دوست عزیز اون 24 مگی که شما نوشتید روی خطوط مسی امکان ناپذیره . اگه می شه با شواهد و قراین ثابت کنید . در ضمن من اطلاع ندارم که آیا روی کابل نوری می شه یا نه ! فقط می دونم که روی خطوط مسی نمی شود . :27:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز اون 24 مگی که شما نوشتید روی خطوط مسی امکان ناپذیره . اگه می شه با شواهد و قراین ثابت کنید . در ضمن من اطلاع ندارم که آیا روی کابل نوری می شه یا نه ! فقط می دونم که روی خطوط مسی نمی شود . :27:نقل قول:
adsl با دو رشته سیم و در شرایطی که مخابرات ما داره نهایتا تا 6 مگ میتونه باشه سرعتش
اگه کمی ایده ال باشه میشه 8 مگ
همارا امروز یکی دو بار قطع شده.من احتمالا این دوره ماکس نت میگیرم.نقل قول:
24 مگ امکان پذیره ولی حداکثر تا فاصله 1.2 کیلومتر از مرکز مخابراتی.بعد از اون سرعت به صورت نمودار سهمی مانند افت میکنه.نقل قول:
شما مگابیت رو با مگابایت اشتباه گرفتین.
میشه بگین این اعداد و ارقام رو از کجا آوردین؟ممنون:11:نقل قول:
ببینید اصلا تکنولوژی Adsl بر مبنای سیم مسی هست. سرعت 24 مگ واقعی که با 3 مگابایت در ثانیه دانلود کنید میشه داد ولی باید از مرکز زیر 600 متر فاصله داشته باشید.هر کی میگه روی فیبر نمیشه حرف مفت زده ولی شرط داره . همونطور که گفتم Adsl برای سیم مسی هستش پس روی فیبر سراسری نمیشه. ولی سیستم مخابرات ایران داغونه به جای اینکه کل سرویسها رو روی فیبر بده و از مرکز تا در خونه فیبر بکشه میاد از مرکز تا سر کافوهایی که تو هر منطقه هست فیبر میکشه و بعد اون رو سیم مسی میکشه واسه همین میشه Dslam رو به جای اینکه توی مرکز گذاشت توی کافو گذاشت و دیتا رو بهش رسوند و از اونجا به بعد هم که تا در خونه مشترک سیم مسی هست Adsl داد. حالا چون معمولا کافوهای نوری فاصلشون تا خونه ها کمتر از 1500 متر هست پس تا 16 مگ رو راحت میشه داد.نقل قول:
حالا چرا میگن شرکتها نمی تونن رو فیبر سرویس بد؟
شما فکر کن 8 تا شرکت و یک کافوی 3 متری هرکی اگر بخواد توش تجهیزات بگذاره جا نمیشه یا اگر هم بشه مدیریتش خیلی سخت میشه ممکنه یکی از عمد خرابکاری که نشه ثابت کرد. واسه همین خود مخابرات تو شهرهای بزرگ داره سرویس میده.
باز اگر جاییش نامفهوم بود بگو توضیح بدم.
سلام خدمت هم شهری های عزیز .
من در منطقه ائل گلی هستم و از پارس آنلاین سرویس گرفته بودم که ناراضی هستم . الان می خوام سرویسم رو به یکی از شرکت های ماکس نت یا همارا تغییر بدم . لطفا دوستانی که در این منطقه هستند و از این شرکتها استفاده می کنند راهنمایی کنند که من برم تغییر بدم . سرویس 128 به 512 مد نظر من هست و از لحاض قطعی و سرعت کمکم کنید . (شبانه و روزانه )
سلام.
خدمت دوستانی که در مورد هماراسیستم تحقیق میکردند عرض کنم که:
همونطور که میدونید من یوزر هماراسیستم هستم.
سرویس 128-512 محدود با 5 گیگ ترافیک برای سه ماه رو استفاده میکنم.
مدتیه که مشکلات هماراسیستم حل شده
تنها مشکلی که بعد از یک ماه و نیم پیش اومد، همون قطعی طولانی بود که در خود هماراسیستم بود. و هیچ یک از یوزرها نمیتونستند کانکت بشند.
الان همه چیز عادی هست و به حالت عادی برگشته.
سرعت شبانه هم خوبه.
هر شب حدود 1150 مگ دانلود میکنم.
دوست من لطفا سرعت متوسط روزانه و شبانه تون را بنویسید و قیمت سرویس تون چنده ؟نقل قول:
ممنون از توضیحاتتون . فکر کنم حرف من رو درک نکردید . من گفتم 2.5 الی3 مگابایت بیشتر نمی تونن روی مس بدند . شما هم می گید می شه 24 مگابیت داد . خوب حرف من با شما یکیه دیگه ! در مورد بیت و بایت اشتباه کردیم .نقل قول:
تست تو تایم رایگان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا نمیشه داد؟ مگه دقت نکردی گفتم به فاصله ربط داره بیا این جدول معتبر رو هم ببین بعد بگو نمیشه:نقل قول:
[PHP](based on 0.40 mm copper)[/PHP]
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_subscriber_line_access_multiplexer#Speed_versus_distance
نقل قول:درسته 3 مگابایت میشه 24 مگابیت.نقل قول:
از اونجایی که معمولا فاصله خونه ها از مرکز بیش از یک کیلومتره سرعتی که آی اس پی ها میدن حداکثر 8 یا 16 مگابیت هست (معمولا 8).
برای 16 و بالاتر از تکنولوژی VDSL2 استفاده میشه.
حرف شما در عمل درسته. ولی تو تئوری طبق اون لینکی که دادم روی سیم مسی با قطر 0.4 میلیمتر تو فاصله زیر 600 متر میشه سرویس 24 Mb/s داد حالا مرکز رو که نمیشه فاصلش رو از مشترک کم کرد پس میان فیبر نوری می کشند تا نزدیکی مشترک و اونجا یک کافو میگزارند و یک فیبر نوری رو تبدیل به چند صد زوج خط مسی و Dslam رو داخل کافو قرار می دند حالا چون روی فیبر نوری افت سیگنال وجو نداره فاصله از مرکز رو حساب نمی کنند و فاصله کافو تا مشترک رو حساب می کنند که معمولا کمتز از 1 Km هست بنابراین با این شرایط میشه تا 24 مگ رو سرویس داد.نقل قول:
البته این کاری که مخابرات میکنه تو شرایط حاظر تحشین برانگیز نیست چون تا 5 سال دیگه سرویس 24 مگ ارزشش مثل 2 مگ فعلی میشه در صورتی که اگر کل زیر ساخت رو از مرکز تا مشترک فیبرنوری می کشیدند تا 1 Gb/s هم می تونستند سرویس بدند.
ممنون از توضیحاتتون . ملطفت شدم :31: . این مطلب رو بخونین تا بحث رو عوض کنیم .نقل قول:
دانلود يک DVD فقط در 4 ثانيه
ورود کاربران جديد به شبکه و ايجاد خدمات متنوع رسانهاي توسط سرويسدهندگان، به رشد شبکه شتابي روزافزون داده است. اما براي عدم بروز مشکل در خدمات، سرعت انتقال اطلاعات و فاکتورهاي جانبي آن نيز بايد بهبود يابد.
سيستمهاي انتقال اطلاعات با سرعت 100 گيگابايت در ثانيه، براي شروع قدم خوبي است.
به جرأت ميتوان گفت تنها بخشهاي معدودي از جامعه انساني هنوز تحتتأثير اينترنت قرار نگرفته است. با نگاهي گذرا به اين جامعه ميبينيم از ارتباطات تجاري گرفته تا اوقات فراغت، شبکه نوع زندگي و نگاه ما را تغيير داده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته هنوز زيرساختهاي اينترنت همان فيبرهاي نوري چندسال پيش هستند، زيرساختي که با افزايش چشمگير و روزافزون سرويسهاي نيازمند پهناي باند و درخواست براي سرعتهاي بالاتر ممکن است جايي ديگر نتواند دوام بياورد و زير بار حجم بيسابقه دادهها، کمر خم کند. اين زيرساخت نيازمند نوسازي است.
اروپاييهاي پيشگام
به عنوان بخشي از تلاش براي بهبود اين ساختار ميتوان به فيبر نوري فوقسريعي اشاره کرد که توسط شرکت مخابراتي وريزون ميان پاريس در فرانسه و فرانکفورت در آلمان کشيده شده و بيش از 900 کيلومتر طول دارد. به نظر ميرسد اين زيرساخت جديد ظرفيت کافي را براي ارائه پهناي باند مورد نظر کاربران در آينده نزديک داشته باشد.
در حال حاضر، بالاترين سرعت انتقال اطلاعات در شبکه ارتباطات از راه دور حدود 10 ميليارد بايت در ثانيه يا 10گيگابايت بر ثانيه است. با اين سرعت، ارسال محتواي ديجيتال يک دي.وي.دي کامل 4.7 گيگابايتي روي شبکه تنها 4 ثانيه زمان ميبرد. اين نهايت راهي است که صنعت ارتباطات از زمانهاي پيشاز سال 1996 / 1375 تاکنون پيموده و شيوه ارتباط کاربران را از به کارگيري مودمهاي ديالآپ تا سرعت باورنکردني 10گيگابايت بر ثانيه تغيير داده است.
اما هنوز هم چالشهاي بسياري در راه است. کاربران جديد و سرويسهاي خدماتي تازه ميآيند تا به کاربران امروزي شبکه و نيازهاي روزافزون آن اضافه شوند. رسانههاي اجتماعي، دانلود ويدئوها، تماشاي آنلاين فيلمها و سريالها، به اشتراکگذاري حجم انبوهي از فايلها و محاسبات ابري تنها بخشي از اين نياز فزاينده است. در آينده نزديک به ظرفيت بالاتري نياز خواهيم داشت و اين نيازمند تغييراتي تازه است.
فيبرنوري هم بيدردسر نيست
در فيبرهاي نوري امروزي دريافت و ارسال اطلاعات به وسيله قطع و اتصال مجدد پرتوهاي ليزر صورت ميگيرد. صدها سيگنال ليزري مجزا که اندکي در طولموج اختلاف دارند، به هر فيبر نوري ارسال خواهند شد و در نهايت سرعت 10 گيگابايت بر ثانيه را در اختيار کاربران قرار خواهند داد. اما اجراي اين تکنيک نيز با محدوديتهايي همراه است: نميتوان سرعت پردازش دادهها را در هر طولموج افزايش داد، چرا که امواج شروع به تداخل و از بينبردن اثر يکديگر ميکنند.
ديمپل آمين از شرکت سازنده تجهيزات شبکهCiena در لينتيکوم، مريلند ميگويد: «اين مشکل هنگامي که سرعت انتقال دادهها به 100 گيگابايت بر ثانيه افزايش پيدا کند، صد برابر پيچيدهتر از حال خواهد شد».
فناوري ايجاد سرعت 100 گيگابايت شکل متفاوتي دارد. در اين روش به جاي قطع و وصل پرتو ليرز، از مدولاسيون QPSK استفاده ميشود که همزمان مشتمل بر چهار فاز گوناگون است. اين فازهاي متفاوت ميتوانند جفتهاي بيتي دوصفر، صفر-يک، يک-صفر و يک-يک را ايجاد کنند.
البته براي رسيدن به اين سرعت، لازم است بخش ديگري هم تغيير کند. اينجا به سيگنالهايي با دو قطبش متفاوت نياز خواهيم داشت تا بتوانند به دريافتکنندههاي جداگانهاي ارسال شوند و هر کدام حمل نيمي از دادهها را به عهده بگيرند.
آمين به نکته ديگري نيز اشاره ميکند و ميگويد: «پس از به کارگيري تمامي اين تمهيدات، امواجي که صدها کيلومتر جابجا شدهاند به پردازش و تصحيح نياز دارند. درون تجهيزات دريافتکننده ليزري تعبيهشده که سيگنالهاي ورودي را منسجم کرده و به يک سيگنال واضح تبديل ميکند. اين دستگاهها علاوه بر اين به مدارهاي الکترونيکى نيرومندي مجهزند که ميتوانند اختلالات ايجادشده در مسير حرکت را به حداقل برسانند. اين تجهيزات انتهايي بسيارهوشمندانه طراحي شدهاند و ميتوانند تمامي مشکلات ايجادشده در طول مسير را به نوعي حل و فصل کنند».
هزار کيلومتر که چيزي نيست
گلن ونبروک، مدير بخش طراحي زيرساختهاي شبکه در وريزون ميگويد: «بدون استفاده از اين تمهيدات ما هرگز نخواهيم توانست به انتقال دور برد دادهها تا فاصله هزار تا 1500 کيلومتري دست پيدا کنيم».
شرکت کانادايي نورتل، سازنده تجهيزات شبکه ارتباط از راه دور که سيستم مورد نظر وريزون را نيز طراحي کرده، در آزمون تجهيزات شبکه، مربوط به شرکت استراليايي تلسترا نشان داده است که ميشود اين سيگنالها را حتي تا 2هزار کيلومتر و دورتر نيز انتقال داد. جان سيچ، مشاور ارشد بخش تحقيق و توسعه نوري نورتل ميگويد: «2هزار کيلومتر کمي اغراقآميز است. ما براي اغلب کاربردها به چيزي حدود هزار کيلومتر يا اندکي بيشتر از آن نياز خواهيم داشت».
ولبروک ميگويد: «هنوز هم زيرساختهاي اينترنت فوقسريع مشکلات متعددي را پيش رو خواهد داشت. اگر کانالهاي انتقال دادهها با سرعت 10 و 100 گيگابايت در ثانيه در يک فيبر نوري و با طولموج نزديک به يکديگر تعبيه شوند، پارازيتها ميتوانند مشکلآفرين شوند. به همين دليل از نسل اول سيستمهاي 100 گيگابيت برثانيه نيز مانند سيستمهاي فعلي نميتوان انتظار بازدهي بيش از 50 درصد را داشت».
درنگ جايز نيست
آخرين فناوري به کار گرفتهشده براي افزايش سرعت اينترنت، علاوه بر افزايش ظرفيت انتقال اطلاعات توسط آن، فاکتور ديگري را که در انتقال اطلاعات بسيارحائز اهميت است و «تأخير» يا فاصله ميان ارسال دستور به سيستم تا زمان پاسخگويي به آن ميباشد، بهبود ميبخشد. نور با سرعتي حدود 200هزار کيلومتر بر ثانيه در فيبرهاي نورى حرکت ميکند و اگر در نظر بگيريم صفحه مورد نظر شما از 100 آيتم متفاوت تشکيلشده باشد، به صد فرمان و پاسخ مجزا نياز داريم که ميتوانند در فاصلهاي هزار کيلومتري از سرور مرکزي، تأخيري يک ثانيهاي را موجب شوند.
اين تأخير در بازار بورس آنقدر حائز اهميت است که سال گذشته، بورس اوراق بهادار نيويورک سيستمي 100 گيگابيتي را براي ارسال ارزش لحظهاي سهام به شهرهاي لندن و نيويورک خريداري کرده که انتظار ميرود بتواند تأخير در پاسخ را به 60 تا 70 ميليثانيه کاهش دهد. اين سرمايهگذارى باارزش باعث ميشود کارگزاران اين بورس پيش از رقبا به اطلاعات دسترسي پيدا کنند و در نتيجه شانس بيشتري در بازار جهاني بورس داشته باشند!
برگرفته از newscientist
به نقل از خبرآنلاين
یه سوال داشتم . اونایی که اکانت v...p..........n رایگان می دن می تونن هزینه رو از قبض تلفن کم کنن.
این اکانت ارتباطی به قبض تلفن نداره. منظورتون رو واضح تر بگید.نقل قول:
یک نفر بهم یه اکانت اختصاصی v....p...n داد . ( حالا دلیلش رو نمی تونم بگم ). می ترسم از قبضم کم کنه . راحت ازش استفاده کنم یا نه ؟نقل قول:
بله با خیال راحت استفاده کنید به تلفن شما کاری نداره. واسه فیل ترینگ بیشتر مصرف میشه.نقل قول:
کی این مخابرات تبریز خودش adsl میده مثل تهران؟؟؟
:18:نقل قول:
بابا بفهمن طرف وی p ان میده میبرن ازش سوالای سخت سخت میپرسن !
چه قبضی ؟!!
چه کشکی !!
از رایگان هم استفاده نکن .
چون هم شک برانگیزه و هم چون پابلیک هستند هم سرعتهاشون پائینه خیلی و هم زود زود دیس میشن !
:18:نقل قول:
فیلترینـــــــــگ ؟
بابا وی پی n رو واسه امنیتش استفاده میکنن !
چی چی واسه فیلترینگ ؟
مخترع وی پی n هم فکر کنم تا حالا کلا اسم فیلتورینگ رو هم نشنیده !:46:
بچه بیام بزنم له شی ؟:46:نقل قول:
چرا دس رو دل خونی جوونای مردم میذاری و آزارشون میدی ؟
ها ؟:2:
میخای چیکار ؟ :31:نقل قول:
مخابرات 128 نامحدود ماهی 10 تومن هست
مجوز قطع کل اینترنت برای اوباما
بر اساس این قانون رییسجمهور آمریکا می تواند به موتورهای جستجوگر اینترنتی مانند یاهو و گوگل، دستور تعلیق دسترسی ...
در صورت تصویب قانون جدیدی که این روزها در مجلس سنای آمریکا در دست بررسی است، رییسجمهور آمریکا اجازه خواهد یافت با استفاده از قانونی به نام “کلید انسداد” (Kill Switch)، اینترنت را به طور کامل قطع کند.
بر اساس این قانون رییسجمهور آمریکا این قدرت را خواهد داشت که به موتورهای جستجوگر اینترنتی مانند یاهو و گوگل، دستور تعلیق دسترسی کامل کاربران به سرویسهای اینترنتی این موتورهای جستجوگر را صادر کند.
دیگر شرکتهای سرویسدهنده اینترنتی ایالات متحده آمریکا و همچنین شرکتهای ارائه کننده پهنای باند اینترنتی نیز در مدت زمانی که “اوضاع اضطراری امنیت سایبری” نامیده شده، مشمول این قانون خواهند بود و حتی شرکتهایی که از این قانون سرپیچی کنند، تحت جریمههای سنگینی قرار خواهند گرفت.
در صورت تصویب این قانون که به کلید حذف اینترنت معروف شده است دولت آمریکا به طور موثر و کامل کنترل دسترسی به اینترنت را در اختیار خواهد گرفت
این قانون که از سوی جو لیبرمن کاندیدای سابق انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیشنهاد شده، انتقاداتی را نیز در برداشته است و منتقدان بر این باورند که این قانون احتمال سوءاستفاده از قدرت را با اعطای کنترل اینترنت به دستان کاخ سفید در بر خواهد داشت. لابی تکنولوژیک تچآمریکا به عنوان یکی از بزرگترین محافل تکنولوژی در این کشور این قانون را عامل بالقوهای برای استفاده از قدرت به صورت استبدادی و مطلق عنوان کرده است.
پیش از این دنیس بلر مدیر اطلاعات ملی آمریکا هشدار داده بود که آمریکا بارها از سوی هکرها مورد حملات اینترنتی گستردهای قرار گرفته و تعداد این حملات به بخشهای دولتی ایالات متحده در سه سال گذشته ۴۰۰% افزایش داشته است. در صورت تصویب این قانون که به کلید حذف اینترنت معروف شده است دولت آمریکا به طور موثر و کامل کنترل دسترسی به اینترنت را در اختیار خواهد گرفت.
اگر رییس جمهور آمریکا اینترنت را به این طریق کنترل کند، دسترسی سایر کشورها نیز به سایتهای پر بازدید قطع خواهد شد. گوگل، یاهو و یوتیوب از جمله پر بازدیدکننده ترین سایتهای دنیا هستند که در آمریکا قرار دارند.
بر اساس این قانون هر شرکت اینترنتی ای که در لیست امنیت ملی قرار دارد، یا به نوعی به اینترنت، سیستم مخابرات و یا به طور کلی هر یک از اجزای مربوط به زیرساخت های اطلاعاتی آمریکا قرار دارد، تحت فرمان مرکز ملی ارتباطات و امنیت سایبری (NCCC) خواهند بود که به زودی در سازمان امنیت ملی ایجاد خواهد شد.
منبع: تابناک
لاست رو دانلود کنین و حالش رو ببرید .نقل قول:
کد:http://www.freedanload.com/category/music-film/
خیلی ممنون از لطفتون .:46:نقل قول:
مفت هم بدن باز هم نمیگیرم .نقل قول:
این یعنی با دست خودت همه چی رو اهدا کنی به فولترینگ :13:
ایول بابا . تو هم مثل من شب زنده داری می کنی ! :5:نقل قول:
بابا من 24 ساعت زنده دار هستم :دینقل قول:
کوجای کاری تو :5:
سرویست چی بود ؟ تست همین العان .نقل قول:
دوستان کسی نیست جواب سوال ما رو بده !
نقل قول:
نقل قول:
من از یکی از آشنا ها که تو مخابرات شنیدم که می خوان با همارا قرار داد ببندن همارا سرویس مخابراتو ساپورت کنه !!!:13:
سلام
اگه کسی سرویس 128 صبانت رو مرکر آزادی داره میشه سرعت روزانه و شبانشو رو برام یگه ممنون
می خوام از پارس کوچ کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم زیاد فرق کنه . چون ip که ماکس بهم داده مال مخابراته !:2: البته ما هم کار هایی بلدیم !نقل قول:
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
یک سوالی داشتم ip ولد با ip ولد استاتیک چه فرقی می کنه ؟ آیا Ip ولد اشتراکی است ولی همیشه ثابت و استاتیک اختصاصی و ثابت است ؟
فکر کنم این اسپید تست یکچیزیش هست :
برو تو ادوانسد و مک آی پی رو عوض کن ! :دینقل قول:
آی خالی بندنقل قول:
حالا اسپیدتست دسکاری میکنی ؟:21:
کسی نیست جوابه ما رو برده؟:11:نقل قول:
یا علی
تایپیک بالــــــــــــا
سلام خدمت دوستان عزیز .
من ساکن منطقه آئل گلی تبریز هستم . می خوام سرویس ADSL بگیرم . بهترین شرکت از لحاظ سرعت دانلود شبانه و روزانه و نبود قطعی در این منطقه کدام است؟
لطفا کمکم کنید.
شرکت ها زیاد با هم فرقی نمیکنن.باید هزینه و نوع سرویس رو مشخص کنی.نقل قول:
برای نامحدود 128 همارا و ماکس نت خوبه.برای محدود هم به غیر از همارا و ماکس نت چند تا شرکت دیگه مثل صبانت و شاتل لایزر و پارس آنلاین و چند تا شرکت دیگه هست.بیشتر باید به بودجت توجه کنی.
دوست من 128 به 512 سرویس مد نظر من . من از پارس آنلاین داشتم ولی شبانه اش 10 بار قطعی داشت و سرعت به 15 می رسید . الان می خوام بدونم 128 به 512 همارا یا ماکس چطوره . شبانه اش ؟نقل قول:
128 به 512 منظورتون همون 512 محدود هست؟نقل قول:
من قبلا همارا 512 داشتم.خیلی خوب بود.هر شب حدود 1300 مگ دانلود داشتم.الان هم 128 نامحدود همارا گرفتم.تا حالا که مشکلی نداشته.از همشون هم ارزونتره.
بهتره چند صفحه قبل رو هم بخونی ببینی کدومش برات مناسبه.
به این سرویس سرعت 512 می دن و به خود 512 دو برابر یعنی 1 مگ می دن . ( البته برای دانلود ) . آپلود هر دو 256 . در ضمن من حالا 512 ماکس دارم . هر شب 2.5 گیگ راحت می زنم .نقل قول:
سلام
دوستان همارایی یه گزارشی بدن در مورد دیروز.!!
سرویس من دیروز از ساعت 12 ظهر تا 12 ظهر امروز قطع بود. :41: