رونالدو: سال آينده درباره رئال مادريد حرف ميزنيم
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد براي ماندن در باشگاه خود خيال همه را راحت كرد.
كريستيانو رونالدو، هدف نخست رئال مادريد براي خريد و انتقال به پايتخت اسپانيا، در مصاحبه با خبرنگاران اسپانيايي خيال همه را راحت كرد و اين اتفاق را به سال آينده موكول كرد.
وي گفت: مادريد؟ سال ديگر صحبت ميكنيم. در تيمم مي مانم.
اتلاف وقت براي پاسخگويي به منچستر و مادريد محبوبيت وي نزد هواداران دو تيم را به شدت كم كرده است.
اخرين تمرين قبل از پرواز به المان
تیم رئال مادرید اخرین تمرین خود پیش از اعزام به المان انجام داد در حالیکه در تمرینات امروز کاناوارو و اشنایدر حضور نداشتند.
به محض بازگشت از کلمبیا با صلاحدید کادر فنی بازیکنان دو روز استراحت کردند تا بتوانند با نیروی بیشتری یکشنبه تمرینات خود را از سر گیرند. همه بازیکنان راس ساعت 9.30 به وقت مادرید در والدیبیباس حضور یافتند .
در شروع تمرینات مربی بدنسازی باشگاه یوردی گارسیا بازیکنان را به صورت ارام دواند و با انجام یک سری تمرینات کششی بدنهای انها را گرم کرد.
سپس بازیکنان به بازی درون تیم پرداختند تا تاکتیکهای مورد نظر کادر فنی را مرور کنند البته به دستور شوستر بازیکنان با احتیاط زیادی بازی کردند تا هیچ بازیکنی دچار مصدومیت نشود.
تنها غایبین امروز فابیو کاناوارو و ویسلی اشنایدر بودند . مرد ایتالیایی رئال مادرید از ناحیه قوزک پا پیش از شروع مسابقات یورو 2008 دچار مصدومیت شد و هم اکنون در مرحله نقاهت به سر می برد.
در حالیکه هافبک بازیساز و هلندی این تیم به دلیل پارگی رباط داخلی تقریبا 3 ماه از میادین فوتبال به دور خواهد بود .
همچنین مارسلو - درنت و گاگو به دلیل حضور در المپیک نمی توانند رئال مادرید را همراهی کنند.
در پایان برند شوستر اسامی بازیکنانی که به المان سفر خواهند کرد را اعلام نمود :
دروازه بانان :
کاسیاس - دودک - کودینا
مدافعین :
سالگادو - تورس - هاینزه - په په - راموس - متذلدر
هافبک ها :
دیارا - گوتی - باپتیستا - روبینیو - روبن - فان در فارت - دلارد - ژاوی گارسیا
مهاجمین :
رائول - نیستلروی - ساویولا - هیگوئین
نگاهی به حریف فردای رئال مادرید
رئال مادرید فردا در دیداری دوستانه به مصاف تیم المانی اینتراخت فرانکفورت می رود دیداری که یاداور بزرگترین فینال در کل تاریخ لیگ قهرمانان اروپاست.
این دو تیم در تاریخ 18 می 1960 در بازی فینال لیگ قهرمانان به مصاف یکدیگر رفتند که در ان بازی رئال مادرید موفق شد با نتیجه 7 - 3 این تیم را که اتفاقا در ان سال میزبان فینال لیگ قهرمانان نیز بود شکست دهد.
در ان دیدار خاطره انگیز زوج طلای و افسانه ای تاریخ رئال مادرید یعنی الفردو دی استفانو و فرانس پوشکاش خوش درخشیدند و هر 7 گل رئال مادرید را این دو به ثمر رساندند و ان فینال به عنوان بزرگترین فینال کل تاریخ لیگ قهرمانان اروپا به حساب می اید.
و حالا نگاهی اجمالی به این تیم قدیمی خواهیم داشت :
باشگاه اینتراخت فرانکفورت در تاریخ 8 مارس 1899 رسما تاسیس شد نام ابتدایی این باشگاه فرانکفورتر فوتبال کلوپ ویکتوریا بود .
نام این باشگاه بعدها باز هم تغییر کرد و به ترتیب به نامهایی چون فرانکفورتر فوتبال کلوپ کیکرس و فرانکفورتر اف وی معروف شد.
با شروع جنگ جهانی اول تعداد زیادی از بازیکنان این تیم وارد کارزار شدند و در پایان جنگ تعداد کمی از بازیکنان به این تیم برگشتند.
در سال 1946 و با اتمام جنگ جهانی دوم نام این باشگاه بار دیگر تغییر کرد و به نام فعلی یعنی اس جی اینتراخت فرانکفورت نامیده شد.
این تیم در فاصله سالهای 1920 تا 1930 به تیمی موفق تبدیل شده بود ولی تا پایان سال 1959 به مقام درخور توجهی نرسیدند.
در این سال انها توانستند برای اولین بار قهرمان لیگ المان شوند و سال بعد از ان توانستند در اولین حضورشان در لیگ قهرمانان اروپا اولین تیم المانی باشند که به فینال این مسابقات راه پیدا می کند.
انها در فینال میزبان رئال مادرید بودند که در ان بازی شکستی سنگین دریافت کردند و با نتیجه 7 - 3 شکست خوردند.
از دیگر افتخارات این باشگاه می توان به 4 بار قهرمانی در جام حذفی المان - 1 بار قهرمانی در جام یوفا و 1 بار قهرمانی در جام اینترتوتو اشاره کرد.
در سال 1963 زمانی که بوندس لیگا رسما افتتاح شد انها یکی از 16 تیمی بودند که به این جام راه یافتند و جز در سال 1996 که به دسته دو المان سقوط کردند همیشه در بوندس لیگا 1 بازی می کردند.
ملاقات نادال با وليعهد اسپانيا
سایت هواداران رئال : به نقل از ماركا، رافائل پس از پيروزي برابر حريف ايتاليايي خود در المپيك 2008 پكن آسيب ديد و باعث شد وليعهد اسپانيا به شدت نگران وضعيت جسماني وي شود.
نادال در ديدار خود با دن فليپ و پرنس اسپاتيا دنيا لنيسيا اطمينان خاطر داد با تمام قدرت بازي خواهد كرد و طلاي المپيك 2008 پكن را به دست مي آورد.
وي در مورد فدرر گفت: از من انتظار نداشته باشيد كه بازي با او را پيش بيني كنم، فقط مي توانم بگويم كه با همه توان در خدمت كشورم خواهم بود.
باپتیستا: رئال مادرید ارزش مرا نمی دانست
مهاجم برزیلی تیم فوتبال رئال مادرید دقایقی پس از انتقال به رم ایتالیا گفت: رئال ارزش مرا نمی دانست.
به نقل از ماركا، ژولیو باپتیستا كه با وجود ناكامی های متعدد در درخشش وعده داده اش، مهره ای كلیدی برای رئال مادرید بود، به آ.اس رم ایتالیا پیوست و این روزها فرصت خوبی نصیبش شده است تا از بی مهری رئال مادریدی ها در حقش بگوید.
وی گفت: وقتی وارد رختكن می شدیم مربیان بازیكنان اصلی را به اتاق دیگری می بردند و ما از تاكتیك های اصلی بی خبر بودیم. این كار نادرستی بود و خود بازیكنان هم از این ماجرا ناراحت بودند.
باپتیستا تاكید كرد: رئال ارزش مرا نمی دانست. امیدوارم در رم به حق خود برسم.
-------------------------------
جدی این یارو خیال کرده با اون همه بازیکن عالی بهش بازی میرسه !؟
فدرر به نادال هشدار داد .
سایت هواداران رئال : "روژه فدرر" سوييسي بعد از صعود به دور دوم پيکارهاي تنيس بازي هاي المپيک پکن، به "رافائل نادال" اسپانيايي هشدار داد که دوباره مرد شماره يک تنيس جهان خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، فدرر روز دوشنبه "دميتري تورسونوف" از روسيه را با نتايج 4بر6 و 2 بر 6 شکست داد در حاليکه نادال مقابل "پوتيتو استاراس" از ايتاليا به برتري دست يافت.
فدرر بعد از اين پيروزي گفت: هدف من اين است که دوباره عنوان شماره يک مرد تنيس جهان را از آن خود کنم. اين تنها چيزي است که در حال حاضر به آن فکر مي کنم.
رکورد 235 هفته اي فدرر براي داشتن عنوان مرد تنيس شماره يک جهان ‘ روز 18 اوت يعني يک روز بعد از فينال المپيک به پايان مي رسد.
وي با بيان اينکه به شکست هاي سال جاري خود فکر نمي کند‘ افزود : براي اينکه در 15 سال آينده در جمع 10 نفر اول تنيس جهان باشم ؛ برنامه ريزي دقيقي کرده ام.
فدرر فينال مسابقات آزاد فرانسه و ويمبلدون را به نادال باخت و بعد از آن هم مقابل "گيلز سيمون" و "ايوو کارلوويچ" نتوانست به پيروزي برسد.
وي که اکنون 27 ساله است ‘ براي دهه 30 خود هم برنامه ريزي کرده است.
اين تنيس باز برجسته گفت : درجه يک بودن به معني شماره يک جهان بودن، نيست.
فدرر بعد از کسب عنوان چهارمي در بازي هاي المپيک 2000 و کسب فقط يک پيروزي در بازي هاي المپيک 2004، به دنبال اولين مدال المپيکي خود در پکن است.
وضعيت گارای اين هفته معلوم می شود .
سایت هواداران رئال : رامون کالدرون رئیس رئال مادرید در طول این هفته با فرانسیسکو پرنیا مدیر راسینگ ملاقاتی خواهد داشت .
موضوع بحث اصلی در مورد آینده ی اسکیل گارای خواهد رود .
پرنیا در حال حاضر می خواهد که این مدافع را یک فصل به طور قرضی در تیمش داشته باشد .
همه چیز این هفته مشخص می شود .
او در حال حاضر در پکن برای تیم المپیک آرژانتین می درخشد .
رونالدو ميتونست هرجايي بره، جز مادريد!
به نقل از سايت گل: اين يارو فرگوسن زماني كه براي راضي كردن رونالدو رفته بوده پيشش بهش گفته كه: هر جايي ميتوني بري، حتي بارسلونا، اما رئال مادريد نه!
بارسا كه هميشه دلش ميخواست رونالدو رو داشته باشه و حتي فرگوسن حاضر بود تا رونالدو رو به بارسا بده، اين در حالي هست كه پيشنهاد بارسا تقريبا نصف قيمت پيشنهادي رئال بوده!
تازه به نقل از ماركا، رونالدو به دوستاش گفته كه اگه نظارن براي فصل 10-2009 بياد رئال، خودش اين انتقال رو ( فكر كنم منظورش اينه كه به منچستر جريمه ميده و خودش رو آزاد ميكنه - فسخ يك طرفه ي قرارداد) ممكن ميكنه!
از اون طرف هم، گويا رئال براي جذب فيگو هم در گذشته از همين شيوه، يعني قرار داد داخلي استفاده كرده بودن! كه اگه او نميومد مادريد، كه حالا امدش و بعد هم رفت، بايد مبلغ زيادي جريمه ميداد!
امکانات فوق العاده ی موبايل رئال مادريد در ژاپن
سایت هواداران رئال : رئال مادرید با شرکت ژاپنی : ورزشهای کلی آسیا : برای ساخت یک وبسایت رسمی برای تلفن همراه رئال مادرید به توافق رسید .
تلفن همراه رئال مادرید شامل امکاناتی مانند اخبار هفتگی باشگاه ؛ مصاحبه ها ؛ صحنه های گل ؛ برنامه ی بازها ؛ نتایج و گلها برای مشترکان ژاپنی خواهد بود .
مسئول فروش رئال مادرید ؛ بوگونیا سانز گفت : با با شرکت Mlj به توافق رسیده ایم و این به ما کمک می کند که بازار فروش خود را در ژاپن گسترش دهیم و بتوانیم یک کانون هواداری خوب در این کشور درست کنیم .
عليرغم تمامی شايعات ؛ روبينيو در بازی امشب حضور دارد .
سایت هواداران رئال : بنابر اخبار رسیده علیرغم شایعاتی که مبتنی بر حضور روبینیو در بازی امشب برابر آینتراخت بود این ستاره در این نیبرد تاریخی حضور خواهد یافت .
رئال مادرید 48 سال پیش در گلاسکو در فینال چمپیونزلیگ با برد 7-3 برابر آینتراخت قهرمان اروپا شده بود. روبینیو در حالی که تمام خبرنگاران او را احاطه کرده و از او سوال می کردند با بدخلقی بدون پاسخگویی آاز آنها دور شد .
در حالی که چلسی مصرانه خواهان این بازیکن است اما پس از ناکامی رئال مادرید در جذب رونالدو شوستر به هیچ وجه حاضر نیست این ستاره را از دست بدهد .
شوستر در جمع 21 نفره ی بازش امشب نام روبینیو را هم قرار گرفته است تا ابهامات رفع شود . فرناندو گاگو – رویستن درنت و مارسلو به خاطر المپیک غایب هستند و وسلی اشنایدر و کاناوارو هم در مصدومیت به سر می برند .
کودينا :روبينيو می ماند .
سایت هواداران رئال : خوردی کودینا دروازه بان سوم رئال مادرید اظهار داشت که علیرغم تمامی شایعات خوشبین است که روبینیو فصل بعد را هم در برنابئو سپری کند .
وی در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه پیش از سفر به آلمان برای انجام دیدار تاریخی با آینتراخت گفت : من احساس خوبی در زمین دارم . من از فصل قبل هنوز بازی نکردم چون که مصدوم شدم و فرصت بازی در بازیهای دوسته را نیافتم اما خیلی راحتم و مشکلی برای بازگشت ندارم .
وی در مورد باپتیستا گفت : خولیو هنوز اینجاست اما اگر بخواهد برود از تصمیمش حمایت می کنیم . اما حالا او با ما بازی می کند و هنوز تصمیمی نگرفته است .
وی در مورد روبینیو ناراحت هم افزود : هیچ وقت او را ناراحت ندیده ام . او همیشه یکی از شادمان ترین بازیکنان زمین است . مطمئنم که می ماند و امیدوارم این کار برای سالیان دراز باشد .
او در پایان هم در مورد گلزنی رافان فان در فارت برابر سانتا فه در کلمبیا گفت : او در ابتدا کمی عصبی به نظر می رسید اما بهتر شد و یک گل زد و یک پاس گل داد . او فوفق العاده بود .
خبر کوتاه : ستاره ی والنسيا بازی برابر رئال را از دست داد .
سایت هواداران رئال : کارلوس مارچنا ستاره ی ملی پوش و موثر والنسیا به دلیل مصدومیت از ناحیه مچ پا بازی برابر رئال مادرید در سوپر کاپ را از دست داد .
این ستاره حداقل سه هفته نمی تواند در میادین حضور یابد .
وضعیت آینده روبینیو در بازی امشب مشخص خواهد شد
رئال مادرید به روبینیو اعلام کرد که وی یکی از بازیکنان انها محسوب می شود و باید در بازی امشب به میدان برود .
دو تیم رئال مادرید و اینتراخت فرانکفورت امشب در ورزشگاه خانگی تیم المانی به مصاف هم خواهند رفت این دیدار یاداور خاطره ای شیرین برای مادریدی ها است.
تمام بازیکنانی که 48 سال قبل در ان فینال رویایی حضور داشتند از شرکتشان در ان بازی افتخار می کنند و از ان بازی به عنوان یکی از بهترین خاطره های خود نام می برند.
در حالیکه تمام توجه های عمومی معطوف به تاریخ و سابقه این بازی است ولی رسانه های اسپانیایی با نگاهی دیگر به این بازی تمرکز کرده اند.
روزنامه اس در تحلیل خود از این بازی بیشتر روی بازی یا عدم بازی روبینیو توجه کرده است و معتقد است این بازی می تواند نشان دهنده وضعیت اینده این برزیلی باشد.
تمام سران باشگاه مادرید از علاقه خود به تمدید قرارداد با روبینیو می گویند و خواستار این هستند که ستاره سابق سانتوس را در تیمشان نگه دارند . همچنین بعد از ناکامی رئال مادرید در خرید رونالدو سرمربی رئال نیز اعلام کرده است که روبینیو یکی از ارکان اصلی ترکیب او در فصل اتی خواهد بود.
ولی اس در گزارش خود عنوان کرده است که روبینیو ناراحتتر از قبل با خبرنگاران و عکاسان برخورد می کند و علاقه ای به صحبت در این باره ندارد.
برند شوستر اسامی 21 تن از بازیکنان تیمش را برای این بازی معرفی کرده است که نام روبینیو نیز در ان دیده می شود ولی باید تا پایان بازی منتظر ماند.
شوستر : بازی در برابر فرانکفورت محک خوبی می تواند باشد
برند شوستر و رائول گونزالز سرمربی و کاپیتان رئال مادرید در کنفرانس قبل از بازی امشب نظرات خود را در مورد مسائل مختلف بیان نمودند.
برند شوستر :
این بازی چه معنایی می تواند برای تیم شما داشته باشد ؟
بازیهای لیگ در حال شروع شدن است بنابراین بازی در برابر فرانکفورت می تواند محک خوبی قبل از شروع فصل و بازی سوپرکاپ باشد. فرانکفورت تیم بسیار خوبی است و به سبک تیمهای المانی بازی می کند .
وضعیت فان در فارت چگونه است ؟ ایا او امشب بازی خواهد کرد ؟
فکر کنم که بازی کند ولی معلوم نیست که چه مدت در زمین خواهد بود . او بازیکن بزرگی است و از وقتی به ما اضافه شده وظایف سنگینی بر عهده او گذاشته ایم . رافائل اولین بازیش را در کلمبیا انجام داد که شروع خوبی هم داشت و نشان داده است که می تواند خیلی سریع در تیم جا بیفتد.
ایا ترکیب اصلی شما در این بازی همان ترکیب شما در بازی برابر والنسیا خواهد بود ؟
شبیه ان است ولی دقیقا خیر . ما می دانیم که په په در بازی برابر والنسیا به میدان نخواهد رفت ولی امشب بازی می کند.
ایا تمام بازیکنان را برای بازی سوپرکاپ با خود به والنسیا خواهید برد ؟
امیدوارم که فرانکفورت امشب برای پیروزی وارد میدان شود ولی این باعث نشود که بازیکنی از تیم ما مصدوم شود و امیدوارم با بازیکنان سالم و ترکیبی کامل به والنسیا برویم چون سوپرکاپ یک رقابت رسمی است و ما دوست داریم که در ان قهرمان شویم و واقعا رقابت مهمی است.
نظرتان در مورد ماجرای رونالدو و چگونگی ختم شدن ان چیست ؟
من فقط روی تیم خودم تمرکز می کنم و به ان نیز ایمان کامل دارم . اگر رونالدو می امد ما خوشحال می شدیم ولی حالا که نیامده چندان مشکل خاصی نداریم و امیدوارم که سال موفقی در پیش رو داشته باشیم.
و در مورد روبینیو چه طور ...
روبینیو به نظر خوب می اید چون او مانند سایر هم تیمی هایش تمرین می کند و از وضعیتش راضی است .
ایا باپتیستا را بازی خواهید داد ؟
دوست دارم که همه بازی کنند. سرجیو راموس - دلارد و متذلدر اولین بازی رسمی خود را انجام می دهند و باید ببینیم در چه وضعیتی قرار دارند ما روی دیگر بازیکنان نیز نظر داریم چون همه بازیکنان باید بازی کنند. باپتیستا نیز در نیمه دوم به میدان خواهد رفت چون او عضو تیم ماست.
رائول :
بازی امشب یک رقابت ویژه است چون یاداور پنجمین قهرمانی در لیگ اروپاست ...
وقعا بازی ویژه ای است چون بخشی از تاریخ باشگاه رئال مادرید است و باید به بازیکنان قدیمی هر دو باشگاه احترام گذاشت. به هر حال ما باید به جلو نگاه کنیم و این بازی برای تیم ما بسیار مهم است چون نشان می دهد در چه وضعیتی قرار داریم . بسیاری از بازیکنان ملی پوش ما امشب برای اولین بار به میدان می روند ولی ما باید خود را اماده کنیم چون یکشنبه اینده باید در بازی رفت سوپرکاپ در برابر والنسیا قرار بگیریم.
در زمین چه احساسی خواهید داشت ؟
ما خوشحالیم که در اینجا حضور داریم و امیدواریم که تمام کسانی که بازی ما را تماشا می کنند از دیدن ان لذت ببرند.
----------------------------------------------
نتیجه بازی 1-1 شد گل رئال رو هم روبینیو زد !
رئال مادرید 1 - فرانکفورت 1
با وجود دریافت یک گل زود هنگام از حریف ولی رئال مادرید بازی سراسر هجومی را از خود به نمایش گذاشت که منجر به خلق چندین موقعیت صد در صد گل شد.
همه چیز برای شروع یک فصل طولانی و طاقت فرسا مهیاست ولی بازیکنان رئال مادرید پیش از این باید 4 روز سخت را پشت سر بگذارند تا خود را برای بازی رفت سوپرکاپ اماده کنند.
بازی دیشب یک امتحان سخت و البته لازم برای شاگردان شوستر بود زیرا به این مربی المانی نشان می داد که بازیکنانش بالاخص انهایی که تا به حال کم بازی کرده بودند یا اصلا شانس بازی به انها نرسیده بود در چه وضعیتی قرار دارند.
بازیکنانی چون کاسیاس - راموس - دلارد و متذلدر از این دسته بازیکنان بودند که دیشب توانستند برای تیمشان به میدان روند.
هر دو تیم با امادگی کامل پای به این میدان گذاشته بودند و این را با دوندگی های زیاد نشان دادند.
نیمه اول
در نیمه اول هر دو تیم موقعیتهای زیادی برای گل زدن داشتند که به جز یک مورد و ان هم برای تیم میزبان هیچ کدام به گل تبدیل نشد.
در دقیقه 6 بازی تیم فرانکفورت صاحب یک ضربه ازاد شد که با ارسال ان به سمت دروازه په په در یک دفع اشتباه توپ را با سر به سمت دروازه خودی روانه کرد که توپ با برخورد به تیرک افقی جلوی پای یار حریف افتاد و او نیز به راحتی توپ را وارد دروازه کاسیاس کرد.
بعد از دریافت گل رئال مادرید خیلی سریع به بازی بازگشت و توانست با پاسکاری های بسیار خوبی که بین رائول و فان در فارت انجام می شد صاحب چندین موقعیت گلزنی شود که هیچ کدام از انها به نتیجه نرسید.
گوتی و نیستلروی نیز صاحب چندین موقعیت گلزنی شدند که انها نیز به موفقیتی نرسیدند.
اما بهترین موقعیت گلزنی در نیمه اول را سرجیو راموس از دست داد زمانیکه هاینزه از سمت چپ دروازه حریف توپ را به راموس داد ولی او نتوانست گل خالی را در فاصله 1 متری باز کند.
در دقیقه 22 رائول با یک پاس رو به عقب فان در فارت را پشت محوطه جریمه صاحب یک فرصت شوتزنی کرد که این هلندی نیز با شوتی محکم دروازه بان فرانکفورت را به عکس العمل وادار کرد.
نیمه دوم
در نیمه دوم مردان برند شوستر با توپ بیشتری وارد زمین شدند و تقریبا نیمه دوم متعلق به رئال مادرید بود.
روبن در دقایق 53 و 55 و راموس در 58 می توانستند بازی را به تساوی بکشند که موفق به این امر نشدند.
تا اینکه در دقیقه 70 طی یک حمله سراسری ساویولا که یک پاس توی عمق را از هیگوئین دریافت کرده بود با گذشت از دفاع مستقیم خود وارد محوطه جریمه شد و توپ را برای روبینیو پاس داد تا او نیز به راحتی دروازه تقریبا خالی را باز کند.
در دقیقه 89 خود ساویولا نیز می توانست بازی خوبش را با یک گل تکمیل کند که با سرعت گرفتن توپ و دور شدن ان از ساویولا این بازیکن دیر به توپ رسید و با ضربه به توپ ان را با فاصله ای کم از کنار تیرک عمودی به بیرون روانه کرد.
از نکات جالب توجه این بازی می توان به سوت زدن هواداران فرانکفورت در زمانی که توپ زیر پای فان در فارت قرار می گرفت اشاره کرد.
همچنین بازی کردن مهدی مهدوی کیا بازیکن ایرانی تیم فرانکفورت در 30 دقیقه پایانی نیز از نکات جالب توجه بود که این ایرانی بازی تقریبا خوبی را از خود نشان داد.
ترکیب رئال مادرید :
کاسیاس - سرجیو راموس ( سالگادو 65 ) - هاینزه ( متذلدر 45 ) - په په ( گارسیا 79 ) - تورس - دیارا ( دلارد 45 ) - گوتی ( باپتیستا 45 ) - فان در فارت ( هیگوئین 65 ) - روبن - رائول ( ساویولا 65 ) - نیستلروی ( روبینیو 45 )
شوستر : باید دفاع خود را قویتر کنیم
بازی دیشب دو تیم رئال مادرید و فرانکفورت با حساب 1 - 1 به پایان رسید و برند شوستر بعد از اتمام بازی نظر خود را بیان کرد.
شما از عملکرد تیمتان راضی هستید ؟
ما انتظار همچین بازی را از تیممان داشتیم و از بعضی جهات بازی جالبی بود و تماشاگران نیز از این بازی لذت بردند و خودم نیز از این بازی لذت بردم و از بازیکنانم راضی هستم و حالا باید روی سوپرکاپ تمرکز کنیم و از اینکه مصدومی نداشتیم بسیار خوشحالم.
در کدام نقطه شما باید تقویت بشوید ؟
دو مورد بود که من از انها راضی نبودم اولی گل زود هنگامی بود دریافت کردیم و دومی عملکرد ما در تبدیل نکردن موقعیتهای فراوان بود چون اگر نتوانیم گل بزنیم باید خسارت سنگینی بابت ان بپردازیم و اگر بخواهیم روز یکشنبه این طور موقعیتها را خراب کنیم به مشکل برخورد خواهیم کرد.
عملکرد بازیکنان ملی پوش را چگونه ارزیابی می کنید ؟
مهمترین مساله این بود که انها برای اولین بار برای تیم بازی کردند و نشان دادند که واقعا برای تیم ما حیاتی و مهم هستند مثلا برای متذلدر مهم بود که دیگر از بند مصدومیت رهایی یافته و همین طور از دلارد نیز راضی هستم . همه انها به خوبی توانستند وارد جریان بازی شوند و امدن نیروی تازه نفس و ساقهای اماده ای چون روبینیو و باپتیستا این اجازه را به ما داد که در نیمه دوم بهتر ظاهر شویم.
و اینکه فان در فارت بار دیگر عملکرد خوبی از خود نشان داد ...
من از اینکه او به این سرعت با تیم وفق شده اصلا تعجب نمی کنم چون سبک بازی ما برای او بسیار مناسب است و این را قبلا در کلمبیا نیز نشان داده بود رافائل بازیکن با استعدادی است که سریع در تیم حل شد و حالا برای ما یک مهره با ارزش به حساب می اید.
همچنین 3 تن از بازیکنان تیم بعد از بازی نظرات خود را این گونه بیان کردند.
هاینزه
ما بازی خوبی را نشان دادیم ولی به نظر من رئال مادرید باید همیشه برنده شود و چگونه بازی کردن در اولویت دوم قرار دارد این بازی باعث شد که ما از اشتباهات خودمان درس بگیریم و نمی توانیم که این اشتباهات را مقابل والنسیا تکرار کنیم و باید حتما یکشنبه اینده بتوانیم گلزنی کنیم تا قهرمان شویم.
فان در فارت
من از وضعیت فعلی خودم در رئال مادرید بسیار راضی هستم این یک بازی صرفا دوستانه نبود چون هر دو تیم می خواستند برای شروع فصل اماده شوند و بازیکنان نیز قصد داشتند امادگی خود را به مربی تیمشان نشان دهند تیم ما بهتر بازی کرد ولی دروازه بان انها مانع بزرگی بر سر راه گلزنی ما بود.
متذلدر
با وجود اینکه فقط 2 هفته است تمرینات خود را شروع کرده ام ولی از خودم راضی هستم مهمترین هدف ما در فصل جدید لیگ قهرمانان است ولی اهمیت لالیگا را نیز از یاد نبرده ایم.
بازی کردن در المان همیشه برای من یک اتفاق خاص هست .
راموس و کاسیاس به خاطر پیروزیشان در برابر المان من را دست نینداختند و معتقدم انها مستحق قهرمانی بودند .
ما فرصت زیادی برای اماده شدن جهت بازی در سوپرکاپ نداریم ولی همه امیدواریم که بتوانیم این جام را به خانه ببریم.