سلام:
من نمیدونم ورژن یا پک بازی شما چیه! ولی شاید از کرکش باشهنقل قول:
این کدوم یک از بازی های سیمزهنقل قول:
Printable View
سلام:
من نمیدونم ورژن یا پک بازی شما چیه! ولی شاید از کرکش باشهنقل قول:
این کدوم یک از بازی های سیمزهنقل قول:
این قضیه werewolf شدن مربوط به The Sims 2 Pets هستش.نقل قول:
ولی خداوکیلی کار سختیه، من کلی تلاش کردم با یه گرگ رفیق شم انقدر نشد و نشد تا The Sims 3 اومد! :31:
ورژنش اینجور که نوشته 1.0.0.932 هستشنقل قول:
هیچ پکی روش نصب نیست خود بازی هستش ( 4 سیدی)
خوب مشکل همینجاست دیگه اونا نتونستن خوب کرکو بشکونن
سه راه بیشتر نداره :
1.کرکشو از اینترنت دانلود کنی (اگه اینترنتت کم سرعته توصیه می کنم دانلود نکن چون من خودم دانلود کردم زیاد به درد نمی خوره)
2.یه دی وی دی شو بخری-که کم پیدا میشه-
3.یه دی وی دی پک کامل کننده(مانند حیوانات.فصل هاو...) بخری یا دانلودکنی
به خاطر ارواحه که آب جمع میشه. اوناییشون که توی آب مردن، مثلا توی استخر بودن و مردن روحشون وقتی میاد آب میریزه همه جا.نقل قول:
من وقتی تو اون ساختمونه که توش قبرستون هستم،همینجوری توی حیاطش آب جمع میشه؟؟مشکل چیه؟؟
از اون گزینه ی ساخت ساختمان هم نمیتونم استفاده کنم(سومی)وقتی مثلا دیوار رو انتخاب میکنم نمیتونم بسازمش؟؟مشکلش چیه؟
اینکه نمیتونین ساختمون بسازین همونطور که دوستان گفتن، به خاطر اینه که کرک رو ندارین، یا دنلودش کنین یا یکی از پک های اضافی بازی رو بگیرین. هر پکی باشه، ساختمان بازی رو راه میندازه.
The Sims 2 Petsنقل قول:
این کدوم یک از بازی های سیمزه
به نظر من اولش سخته چون هم وقت میبره و هم اینکه مطمئن نیستین که میشه یا نه. اما حتما میشه. من چندبار این کارو کردم. خوبیش اینه که مثلا وقتی با یکی از گرگ سیاها میخوای دوست شی و اولین بار میاد و باهاش بازی میکنی، دفعه های دیگه هم همون میاد نه گرگ دیگه. اینطوری خیلی زودتر باهاش دوست میشی. چون اون کسی گازت میگیره که خیلی باهاش دوستی نه اینکه با چندتا گرگ در حد کم دوست باشی. (عجب جمله ای! : دی)نقل قول:
این قضیه werewolf شدن مربوط به The Sims 2 Pets هستش.
ولی خداوکیلی کار سختیه، من کلی تلاش کردم با یه گرگ رفیق شم انقدر نشد و نشد تا The Sims 3 اومد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزانم خسته نباشید ببخشید من مدتی نبودم اخه سربازم چه خبره میشه به منم بگید
---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:11 AM ----------
سلام عزیزانم خسته نباشید ببخشید من مدتی نبودم اخه سربازم چه خبره میشه به منم بگید
تازه بچه ها من برای اولین باره به این مشکل خوردم پک های سیمس روش نصب نمیشه موقع اپدیت خطا میزنه چیکار کنم
به زودي خونه هاي بسيار زيبا از خودم
پك سيمنز سفر بخير (مسافرت) هست
راستي كسي تاحالا تو اين بازي توريست بين المللي شده (يعني همه ي اون جا خالي هارو پر كرده باشه ) من تو دوتاش گير كردم
سلامنقل قول:
تازه بچه ها من برای اولین باره به این مشکل خوردم پک های سیمس روش نصب نمیشه موقع اپدیت خطا میزنه چیکار کنم
خطای چی میزنه؟ میگه cd 4 رو بذار و ندارینش؟ متن خطاشو میشه بگین چیه؟
اينم آواتارم براي تابلو نقاشي: :31:
اينو تو پوشه ي زير پيست كنيد:کد:http://imgs.megashares.com/imgout.php?image=4225603&pt=1603
[HTML]C:\Documents and Settings\Mohsen EA.COMPUTER1\My Documents\EA Games\The Sims 2\Paintings[/HTML]و بريد تو اون نقاشيه و گزينه اي رو بزنيد و اينو بكشيد و به ديوار بچسبونيد
و هر وقت اونو ديديد ياد من بيفتيد:31:
يادتون باشه اندازه اون با اندازه آواتارم فرق ميكنه اونوقت نقاشيتون ناقص ميشه
خوب الان اين چه ربطي به سيمز 2 داشت خوب اينم سيمز 1-3 هستش :21::21:نقل قول:
به قول اين مديراي سايت
اسپم ممنوع
اقا من اين يه دونه رو نمي تونم بگذرونم كسي بلده كمك كنه؟:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره مثلا خود من :ضدشوك
خيليي فوري plz
خب الان چی این تصویرو میخوای رد کنی...
یکی رو انتخاب کن میشه علاقه مندیهای فرد شما!
مطنی وجود نداره فقط error بعد شروع به پاک کردن پک جدید میکنهنقل قول:
نه ديگه اون علامترو نديدي دور اون كشيدمنقل قول:
اين واسه سيمز 2 مسافرت هست
فقط اون يدونه مودنده تا توريست بين الممللي شم
كسي اگه اينو پر كرده بهم بگه PLZ
آها شما The Travel Sims رو بازی میکنی ها...نقل قول:
خیلی خب من نمی دونستم فکر کردم مثل سیمز 3 هست...
متاسفانه توفیق بازی کردن سیمز 2 رو کم پیدا کردم:دی
احتمالا شما update رو نداری. من این مشکلو فکر کنم داشتم، آخه همه ی پکها روی 2 تا dvd بود و بعد از نصب اولین پک اضافی، میگفت که CD Update رو بذار که من نداشتم چون همه ش روی dvd بود و نمیشد cd دیگه ای گذاشت! منم یه پک از قبل داشتم که update رو روی cd جدا داشت. دیگه از اون موقع هروقت میخوام نصبش کنم، اون cd هم باید باشه.نقل قول:
مطنی وجود نداره فقط error بعد شروع به پاک کردن پک جدید میکنه
بازی شما چطوریه؟ روی dvd یا روی چندتا cd هست؟
بازی اصلی روی cd هست اما update روی dvdنقل قول:
بازی جابیه مخصوصا اوغات بیکاری.
خب پس شما وقتی بازیو نصب میکنین با cd، بعد میگه dvd update رو بذار و شما هم میذارید و باز هم ارور میده؟نقل قول:
بازی اصلی روی cd هست اما update روی dvd
با dvd تون مشکل داره، یعنی فایل update ش مشکل داره. یا dvd درایوتون مشکل داره. نمیدونم دیگه مشکل چی میتونه باشه. اگه فایل update خرابه، یکی دنلود کنین یا یه پک دیگه بخرید، چون همه ی پکها update رو دارن معمولا. از هرکدوم که نصبش کنین، دیگه برای بقیه لازم نیست.
سلام بچه ها نمیدونم چیکار کردم چی دانلود کردم پوست سیمزام روزنامه شده ): چیکار کنم اون skinaram نمیخوام پاک کنم :31:
یعنی چی روزنامه شده...؟:18:
منظورم اینکه عدد مینویسه یا بدنشون قرمز یا سبز تقریبا همرنگ لباسشون شده چیکار کنم من ؟
خب بعضی دنلودیا مشکل دارن دیگه، به نظر من شما اگه نمیخوای دنلوده رو پاک کنین، باید همینطوری تحمل کنین.
مشكل از اون دانلودست اونو بزار ببينم شايد مشكلو خودت درست كرده باش؟؟؟؟؟؟؟
شما به قسمت Option/Setting برو
از اونجا گزينه VIDEO
اونجا گزينه اي هست به نام Hide Skins & Models تيكشو بردار درست ميشه!
موفق باشي!
سلام دوست عزيز مال منم بارها دقيقا همين مشكل پيش اومده به خاطر دانلود چيزاي جديد براي سيمزت نيست!
من وقتي كه حجم اطلاعات توي كامپيوترم زياد مي شه و بازي فضاي زيادي براي اجرا نداره هميشه همين مشكل برام پيش مياد! يه كم چيزاي بي خودي كامپيورت رو پاك كن درست مي شه انشاالله
راستي اين چند وقت كه نبودم درگير ارشد بودم بالاخره قبول شدم الان ترم دومم!
دوستان سلام:
من يه راهنمايي كامل درباره ي بيزينس لازم دارم درباره اون قسمتي كه آبي رنگه و بعد از راه انداختن يه بيزنس بالاي صفحه سمت راست مياد!يه چيزاي كمي مي دونم ولي از شما مي خوام كه كامل درباره ي قسمت هاي مختلف اين بخش (ليست آدم ها و ...)و كاربرد دقيقشون توضيح بدين و راهنماييم كنين!
يكيم اون قسمتي كه وقتي بيزينست خوب باشه بهت امتياز مي ده اونم يه لطفي كنين با شكل توضيح بدين لطفا. من فقط از امتيازم براي پول دار شد ن استفاده مي كنم كه اگه اشتباه نكنم سقف پولي كه جايزه مي گيري 80000 باشه. بقيه ي گزينه هاشو امتحان نكردم مي خوام بدونم اونا چيه و سقف هر كدوم چه اتفاقي مي افته؟ لطفا يه آدم باحال اينا رو كامل و جامع توضيح بده! اگه تصويري باشه كه چه بهتر!
و سوال سومم اينه:
اول بگم بروبچ با سابقه ي اينجا فش مش ندنا! من رفتم تاپيك هاي قبلي رو خوندم ولي بازم سوال دارم! من با يه گرگ 100-100 دوست شدم ولي منو گاز نمي گيره دعواش كردم هم گاز نگرفت چه كنم؟
عزیز جان شما باید خیلی باهاش دوست شی، فقط دوست شی، دعوا نکنی.نقل قول:
اول بگم بروبچ با سابقه ي اينجا فش مش ندنا! من رفتم تاپيك هاي قبلي رو خوندم ولي بازم سوال دارم! من با يه گرگ 100-100 دوست شدم ولي منو گاز نمي گيره دعواش كردم هم گاز نگرفت چه كنم؟
بعدشم گرگه حتما باید سیاه چشم روشن باشه.
و اینکه بعد از یه مدت خودش گاز میگیره، چطور 100-100 نشده؟ باید میشدا! اما اگه این خصوصیاتی که میگم رو داره، باید صبر به خرج بدین و به کارتون ادامه بدین!
اگر میشه از اون قسمت آبی رنگی که میگید یک عکسی بزارید تا توضیحشون بدم ، چون روی سیستمم نصب نیستنقل قول:
من قبلا همه رو بلد بودم از بس بازی کردم منوش رو یادم رفته! :31:
اينم از عكس اوناهاش بالاي صحه سمت راست لطفا تمام قسمت هاش رو كامل و جامع توضيح بده دقيق دقيق هر چي كه مي دوني! اين عكسه هم مال بازي خدوم نيست از ايمج هاي گوگل گرفتن آخه بلد نيستم عكس هام رو آپديت كنم !هر كي بلده ياده منم بده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره منم گرگينه شدم!
يه توضيح كوچولو براي دوستاني كه مثه من مشكل داشتن مي دم!
همون طوري كه بقيه ي دوستان توضيح دادن بايد با اون گرگ سياه هاي چشم زرد دوستي تون 100-100 بشه بعد يه بار كه از جلوي در خونتون رد مي شه شما مي رين و گزينه گريت رو مي زنين بعد ديگه هيچ كاري نكنين خودش يهو شانسي گازت مي گيره و دور آدمتون يه حاله از نور زرد جادويي ايجاد مي شه و آدمتون پشمالو مي شه!
من 10 شب طول كشيد تا با گرگه دوست شدم و هي غذا بهش دادم و باهاش بازي كردم و آخرش هم مزد دستم رو داد!:46:
بعد كه شما گرگينه شديد تا ساعت 6 صبح اين طوري هستيد بعد از اين ساعت ديگه در طول روز يه آدم عادي هستيد تا ساعت 8 شب كه دوباره گرگينه مي شيد!درست مثه تو فيلما!وقتي گرگينه مي شيد پشمالو ، پوزه دار ، چنگول دار و حتي راه رفتن آدم تون هم مثه گرگا مي شه!مي دونيد گرگه توي كدوم خونه هاي آماده ي سيمز مياد؟اون دختره گل فروشه توي بيزنس!اون هر شب دو تا گرگ از در خونش رد مي شن من اونو انتخاب كردم.حالا شما ميل خودتونه!
حالا من مي خوام دوستم رو هم گرگينه كنم :21:ولي فعلا كه نتونستم اصلا مي شه؟
انشالله كه توضيحام به دردتون خورده باشه!
نقل قول:
اره میشه دوستتون رو هم گرگینه کنید. البته چه گزینه ای باید میزدید یادم رفته ولی امکانش هست. فکر کنم یکم باید اول صمیمی بشید باهاش.
آره میشه.نقل قول:
حالا من مي خوام دوستم رو هم گرگينه كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولي فعلا كه نتونستم اصلا مي شه؟
مثل کاری که میکردیم تا بقیه رو خون آشام کنیم، کنار همون گزینه س، منم یادم رفته دقیق چی بود! واسه خون آشام که Bite بود.
تا حالا کسی تو سیمز زامبی شده؟
بله خیلیا،
میخواین زامبی بشین؟ یه سرچ میکردینم بد نبود.
اگه میخواین بشین، باید University داشته باشین، بعد شغل Promonal رو انتخاب کنین، جایزه ش یه تلفن هست، وقتی یکی تو خونواده مرد، با تلفن به ازرائیل (: دی) زنگ بزنین، اما حدود 5000 بهش پول بدین تا زامبی بشه، اگه بیشتر بدین، نمیشه.
خوب میشه توضیح بدین که چه جوری میشه این کارو کرد؟نقل قول:
نه اون کانال مربوط به جشن های سیمز 2 هست.
توی سیمز 3 فعلا این امکان وجود نداره.
باید با تلفن جشن رو برگزار کنید ، بعد توی وسایل جشن ، یک بارگاه دارهکه باید اونو بخرید.نقل قول:
جلوی بارگاه هم صندلی بچینید وقتی مهمونها رسیدند ، روی بارگاه کلیک کنید و Marriage یا همچین گزینه ای رو بزنید ، بعد مراسم برگزار میشه و مهمونها هم سر جاهاشون میشینن (میتونید کیک هم بگیرید که بعد از رد و بدل کردن حلقه کیک هم ببرن :46:
البته متاسفانه توی سیمز 3 وجود نداره......یک ویژگی هست که خیلی مورد توجه هست اما ....
اینقدری که سیمز 2 فراموش نشدنی هست سیمز 3 در مقابلش هیچی نیست
تنها کاری که نیاز بود سیمز 2 میکرد این بود که Open World میکرد همین و بس