سلام.منم 2 شبه همین مشکلو دارم.دیشب ماله من که حتی تو گوگل هم نمیرفت.مرکز تلفن شما چیه؟ مننقل قول:
صابری وحید هستم
Printable View
سلام.منم 2 شبه همین مشکلو دارم.دیشب ماله من که حتی تو گوگل هم نمیرفت.مرکز تلفن شما چیه؟ مننقل قول:
صابری وحید هستم
از مخابراتی خواهش میکنم ... یک پینگ از 4.2.2.4 -t بگیرین ... اسکرین شات بزارن ... ببینم آیا مشکل از منه !؟
لطفا ساعت پینگ گیری و پهنای باندتونو ذکر کنین ...
مرسی
دوستان من با شاتل شبانه مشکل سرعت دارم الان 12kb هستش یکی از دویتان میگفت محدود کردند آخه من 3 گیگ ا ماهه داشتم توی 23 روز 33 گیگ دانلود کردم :31: خدا کنه محدود نکرده باشند
ساعت پینگ گیری ساعت ارسال پستنقل قول:
نوع اشتراک 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مر30 عزیز ...نقل قول:
پس ماله شما هم داغونیده !؟ کلا این یه روز 2روز همینجوریه !؟
آیا اینترنت صبای مخابرات مشهد ( طرح برنزی ) شبانه رایگان هم داره یا نه ؟؟؟؟
من طرح صبا طلایی گرفتم 128 ، کابل مسی ، مرکز استقلال .
سرعت دانلود بین 75 تا 110 در نوسان هست .
نکته جالبی که میخوام بگم اینه که من دیروز صبح از طریق سایت مخابرات درخواست دادم و پولشم آنلاین پرداخت کردم و امروز ساعت 10 صبح وصل شدم !!
یعنی در 24 ساعت خطم رانژه شد !
دوستان این طرح جدید مخابرات محدوداش ...
سرعتش دانلودش توی روز روی چنده با IDM ؟
شباته رایگان داره ؟!؟
با حجمه ترافیکی دانلودی میدن !؟ ؟
یکی بود میگفت رو 120 هست.شبانه هم ظاهرا نداره!نقل قول:
بازهم بچه هایی هستن که بیشتر از من اطلاع دارن.
من اینترنتم امروز همش قطعه مخابرات مشهد
کس دیگه هم این مشکل را داره؟
من نزدیک یکسال و نیم 128 نامحدود مخابرات داشتم و سرعت دانلودم 17 بود اما 4 روزه 128 طلایی ماهی 3 گیگ گرفتم از مخابرات تا الان قطعی نداشتم و خطم 24 ساعته رانژه شد .نقل قول:
شبانه رایگان نداره اما مثل این که تو بعضی ایام حجم رایگان میدم الان هم واسه ماه رمضون یک طرح به نام سحر گذاشتن 3500 میدی شبانه از 1 تا 7 صبح بدون محدود دانلود میکنی به نظرم میصرفه اگه کسی لازم داشته باشه .
سرعت دانلود تو این چند روز اکثرا بین 75 تا 110 هست ولی کاملا بستگی به سروری داره که ازش دانلود میکنی .
من دیروز از یه سایت دانلود کردم سرعتم با IDM بین 220 تا 260 بود :5:
در ضمن من 3 ماه گرفتم 9 گیگ اما همون اول به جای 9 گیگ تو حسابم 9 گیگ و 216 مگ بود !
یعنی 216 مگ بیشتر !
دوستان من اینترنت مخابرات دارم چند روزی هست مشکل دارم و امروز چراغ adsl من همش وصل اینترنت میشه و باز دوباره خاموش و روشن میشه و اینترنت رو قطع میکنه کسی دیگر هم این مشکل رو داره قطعی داشته باشه زیاد ؟
همین الان این مشکل رو دارم .
اگر ممکنه راهنمایی کنید .
من مرکز المهدی - سیدی - صبا هستم
دوستان اگر ممکنه این پست دوستمون رو جواب بدید چون مشکل منم همین شده .
سلام دوستان من صبا دارم از سرعتش راضیم فقط هرچند وقت یه بار جراغ ای دی اس الم چشمک زن میشه
این موضوع اولین بار 1 سال پیش بعد 4 ماه پیش و این هفته ها میفته
4 بار پورت عوض شده تو مخابرات
مشکل از داخل خونه هم نیس
چیکارکنم ؟
آیا با عوض کردن شرکت اینترنتم (میخوام شاتل بگیرم) خوب میشه؟
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
من مرکز فرشچی هستم
آره، از پارس آنلاین 128 سه ماهه 29 تومن (6گیگ)نقل قول:
داداش الان هم بازی میکنی !؟ الان از چی استفاده میکنی ؟؟ لطفا دقیق سرویستو با قیمتش بگو!
درضمن پینگش چطوره ؟ لگو و دیلی که نداری ؟ ؟
و اینکه حالا داداش شما حجم کم نیاری ؟؟
و در مورده سرعت دان شبانه و دانلود شبانه چطوره (خیلی برام مهمه) ؟؟؟
پینگ تو cmd 170-180 میده. از اونجایی که قبل از ورود به هر هاست پینگو چک میکنم که پینگم با هاست زیر 100 باشه، لگ و دیلی اصلا ندارم.
حجمم فیکسه فیکسه! فقط وقتی که میدونم داداشام میخوان بیان و ... 9گیگ میگیرم که کم نیارم.
سرعت دانلود شبانه معمولا 100ه و تا 120 هم میره، تا حالا زیر 60 نیومده.
یه مدتی شبی فیکس حداقل 1گیگ دانلود داشتم، ولی تابستون که شروع شد، دانلودم کمتر شده، ولی بازم بعضی وقتا به 1گیگ میرسه.
سلامنقل قول:
دوست عزیز من که هر چی صبر کردم کسی جواب نداد مجبور شدم خودم کاری کنم .
عزیز من امروز صبح رفتم مخابرات منطقه و این موضوع رو به رئیس مرکز مخابرات منطقه گفتم و ایشون دستور دادند تا از داخل مخابرات خط با مودم چک بشه و گویا فیوز رو عوض کردن چون مامورش میگفت فیوز نشون نمیده اگر سوخته باشه و عوض کردند و از ساعت 9.5 تا 10:40 من فقط یکبار این موضوع رو دوباره دیدم که باز فکر میکنم از مخابرات باشه ولی عمده مشکل من که همش اینجوری میشد تا حدود 95 درصد حل شد
شما هم درخواست خرابی کنید انشالله حل میشه
منم اگر خبر دیگری شد و مشکل 100 دردصد حل کردند اطلاع میدم تا شما هم انجم بدید
داداش خوب بگو چقدر دادی با چی ترافیکی ؟! و بعدش اینکه چی شد از آخر شبانه داره یا نه ؟ مگه میشه چند وقت داشته باشه و بعدش نداشته باشه ؟! :[نقل قول:
مرسی
سلام من از مخابرات 512 نامحدود دارم ( منطقه ی کوثر ). جدیدا خیلی داغون شده دیگه انواع و اقسام ارور ها اومدن سراغم . یه مشکلی که از اول داشتم پریدن لینک بوده ( چراغ دی اس ال ) که به هر دری زدم درست نشد الان روزی 20 - 10 بار قطع میشه . پینگش که افتضاحه . استاندارد من در آوردی 1/10 به جای 1/8 هم که دارن ! در نتیجه سرعت دانلود به زور به 60 می رسه . از همه بدتر هر بار که دی سی میشه داون استریم مودم عوض میشه . حالت عادی 750 هستش با هر بار دی سی میاد روی 220 اینا که ریت دانلود قشنگ بشه 18 -19 کیلوبایت .
جدیدا هم دو سه روزی هست ارورهای 691 - 619 می گیرم باید حتما روی بریج باشه تا با 100 بار ری دایال کردن وصل بشی .
پشتیبانی هم که ریده همیشه اشغاله معلوم نیست چه کلکی زدن که هیچوقت بوق آزاد نمی خوره .
آیا دیگه از این تخمی تر هم وجود داره دوستان ؟
شما برو مرکزنقل قول:
نامه بنویس به رییس مرکز
پورتتو عوض کنن
قبلش از سیم کشی خونه که اتصالی نداشته باشه اطمینان داشته باش
گفتم دیگه 128 طرح صبا طلایی !نقل قول:
3 ماهه گرفتم 9 گیگ 26500 !
گفتم شبانه نداره اما گاهی اوقات تو بعضی مناسبت ها ترافیک هدیه میدن !
الانم به مناسبت ماه رمضون 3500 میگیرن شبا از 1 تا 7 صبح بدون محدودیت ( تا آخر ماه رمضون ) که بنظرم اگه کسی اهل دانلود باشه واقعا میصرفه چون راحت شبی 1 گیگ دانلود میشه !
اینم تست سرعتم همین الان گرفتم :
سرعت دانلود توی روز چنده !؟نقل قول:
دانلود رایگان شبانش از ساعت چند تا چنده ؟! مرسی
سلامنقل قول:
دوست من از دفعه قبلی که اینترنت مخابرات قطع شد همه چیز منم بهم ریخته بود دو روز خدا شاهده درگیر بودم اخر به نتیجه نرسیدم چرا adsl منم وصل میشد باز دوباره چشمک زن میشد آخر خودم با هزار ور رفتن در مودم تونستم با سیستم مخابرات دوباره کانفیگ کنم تا چراغ رو ثابت کنم ولی دیروز هم کلا اینترنت ما 1 روز کامل دوباره قطع بود تا الان
شما اگر مخابرات بری نامه بدی یا رئیس رو ببینی همفایده نداره بهترین کار همون پشتیبانی هست من همه راه رو رفتم
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:33 AM ----------
سلامنقل قول:
عزیز من با تغییراتی در advance و بعد adsl تونستم چراغ لینک adsl رو ثابت کنم اگر مشکل شما حل نشده بگید تا راهنمایی کنم چه کار کردم
شاتلیهای عزیز
امشب یعنی دوشنبه 17 مرداد.کنفرانس برای راههای مقابله با محدودیت دانلود شبانه شاتله.
سلام
من رفتم تو سايت مخابرات tci-khorasan.ir ولي هيچ اطلاعاتي پيدا نكردم از سرويسشون
ميشه يكي تعرفه سرويس هاشونو به من بگه به همراه محدوديت ترافيك و مدت دوره و زمان اينترنت شبانه و سرعت و همه بقيه جزئيات.
ممنون
سوال ديگه اين كه در مشهد از بين اينا كدومشونو پيشنهاد ميكنيد؟ : پيشگامان،آسياتك،شاتل،مخاب رات
اگه فیبر نوری هستی :نقل قول:اگه کابل مسی :کد:http://www.tci-khorasan.ir/tabid/82/Default.aspx
به نظرم شاتل یا مخابراتکد:http://adslselfcare.tci-khorasan.ir:8080/scpluto/
دوستان شاتلي چرا شبا سرعت اينقد كمه؟ در حد 7kbps
دومي كه باز نميشه ؛ اولي هم توش اطلاعاتي نيست.... نوشته شمارتونو وارد كنيد بعدش ميره تو يك صفحه كه فقط مال خريدهنقل قول:
دومی باز میشه هیچ مشکلی نداره !نقل قول:
تو همون صفحه خرید سرعت و انتخاب میکنی و این که چند ماهه میخوای واست پولشو حساب میکنه ! لازم نیست حتما بخری
اولي باز ميشد اونم حالا هر كار ميكنم باز نميشه، حتي cache هاي گوگل هم براي اين صفحه باز نميشه(با بقيه سايت ها مشكلي ندارم)
راستي اون دفعه هم كه باز شد، هيچ چي توش نبود، بعدشم ظاهرا اين 2 آدرس يكي ان، اولي ريديركت ميشه به آدرس دوم.
يه سوال ديگه: از كجا بفهمم جزو كابل مسي ام يا فيبر نوري؟
نقل قول:
نمیدونم والا من همین الان دوباره هر دو تا آدرسو چک کردن دوتاش باز شد در ضمن یکی هم نیست دو پیج مجزا هست .
میتونی تو آدرس زیر نگاه کنی تا حدودی معلوم کرده چه شماره هایی نوریه و چه شماره هایی مسی :
نهایتا زنگ بزنی امور مشترکین بهت میگن .کد:http://www.parswebsite.com/adsl_ecotelcenters.htm
سلام دوستان من از شرکت صبانت دارم و راضیم فقط سایت سبا نت و اصلا بدون وی پی ان نمیتونم بازکنم
پشتیبانی هم میگه کاری از دست ما بر نمیاد
نه سرعتم پایینه نه بدون وی پی ان به مشکل میخورم فقط وی پی ان و برای سایت صبانت باید مصرف کنم
با SABANET.IR ,SUPPORT.NGSNET.NET هم چک کردم
این مشکل منه اگه کسی کمکی میدونه بگه
من امروز صبح ساعت ۶ آمدم و با نت کار داشتم اما صفخات رو به زور باز می کردم از مخابرات سرویس نامحدود دارم بعد زنگ زدم به یکی از دوستام اون هم همینطوری بود و میگفت به خاطر این هست که مخابرات سرویس حجمی با دانلود شبانه میفروشه و دانلود هم از ساعت ۱ تا ۷ صبح هست برای همین دیگه تو اون ساعت ها نمیشه هیچ کار کرد همه میان و شروع به دانلود می کنند و کم کم این وضع برای همه درست میشه ؟!
آیا دوستان دیگه مخابراتی هم همچین مشکلی داشتند ؟
سلام
دوستان کسی از قاسم آباد اینجا هست ؟
من قاسم آباد هستم (مرکز ثامن)، صبانت دارم. جدیدا سرعتش خیلی کم شده و شبانه هم افتضاح شده.
ترافیک هم آخر مرداد تموم میشه. میخواستم از یه شرکت دیگه adsl بگیرم. شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ پارس انلاین ؟ شاتل ؟ پیشگامان ؟ یا ........ ؟
با v.p.n مشکل ندارن ؟
ممنون
منم قاسم آباد هستم. اسم مرکز یادم نیست چی بود. همین که تو چهارراه مخابرات هست رو میگی دیگه؟نقل قول:
من 512 نامحدود دارم سرعتش از اول رو همون بین 60 تا 70 بوده. چیز پی ان هم بدک نیست.
شاید مشکل از خط شما باشه.
اگه می تونی از اول خط امتحان کن.
دوستان چیزی در مورد طرح بعثت مخابرات شنیدن؟
من دوستم امروز گرفت.
سرعت 2 مگ با 5 گیگ ماهیانه و شبانه از 12 تا 7 رایگان ماهی 12 تومن
اگه واقعا همچین چیزی باشه که خیلی خوبه
تا یکی دو روز دیگه وصل میشه ازش می پرسم کیفیتش چجوری هست.
دوستان یک سوال من حدود 4 ماهی میشه اینترنت 256 مخابرات رو گرفتم الان یک ماهی میشه قطعی خیلی زیاد شده و هر چی به مرکز زنگ میزنم میگه مشکل از بیسیمه یا سیم کشی خونه !!!!!!
به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟؟ اصلا چراغ adsl ثابت نمیمونه و هر چند دقیقه یکبار قطع میشه !!
در صورتی که 2 ماه اول من روزی 1 یا 2 بار قطعی داشتم در ضمن مخابرات منطقه ما صابریه
شبانه صبانت ساعت 6:30 صبح قطع شد. چرا؟
نقل قول:
طرح بعثت :
سرعت 128 ، 5 گيگا بايت در ماه ، هزینه ماهی 12400 تومان ، دانلود رايگان از ساعت 24 تا 7صبح
طرح سحر :
حجم دانلود نامحدود از ساعت 24 تا 7 صبح با تعرفه ماهيانه 3500 تومان
شما لطف کن دوستت که وصل شد سرعت دانلودش رو بپرس هم روزانه و هم شبانه رو من در حال حاضر طرح صبا طلایی دارم ماهی 8800 و 3 گیگ ترافیک بدون شبانه ولی سرعت دانلودم از اکثر سایت ها 220 تا 270 هست تازه از سایت رپید باز با 350 ثابت دانلود میکنم :5: میخوام بدونم اگه سرعت دانلود طرح بعثت هم این قدره که سری بعد بعثت بگیرم . مرسی
سلام دوستان
امامت 64 هستم
میخوام ADSL بگیرم. رشتم نرم افزاره و کلا پای اینترنتم و مجموعه های آموزشی و ... زیاد دانلود میکنم
بهترین شرکت برای من با مشخصات زیر کدومه :
1.قیمت پایین :D
2.سرعت بالا (حداقل 512)
3.دانلود نامحدود، نهایت شبانه رایگان
قوچان که بودم اینترنت مخابرات خوب بود ولی قطعی زیاد داشت
راستی اگه کسی تعرفه های مخابرات رو هم داره اعلام کنه به همراه طرح های صبا، بعثت سحر و ...
مرسیــــــ
منم فکر می کنم همین 128 درست باشه. آخه دوستم گفت که سرعت رو روی برگه ننوشته بوده ولی از مسئولش که پرسیده گفته 2 مگ هست که من هم بعید می دونم.نقل قول:
حالا تا یکی دو روز دیگه وصل میشه ازش می پرسم.
سرعت 128 رو که من مطمئنم فقط میخوام بدونم سرعت دانلودش چنده مخصوصا شبانه .نقل قول: