نقل قول:
نفهمیدم چی گفتی !
میشه بیشتر توضیح بدی ؟:31:
Printable View
نقل قول:
نفهمیدم چی گفتی !
میشه بیشتر توضیح بدی ؟:31:
تریب من تو ورلد 10 میخواد به آپا حمله کنه.
یکی از آپا به ما حمله کرده.
چه جوری میشه با نیروهایی که برای ساپورت برامون فرستاده شده حمله کرد؟
نقل قول:
فکر نکنم همچین چیزی بشه ! :5:
سربازای منو گرفتتی بری حمله کنی؟:3:
خوب من دیگه بیخیال این راند شدم.راحت میتونستم جز 50 نفر بشم با این ترایب خفنم اما دیگه ادامه نمیدم.فقط قبلش میرم دهه اصلیمو (همون امین کینگدام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )از اون بچه 14 سالهه پس میگیرم.قبلشم یک میل بهش میزنم هر چی از دهنم در بیاد بهش میگم.
فقط یکی کمک کنه بگه بخوام یکیو از لحاظ سنی تحقیر کنم چی بهش بگم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خوام بهش بگم baby اما زیاد حال نمیده.شما هم کمک کنین.تا ساعت 4 از اسلیپ مود در میام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاهاهاها
ده اصلیتو از دست دادی؟
دیروز خسته شدم ولش کردم بچه گکه اومد گرفتش.اصلا می خواستم ادامه ندم اما همون انگیزه شد که ادامه بدم.
بچه گه 14 ساله اومده امین کینگدامه میگیره واسه من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این کار من باعث میشه 2 ترایب بزرگ منطقه بیفتن جونه هم.ما یک نفر 170 هزار امتیازی داریم و اونا یک 90 تایی.جفتمون ابر قدرتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] م
این جریان یک هفته پریمیوم اکانت مفتی چیه تو وورد 11؟
یک هفته به من داد
منظورت غیر از اونیه که تو امتیاز 500 میه ؟نقل قول:
من اخرش نتونستم یه شهر بگیرم
آقا بحثای مربوط به اسپید راند رو برید توی تاپیک خودش بکنید.
همون 500 امتیاز.الان یعنی یک هفته آزمایشی داده؟
Ip مربوط به کامپیوتره؟
به مودم ربطی نداره؟
من پس از اشغال 8 دهکده از دهکده های همسایه دیگه قصد کناره گیری از بازی و رفتن در خودمو دارم:3:.چون نامرد یکی از بچه های ترایب منو انداخت بیرون.گفت تو ضعیفی.آخه مگه 80 هزار امتیاز کمه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه این افتخار به نام من ثبت شد که یکی دو روزی عضو اولین ترایب راند باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .الانم ترایب ندارم.کنارمم ایم sexybitches گرفته به طور کامل.دختره وحشی منم به ترایبش اینوایت نکرده،فکر کنم رو داهاتام نظر داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم عضو شدم حالا کمک کنید یاد بگیرم من عشق این جور بازیها رو دارم فقط یاد بگیرم ....
کدوم ووردی؟
مختصات بده بچه ها نخود لوبیا بفرستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه می خوای موفق باشی اول برو وورد 11 که همه ضعیفن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نوبل من داری ؟نقل قول:
میتونی برای شروع لینک زیرو مطالعه کنینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1536652&postcount=655
صفا بیا چت
این گزینه store چیه تو آکادمی؟
با سلام
من تو world 11 هم اومدم
مختصاتم اینه (370/681) entezar
لطفاً من هم دعوت کنید
با تشکر
برای ذخیره منابع تا اون اندازه استنقل قول:
این گزینه store چیه تو آکادمی؟
بولوت Id بده.
یعنی من اون رو بزنم منابعم رو از دست میدم؟
شرمندهنقل قول:
تازه ویندوز عوض کردم
هنوز حوصله نکردم یاهو نصب کنم
دعوتت کردم !!!!!نقل قول:
بولوت Id بده.
نه ذخیره میشه برای ساختن ندیدی وقتی ضرفیت انبارت تموم میشه قرمز میشه این برای اینه که اگه انبارت جا نداشت اونجا ذخیره کنینقل قول:
بولوت Id بده.
عیبی ندارهنقل قول:
شرمنده
تازه ویندوز عوض کردم
هنوز حوصله نکردم یاهو نصب کنم
ببین اگه حمله ای بهت نمی کنن یا نمیکنی
شهر من رو ساپورت کن
آقایون من تو وورلد 10 هستم تو قسمت سوت وست (حالا املا شو بلد نیستم) اسم دهکده ام Amin هست. یکم یاد بگیرم با هم همه رو می ترکونیم فعلا باید یاد بگیرم . ببخشید یه لیست از اسم دهکدههاتون درست کنید همه همدیگه رو خوب بشناسیم
فکر نمیکنم به این راحتی و زودی بتونی بترکونینقل قول:
آقایون من تو وورلد 10 هستم تو قسمت سوت وست (حالا املا شو بلد نیستم) اسم دهکده ام Amin هست یکم یاد بگیرم با هم همه رو می ترکونیم فعلا باید یاد بگیرم *بای*
یاد بگیرم ترکوندن که جای خودش
اسماتونو به من بگید تا من add کنم