ندارمنقل قول:
جالب تر اين كه وقتي از مسر messenger-prefrences - webcam broadcast ميرم گزينه هاي camera source و camera setting غيرفعال هستند اما وقتي از مسير messenger-my webcam-file- prefrences ميرم هر دو گزينه فعال هستند و تصوير سياه از وبكم نشون ميده .
به نظر شما مشكل از ورژن مسنجر نيست؟ من 11.5 رو دارم استفاده ميكنم قبلا از 10 استفاده ميكردم خوب بود بعد يهو اينطوري شد.
مشکل حل شد با آی دی یکی از بستکان آنلاین شدم دیدم آِیدیم آنلاین هست BUZZ زدم دیدم جواب داد آِیدیم حک شده بود یارو گفت چرا پسورد فیس بوکت با آیدیت یکیه اینو که گفت شکه شدم گفت آِیدیتو بهت میدم وایسادم گفت end me و رفت و الان آیدیم دزسته:31:
بخواین ویس بگیرین طرف مقابل شما Voice Call میزنه که روی مانیتور شما یک پیغام ظاهر میشه و باید Accept کنید تا ارتباط برقرار بشهنقل قول:
نقل قول:
به احتمال زیاد یکی شیطنت میکنه. سوال های امنیتی رو تغییر بدین تا دیگه از این مشکلا پیش نیاد.
این مشکل به خاطر بلوک کردن پورت های مخصوص این کار توسط ISP شما هست. یا ISP رو عوش کنید. یا چاره کار همون vpn هست.نقل قول:
سعی کردید ورژن های دیگه از یاهو رو امتحان کنید ؟ از سایت های دیگه دانلود کنید ؟نقل قول:
شما ورژن مسنجر رو عوض کنید. 11.5 رو حذف کنید و قبلی رو که باهاش مشکل نداشتید رو نصب کنید.نقل قول:
خیلی عجیبه که فقط تو video call تصویر دارین.
این مسیر رو هم برید و ببینید که مشکلی نباشه :
messenger > my webcam > webcam > broadcast
چک کنید که روی pause نباشه.
حتما پسورد هر دو رو عوض کن و سعی کن پسورد مشکلتری رو انتخاب کنی.نقل قول:
سلام
دوستان راهی هست که ایدی خودمونو به طوری کلی از ادد لیست دوستمون پاک کنیم طوری که دیگه هیچ اثری تو لیست طرف نباشه از سایت vizgin رفتم وقتی که میزنم از freindsانتقال میده به adress book ولی میخوام که کلا پاک بشه اگه کسی در این ضمینه اصلاعی داره لطفا راهنمایی کنین
با تشکر
نقل قول:
یک نرم افزار بود روی ورژن های قبلی من خودم تست کرده بودم جواب میداد اما رو ورژن های جدید تست نکردم
ملاحظه کنید این تاپیک رو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از نرم افزار یاهو مسنجر نبودنقل قول:
سعی کردید ورژن های دیگه از یاهو رو امتحان کنید ؟ از سایت های دیگه دانلود کنید ؟
اون شب هر کاری بگید کردم آخر سر مشکلم رو به زبان انگلیسی در اینترنت جستجو کردم:
نتایج زیادی وجود داشت که هر کدوم راه حل خاصی رو پیشنهاد میدادن ولی همگی در خرابی فایل dll ی که براتون نوشتم اتفاق نظر داشتند
فایل igd10umd32.dll در پوشته سیستم32
دلیل خرابی این فایل در این سری از لپ تاپ ها(با گرافیک های اوپتیموس مثل 5110 و ...)خراب بودن درایور راه اندازه گرافیک اینتل بوده که در نسخه قدیمی تر باعث میشده این فایل آسیب ببینه و ترمیم هم نشه
از انواع نرم افزارهای ترمیم dll که در سایت پشتیبانی آنلاین ماکروسافت و دل وجود داشت کمک گرفتم اما درست نشد(به سفارش کارشناس فوروم ماکروسافت)
وقتی مشکل رو با دل در میون گذاشتم اونها به من نصب آخرین ورژن گرافیک اینتل رو توصیه کردند و نوشتند که ممکنه به دلیل بعضی از اشکلات نرم افزاری درایوری که ما در سایت خودمون قرار دادیم(نسخه 00 تا 03) به خوبی عمل نکنه و باعث خرابی این فایل بشه
آخر سر آخرین نسخه درایور کارت گرافیک اینتل رو از سایت خود اینتل دانلود کردم و نصب کردم
مشکلم کاملا حل شد.
ورژنی که در سایت خود شرکت دل موجود بود رو نمیتونستم نصب کنم نمیدونم چرا هرکاری میکردم در بار کردن فایل زیپ مشکل داشت.
به هر حال بعد اینهمه پیگری مشکل معلوم شد خداروشکر
ولی نصب به ویندوزو کلی نرم افزارو افتادم(اینقدر در انواع نرم افزار ترمیم ویندوز استفاده کردم ویندوز رو منفجر کردم)
من یه مشکل دارم. آخرین ورژن یاهو مسنجر رو نصب کردم(11.5) ولی تو قسمت تنظیماتش گزینه archive رو نداشت. می خواستم ببینم چه جوری باید این گزینه رو فعال کرد؟
نقل قول:
از ورژن 11 به بعد این کلمه به conversion history عوش شده و اینم بگم که دیگه آرشیوتون روی کامپیوتر شما که طبیعتا امنیتش پایینتر از سایت یاهو هست ذخیره نمیشه و روی سرورهای یاهو ذخیره میشه. و همچنین دسترسی به سایت راحت تره.
چند مرتبه یه اتفاق عجیب واسه من میفته... وقتی من آفلاین میشم، دوستام هنوز منو آنلاین میبینن و پی ام میدن... اما من پی ام هاشونو بعد از اینکه آنلاین شدم به عنوان آفلاین میبینم
یه نکته هم اینکه مطمئنم با ایمیل آنلاین نبودم
کسی این مشکلو داشته... میدونه علتش چیه ؟
نقل قول:
شما یا از موبایل استفاده می کنید یا نرم افزارهایی غیر از یاهو مسنجر. شما موقع خارج شدن حتما sign out کن و بعد exit کن. ببین حل میشه یا نه.
جالب اینجاست که از هیچکدوم استفاده نمی کنم. اگه پیغام ها رو بصورت آفلاین نمی دیدم مطمین بودم یکی با اکانتم وارد شده یا بقول شما موبایل یا ایمل باز بوده... اما هیچکدومش نیست.... البته کامپوترم روشن بود اما مطمینم ساین اوت کردمنقل قول:
خیلی عجیبه