سلام !
میشه از دوربین های نیکون برام بگید !!! قصد خرید دارم و بین نیکون و کنون موندم کدوم بهتره !!!
شاد باشی:40:
سلام !
میشه از دوربین های نیکون برام بگید !!! قصد خرید دارم و بین نیکون و کنون موندم کدوم بهتره !!!
سلام
فیلمبرداری sony T90 رزولوشنش چقدره ؟
و توی این قیمت چیز بهتری سراغ دارین؟...
سلام
یه دوربین میخام بگیرم. از اینا کدوم بخرم وچرا؟
canon SX-120
sony H20
panasonic TS3
nikon L100
canon SX-200
برام زوم و کیفیت عکس مهمه. بودجم با وسایل جانبی مثل شارژر و باتری و یه کیف 350000 تومنه.
نقل قول:
یونس جان بودجه رو هم تایین کن و بگو برا چه نوع عکاسی میخوای تا اساتید اینجا بهتر راهنمایی کنن. کلا اینطور که من فهمیدم نیکون تو کامپکتها که حرفی برا گفتن نداره و تو SLR ها هم اگه حرفی برا گفتن داشته باشه , باز هم کنن جلوتر هست.
خب از چه نظر میگی بهتره؟! مثلا" الان گیر من بین G10 کنون (آماتور پیشرفته) و P90 نیکون (نیمه حرفه ای) هست...!نقل قول:
مشخصات رو که میدونی؟ نسبت به قسمت P90 بهتره! حداقل رو کاغذ... :-؟ تعریف کنون هم شنیدم.. ولی تو شکم!
بودجه هم حدود 500 هست.. (;
خب اگه یک خورده بودجه رو بیشتر کنی الان G11 اومده و جدید تر هم هست و کاربراش هم ظاهرا راضی هستند. اتفاقا دقیقا اساتید اینجا گفتن نیکون و مخصوصا p90 ! زیاد جالب نیستند. رو کاغذ ممکنه خیلی چیزها باشه ولی مهم کیفیت هست که کنن حرف اول رو میزنه ( نه همه مدلها )نقل قول:
مثلا دوربینهای سونی امکانات جالب و فوق العاده ای دارن انصافا + یوزرفرندلی بودن که شاید برا کاربران عادی بهترین انتخال باشه ولی الزاما کیفیتشون بهترین نیست.
البته رو برند به طور کلی نمیشه بحث کرد و باید رو مدل بحث کرد.
راستی یک نگاهی به مشخصات SX20 هم بنداز بد نیست اونم همینطو FZ35 پاناسونیک.
تجربه شخصی خودم به عنوان یک آماتور: دوربینهای سونی و نیکون کمی عکسها رو آبرنگی یا کارت پستالی میکنن. که برا کاربران عادی و عکس یادگاری و ... خیلی هم خوبه و به نظر من اگه برا کار عادی کسی دوربین میخواد لازم نیست حتماکنن بگیره چون علاوه بر اینکه کامپکتها خیلی کیفیت خوبی ندارن ( حتی کنن ) , اون خوشگل بودن عکسها رو هم ندارن!! کنن عکسها رو با رنگبندی واقعی تر نشون میده که شاید برا کاربران عادی عکسها خیلی خشک و بی روح به نظر برسن.
:13:خواهش میکنم سریعتر کمکم کنید چون فردا پس فردا میخام یکیشو بگیرم.:13:نقل قول:
SX20 هم نسبت به قیمتش خوبه!نقل قول:
میتونی مزایا و معایبشون نسبت به هم رو بهم بگی؟:20: و اینکه چرا G10 گرونتره؟
والا مهمترین مشخصه سری G استحکام و مقاوم بودن بدنه اونها هست. ( فلزی هستند ) G11 , G10تقریبا جز نيمه حرفه اي ها محسوب مشه ولی SX20 جز کامپکتها حساب میشه ولی با امکانات بالا.
از مزایاش میشه علاوه بر جنس عالی بدنه به ایزوی بالاتر G11 و تنظیمات بیشتر White Balance و فلاش با برد بیشتر و LCD بزرگتر با کیفیت بهتر و فکر کنم شارژر باتری هم همراهش هست.
در عوض SX20 هم زوم 20 برابر داره ولی اون یکی 5 برابر و همینطور SX20 فیلمبرداری HD هم داره.
حالا اساتید بهتر راهنمایی میکنن :11:
با این احوال واسه عکاسی حرفه ای یا همون نیمه حرفه ای G10 بهتره؟ کاری به امکانات جانبی ندارم...! فقط عکاسی...نقل قول:
SX مشخصات ایده عالی داره... ولی اینجور که معلومه G تو عکاسی کم نظیره...درسته؟
نقل قول:
والا من خودم تجربه حرفه ای ندارم. ابنجا دوستان خوبی هستند که حتما از راهنمایی اونها هم استفاده کن.
ولی با این حال , برای عکاسی حرفه ای فقط باید دنبال SLR باشی که خب امکانات جانبیشون شاید از اینها کمتر باشه! ولی در عوض ...
G10 رو نمیدونم چند هست ولی یکی از سایتها که G10 داشت اونو زده بود 530 در حالی دیجیکالا ( که گرون هم میده ) G11 رو زده 525 !
نمونه عکسهاشم که تو dpreview زده بد نیست یک نگاهی بکنی.
G11
G10کد:http://www.dpreview.com/reviews/canong11/page21.asp
کد:http://www.dpreview.com/reviews/canong10/page25.asp
درسته که شاید سریSX روی کاغذ مشخصات بهتری رو در ظاهر نشون بده،ولی سری G کنون،(و البته مدل LX3 پاناسونیک هم جزو این مجموعه هستش)،جزو دوربین های نیمه حرفه ای هست و هدف اصلی طراحی اونها،استفاده به عنوان دوربین دوم توسط عکاس های حرفه ای که از SLR استفاده می کنن هستش.برای این منظور،این دوربین ها کیفیت خیلی بالایی در عکاسی و نتیجه نهایی از جمله ترکیب رنگ واقعی و حداقل نویز و امکان عکاسی RAW،دارند ولی در مقابل امکانات فانتزی عکاسی رو از جمله زوم زیاد و فیلمبرداری با کیفیت بالا رو ندارند.نقل قول:
استفاده از این سری دوربین ها،اگه کمبود امکانات فانتزی اونها اذیتتون نکنه،بهترین اتنخاب برای یه کاربر نیمه حرفه ای و سکوی پرتاب کاربر به طرف سریSLR در صورت تمایل خواهد بود.
من در کل این سری رو پیشنهاد می کنم در صورتیکه کمبود امکانات جانبی براتون مهم نباشه.
دوست عزيز در مورد كيفيت عكسهاي G10 شك نكن . عكسهاي اين دوربين رو وقتي با SX20 مقايسه مي كنم كاملا مشخصه كه وضوح و كيفيت بهتري داره . البته به اين معني نيست كه SX20 كيفيت خوبي نداره ولي بايد گفت در مقايسه بين اين دو ، سري G از سري SX به لحاظ كيفيت عكس بالاتره . البته همونطور كه دوستمون گفتن امكانات جانبي كمتري داره . مثل زوم بالا يا فيلمبرداري HD . اگه مايل بوديد بگيد تا نمونه عكس هر دو دوربين رو بذارم و خودتون مقايسه كنيد .نقل قول:
براي عكاسي حرفه اي هم الزاما بايد بريد سراغ دوربينهاي SLR كه بحث در مورد اونها تخصصي تر ميشه .
من نظرم این هست که G10 دوربین مناسبیه برات. شخصا چندتا عکاس حرفه ای رو میشناسم که G10 دوربین مکملشونه. یعنی عکاسیشون بدون این دوربین لنگ میزنه. خیلیهاشونو دیدم که یهو سر عکاسی از یه سوژه ی خاص، دوربین شصت کیلوییشون رو میزارن زیر بغلشون، با جی تِن عکس میگیرن! دوربینیه که با وجود اینکه ورژن جدیدش (G11) اومده، هنوز هم خیلی ها اونو ترجیج میدن. البته خیلیها تصمیمشون رو، فقط با دیدن اینکه جی تن 4 مگاپیکسل از جی الون بیشتر داره میگیرن! که خب جدا از درست و غلط بودن، عامل مهمیه و رو تصمیمشون تاثیر میزاره! حتی قیمتشون هم یکیه، طبق آخرین اطلاعات من ( دو هفته پیش)نقل قول:
من بالاخره Sony HX1 رو گرفتم.545 تومن.:10:
نقل قول:
مبارک باشه بهترین رو خریدی:11:
دلایل (شرایط)نخریدن fz38 رو میگی
بعد با ISO 3200 چندتا عکس بزار
منم اگه بلای به نام سربازی سرم نمی امد خریده بودمش
راستی برای دوستانی که هنوز انتخابی نداشتند یه سری به این سایت بزنن که یه مقایسه کوچولو میکنه بدک نیست:46:
[HTML]http://www.snapsort.com/[/HTML]
سلام
قیمت panasonic ZS3 تو بازار چنده؟
ممنون.نقل قول:
با محصولات سونی کلاً راحت ترم(علاقه به برند)نقل قول:
دلایل (شرایط)نخریدن fz38 رو میگی
و اینکه واسه fz38 رو باید از یه شهر دیگه میگرفتم.
این چند روزه گیر امتحانام.(یه دستم جزوه و با دست دیگه دارم با دوربین ور میرم :31:)
در اولین فرصت حتماً چند نمونه میذارم.:10:
نقل قول:نقل قول:در مورد تمام این دوربین ها بارها در پست های قبل بحث شده و مقایسه شده ان، کافیه یه سرچ کوچولو بزنی ... من sx120 رو می پسندم (بخصوص بخاطر عملکرد بهتر در نور کم) -- بعد ZS3 و H20 (بخصوص این دومی اگه واسه ات فیلمبرداری مهمه -- tz3 هم بخاطر لنز وایدش که برای عکاسی مناظر و گروهی خیلی خوبه)نقل قول:
قیمت TZ3 حدود 320-330 تومن باید باشه.
سلام دوستان
من دوباره با همون بودجه 400 تومن برگشتم! :31:
ولی ایندفعه یه دوربینی میخوام که زوم خوب و قوی داشته باشه..
اخه من زیاد میرم دشت و دمن برای همین زوم خیلی برام مهمتره نسبت به امکانات دیگش..
ممنون میشم راهنماییم کنید برای خرید یک مدل خوب..:11:
با كمي افزايش بودجه Panasonic FZ38 يا Canon SX20 انتخابهاي خوبي مي تونه باشه .نقل قول:
میگم پست ما از قلم افتاد...نقل قول:
دو صفحه پیش ، ممنون میشم جواب بدین.
نقل قول:با وضوح HD (که میشه 1280 * 720) فیلم می گیره.نقل قول:
قیمتش چنده ؟ ... 320 تومن؟ ... بله - به نظر میاد با این پول بشه دوربین هایی با کیفیت عکس بهتر خرید .. همین صفحات آخر رو یه نگاه بنداز .. چندین مدل سونی و canon و پاناسونیک در این حدود قیمت معرفی شده.
sd980 --- sx200 -- tz3
نقل قول:
آقا اگه ممکنه مقایسه این عکسها رو بذارین ممنون میشم. راستی من اصلا دقت نکرده بودن که G11 مگاپیکسلش از G10 کمتره!
من نگفتم نیازی به لنزهای دیگه نداره. حرفم این هست که یه مدت با همین لنز کار کنه و از دوربین استفاده کنه تا بعدا با در نظر گرفتن شرایط و این که چه لنزی نیاز داره و چقدر میخواد هزینه کنه یه مدل انتخاب کنه.نقل قول:
و ضمنا در نظر داشته باشید که همه چیز محدوده ی زوم نیست. شارپ ترین لنزها اونایی هستند که فاصله ی کانونی ثابت دارند.
رزولوشنش که گفته شد چقدره. ولی این که کیفیت فیلمبرداریش چطوره و عملکردش چطوریه یه بحث دیگه س که من نمیکنم خوب باشه.نقل قول:
من هم SD980 IS رو پیشنهاد میکنم. البته از برند فوجی هم دو تا انتخاب بسیار عالی هست: F70 EXR و F100fd
اگه من خودم بخوام انتخاب کنم L100 رو از این لیست حذف میکنم. H20 هم چون لنزش اصلا واید نیست بهتره آدم بهش فکر نکنه. SX200 به نظرم بالاتر از بقیه هست و انتخاب مناسب تریه. F70 EXR از فوجی و ZS3 پاناسونیک هم هستند که دومی نمیدونم قیمتش تو این محدوده هست یا نه.نقل قول:
اگه فقط و فقط عکاسی براتون مهمه G10 و G11 مدل های خوبی هستند. تفاوت اصلی این دو مدل در عملکردشون از نظر نویز هست. G10 تو نور روز به دلیل رزولوشن بالاترش عکس های با جزئیات بیشتر میگیره ولی G11 در نور کم عملکردش خیلی خوبه (البته در نور کافی هم عکسش عالیه و تفاوتش با G10 فقط در رزولوشن هست و نه کیفیت).نقل قول:
مبارک باشه. من نمونه ی فیلمبرداری این مدل رو با SX1 مقایسه کردم واقعا یه سر و گردن بالاتره.نقل قول:
درسته که رزولوشنش پایین تره ولی کنان از قصد این کار رو کرد تا دوربینش بتونه از پس تمام وضعیت های عکاسی بر بیاد. عملکرد ضعیف روی حساسیت های بالا ایرادی بود که به G10 گرفته می شد و کنان به این انتقادها عکس العمل نشون داد و مدل G11 رو وارد بازار کرد.نقل قول:
با سلام
یه دوربینی میخوام که هم در اندازه نسبتا کوچک باشه
فیلم برداری و عکس گرفتنش در حالت کیفیت اچ دی باشه (فول اچ دی هم میشه؟)
چون در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارم پس انتظاراتمو با زبون عوام میگن خب:دی
- دقتش طوری باشه که بتونه تو هوا ، چیزی مثل مگس رو به طور کاملا دقیق و بدون مات بودن شکار کنه
- خیلی حرفه ای باشه
حالا چی با این مشخصات پیشنهاد میدین؟
قیمتش هم خودتون بگین من بودجه اختصاص ندادم
ممنون
دوست عزیز دوربین حرفه ای ، عکاسی حرفه ای و سختی داره.اگه تازه کار هستید از دوربین آماتور پیشرفته یا نیمه حرفه ای شروع کنید.نقل قول:
سلام.نقل قول:
خب قبل از هر چیز باید بودجه رو مشخص کنید. دوربین 200 تومنی داریم دوربین 2 میلیون تومنی هم داریم. و ضمنا این طور که من برداشت کردم اولویتتون با فیلمبرداری هست. درسته؟
نقل قول:خب طبیعتا اگه فیلم برداریش عالی باشه میشه از روی فیلم هاش هم عکس گرفتنقل قول:
پس به نظرم باید فیلم برداریش خیلی عالی باشه
همچنین اگه فیلم برداریش عالیه پس حتما عکس گرفتنش هم به مراتب با کیفیت تر و حرفه ای تر از فیلم برداریش باید باشه
الانم که برای جهت اطلاع بودن اگه بخوایم بدونیم ، قیمتش مهم نیست
یعنی شما یه همچین دوربینی معرفی کنیم ، زمان خریدمون اولویت اصلی رو با مورد پیشنهادی شما در نظر میگیریم
ممنون
این نکته رو در نظر بگیرید که اگر قرار باشه دوربین حرفه ای (SLR) بگیرید باید به دانش عکاسی هم تسلط داشته باشید تا بتونید به درستی از دوربینتون استفاده کنید. همون طور که دوستمون گفت عکاسی با دوربین SLR سخت تر از عکاسی با یه دوربین معمولی هست و البته مقدار قابل توجهی از هزینه ای که برای دوربین می کنید صرف ویژگی هایی میشه که برای یه عکاس حرفه ای کاربرد داره.نقل قول:
نکته ی بعدی این که اولا حتی اگه با یه دوربین فیلمبرداری فیلم بگیرید و بعد از روی فیلم یک فریم رو جدا کنید کیفیت اون عکس هرگز قابل مقایسه با یه عکس معمولی نخواهد بود. چه از نظر رزولوشن و چه از نظر کیفیت. دوما دوربین های عکاسی کیفیت فیلمبرداریشون در حد دوربین های فیلمبرداری نیست و قابل مقایسه با اون ها نیستند. و جدا از این ها دلیل نمیشه چون یه دوربین فیلمبرداری قابل قبولی داره حتما بتونه عالی عکس بگیره.
با این اوصاف شما اگر بخواین یه دوربین عکاسی بگیرید که هم خوب عکس بگیره و هم خوب فیلم بگیره به نظر من انتخابتون می تونه در سه رده باشه:
400 تومن panasonic FZ35
800 تومن Canon 500D
1.5 میلیون panasonic GH-1
خب دوستان تا اینجا چند مدلی که مد نظرم بود رو با همکاری شما یه چیزایی ازشون دستگیرم شد. حالا میخوام ببینم نظرتون راجع به H20 سونی چی هست؟
H20 دوربین بدی نیست. ولی محدوده ی زومش یک مقدار فاجعه ست! اصولا حالت زوم واید نداره و واید هم چیزیه که اهمیت بسیار زیادی داره و به این سادگی نمیشه ازش گذشت.نقل قول:
نقل قول:
یعنی منظورتون اینه که دوربین واید هست ولی وقتی زوم میکنه واید عکس نمیگیره ؟ و دیگه اینکه هم رده SX120 هست یا SX20 ؟
نقل قول:
نه یعنی محدوده کم تری رو توی عکس میبینی (در حالت واید)
یه منیع عالی
[HTML]http://www.dpreview.com/reviews/Q209grouplongzoom/[/HTML]
سلام
شرمنده شاید طرح این سوال اینجا جاش نباشه ، اما اگه کسی بلده راهنماییم کنه ؟
خودم تصورم این بود که [HTML]http://www.canon.ir[/HTML]
این آدرسش بود اما باز نمی شه ! اگر درسته آدرسم و برای شما این سایت باز میشه
شماره تلفن دفتر مرکزی را بهم بدید :11:
:10::10:
همون طور که دوستمون گفت منظور این هست که وقتی با کمترین مقدار زوم (یعنی بدون زوم) عکس گرفته میشه زاویه ی دید به مراتب کمتری در اختبار دارید. دلیل این که میگم اهمیتش بسیار زیاده اینه که خیلی از مواقع پیش میاد که شما میخواین یه عکس بگیرین که توش باید چند تا سوژه قرار داشته باشند. اگه لنز شما واید مناسبی نداشته باشه نمی تونین همه ی این سوژه ها رو تو یه کادر جا بدین. دو تا مثال بارزش هم یکی وقتیه که میخواین یه عکس دسته جمعی بگیرید و تمام اشخاص مدنظرتون توی کادر جا نمیشن. یا مثلا وقتی که میخواین از یه بنای معماری عکس بگیرید کل ساختمون توی عکس جا نمیشه. این مساله وقتی حاد میشه که شما امکان حرکت به عقب رو نداشته باشید و در اون صورت (خصوصا در مورد مثال ساختمون) امکان نداره بتونید عکس دلخواهتون رو بگیرید. اون لینک بالا هم کمک میکنه به درک بهتر این مطلب.نقل قول:
ضمنا این دوربین هم رده ی SX120 هست. دوربین هم رده ی SX20 از سونی میتونه H50 یا HX1 باشه.
ممنون.تائید میشهنقل قول:
حالا حتما این دوتا آخری 800 تمنی و 1.5 میلیون تمنی ، ابتدایی نیستن (آماتور؟) نیستن و حرفه ای تلقی میشن.
من خودم به عکاسی علاقه زیادی دارم و حتما این اولین گام در یاد گیری ترفند های عکسای حرفه ای خواهد بود
اما نکته قابل توجه برای بنده اینه که آیا این دوربینهای پیشنهادی شما دو رکن کوچک بودن و شکار تصویر رو رعایت میکنه؟(سواء از کیفیت و .. بودنش)
منظورم از شکار تصویر اینه که خیلی سریع بتونه تصویر ضبط کنه
سلام دوستان من یه دوربین عکاسی میخوام که هم فیلم برداری کنه هم عکس برداری البته الانه کمتر دوربینی پیدا میشه که این طوری نباشه
د رکل من چیزای زیر رو میخوام داشته باشه درمورد برندش یا همون کارخونه سازندش هم canon باشه بهتره
میخوام قیمتش بین 250 تا نهایت 270 یا 280 باشه
ترجیحا compact باشه (فشرده و کوچک ) حالا نبود هم مهم نیست
صفحه نمایش pure color باشه واندازش 2.5 به بالا باشه
فلاش داخلی داشته باشه
دقت حسگر 12 باشه
چشمی =اپتیکال باشه
زوم اپتیکال و دیجیتال 4 به بالا باشه
لرزشگر تصوبر داشته باشه
فیلم برداری hd باشه بهتره فکر کنم ضبط تصاویر هم 30 فریم در ثانیه باشه
نوع حسگر ccd باشه
البته من خودم یه چندتایی تو سایت دیجیکالا دیدم اما یا یه چیزی اون داره این نداره یا قیمتش بالا تره البته شاید تو این سایت قیمت رو اینطوری زده باشه نمیدونم خلاصه هرچی گشتم کیج تر شدم
اوناییی که دیده بودم اینا بود
Canon PowerShot SD 980 IS - IXUS 200 IS اینو میده 322000
Canon PowerShot SD 940 IS - IXUS 120 IS اینو هم 288000
Canon PowerShot SD960 IS - IXUS 110 IS اینو هم 280000
Canon Powershot SD880 IS - IXUS 870 IS اینو هم 260000
Canon PowerShot SD780 IS - IXUS 100 IS اینو هم 240000
ممنون میشم زودتر جواب بدید
آدرس درست نیستنقل قول:
از جستجوگر استفاده کنین
به این نکته هم توجه کنین که ir برای اون دسته از سایت ها بکار میره که مربوط به رادیو یا تلوزیون و صمع و بصر باشه
نه برای شرکت
از com
net
org
یا...
استفاده کنید
من اگر جای شما بودم مدل SD880 رو انتخاب میکردم. درسته که فیلمبرداری HD نداره ولی از نظر کیفیت عکس از بقیه بالاتره و فکر میکنم مهمترین چیز هم همین باشه. مشخصاتش هم کامله. اون مدلایی که مگاپیکسل بالاتر دارند کیفیتشون معمولا پایین تره.نقل قول:
تو این محدوده ی قیمت مدل های F70EXR و F100fd از فوجی هم هست که اونام کیفیت بالایی دارند و البته فیلمبرداری HD ندارند.