سوالات مربوط به بازی آنلاین رو توی این تاپیک بپرسید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سوالات مربوط به بازی آنلاین رو توی این تاپیک بپرسید :نقل قول:
من تمام راز ها BSAA و مرسناریز و .... اویل را باز کردم اومدم با پی سی باز کنم دیدم ای بابا بازی حرکت اهسته است مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟
رم:2 گیگ
گرافیک :9400 جی تی انویدیا
اینجا :نقل قول:
خیلی گلی مهدی جون.:20: راستی تو تو حالت مرسنرایز درجه ی SS گرفتی؟؟؟ من که مشکلم حل شد میخوام همه ی حالت ها را باز کنم عکسش را هم بزارم خیلی اسونه من که با ایکس باکس همه را باز کردم.:31::31:
چاكرتيم عزيزنقل قول:
من خودم تو مرسنرايز ريت s گرفتم ميخاستم ss بگيرم كه داشت كم كم ميزد به اعصاب روانم بي خيالش شدم فاز ترينر ورداشتم حل شد(خدا پد ترينرو بيامرزه ) الان همش ss هستش :31:
مهدی جون ترینر که واسه غیر حرفه ای هاست من پروفشنال را با ایکس باکس تا اخر بردم.
بابا حرفه اينقل قول:
عزيزم من فقط مرسنرايزو با ترينر رد كردم چون غير ممكنه بشه همشو SS گرفت يه اعصاب پولادي ميخاد كه من ندارم :31:
سلام
من این مشکل رو با GTA هم داشتم
ویندوز عوض کردم الان سیو گیم رو کپی می کنم می گه FILE DAMAGE چیکار کنم ؟
لطفا کمک کنید
عازيز شما احتمالا از پروفايلت تو x live بك آپ گيري نكردي كه نميتونه سيوارو بخونه بايد از پوشه x live هم يه كپي ميگرفتي در مورد gta هم همينطور :10:نقل قول:
بله اما GTA یه فایل داشت که وقتی REPLACE می کردی درست می شد می خواستم بدونم این از این فایل ها نداره ؟نقل قول:
نه راهي نداره بايد حتما پروفايلت باشه تا سيو ها رو بسه اجرا كردنقل قول:
الان داشتم تریلر جدید اویل 5 گلد ادیشن رو میدیدم ، مو به تن آدم سیخ میکنه :
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/residentevil5goldedition/video/6246414?tag=topslot;thumb;1
سلام
آقا من فکر می کنم آخرشم اونجایی که با WESKER تو مواد مذاب می جنگی این چرا هرچی تیر بهش می زنم عین خیالشم نیست باید چکار کنم ؟
سلام
اگه بخوایم evil 5 رو با lanبازی کنیم باید چکار کنیم چون غیر فعاله وبعد سریالش رو هم ندارم تو اینترنت هم سرچ زدم پیدا نکردم ممنون میشم اگه داشته باشین برام بزارین
باتشکرات فراوان
بعد از شکستن پل (صخره) وسکر دنبال شما میاد و بعد از مدتی قلبش از پشت نمایان میشه که در اون موقع باید شوا به اون شلیک کنه (ترجیحآ یک اصلحه خوب بهش بدید) بعد دنبال شوا میره, زمانی که شوا از صخره آویزونه شما باید به وسکر شلیک کنید تا حواسش پرت بشه و شوا نجات پیدا کنه (ترجیحآ با دوربیندار به سرش شلیک کنید) بعد از نجات شوا, جلوی سنگ تقریبآ گرد برید و دکمه هایی رو که میگه بزنید تا مسیری برای عبور شوا باز بشه و در انتها با هم به بالای منطقه (محوطه ی دایره شکل) برید, در اینجا با وسکر بجنگید تا وقتی که قلبش از جلو نمایان بشه بعد با قویترین سلاحتون شروع کنید به شلیک کردن بهش تا یک حالتی مثل تلو خوردن بهش دست بده بعد سریع برید پشتش و دکمه ای رو که میده بزنید و در ادامه هم دکمه های مورد نظر دیگه رو بزنیدنقل قول:
آقا من فکر می کنم آخرشم اونجایی که با WESKER تو مواد مذاب می جنگی این چرا هرچی تیر بهش می زنم عین خیالشم نیست باید چکار کنم ؟
اوه چه قدر پر درد سر ، وقتی رفت سراغ شوا یه دونه با آر پی جی بزنید توی کمرش میمیره .نقل قول:
نقل قول:
مرسی از لطفت ولی حیف شد که بازی خیلی زود تموم شد
سلام میشه یکی بگه سیستم مورد نیاز این بازی چیه؟
ممنون
فوق العادست .نقل قول:
پارسال این موقع منتظر RE5 بودیم .
امسال منتظر RE5 : GE
فقط می تونم بگم فوق العاده بود اما حیف که خیلی زود تمام شد
بچه ها اگر بخوام موزیک آخرش رو گیر بیارم کسی می تونه کمک کنه ؟
این نسخه ی طلایی برای پی سی یا ایکس باکس میاد ؟؟؟نقل قول:
چه فرقی با نسخه ی قبلی کرده؟؟؟؟
چاکریم اگه جواب بدید.:11:
در ماه مارچ به صورت دی وی دی واسه 360 عرضه میشه .نقل قول:
شامل تمام DLC های متشره هست از جمله alternative edition که چند ساعت گیم پلی با کریس و جیل داره .
بیشتر به خاطر همین منتظرم چون تریلرش که فوق العاده بود .
در ضمن لباسهای جدید هم توش هست ...
منم یه تریلر ازش دیدم خیلی حال کردم. ازون DLC خفناست.:20:نقل قول:
البته فکر کنم تو نسخه طلایی اون DLC که حالت DEATHMATCH داشت هم باشه .نقل قول:
من همه ی 1000 امتیاز بازی رو گرفتم و چیزی دیگه از بازی نمونده ولی با اومدن این DLC فکر کنم Achievement جدید هم اضافه بشه .
خوب دیگه بهتر ازین نمیشه. راستی این 1000 ارو چجوری وقت کردی شما بگیری!!؟؟:18::31:نقل قول:
کلا این بازیو تقریبا همه کسایی که X360 دارند 1000 تاش کردند. آسونه فقط وقت می خواد.
نقل قول:درسته خیلی سادست .نقل قول:
شما 1 با رو PRO بازیو تموم کنی مقدار خیلی زیادی از امتیاز رو میگیری ؛ چون چند تا اچیومنت رو میگیری .
كسي updateبراي اين بازي نداريد
saveهم هم اينجور
درود
من این بازی رو خریدم ولی از شانس ما نوشته هاش چینی از آب دراومد
سوال
آیا راهی هست ( مثلا فایلی دانلود کرد) تا نوشته هاش انگلیسی بشه ؟
وقتی LAUNCHER رو اجرا کردید (جایی که باید نسخه "دایرکت ایکس" رو انتخاب کنید) از نوار منو گزینه Language و سپس انگلیسی رو انتخاب کنیدنقل قول:
من این بازی رو خریدم ولی از شانس ما نوشته هاش چینی از آب دراومد
سوال
آیا راهی هست ( مثلا فایلی دانلود کرد) تا نوشته هاش انگلیسی بشه ؟
درود بر شما
trainer Resident Evil 5 این هم با جستوجویی که کردم نیافتم دوستان شما دارین ؟
برید توی این سایت :نقل قول:
حتما داره .کد:http://www.megagames.com
این کپکام دیگه داره خودشو خفه میکنه ، این هم یه نسخه جدید دیگه از اویل 5 که قراره بیاد با اسم Resident Evil 5 - Lost in Nightmares Hands-On :
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/residentevil5goldedition/news.html?sid=6246860&tag=topslot;thumb;2
شما ميتوني براي ترينر به اينجا مراجعه كني:11:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536
سلام وقتي رمز رو اويل 5 اجرا ميكنيم چرا از بازي بيرون مي پره ؟
كسي راه حلي داره ؟
احتمالا نسخه ترينرت با بازي يكي نيست
نسخه مربوط به بازيتو بگير
باید دلو به هر راهی بزنه تا اعتبار رفته re رو برگردونه ولی تا زمانی به تاریکی رنگرده فایده ندارهنقل قول:
ما که با اومدن هر نسخه ی جدید این بازی کلی حال می کنیم . :31:نقل قول:
شما از شمار 1 بازی کردین؟نقل قول: