مشکلم حل شد
ممنون از کمک همه ی دوستان :20:
مشکلم حل شد
ممنون از کمک همه ی دوستان :20:
یه بازی ngege دانلود کردم به این صورت هست باید چیکارش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مطمئنی بازی انگیج 2 رو دانلود کردی؟! :blink:
التماس دعا :37:
سلام خسته نباشید .
اقا من N82 ورژن 35 دارم . گوشیم رو هم جدیدا -- کردم و تمام اقدامات لازم برای نصب بازی N_GAGE رو انجام دادم.
حالا یه مشکل دیگه پیش اومد
کلاینت n-gage_1.40_1557 با پچش نصب کردم اول یه بازی نصب کردم رفتم سر بازی دومی درحال نصب اخطار (Unable to install game (Error-1 میداد و ول نمیکرد رفتم تو حافظه ی رم پوشه ی N-GAGE اون فایلی که داشت نصب میشد رو پاک کردم بعد رفتم تو کلاینت N-GAGE مشکل (Unable to install game (Error-1 حل شد . از برنامه N-GAGE اومدم بیرون دوباره که میخوام برم تو برنامه قسمت اول دمو که مینویسه N_GAGE میاد بعد صفحه هیچی بالا نمیاره حالا شما چه دستور میدید برای حل مشکل.
هر روش و هر فایلی که نیازه بگین برای دانلود تا اینقدر دنبال کلاینت های دیگه نگردم و دانلود نکنم ببینم مشکل از چیه تا کاملا مشکلم رفع شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .متشکر.SABER
سلام
ببخشید میشه توضیح بدید ROMPatcher چیه و چطور فعال کنیم.
من n97 و این کلاینت 1541 رو نصب کردم ولی برای بازی Rresident evil با پیغام file is corrupted مواجه می شم.
وبازی need for speed رو هم نصب می کنه و لی اجرا نمی کنه
امیدوارم با این اطلاعات کمکم کنید.
مچکرم از زحمات شما
سلام
لطفا اول درباره ROMPatcher توضیح بدید وبگید چطور فعال میشه؟
من N97 دارم کلاینت 1541 رو نصب کردم بازی need for speed رو اجرا می کنه و در همون صفحه رول قفل می شه.
لطفا راهنمایی کنید .
مچکر
نقل قول:نقل قول:سلام دوست عزیز برای فعال کردن ROMPatcher باید گوشیتو هـک کنی تا این برنامه به گوشیت اضافه بشــه !
برای هـک گوشیتون هم به قسمت هـک گوشی های موبایل برید تایپکش هســت :46:
موفق باشید!:40:
کسی یه کلاینت تست شده برای N86 نداره؟
طبق توضیحات پست 1 عمل کنید ... ماله 86 هم هستنقل قول:
کسی یه کلاینت تست شده برای N86 نداره؟
ان گیج هنوز پا بر جاست؟
آخه یکی از دوستان گفته بود که شرکتش تخته شده...
یعنی دیگه بازی براش نمیاد؟
بر طبق آخرین اخبار، شرکت نوکیا در جشن تولد هفت سالگی انگیج اعلام کرد که انگیج براش چیزی جز ضرر نبوده ( خداییش هم راست می گه. اون از گوشی های N-Gage و N-Gage QD که باعث سرافکندگی نوکیا شد و این هم از پروژه N-Gage II که سودده نبوده ) برای همین انحلال انگیج رو اعلام کرد.نقل قول:
اما بازی هاش کماکان تا سال 2012 تولید می شن
شاد باشین :31:
سلام من سه تا بازي
brothers in arms
asphalt3
fifa08
رو نصب كردم و رام پچر هم بعد نصب غير فعال كردم دو تا بازي اول رو وارد ميشه ولي تو brothersبعد اينكه ميگم بازي sound هم داشته باشه يا نه ميپره بيرون با ارور
brothers closed;KERN-EXEC3
و تو اسفالت 3 هم بعد انتخاب زبان ميپره بيرون با يه اروري تو مايه هاي بالايي
و فيفا هم كلا نميره تو بازي و ارور زير رو ميده
fifa08closed; user-exec3
گوشيم هم n79 كلاينت هم هميني كه صفحه اول تاپيك هست نصب كردم
مشكل چيه ؟
دوست عزيز كلا Fp2با انگيج مشكل داره!
من با N73 انگيج بازي ميكنم!
آخه دوستان گفته بودن اين بازي ها تست شده هست و به صورت فول اجرا ميشهنقل قول:
يعني هيچ جوري نميشه اين ها رو بازي كرد؟
سلام
شما ممکنه بازیتون مشکل داشته باشه و ممکنه مشکل از -- کردن گوشیتون باشه منم تو ان81 تو یکی از بازیهاش چنین مشکلی رو دارم !نقل قول:
گوشيم هم n79 كلاينت هم هميني كه صفحه اول تاپيك هست نصب كردم
مشكل چيه ؟
سلام به دوستان عزیز گوشی من n86 هستش و هیچ کدوم از كلاينت های پست اول رو ش نصب نمیشه و ارور unable to install رو میده لطفا کمکم کنید تا نصبش کنم!
دوست عزيز شما بايد گوشيترو هك كني!
شما كلاينت رو از خود سايت انگيج بگير!نقل قول:
سلام من وقتی بازی starwars و brain challenger رو نصب میکنم به صورت فول اجرا نمیشند مثلا starwars موقعی که میخواد بره مرحله دوم میپره تو main menu چکارش کنم فول شه؟؟؟
گوشیم n97 هست
ورژن کلینت 1.30 استفاده میکنم.
ممنون
یکم تویه انجمن می گشتی پیدا میکردی...
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333564[/HTML]
سلام من این تاپیک رو قبلا رفته بودم من مشکلم اینه که بازی هایی که تو این تاپیک گفته فول اجرا میشه تو گوشی من starwars و brain برای من تریاله
ممنون
سلام
تو همون تاپیک دوستمون N97 داشت... شما با بچه های کلوپش مطرح کن شاید مشکل از فریمور گوشیت باشه..! چون ممکنه رو فریمور های جدید جواب نده!
شاد باشی:40:
سلام.من پوشه سیو بازی Hooked On: Creatures of the Deep رو کپی کردم.بعد گوشی رو مستر ریست کردم و دوباره nGage رو نصب کردم همچنین بازی رو.حالا که پوشه2000AFBC رو میذارم سر جاش تو بازی سیو هامو نمیاره.چه کار کنم؟
گوشی من 95 8گیگ ولی هنگامی که بازی رو نصب میکنم یه eror میده kern-exec3 ایا کسی میدونه چیه؟
سلام
من انگیج رو روس n73 نصب کردم بازیها رو اجرا میکنه فقط وقتی می خواد بازی Mile.High.Pinball-BiNPDA.n-gage رو اجرا کنه ارور qut of memory رو میده :41:
رمم هم 2گیه که نصفش خالیه
کسی میدونه مشکل چیه ؟
سلامنقل قول:
اینجا :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293409[/HTML]
و اینجا :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=207719[/HTML]
رو نگاه کن مشکلت حل میشه! :20:
کسی نیست جواب بده؟:19:نقل قول:
سلام من کلاینت رو نصب کردم ولی موقع نصب بازی (آسفالت 3)ارور 1 میده!
ممنون میشم کمک کنید.
واسه من وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم میگه :
close some applications and retry starting the game
چه کار کنم ؟
گوشیتون رام کم میاره ... چندتا برنامه که بازه رو ببندید و اجراش کنید ... ( یا یه بار خاموش روشن کنید ..)نقل قول:
واسه من وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم میگه :
close some applications and retry starting the game
چه کار کنم ؟
سلام.نقل قول:
از کلاینت ورژن پایین استفاده کن
1.10
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
موقع نصب واجرای بازی گوشی رو از حالت -- خارج کن.نقل قول:
موفق باشی:11:
سلام دوستان من n95 معمولی دارم v35وقتی بازی های انگیج را نمیخوام اجرا کنم میگه فایل کهنه یا قدیمیه مشکل چیه؟تاریخ گوشیم درسته
سلامنقل قول:
بالاخره میخوای اجرا کنی یا نه؟:31:
متن ارور رو بنویس.
شاد باشی:40:
معمولا زیاد از این سوتیا میدم:18:نقل قول:
بالاخره میخوای اجرا کنی یا نه؟
شرمنده منتظرم گوشیم از تعمیر بیاد.اما نمیشه با همین توضیحی که دادم مشکل را تشخیص داد؟
برو بکس کسی نمیدونه رو ویواز هم میشه N-Gage رو اجرا کرد یا نه ؟؟
بازی های زیادی رو نمیشه اجرا کرد ولی این تاپیکشه ... به نظر من بیخیال :نقل قول:
برو بکس کسی نمیدونه رو ویواز هم میشه N-Gage رو اجرا کرد یا نه ؟؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=337522
دوستان من 5630 دارم
داخل منوش خودش یه بخش ان گیج داره که چند تا بازی خریدنی توش داشت، بازی هاشو دیلیت کردم رفت پی کارش.
من می تونم و لازمه که کلاینت جدید روش نصب کنم؟
اولین فایل ضمیمه رو دانلود کردم و unzip کردم. توش دو تا فایله، به چه ترتیب باید نصبشون کنم.
اون فایلی که حجمش بیشتره رو اومدم نصب کنم، بهم گفت انگیج (1414)1.10 رو گوشی شما نصبه، (1515)1.20 رو جایگزینش کنم؟ ok کنم؟
سلامنقل قول:
اون فایلی که حجمش بیشتره رو اومدم نصب کنم، بهم گفت انگیج (1414)1.10 رو گوشی شما نصبه، (1515)1.20 رو جایگزینش کنم؟ ok کنم؟
بله باید ok کنید اگه میخواین ورژن جدید انگیج داشته باشید...
شما گوشی تون رو به چه روشی -- کردی؟
من N81 رو با Hello ox 1.3 -- کردم بعد از اتمام -- بدون نصب کلاینتی با همون ورژن 1349 خودش راحت بازیها رو نصب کردم و به جز اون گلفه بقیه اجرا شد !
[/COLOR]ممنون از توجهتوننقل قول:
با HelloOX2.v2.02 این کار بدو انجام دادم :31:
دیشب یه بازی crash دانلود کردم و طبق گفته دوستمون تو پوشه انگیج ریختم و انگیجو باز کردم و اتفاقی نیافتاد.
سعی کردم بازی رو اینستال کنم، نذاشت. rompatcher رو فعال کردم، غیرفعال کردم، نشد.
چیکار کنم؟ کلاینت جدیدو نصب کنم؟ دو تا فایل تو ضمیمه اول هست، یکی حجمش زیاده و یکی کوچیکه، جفتشون هم sis هستن. اول کدومو نصب کنم؟
فکر نمیکنم فرقی کنه......اسم دو تاشون رو بگو .....نقل قول:
دیشب یه بازی crash دانلود کردم و طبق گفته دوستمون تو پوشه انگیج ریختم و انگیجو باز کردم و اتفاقی نیافتاد.
سعی کردم بازی رو اینستال کنم، نذاشت. rompatcher رو فعال کردم، غیرفعال کردم، نشد.
چیکار کنم؟ کلاینت جدیدو نصب کنم؟ دو تا فایل تو ضمیمه اول هست، یکی حجمش زیاده و یکی کوچیکه، جفتشون هم sis هستن. اول کدومو نصب کنم؟
آقا چه اروری میده ؟؟
مگه نگفتی هکش کردی ؟ دیگه نباید مشکلی باشه ....
اسلا شما میتونی اول فایل بازی رو تو یه پوشه ای بریزی بعد با فایل منیجر اون فایل رو Open کنی به همین راحتی.