فکر کنم منظورت N97 با دوربین 5 بود نه 8!نقل قول:
شاد باشی:40:
Printable View
فکر کنم منظورت N97 با دوربین 5 بود نه 8!نقل قول:
ااااااااااااا راس میگی ها!! :18: من فکر میکردم 8 مگا پیکسله:18:نقل قول:
راستشو بخاین و اگه به نوکیایی های عزیز اگه بر نخوره....:43:
-
-
-
-
-
-
عصبانی نشید ها :blush:
-
-
-
به خدا من خودم ان 82 دارم :43:
اما این نوکیا دیگه شورشو در آورده:19: اخه چند تا گوشی پشت سر هم اونم با پنج مگاپیکسل:19:
اوووو به این چیزا فکر نکن اگه اینجوری باشـــــی (دوستان گفتن) :46:نقل قول:
ببین دوست من شما فکر نکنم موبایل فروشی آشنا داشته باشــــین اگه دارین آشنا یا رفیقــــه
برو ازش بپرس ببین کدوم گوشی تا حالا بدون عیب وارد شــــده همشون یه عیبی دارن
ولی من بیشتر از 10 تا موبایل فروشی رفتم و آشنا همشون گفتن N82 بدون هیچ عیب و نقص
میخوای بخــــر باهاش حال کن من گوشی های بهتر از اینو بهت میدم (یا خودت بردار) ولی اگه سر 1 ماه پس آوردی چی !!!
من موندم چی بــــگم جای من بودی چیکار میکـــردی داداش خودم N82 داره تا الان آخ نکشیده :41:
من این نوع گوشی ندارم چرا ازش تعریف کنم ولی میدونم واقعا گوشی خوبــــیه :20:
موفق باشید!:40:
دیروز روز بد شانسی من بود! :41:
دو بار گوشیم زمین افتاد و از 4 نقطه زخمی شد!!! :37:
با سلام خدمت دوستان.:11:نقل قول:
اولا من نگفتم ان82 گوشی بدییه یا فلان ایرادو داره من فقط گفتم این گوشی دیگه قدیمیه همین:20: اونم البته برا کسایی که میخان تازه گوشی بگیرن که حتما میخان اونم برا سه چهار سال نگه دارن خوب فکرشو بکن چهار سال دیگه یه گوشی با دوربین 5 مگاپیکسل سیمبیان ویرایش 3 سری 60 gpsa فیلم برداریvga :41:خوب با این پیشرفت رو به جلو و با این سرعتی که علم تو جهان داره به نظرتون حالا تازه بخای این گوشی رو بگیری یکم :22::34: نیست؟
خوب اگه گوشی بی عیب و نقص میخاستیم ده سال پیش همون 3310 نوکیای خودمونو نگه میداشتیم:18:
اگه اينطوريه ، پس چرا نوكيا يا برند هاي ديگه هنوز دارن گوشي هاي ساده توليد ميكنن ؟ مثلا همين 7510 با دوربين 2 مگاپيكسل و بدون سيستم عامل ؟ خيلي جديدتر از n82 هم هست ؟
بالاخره قراره این 82 باز بیاد تو بازار یا ما نا امید بشیم؟؟؟
مگه الان تو بازار نيست ؟؟؟
سلام
آقا ویرم گرفته گوشیم که N82 خودم رو از نگارش 31.0.016 به نگارش 20 دانگرید کنم...! :دی
...
می دونم شدنی نیست... یعنی هیچ راهی نیست....؟! 0:13:
خیلی کمیاب شده!نقل قول:
نقل قول:
بابا این که اشکالی نداره!!!!!!!!!!!!1
من حدود 1 ماه پیش با موتور باسرعت حدود 60 تا میرفتم گوشیم زنگ خود همین که درش آوردم ازدستم افتاد دگه به خودم گفتم باید گوشی نو بخرم دور زدم گوشی رو برداشتم نه خاموش شده بود نه دره باطری باز شده بود فقط یکم خراشیده شده.
حالا فهمیدم چه گوشی جون سختی دستم هر کاری میکنم خراب بشه خراب نمییشه اگه ان 97 هم بهم بدن این ان 82 رو نمیفروشم واقعا گوشی تکیه نظیر نداره:27:
اگر بیاد چینی هست.نقل قول:
به نظر من برو یک دست دوم تمیز پیدا کن بهتر از این چینی ها است.
دوستان سلام
شرمنده که این سئوال های تکراری زیر رو میپرسم
مخواستم بدونم بهترین برنامه برای فعال کردن GPS در گوشی N82 چی هست و طریق راه اندازیش چطوریه
بعد آیا میشه مختصات خاصی رو ذخیره کرد که مثا بدونیم یه جای رو نقشه کجاست که دفعه بعد بتونیم اون محل رو پیدا کنیم
ممنون میشم جواب بدین
واسه تهران و چند شهر بزرگ گارمیننقل قول:
باقی شهر ها اسمارت کام
طریقه راه اندازی اش هم تو تاپیکشون تو بخش برنامه ها هست
اون موضوع رو هم میشه براحتی انجام داد و بعنوان یه لوکیشن تو نقشه سیوش کرد
ای ول بابا!!!نقل قول:
بابا تو دیگه کی هستی! دس شیطونو بستی!
خوبه... پس حالا حالا ها جا داره واسه زمین افتادن...:دی (شوخی بید! )
ا چرا توهین (!) می کنی؟! :27: گوشی من هم چینیه...نقل قول:
بابا به خدا نوکیای ساخت چین با اون گوشی های زیر زمینی چینی فرق داره... دوستم فنلاندیشو داره؛ وقتی با هم مقایسه می کنیم، انصافا هیچ فرقی ندارن! :46::10:
خوب اگه گوشیهایی با امکانات بالا بزنه اون کسی که میخاد گوشی ارزون بخره باید چیکارکنه:14:نقل قول:
یا مثل افراد نظامی که بردن گوشیهای دوربین دار اونجا ممنوعه اونا باید چیکار کنند:17:
پس گوشیهای با امکانات کم و هم با امکانات بالا لازمه که همیشه تولید بشه:46:
گارمين خيلي سنگينه و گوشي رو بدجور كند ميكنه . البته جديدا با نقشه هاي گوگلي اسمارت كام حرفايي واسه گفتن پيدا كرده ولي مشكلش اينه كه وقتي گوشي رو هك ميكني قاط ميزنه و موقع انتخاب نقشه از برنامه مياد بيرون . . .نقل قول:
پس نميشه گفت كسي كه n82 دستش ميگيره بايد الان عوضش كنه . مگه نه ؟؟نقل قول:
آقا سلام
من دیروز گوشی رو آپدیت کردم ولی الان نگاه کردم دیدم زبان فارسی پاک شده حالا چکار کنم ؟
هر کی میدونه یه کمکی کنه چطوری زبان فارسی رو بهش اضافه کنم . مگه خود نوکیا نمیدونه که این گوشی قبلش زبان فارسی داشته و نباید با آپدیت پاک بشه
حالا چکار کنم
اقا یه دسته دو معمولی گیر آوردم رنگشم مشکیه چند میرزه بخرم.؟
من گفتم الان با وجود گوشی هایی با امکانات بهتر خریدن ان82 که اونم میخای برای دو سه سال نگه داری یکم ...... یه. نگفتم که ان82 گوشی بدیه یا فلان ایرادو داره یا کلا خرید گوشی با امکانات پایین دیونگیه:18:نقل قول:
شما باید گوشیتو با پروداکت کد 0551525 آپدیت میکردی بهتره یه سری به اینجا بزنینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي خوام بدون ميشه روي نوكيا N82 فارسي ساز نسب كرد و چجوري
بله به راحتی میتونید این کارو بکنید ....
.
2تا راه حل دارید :
یکی اینکه با استفاده از برنامه های فارسی نویس این کارو انجام بدید ...
راه دوم و اساسی تر هم اینه که پروداکت کد گوشیتون رو به کدی که مختص خاور میانه هست و زبان فارسی رو ساپورت میکنه تغییر بدین تا همیشه گوشیتون زبان فارسی رو داشته باشه ....
آقا یه چیز خیلی عجیب! :18:
یادتونه گفتم که گوشیم 2 بار افتاد و از 4 جا زخمی شد؟؟؟ دو جاش یکی بالای درپوش باطری و یکی پوشش کناره اون فلز نقره ای دور لنز بود...
بگین خب! :31::27:
آقا پریروز به پشت گوشیم نگاه کردم دیدم که اون زخم بالای درپوش باطریم رفته!!! :18::18::18::18::18::18: بعد کنار اون فلز دور لنز هم دست کشیدم دیدم بله... اون هم پاک شد! :18::18::18::18::18::18:
یکی به من بگه اینجا چه خبره؟؟؟؟؟ :18::18::18:
آقا دمت گرم بیا یه دستی هم به گوشی من بکش :دي
سلام دوستان
اگر روشی برای هک ورژن 31.0.016 اومده و تست شده خواهشاً اینجا راهنمایی کنید
ممنون
بهترین روش، روش HelloX2.0 هست!نقل قول:
این هم نشانیش:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
ممنون
قبل از اینکه شما جواب بدین رفتم به سایت زیر و فایل Cer - Key رو گرفتم . دوسال هم اعتبار داره دیگه لازم نیست گوشی هم هک بشه
کد:http://andy.ehandysoft.com/devcert.php
همینجا هم میتونستی در خواست Cer & Key بـــدی !!!نقل قول:
دوســـت عزیز شما هک کنید دیگه خیالتون از بابت ساین نشدن برنامه ها راحته !
اینجوری شما باید هر برنامه ای رو دانلود کردی با کامپیوتر ساین کنی بعد روی گوشی نصبش کنی !
اگه هک کنی احتیاجی به این کارا نیســـت :41:
هرجور خودتون راحتین :11:
موفق باشید!:40:
هدفون بنده از قسمت کنترل به بعد یعنی قسمت گوشی خراب شده ایا این قسمت به صورت مجزا وجود دارد؟دوستان لطفا یک هدفون واقعا عالی برای گوشی معرفی کنید.
دوست من بهترین هدفون برای سری w سونی اریکسون هست ....
اگه قسمت بالایی هدفونت خراب شده با یه هدهوف سونی اریکسون عوض کن .....
هدفون N82 یک تکه استنقل قول:
فکر کنم قیمتش 12-14 تومن باشه
سلام يكي از دوستام ان 82 داره جي پي اسش دي كانكت ميشه.
لطفا دوستان راهنمايي منن براي حل مشكل.
سلام لطفا لینک دانلود ورژن جدید و اصل و دست کاری نشده و سالم فریمور n82
برای پروداکت کد 0551525خیلی از زحمات شما دوستان لفضی و کلیکی متشکرم.نقل قول:
می تونی a-gps اش رو فعال کنینقل قول:
موقع کانکت شدن 4 تا 15 کیبو بایت دانلود میکنه از نت و سریع کانکت میشه
یا
در غیر این صورت از ساختمان ها و پل ها و درختان بلند فاصله بگیریم
مشکل شما اینه که نمیخوای به خودتون زحمت بدین و چند صفحه از تاپیک رو بخونید ....:13:نقل قول:
ماله یکی از رفقای من هم این طوری میشد در حالت استفاده از جی پی اس گوشیشو از حالت هک خرج کرد مشکلش حل شدا ا.ون با هلو او ایکس هک کرده بود در حالت استفاده رامپچر رو دیس اییبل کرد وقتی انیبل د هی برنامه خو دبه خود بسته می شدنقل قول:
بلاخره کسی نگفت برنامه هایی که بعد از نصب پاک نمیشن رو چطور پاکش کنیم؟ :17::17::9::9:
سلام دوستان
من سرعت گوشیم اومده پایین
می خوام مثل اولا سرعت دوباره بره بالا
با مستر ریست مثل اولش می شه یا باید کار دیگه ای کرد؟
بهترین کار همین مستر ریسته:31:نقل قول:
شما باید برای تو فولدر پرایوت(در صورت هک بودن گوشیت)نقل قول:
و از اونجا فایل های مربوط به برنامه رو پاک کنی
حالا چه برنامه ایی هستش ؟ جاواست یا سیمبین ؟ نکنه تمه ؟