اینجا رو میاره صفحه ای هم که پوزرنیم و پسورد رو میخواد رو هم میاره اگه درست وارد کنم ارور ظاهر میشه و جلوتر نمیره.نقل قول:
از اين ادرس وارد بشيد:
Printable View
اینجا رو میاره صفحه ای هم که پوزرنیم و پسورد رو میخواد رو هم میاره اگه درست وارد کنم ارور ظاهر میشه و جلوتر نمیره.نقل قول:
از اين ادرس وارد بشيد:
نه . من مهمان نمیخوام بگیرم ....... انتقالی منظورم بود ....... یعنی با یه نفر جا به جا بشم ....نقل قول:
این درسته داداش اما گفتن ظرفیت دوبرابر تقاضا هس!نقل قول:
آیا این نسبت واس تهرانم همینجوریه؟
من یکم میترسم از این فراگیر،حسابداریم زدم
باتوجه به وقت محدودم نمیتونم زیاد وقت بذارم رو درساش
با یکم خوندن میشه این فراگیر قبول شد
آخه میگن ورود آسونه،خروجش سخته:31:
دوستان كارتا اومدن بالاخره :دي
راست میگه کارت منم اومده
نیم ترم ها رو کجا میذارن ؟
مشاهده نتايج آزمون رو بزن از همونجا اگه نمره نيم ترمت اومده باشه مينويسه براتنقل قول:
نیم ترم ها رو کجا میذارن ؟
من خودم از همين ادرس وارد ميشم.شما يه بار هيستوري رو پاك كن بعد امتحان كن شايد درسيت بشه.نقل قول:
اینجا رو میاره صفحه ای هم که پوزرنیم و پسورد رو میخواد رو هم میاره اگه درست وارد کنم ارور ظاهر میشه و جلوتر نمیره.
انتقالي گرفتن دردسر زياد داره. لازم هم نيست شما جاتون رو با كسي تعويض كنيد.از طريق اموزش دانشگاهتون اقدام كنيد.اولويت با متاهل ها و خانم هاس :دينقل قول:
نه . من مهمان نمیخوام بگیرم ....... انتقالی منظورم بود ....... یعنی با یه نفر جا به جا بشم ....
در اون كه خارج شدن ازش سخته كه شكي نيست.. :دينقل قول:
این درسته داداش اما گفتن ظرفیت دوبرابر تقاضا هس!
آیا این نسبت واس تهرانم همینجوریه؟
من یکم میترسم از این فراگیر،حسابداریم زدم
باتوجه به وقت محدودم نمیتونم زیاد وقت بذارم رو درساش
با یکم خوندن میشه این فراگیر قبول شد
آخه میگن ورود آسونه،خروجش سخته
من از ظرفيت و درصد پذيرش الان اطلاع ندارم.قبلا بايد نمره مياوردي تا قبول محسوب بشي.
اگه برسي يه دور كامل بخوني كتابها رو احتمال قبولي هست.
سلام دوستان میخواستم بدونم این امتحان های تستی تشریحی مثل ریاضی 1 در یک روز و در یک زمان هم تستی و هم تشریحی گرفته میشه؟ و اینکه تستی ها کجا تصحیح میشه و تشریحیا کجا تصحیح میشه آیا دست استاد هست؟
اصلا به غیر از 6 نمره کلاسی چند نمره ریاضی 1 رشته کامپیوتر دست استاد هست؟
از الان باید اقدام کنم ؟ ترم یکم هنوز ....... معدل بالا باشه چی ؟ فاکتورهای لازم رو حالا میگید ؟نقل قول:
من هیچ کدوم از این دو موردی که شما گفتید نیستم :41:
منظور از تستي تشريحي اينه كه برگه ي سوالي كه بهتون ميدن شامل سوالهاي هم تستي و هم تشريحيه.شما اول به سوالهاي تستي جواب ميديد توي پاسخنامه اي كه بهتون ميدن، بعد از اتمام وقت تستي برگه براي جواب تشريحي ها بهتون ميدن.سوالهاي تستي براي درس رياضي1 رشته ي كامپيوتر 4 نمره دارن و سوالهاي تشريحي 10 نمره.(اگه با استاد در طول ترم دوست بوده باشي خيالت راحت ميشه :دي).پاسخنامه هاي تستي رو دستگاه تصحيح ميكنه و برگه هاي تشريحي رو استاد خودت.نقل قول:
سلام دوستان میخواستم بدونم این امتحان های تستی تشریحی مثل ریاضی 1 در یک روز و در یک زمان هم تستی و هم تشریحی گرفته میشه؟ و اینکه تستی ها کجا تصحیح میشه و تشریحیا کجا تصحیح میشه آیا دست استاد هست؟
اصلا به غیر از 6 نمره کلاسی چند نمره ریاضی 1 رشته کامپیوتر دست استاد هست؟
از الان پيگير باشيد.من شرايط رو دانشجوهاي متاهل اطلاع دارم.معدل بالا هم تاثير داره.بايد معدلتون از معدل دانشگاه مقصدتون كمتر نباشه.بند پ رو داشته باشيد سختي كمتري داره :دينقل قول:
از الان باید اقدام کنم ؟ ترم یکم هنوز ....... معدل بالا باشه چی ؟ فاکتورهای لازم رو حالا میگید ؟
من هیچ کدوم از این دو موردی که شما گفتید نیستم
همین دیگهنقل قول:
چون من امتحانای پیشم دارم خیلی وقتم کم شده،یکمم سهل انگاری کردم دیر شروع کردم
بنظرتون میشه سه تا دروس عمومی و دوتا اختصاصی حسابداریو تو این مدت کم باقیمونده حداقل به اندازه قبولی خوند؟
بازم ممنون که جواب دادی
بازم دوستانی هستن که شرایط مشابه داشتن و سالای قبل تو فراگیر قبول شدن؟
اگه کسی هس خوشحال و ممنون میشم کمک کنه
سلام
کارت ورود به جلسن رو دیروز نشون می داد الان دیگه نشون نمی ده . دوباره فعال می شه؟
بستگي به سرعت يادگيريت داره.اگه تند خوان باشي كه مشكلي نخواهي داشت.موفق باشي.نقل قول:
همین دیگه
چون من امتحانای پیشم دارم خیلی وقتم کم شده،یکمم سهل انگاری کردم دیر شروع کردم
بنظرتون میشه سه تا دروس عمومی و دوتا اختصاصی حسابداریو تو این مدت کم باقیمونده حداقل به اندازه قبولی خوند؟
بازم ممنون که جواب دادی
الان امتحان كردم مشكلي نداشت.مي توني بگيري.نقل قول:
سلام
کارت ورود به جلسن رو دیروز نشون می داد الان دیگه نشون نمی ده . دوباره فعال می شه؟
سلام
منم نمی تونم کارتمو بگیریم،اینو میزنه:
کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد.:41:
سلام ، من فیش های 4 ترم قبلو گم کردم موقع فارغ التحصیلی گیر می دن چیکارکنم ؟
شهريه تون رو كامل واريز كرديد؟72 ساعت بايد گذشته باشه تا بتونيد كارت و بگيريد.نقل قول:
سلام
منم نمی تونم کارتمو بگیریم،اینو میزنه:
کد18 : اجازه دسترسي به اين امكان براي شما وجود ندارد
این جا کسی هست که شهریه اش رو با atm یا تلفنباک پرداخت کرده باشه؟ امروز رفتم بانک 145 نفر تو نوبت بودند:41: ول کردم اومدم
با atm هم نتونستم پرداخت کنم می نوشت شناسه اشتباه است
کد:http://www.pnu.ac.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=6f5df20f-b286-4196-96e9-d75e709d1c68
سلام دوستان.همگی خسته نباشید.کنارشم موفقم باشید:31:
من ثبت نام کردم و ترم اول رو که از مهر بود مرخصی گرفتم.آخه مدرک پیشم رو نبردم هنوز.از بهمن میرم.برام که مرخصی رد کردن گفتن 74تومن باید شهریه ثابت رو بریزی.بردم ریختم و دادم و ثبت کردن.الان فکر کنم 2روزی میشه.تو سایت گلستان میرم زده مرخصی تحصیلی اما همون فیش 74تومنی تو قسمت واریز شهریه مونده و تو قسمت پرداخت شهریه ی دانشجو چیزی نزده.این درست میشه؟اون مبلغی رو که ریختم کی میزنن تو سایت؟
و میخواستم بدونم منابع و کتاب ها و(دیگه نمیدونم چی.هرچی:31:)درباره ی رشته ی کامپیوتر_نرم افزار رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
و آخرم اینکه برای ترم بهمن ماه از کی باید انتخاب واحد کنم و انتخاب واحد چجوریه؟یعنی بین اینهمه اسم کتاب و منابع و...کدومارو باید ترم اول بردارم؟
راستی میگن دیر ثبت نام کنی کلاس ها پر میشه و باید خودخوان ثبت نام کنی، این درسته؟
کلی سوال شد:31:ببخشید
ممنون میشم کمکم کنید
بدهي نداشته باشي ان شاء ا... كه مشكلي پيش نخواهد اومد.نقل قول:
سلام ، من فیش های 4 ترم قبلو گم کردم موقع فارغ التحصیلی گیر می دن چیکارکنم ؟
ما روش سنتي (:دي) رو امتحان ميكنيم.شايد منظور از شناسه همون شماره سريالي هست كه بالاي بفرم واريز وجه نوشته شده(با شماره دانشجوييتون شروع ميشه.)نقل قول:
این جا کسی هست که شهریه اش رو با atm یا تلفنباک پرداخت کرده باشه؟ امروز رفتم بانک 145 نفر تو نوبت بودند ول کردم اومدم
با atm هم نتونستم پرداخت کنم می نوشت شناسه اشتباه است
مباركه.......خوش اومدين به جمع پياميا :دينقل قول:
سلام دوستان.همگی خسته نباشید.کنارشم موفقم باشید
من ثبت نام کردم و ترم اول رو که از مهر بود مرخصی گرفتم.آخه مدرک پیشم رو نبردم هنوز.از بهمن میرم.برام که مرخصی رد کردن گفتن 74تومن باید شهریه ثابت رو بریزی.بردم ریختم و دادم و ثبت کردن.الان فکر کنم 2روزی میشه.تو سایت گلستان میرم زده مرخصی تحصیلی اما همون فیش 74تومنی تو قسمت واریز شهریه مونده و تو قسمت پرداخت شهریه ی دانشجو چیزی نزده.این درست میشه؟اون مبلغی رو که ریختم کی میزنن تو سایت؟
و میخواستم بدونم منابع و کتاب ها و(دیگه نمیدونم چی.هرچی)درباره ی رشته ی کامپیوتر_نرم افزار رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
و آخرم اینکه برای ترم بهمن ماه از کی باید انتخاب واحد کنم و انتخاب واحد چجوریه؟یعنی بین اینهمه اسم کتاب و منابع و...کدومارو باید ترم اول بردارم؟
راستی میگن دیر ثبت نام کنی کلاس ها پر میشه و باید خودخوان ثبت نام کنی، این درسته؟
کلی سوال شدببخشید
ممنون میشم کمکم کنید
از پرداخت شهريه بايد 72 ساعت بگذره تا بدهي 0 بشه.
كتابها رو از كتاب فروشي هايي كه رسما كتابهاي پيام نور رو توزيع ميكنن مي تونيد پيدا كنيد.هرچند بعضي از كتاب ها از انتشارات دانشگاه هاي ديگه س(اينا گرون تر هستند).ليست منابع و چارتي كه با توجه به اون بايد انتخاب واحد كنيد رو هم از لينكي كه پايين ميزارم مي تونيد دانلود كنيد.انتخاب واحد هم چند روز بعد اتمام همه ي امتحانات شروع ميشه.توي سايت پيام نور اعلام ميكنن.اسفند كلاسها شروع ميشه.
درسته دير انتخاب واحد كني هم استاد خوب رو از دست ميدي و هم ممكنه ظرفيت كلاسها تكميل بشه و نتوني درس رو عادي برداري و اين يعني يا خودخوان يا قيدشو زدن.
نقل قول:
کد:http://www.pnu.ac.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=9cf7a18c-0f8f-4ae5-9941-bfd7e58b4ce8
مرسی.خـــــــیلـــــــــی کمک کردی.میسی میسی:31:نقل قول:
2تا سوال دیگه دارم.این لینک دانلود که شما دادی یکی زده نظام سنتی و یکی زده نظام تجمیع.این یعنی چی؟من کدومشم؟کدومو باید دانلود کنم؟
و اینکه این نیمسال اول 91-90 و نیمسال دوم 91-90 یعنی چی؟من جزو کدومشون میشم؟مثلا بخوام نمونه سوال دانلود کنم زده برای نیمسال اول.من باید اونو دانلود کنم یا نیمسال دوم؟این نیمسال کلا یعنی چی؟
thank you sooooooooo muuuuuuch ya bo0o0o0o0o0s
best wishes for you
خواهش ميكنم :دينقل قول:
تجميع يا سنتي بودن توي اطلاعات جامع دانشجو مشخص شده.اونجا هرچي زده بود شمام همون چارت و منابع رو دانلود كنيد.من خودم تجميعم ولي هستند كساني كه ورودي جديد هستند ولي سنتي.
منظور از نيمسال هم ترم تحصيلي هست.نيمسال اول ترم اول و نيمسال دوم ترم دوم.دانلود كردن نمونه سوال هم ربطي به نيمسال ها نداره.شما هرچي تونستي دانلود كن ولي ترجيحا اونايي كه به ترمي كه داري توش تحصيل ميكني نزديك تر هستن رو.
سلام دوستان...چند روز بعد از واریز کردن شهریه،حساب صفر میشه؟؟؟
3 روز بعد از واريز كردن شهريه.بدهي 0 ويشه.نقل قول:
نقل قول:
مال من یه روز کشیدنقل قول:
3 روز بعد از واريز كردن شهريه.بدهي 0 ويشه.
دوستان کسی هست که نمونه ازمون فراگیر کارشناسی دوره 22 و 21 را داشته باشه .
رفیق تو گوگل یه سرچ بزنی ریخته(حداقل منکه دنبالش نبودم خیلی اتفاقی به پستم خورده)نقل قول:
البته هر رشته سوالاش جداس(اختصاصیا،وگرنه عمومی که یکیه)
دوستان سیستم باز نمیشه
بعد از ارسال کد دیگه ارور میده
مشكلي نداره...ميشه وارد شد.فقط يكم سرعت پايينه!نقل قول:
آره . حواسم نبود با وی پی ان داشتم میرفتم ارور میداد ..... قطع که کردم درست شدنقل قول:
آزمایشگاه به من 19 داده:41: ........ من این همه تو کلاس فعالیت داشتم
چجوری نمرتو دیدی ؟نقل قول:
آره . حواسم نبود با وی پی ان داشتم میرفتم ارور میداد ..... قطع که کردم درست شد
آزمایشگاه به من 19 داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........ من این همه تو کلاس فعالیت داشتم
من که میزنم هیچی نمیاره
بچه ها به نظرتون مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی رو چه جوری بخونیم که نتیجه بهتری بگیریم ؟
برو قسمت اطلاعات جامع دنشجو رو بزن بعد كه باز شد ترمي كه توش داري تحصيل ميكني رو انتخاب كن.ليست درسها و نمره ها رو مياره.نقل قول:
چجوری نمرتو دیدی ؟
من که میزنم هیچی نمیاره
نقل قول:
واسه دبیرستان یل دانشگاه؟
نقل قول:
اینجا تاپیک دانشگاه پیام نور دیگه .....
ترمی یکی هستم :11:
دوستان امتحانات پایان ترم تو استان کرمانشاه کجا برگزار میشه من رشته مترجمی زبان انگلیسیم رو کارت که چیزی ننوشته کسی میدونه دقیقا کجاست چون از هر کسی میپرسم یه جا میگه؟ممنون.
دیدم نیم ترم نزدن اصلانقل قول:
برو قسمت اطلاعات جامع دنشجو رو بزن بعد كه باز شد ترمي كه توش داري تحصيل ميكني رو انتخاب كن.ليست درسها و نمره ها رو مياره.
لفقط آزمایشگاه pc هست که زده اونم امتحانش رو دادیم
زده 19.5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه های گل و گلاب پیام نوری
میدونم خیلی سختی میکشید اما امیدوار باشید(اینو واسه قشنگی گفتم)
بچه ها سایتی میشناسید که نمونه سئوال با جواب داشته باشه؟
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
همون پاسکل میشه درسته؟نقل قول:
بچه ها به نظرتون مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی رو چه جوری بخونیم که نتیجه بهتری بگیریم ؟
فقط و فقط تمرین.سر کلاسها هم اگه رفته باشی متوجه میشی که برنامه نویسی فراگیریش سخت نیست اما مثل زبان انگلیسی فراره و باید تمرین کنی تا فراموشت نشه
بعد از پاسکال سی پلاس داری.پس سعی کن پاسکال رو خوب یاد بگیری
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
همون پاسکل میشه درسته؟نقل قول:
فقط و فقط تمرین.سر کلاسها هم اگه رفته باشی متوجه میشی که برنامه نویسی فراگیریش سخت نیست اما مثل زبان انگلیسی فراره و باید تمرین کنی تا فراموشت نشه
بعد از پاسکال سی پلاس داری.پس سعی کن پاسکال رو خوب یاد بگیری
توي اين قسمت فقط نمره ي كامل رو ميزنن براي ديدن ميانترم بايد بري مشاهده نتايج دانشجو رو بزني بعد كه بالا اومد رديف سوم يه گزينه ي علامت سوال داره اونو بزن تا ليست درسهات و كدهاشون بياد بعد درسي كه ميخواي رو انتخاب كن و جستجو رو بزن اگه استادت ميانترم برات رد كرده باشه اينجا توي قسمت نمره ميانترم مشخص ميشه.نقل قول:
دیدم نیم ترم نزدن اصلا
لفقط آزمایشگاه pc هست که زده اونم امتحانش رو دادیم
زده 19.5
آقا امتحان مبانی کلا تستی هست .... از روی تستها بخونیم جواب میگیریم ؟ ......... یعنی متن درسها + سوالهای تستی .......
سلام
این گزارش 428 که برای گرفتن کارت ورود به امتحانه گرفتنش مهلت داره؟
من امشب دارم میرنم میگه اطلاعاتی جهت نمایش وجود ندارد
مهلتش تموم شده یا مثلا شماره درس رو اشتباه میزنم؟
فردا (یعنی در اصل همین امروز) هم امتحانمه :41:
لطفا سریع پاسخ بدید / مرسی