[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
استاد عزيز بعداز آماده شدن لينك براي گذاشتن عكس در اينجا رو دقيقتر راهنمايي كنيد لطفا :41:
چونكه بالايي رو نتونستم خيلي خيلي زياد دوست دارم فعال باشم وتا جاييكه در توان دارم كمك كنم
سرافرازوسر بلند باشيد:11::11::11:
سلام ::: با توجه به توضیحات قبلی ، امروز اومدم نرم افزار HD Tune Pro رو نصب کردم و وقتی خواستم اجراش کنم پیغام داد " the disk not found " یه ورژن دیگه رو نصب کردم باز هم موقع اجرای نرم افزار همین ارور رو داد !!!! لطفا دوستان اهل فن راهنمایی کنن ، چه بلایی سر هاردم اومده ؟؟؟؟
windows media player cannot play the file . the player might not support the file type or might . not support the codec that was used to compress the file .
close web help
اين يه پنجره اروره و يه اروره ديگه هم قبل از اين داده
اما اگه يه توضييح شفافتر بعد از آپلود اينجا چطوري بيارم عكسها رو براي دفعات بعد خوب ميشد
بازم كمال تشكر رودارم
یکی از درایو هام در حال پر شدن هست که ویندوز پیام داده اگر بخوای میتونی یک حجمی از فایل ها رو compress کنم. این کار روی کیفیت یا چیز دیگه تاثیر منفی داره یا نه. یعنی بهتره خودم تعدادی فایل رو پاک کنم یا بگم این کار رو بکنه ؟
عکسهاتون رو توی یه سایت مخصوص اپلود عکس مثل tinypic آپ کنید.:11:نقل قول:
این ارور واسه اینه که کدک ویدئویی که میخاهید تماشا کنید روی سیستم نصب نیست.
سلامنقل قول:
اینجا رو ببین :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=362103
نرم افزار زیر رو نصب کن و دوباره امتحان کن :نقل قول:
K-Lite Codec Pack Full 5.6
کد:http://rapidshare.com/files/330809271/K_Lite_Codec_Pack_561_Full.exe
اگه فایل ها رو کمپرس کنه ، اونارو به رنگ آبی درمیاره.نقل قول:
البته میشه خودت دوباره رنگشون رو دوباره درست کنی.
خودت دستی کمشون کن بهتره.
موفق باشید :40:
با سلام خدمت اساتيد عزيز
سيستم من گزينه standby در داخل منوي استارت وجود دارد اما به صورت كمرنگ است و غيرفعال شده
دوستان لطفا من رو راهنمايي كنيد
ممنون
سلامنقل قول:
کارت گرافیک شما یا نصب نشده یا ناقصه.
خواهشا منو راهنمایی کنین
ویندوز رو هم عوض کردم ولی همش برای نصب بعضی برنامه ها یا بازیها میگه :
invalid win32 application
کلافم کرده
چاره ش چیه؟
با اجازه ی اساتید عزییز
من هم تا چند روز پیش دقیقا همین مشکل رو برای نصب نرم افزار دیگه ای البته(یاهو مسنجری که قبلا شاید 50 بار نصبش کرده بودم و همینطور نصب از طریق اینترنتش )،داشتم ، در ضمن دیدم یکی دیگه از نرم افزارها که آخرا نصب کرده بودم،هم خیلی از دکمه هاش کار نمی کرد(شبیه آنتی ویروس شما)نقل قول:
ایراد سیتم بنده از آپدیتهاش بود،چندین بار ریستور کردم ، دفعه آخری خیلی عقب بردم(البته تا جایی که دات نت 3.5 و یکی دو تا آپدیت هنوز نصب بود)و مشکل حل شد
دیگه فرصت نکردم بکآپ آپدیتها رو دوباره یکی یکی نصب کنم تا ببینم مشکل از کدومشون ممکنه بوده باشه
مشکل شما هم به همین شبیهه ...
شما PTD رو هم امتحان بفرمایید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=25375
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376407
مطمئن نیستم اما :نقل قول:
یا این فایل مورد داره و خرابه یا میتونید امتحان کنید : با راست کلیک compatability / run this program as :/ propertie حالا گزینه های مختلف رو امتحان کنید،مثلا windows 2000
\dv,c fhadn
سلامنقل قول:
از نبود ویروس روی ویندوز مطمئنی ؟
اول کل ویندوز رو با آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کن و سپس فایل زیر رو دانلود و فایل های محتوی اش اجرا کن :
موفق باشید :40:کد:http://www.enterupload.com/muvvicn67xkz/File_Association.rar.html
باعرض سلام و خسته نباشید
یه سیستم دارم که وقتی روشنش میکنی قبل از اینکه لوگو سیستم بالا بیاد صفحه درحالت مشکی باقی میمونه و چراغ هارد نیز روشن میمونه.
بعد از چند بار ریستارت کردن در حالت safe mod و معمولی سیستم بالا میاد.
اگه میشه راهنماییم کنیین.
درضمن ویندوز رو هم از نوع و بر روی پارتیشن فرمت شده نصب کردم. اولش خوبه اما بعد از چند روز دوباره خراب میشه . درضمن ویروسم نداره.
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
با تشکر
سلامنقل قول:
اصلا مطمئن نیستم
الان هم همون بازی رو از پیش دوستم آوردم که هم MW و هم Carbon توش بود
کربن رو خطا میده ولی ماست وانتد رو نه
چیکار کنم؟ گیر کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين پيغامه اوليه بعدازاينكه ويندوز
رو عوعض كردم آمده لطفا راهنمايي كنيد عكسروبالاخره با راهنمايي شما تونستم ممنون ازراهنماييهايتان منتطرجوابم
سلامنقل قول:
جوابتون :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4322743&postcount=18
اول باید اسکن کنی.نقل قول:
اگر باز هم درست نشد ، ویندوز مشکل اساسی پیدا کرده و Repair بهترین گزینه است برای رفع مشکل.
روی Open With کلیک کن و در صفحه ی بعدی تیک گزینه ی دوم رو بزن و از لیستی که میاد Windows Media Player رو بزن و تیک پایینش یعنی Always ... رو هم بزن و صفحه رو OK کن.نقل قول:
open with رو بزنین،از لیست برنامه ویندوز مدیا رو انتخاب و سپس Always use the selected program رو تیک بزنید و بعد ok کنید.:11:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------
ویرایش: مسعود جان زود تر از من جواب رو سند کردن.:11:
آقا مسعود
ممنون بابت جوابتون
با چه آنتی ویروسی اسکن کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينم دوميه arro...
استادسلام اون كارها رو انجام داده بودم كه اين اررو... راداده
در ضمن اون لينك راپيد شر روچندبارامتحان كردم اما دانلود نميده
سلامنقل قول:
ESET Smart Security 4.0 آپدیت شده بسیار پیشنهاد میشه.
بیا یکی از اینارو امتحان کن حالا که با رپیدشیر مشکل داری :نقل قول:
این نرم افزار رو حتما باید نصب کنی تا بتونی فایل تصویری با پسوند DAT رو باز کنی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4553034&postcount=137
مرسي مرسي مزسي:40::40::40::40::40::40:
تمام فيلمهام باز شد:11::11::11::11::11::11:
بین کاسپرسکی و نود برای اسکن سیستم کدوم رو پیشنهاد میدین؟
کاسپر بهتر نیست؟
Nod32 هوش زیادتری در شناسایی ویروسهای ناشناخته داره.نقل قول:
سلام
یه سوال دیگه
بعضی وقتا با Add or Remove یه نرم افزار رو حذف میکنم کلید رجیستریش باقی میمونه و مانع نصب ورژن جدیدتر اون برنامه میشه و میگه ورژن جدید نصبه و نیازی به نصب این ورژن نیست
حالا به نظرتون از کدوم برنامه حذف کننده استفاده کنم؟
در گوگل سرچ کن
Ashampoo UnInstaller
Advanced Uninstaller PRO
Uninstall Tool
Your Uninstaller Pro
Smarty Uninstaller
Uninstall Manager
Revo Uninstaller
Perfect Uninstaller
ممنوننقل قول:
کدومش بهترینه؟
نمیدونمنقل قول:
اینا رو امتحان بکن
Advanced Uninstaller PRO
Your Uninstaller Pro
ببین اول برنامه قبلی رو نصب کن بعد با این نرم افزار پاک کن بعد نرم افزار آپدیت شده رو نصب کن.
سلام دوستان گرام.بنده وقتی ویندوز رو shut down میکنم ریست میشه .حتی دکمه پاور کیس هم همین مساله رو داره.کسی مشکل بنده رو میدونه؟؟:41::9:
احتمالاً پاور شما مورد پیدا کرده ، چون وقتی سیگنال shut down فرستاده میشه، سیستم ریست میشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
Your Uninstaller Pro v7 2010 بسیار پیشنهاد میشه.
در حال حاضر بنده از این استفاده میکنم.
URSoft Your Uninstaller | تمام ورژنها در این تاپیک
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=83759&page=7
من تازه ویندوز عوض کردم ولی یه مشکل با User Account دارم
در سیستم من سه تا یوزر هستش
قبلا وقتی برای یه یوزر پسورد انتخاب میکردیم ، ویندوز سوال میکرد
آیا میخواهید تمامی اطلاعات این اکانت ( My Documents , ...) محرمانه بماند و از دسترس یوزرهای دیگر محفوظ باشد یا خیر
اما این بار سوالی نمی پرسه و اکانت رو امن نمیکنه و به راحتی میشه از یوزرهای دیگه بهش دسترسی داشت
درایو ویندوز من هم NTFS هستش
چیکار باید یکنم تا اکانتم رو درست کنم؟
سلام
امروز 3 بار سیستمم کرش کرد(صفحه ابی).تو کل عمر 7 سالش 2 بار کرش کرده بود.2بار اول باید یه ویندوز نصب میکردم حتی سری اول هارد دیتکت نمیشد با 5 بار ریست سیستم هارد رو دیتکت کرد.اما تو کرش اخر با ریست درست شد.موقع کرش شدن فقط 4 تا پنجره اپرا باز بودش.به نظر شما مشکل از هارد هستش یا بار سنگین پردازشی؟
ممنون :11:
احتمال زیاد هاردتون داره به پایان عمرش میرسه:11:نقل قول:
خودم حلش کردم ... مشکل از فعال نبودن Use simple file sharing در بخش فولدر آپشن بودنقل قول:
نگو قلبم میگیره.تازه 1ساله گرفتمش.البته گارانتی امتداد سازگاره ولی خوب اطلاعاتش حیاتیه.نقل قول:
شما مطمئنی؟
نقل قول:سلام.نقل قول:
مشکل از ویندوزتون هست و قطعا از اینکه تهویه هوای داخل کیس مناسب نیست.
تمام اتصالات داخل کیس رو به مدت دو ساعت در بیارید (حتی رم ها)
به سالم بودن خمیر سیلیکون فن CPU دقت داشته باشید.
ترجیحا ویندوزتون رو هم تعویض کنید.
تا از این مشکلات براتون پیش نیاد
موفق باشید :11:
دوستان ویندوز یه خاصیتی داره برای Private کردن پوشه ها
کافیه روی پوشه مزبور کلیک راست کرد و به سربرگ Sharing بریم و گزینه Make this folder private تیک دار کنیم
خب برای من این بخش غیرفعاله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه راهنمایی کنه چه جوری این بخش رو فعال کنم
هر وقت فولدرتون رو شیر کردید،این قابلیت هم قابل فعال شدن میشه.نقل قول:
سلام
ویندوز من خودبه خود دچار مشکل شده
هنگامی که سیستم را روشن می کنم در مرحله ای که ویندوز داره لود میشه و بالا میاد restrat میشه
در حالت safe mode بالا میاد
چجوری این مشکل را حل کنم؟
با اجازه ی اساتیدنقل قول:
اگه میتونید از سیستم ری استورتون استفاده کنید،اینکار رو بکنید،چون احتمالا به خاطر یکی از آخرین نرم افزارهایی که نصب کردید اینطوری شده
اگه سیستم ری استورتون غیر فعاله و شما خودتون اینکار رو نکردید،کار ویروسی هست که با شروع ویندوز اجرا میشه و باید با یه آنتی ویروسی سعی کنید پدرش در بیارید اگه بشه