تاپیک Ps3 شده پاتوق فن بوی های 360:27:
راستی uncharted 2 هم تموم کردم ،انصافا خیلی خوب بود ولی در کل تو بازی های انحصاری 3 با mgs4 بیشتر حال کردم.
راستی heavy rain چه جوریاس...؟؟؟
Printable View
تاپیک Ps3 شده پاتوق فن بوی های 360:27:
راستی uncharted 2 هم تموم کردم ،انصافا خیلی خوب بود ولی در کل تو بازی های انحصاری 3 با mgs4 بیشتر حال کردم.
راستی heavy rain چه جوریاس...؟؟؟
حالا این همه دعوا کردید من یه سوال بپرسم بلوری 60 گیگ جدید اومده ؟!؟ والا ما هر چی تو نت گشتیم و تو بازار دیدم یه مدل 25 گیگ داره یه مدل 50 گیگ دیگه شصد گیگ نداره ، وسط دعوا چیزای جالبی اختراع می شه !
بله از محدودیتش کم می شه اینترنت من محدود بود مگ بازی می کردم ، چیز غیر طبیعی هم نیست در هر صورت دارید از اینترنت استفاده می کنید طبیعی کم بشه ، البته مگ زیاد مصرف نداشت من چهار دست نیم ساعته بازی کردم یعنی دو ساعت 50 مگ بیشتر کم نشد ...نقل قول:
یه سوال تو ذهنمه یکی از رفقا adsl 128 با محدودیت 2mg داره بعد اگه به ps3 وصل بکنه از محدودیتش کم میشه؟اصلا امکان پذیر هست یا باید بدون محدودیت باشه؟؟؟؟
آقا جاوید بلوری 250 گیگ فراره عرضه بشه
شرکت پایونیر هم بلوری 700 گیگ ساخته و قراره تا سال 2012 بده بیرون البته گفته 1 ترابایتی رو هم دارن میسازن
اینم عکس بلوری 200 گیگی که حتی خامش تو بازار ایرانم موجوده،از سایت ویکی پدیا گذاشتمش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنچارتد 2 واقعا عالی بود منم تمومش کردم بعدش رفتم mgs4 رو گرفتم خیلی تحت تاثیر قرار داد بی نظیر بود ولی از دوستان شنیدم هوی رین یه سبک جدیدی از بازیهاس میگن یچیز دیگس من خودم هنوز نگرفتمش.ولی اگه بازی قدیمی فارنهایت رو برای پی سی بازی کرده باشی اونوقت هوی رینو خوب میفهمینقل قول:
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
قیمتش رو هم میدونی؟نقل قول:
این BD-RE که روش نوشته یعنی Re Write ؟نقل قول:
منم نگفتم 200 گیگی نداریم ، ولی شصد گیگ نداریم دیگه ! البته تو بازار ایران من تا حالا بالای 50 گیگ ندیدم ، هر چی من ندیدم دلیل نیست نباشه ! تا جایی که تو اینترنت من دیدم 25 - 50 -100 و 200 تولید شده . ولی 60 !!!!!!!!!! نداریم دیگه :5:
اره اتفاقا فارنهایت رو هم بازی کردم و سبک بازیش خیلی برام جالب بود.نقل قول:
رو این حساب حتما heavy rain رو میگیرم .
دست دومش چن میارزه......؟؟؟:20:
آقا جاوید بازیی که 60 گیگ حجم داره رو تو بلوری100 گیگ می ریزن،
در ضمن به دلیل وجود قفل در دیسک های بلوری و گرانقیمت بودن رایترهای بلوری شاید تو کل بازار به زحمت 10 تا دیسک بلوری پیدا شه!!!
هوی رین فکر کنم 40 الی45 باشه دست دوش ، بازی محشریه البته به شرط اینکه بازی های این سبکی دوست داشته باشید بازی واقعا فوق العادست من دی ال سی شم از PSN خریدم ، البته دی ال سیش خیلی کوتاه بود و خوب در نیاورده بودن تو گیم اسپاتم امتیازش پایین بود ولی ازش نتونستم بگذرم .
تو اینترنت بگردی دست دومشو 30 تومن هم پیدا میکنینقل قول:
این همه بحث مفت کردین آخرش نگفتین این Life With Playstation چیه:31:
زندگی با پلی استیشن:5:نقل قول:
قبل از اینکه جواب پست ها رو بدم باید بگم که واقعا تو عمرم انقدر چرت و پرت تو یکسری پست ها نخونده بودم !!!
تا اینجا که من دیدم اصلا چیزی به عنوان بحث تو این چند صفحه وجود نداشت و فقط شهاب و میلاد خودشون رو الکی خسته کردن !!
به قل معروف کسی که خودش رو به خواب میزنه تا قیامت هم که صداش کنی بیدار نمیشه ولی کسی که واقعا خواب باشه ممکنه با تلنگری از خواب بپره
دقیقا شده موضوع بحث شما دوستان !!
نه شهاب درست میگی !!نقل قول:
خدا به دادم برسه :31:
والا میلاد جان منم منتظرم این LED 3D دستم بیاد که برم تو کارش ببینم چی ! ولی خب این بدون عینک بودنش خیلی باید جالب باشهنقل قول:
من حتی فکر گذاشتن عینک برای دیدن چیزی رو میکنم عصابم خورد میشه :31:
راستی اون 3Ds هم واسه Sharp بود که شهاب اصلاح کرد.
ایول میلاد !!! اتفاقا امروز که نشستم پای PC میخواستم یکم در مورد این 3D ها صحبت کنم که الان دیدم توضیح دادی .نقل قول:
خیلی جالبه !!! الان ما چیزی به عنوان 3D نداریم که همه انقدر سنگشو به سینه میزنن !!! دقیقا میدونی قضیه شده مثل چی !!؟؟؟
مثل زمان سگا و آتاری که بازی ها 2D بود و بعد از ورود PS 1 به 3D تبدیل شد و همه تبلیغ PS1 رو مبنی بر 3D بودنش میکردن !!
هنوزم که هنوزه ما داریم تصاویر 2D رو میبینیم که فقط به صورت عمقی به نمایش در میان !! اگه 3D باشن که وقتی دور TV بگردیم باید
بعد دیگه ی بازی رو ببینیم !! مثلا وقتی Snake رو از پشت میبینیم با چرخیدن دوره TV بتونیم Snake رو از جلو ببینیم .
اصلا نیار به وجود چندین بازی برای مقایسه نیست !!! وجود یک بازی به نام Gears of War که میتونه خیلی از جزئیات Kill Zone 2 رو به چالش بکشونه و خیلی ها مدعی هستن که دقت ساخت بازی در GeOW 2 از KZ2 بیشتره.(البته من زیاد این حرفو قبول ندارم چون هر 2 در مواردی یکدیگر رو خنثی میکنن.)نقل قول:
اصلی ترین دلیل خرید هردو دستگاه PS3 و Xbox 360 این مواردی هست که شما گفتی !نقل قول:
چه ربطی داره :31: !!نقل قول:
داداشم چرا جک میگی ! مگه کشور های جهان سوم چی هستن که قابل افتخار باشن !!
مثل اینکه من بگم آخ جون چقدر گداها منو دوست دارن !! :31:
این یکی از اون حرف های چرتی بود که اول بحثم مطرح کردم.نقل قول:
ما الان داریم یک الگوریتم رو با هم مقایسه میکنیم !! شما چظور !؟ :31:
از زمان عرضه ی Compact Disc ها ما یک نوع تکنولوژی رو به صورت پایه داشتیم تا همین الان , حالا جزئیاتی که در این موارد تغییر کرده مانند میزان طیف نوری به کار رفته در Optic و IC های تطبیق دهنده و افزایش سرعت Readable شدن اطلاعات در هر X چیزه دیگه نداشتیم !!
توضیح زیاد برای شما که جایز نیست.
به روباهه میگن شاهدت کیه میگه دممنقل قول:
آخیییی !! عمو جان شما مگه معاینه چشم هم رفتی که تجربه داری !!؟؟نقل قول:
تا اونجایی که یادم میاد معاینه چشم واسه قبل از رفتن به دبستان هست !! شما حالا وقت زیاد داری گوگولیه من :31:
جواب حرفت رو هم میلاد کامل داده دیگه منم بخوام بگم چشم پزشکی که سهله باید بری MRI هم بدی !!!
شما چون تو LIVE و PSN فقط با ردو بدل Packet Data سرو کار داری در یک ساعت بیشتر از 30,35 MB کاهش ترافیک نداری عزیز.نقل قول:
نقل قول:این BD Disc ها بسیار کم یاب هستن که به ندرت در دسترس عموم قرار میگیرن . چون این دیسک ها بیشتر در سیسم های امنیتی استفاده میشن و عمر طولانی دارن و برای Backup های دولتی استفاده میشن.نقل قول:
BD های 100 GB دو رو هستن و در واقع تشکیل 4 لایه رو میدن که 2 لایه در یک سمت و 2 لایه دیگر در سمت دیگر و در واقع فرقینقل قول:
با 2 BD نمیکنن. چون برای استفاده از تمام اطلاعات نیاز به بر عکس کردن BD دارید.
ماشالا خیلی بلدی ها:31::13:نقل قول:
میخوام بدونم چه غلتی میکنه این!
میری توش یه کره ی زمین نشون میده بعد سلول و پروتئین میسازه!!!
میگم ماشالا اسپمر زیاد داریم اینجاها:27:
این Life With Playstation چیه:grrr:
بعد مدت ها،خوشبختانه در این تاپیک آتش بس شد،
در مورد life with playstation هم باید بگم،
لینک مرجع زیر همه چیزه راجع این توضیح داده،
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Life_with_PlayStation
این مطلب رو که توسط دوست عزیز Code.Snake گرد آوری شده میتونه شما رو راهنمایی کنه......نقل قول:
نقل قول:
با سلام و دو صد چندان خدمت همه ی شما گیمر ها و فن ها و کوئل ها مخصوصا PS3 . چون که بالاخره بهترین کنسول بازی رو دارند و باید یه انتخابشون تبریک گفت . چون آنقدر قابلیت های جانبی و کاملی داره که توضیح تک تک اون ها نیاز به روز ها وقت و ده ها تاپیک تخصصی داره .
حالا من اینجا قصد دارم که یکی از خلاقانه ترین و زیبا ترین امکانات PS3 رو براتون شرح بدم . Life With PlayStation ... که دیگه خود نام بازگو کننده ی قابلیت های این بخش پیشرفته و جذاب هست .
میتونید تصور کنید زندگی با PS3 چه شکلی میتونه باشه . خیلی عالی میشه . حالا با این امکان جدید شما میتونید که این زندگی رو تجربه کنید . اگر یادتون باشه در نسخه های FrimWare های قدیمی ، گزینه ای وجود داشت به نام Folding Home . که مربوط به محاسبات نجومی و بیولوژیکی و پروتئینی بود . اما با آپدیت شدن FrimWare این گزینه رفته و به جای اون گزینه ی Life With PlayStation اومده . اما نگران نباشید . PS3 همواره میتونه این محاسبات نجومی رو انجام بده و این گزینه در جایه دیگه ای وجود داره .
Life With PlayStation در واقع یک شبکه ی Dynamic (پویا) و RealTime است که در اصل از دو شبکه ی مجزا تشکیل شده . این شبکه ها Live Channel وFolding@Home Channel نام دارند که پایین توضیح شون دادم .
Folding@Home Channel
این شبکه در واقع همان Folding home قبلی است که در XMB وجود داشت ، که الان زیر مجموعه ی همین Life With PlayStation است . در واقع قابلیت Folding@Home خیلی ربطی به گیم و این ها نداره ، علاوه بر به رخ کشیدن قدرت بی حد و حصر و قابلیت های بسیار سونی و PS3 ، این قابلیت بیشتر به درد دانشمندان و دانشگاه ها میخوره . بالاخره PS3 نه تنها بهترین کنسول بازیه بلکه به درد خیلی های دیگه به جز گیمر ها هم میخوره که این نشون از عمق نفوذ و بازار یابی سونی دارد . چون در حال حاضر تنها وسیله ی در دسترس عموم که قابلیت های یک سوپر کامپیوتر رو داشته باشه ، PS3 ست .
شما هنگامی که به این شبکه وصل میشید ، در واقع دارید به عنوان یکی از میلیون ها PS3 ای که جزو شبکه دانشگاه استنفرد (Stanford University's Folding@home™ distributed computing network) میشوید ، که در واقع یک شبکه ی گسترده برای محاسبات پروتئینی ست ، که برای دانشجویان و دانشمندان فراهم شده . جالبه بدونید که این شبکه ی Folding@Home بزرگترین شبکه از نوع شبکه های پراکنده ی غیر منظم است . که در رکورد های گینس هم ثبت شده . شما هنگامی که به این شبکه وصل میشین ، در واقع از بخشی از قدرت کنسول PS3 شما برای انجام محاسبات استفاده میشه ، که با توجه به تعداد بسیار زیاد کنسول های PS3 و قدرت بسیار بالای این کنسول ، درصد زیادی از پردازش رو اشغال نمیکنه و شما میتونید به راحتی به فعالیت های دیگه تون در اینترنت بپردازید . به علاوه شما میتونید در این Channel یه صورت RealTime تمام پردازش های پروتئینی که داره روی سیستم شما و در کل انجام میشه رو تماشا کنید . واقعا که خیلی لذت بخشه ... . قدرت خدا رو میبینی ؟! ... الله اکبر ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Live Channel
شبکه بسیار جالب و دیدنیLive Channel که در واقع علاوه بر سرگرم کنده گی و زیبایی ، به عنوان یک شبکه ی خبری بسیار قدرتمند هم مطرحه . این شبکه به این شکله که وقطی وارد شبکه ی Live شدین ، کره زمین خودمون رو میبینید که بسیار زیبا و حیرت انگیز طراحی شده ، خیلی زیبا تر از اون کره ی زمینی که موقع پخش آهنگ میتونید بزارید BackGround . اما این کره ی زمین بسیار زیبا ، یک قابلیت ویژه داره ... ! اگه گفتین چی ؟ ... مسلما براتون عجیبه ، اما شرایط جوی که روی این کره زمین کاملا منطبق بر واقعیته !!!!!!!!...! ینی بنا بر عکس های ماهواره های هواشناسی و گزارش های هواشناسی محلی ، به صورت RealTime به سرور های هواشناسی وصله و تمامی پیش بینی های اون ها رو روی این کره پیاده سازی میکنه . خیلی زیباست ... ینی شما میتونید با مراجعه به هر نقطه از کره ی زمین ، از شرایط جوی حال حاضر اون نقطه به صورت کامل اطلاع پیدا کنید . به علاوه در Live شما قابلیت این رو دارین که به تمام اخبار روز دست پیدا کنید . تاپیک مهم ترین اخبار با توجه به تنظیمات شما ، همواره براتون آپدیت میشه . که باز هم به صورت لحظه ای آپدیت میشه . نکته وقتی جالب تر میشه که شما بتونید تمامی این ها رو بر اساس شهر های دنیا طبقه بندی کنید . ینی اخبار رخ داده در همن نقطه از دنیا رو میبینید . تازه میتونید با استفاده از Live Cam ها که در سطح اکثر شهر ها پراکنده اند ، محیط شهر رو ببینید . میتونید برید و از بین هزاران Live Cam ای که در سطح نیویورک پراکنده اند ، تمام شهر رو تماشا کنید . علاوه بر این ها اطلاعات کامل هواشناسی و موقعیت و حالت دقیق ابر ها برای هر شهر به صورت مجزا در اختیار شماست . Live Channel با همکاری و همایت The Weather Channel که بزرگترین و پیشرفته ترین شبکه ی هواشناسی دنیاست ( تمامی اطلاعات Yahoo Weather هم توسط این شبکه ی جهانی به روز میشه ) و Google News که یکی از بزرگترین منابع خبری دنیاست ، و مرکز علوم و مهندسی هوافضای دانشگاه Wisconsin-Madison اداره میشه . همون طور که میبینید ، PS3 دار ها در واقع یک شبکه ی بسیار قدرتمند و کامل رو در اختیار دارند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما در حین تماشای هر یک از این شبکه ها میتونید یه موزیک انتخاب کنید که در پس زمینه پخش بشه . و میتونید از این شبکه ها به عنوان ScreenSaver یا BackGround هم استفاده کنید . مثلا فرض کنید در حالی که یک آهنگ ملایم پخش میشه ، شبکه ی Live رو باز کنید و یک کره ی زمین بسیار محصور کننده رو تماشا کنید ... خیلی لذت بخشه .
کاور نمایشگاه E3
--------------------------------------------------------------------------------
اگه میشه کاور با کیفیت از نمایش E3 هم برای 2009 هم برای 2010 برام بذارید
لوگو یا پوستر یا عکس نمیخوام . مثل کاور فیلم
نه عزیز الان قضیه کمی فرق داره ! اون موقع Xbox خیلی کم آورد و PS2 تقریبا از همون سالهای اول پیروز میدان بود .نقل قول:
اما الان نه.
من قبلا هم گفتم و شهاب جان هم یه نقل و قلی از حرف های من کرد ! این بحث ها واقعا باعث افزایش بار اطلاعاتی میشه !!نقل قول:
اینکه هر دفعه ما بیام اینجا بگیم این بازی رو تموم کردیم یا اینکه آخرین Update کدومه که نشد حرف !!
خیلی واسم عجیبه !! ما تو انجمن Xbox از این بحث ها زیاد کردیم و آخر هر بحث هم نتیجه گیری کردیم و همه به خوبیو خوشی نظراتشون رو مطرح کردن و کوچک ترین بی احترامی در انجمن نشد ولی اینجا انگار ... خیلی ببخشید انگار همه از زندان انفرادی فرار کردن دنبال یکی میگردن پاچه بگیرن !!!
والا اگه بحثی هم صورت میگیره به خاطره بالا رفتن اطلاعات و Share کردن مطالب هست نه کل کل و خود شیرینی .
در ضمن تا زمانی که هدف در بحث کردن ثابت نباشه چیزی به عنوان منطق بوجود نمیاد.الان اینجا هرکی حرف خودش رو منطق فرض کرده.
جواب Spam , Spam هست دیگه شما که خودت باید بلد باشی این چیزا رو.نقل قول:
باشه , شما درست میگی.
منم موافقم , اگه تمومش نکنیم میان تمومش میکنن که اونوقت بد میشه واسه تاپیک.
کسی جواب نمیده؟!نقل قول:
سلام کسی سایت دانلود بازی های ps3 میشناسه ؟ (rapidshare)
یه سوال دیگه میشه بازی های ps3 رو بجای اینکه روی دیسک رایت کنی بریزی روی هاردش ؟
دوست عزیز ps3 فقط بازی ارجینال میخونه. اگه رایت هم بشه بازم کار نمیکنه رو ps3نقل قول:
یه سوال دیگه میشه بازی های ps3 رو بجای اینکه روی دیسک رایت کنی بریزی روی هاردش ؟
بازی هاش رو دانلود هم کنید ، فایده ای نداره چون هنوز کپی خور نشده .نقل قول:
قيمت هارد پلي 3 رو ميخوام----و اينكه چه حجميش تو بازار هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟مثلا 1 ترابايت چند ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
در حقیقت شما میتونید هارد ps3 رو تا هر چه قدر که میخواهید افزایش بدید ، خوشبختانه سونی مثل مایکروسافت گیر سه پیچ نداره روی این موضوع .نقل قول:
این مقاله میتونه کمکتون کنه :
کد:http://asia.cnet.com/digitalliving/tips/0,3800004921,62032875,00.htm
فقط کافیه یک هارد لپتاپی (2.5 اینچی) بخرید ، به نظر من اینکه میشه خیلی راحت هارد Ps3 رو عوض کرد یکی از مزیت های این کنسوله .کد:http://boardsus.playstation.com/t5/PlayStation-3-Media/How-To-Guide-to-Upgrading-Your-Hard-Drive-Updated-8-26/m-p/28102378
فقط یادتون باشه که هاردتون حتما باید SATA باشه و اگر IDE بخرید به PS3 نصب نمیشه . حالا قیمت یک هارد لپ تاپی 1 ترابایت هر چه قدر باشه ، قیمت هاردی که برای کنسولتون میخرید هم همون قدر میشه .
با تشکر از راهنمایی هاتون
به نظر شما من ps3 رو نگه دارم آینده خوبی داره ؟ یعنی تا چند وقت دیگه کپی خور میشه و قیمت بازی هاش میاد پایین ؟
یکی یه ps3 داده دستم اگه راضی بودم ازش بخرم
بعد وقتی که بازی روش سیو نمیشه این هارد 250 گیگ به چه دردی میخوره ؟ مگه سیوهای بازی روی هم رفته از 100 مگ بیشتر میشن ؟
قیمت هارد2.5 اینچ
||toshiba
500gb--->98 toman
seagate||
250gb--->60toman
320gb---->70 toman
640gb---->130 toman
با اجازه دوستان PS3 Fan : این کنسول به تنهایی ممکنه شمارو برای بازی کردن راضی نکنه!نقل قول:
چون بازی های مولتی زیبا و خوف کم نیستن و برای خرید اونها کاره چالش انگیز ناکی را پیش رو دارین!!:31:
مخصوصا اگه مثل ما توی یه شهره دیگه غیر تهران باشید!!
بنده یک فروندشو دارم ولی همش افتاده یه گوشه و بلا استفادس و به زودی هم برای دومین بار PS3 را خرید و فروش میکنم!:31:
چرا؟
چون دوتا X360 دارم که مثل شیر تموم بازیهای مولتی را با 2 تومن میتونم روشون انجام بدم!:31:
البته ازین هم نگذریم که PS3 بازیهای انحصاریه فوق العاده ای داره که به شخصه خود بنده دفعه دوم به خاطره یکی ازونا دوباره PS3 خریدم و اینم که بعدا میفروشم با اومدن KZ3 دوباره یه PS3 میخرم!:31:
کلا منظورم ازین حرفا این بود که همه جوانب رو برای خرید PS3 در نظر بگیرید.
تا زمانی که سونی به هکر ها و شرکت های تولید کننده مودچیپ پول میده که بیخیال کنسولش بشند ، PS3 هَک نمیشه .نقل قول:
بعد کی میگه بازی سیو نمیشه ؟ پس هارد رو برای چی ساختند ؟ در کل اون هارد برای نصب بازی ها و دانلود اضافات بازی ها و تم ها و ... هست .
اگه ممکنه بگید چه جوری باید نصب کنم الان 3 تا بازی دارم که به نظرم نصب کنم دیگه دیسک ها خراب نمیشننقل قول:
مرسی
خودت که نمیتونی نصب کنی بعضی از بازی هارو بار اول که تو دستگاه میذاری خودشون یه قسمت هایی از بازی رو نصب میکنن رو هارد!
سلام
حالا که X360 Fan boy ها سعی در تخریب روحیه ما دارند باید اعلام کنم که بازی Mass effect از انحصار این کنسول در اومد .
Uncharted 1 رو دیروز تموم کردم . فوق العاده بود . دوستانی که این بازی رو می خواستند P.M. بدن .
امکانات مولتی مدیای ps3 یه 1 دنیا میارزه و همونطور که میدونید تنها کنسولی هست که درایو بلوری داره .نقل قول:
نوشته شده توسط pourya.3232 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از راهنمایی هاتون
به نظر شما من ps3 رو نگه دارم آینده خوبی داره ؟ یعنی تا چند وقت دیگه کپی خور میشه و قیمت بازی هاش میاد پایین ؟
یکی یه ps3 داده دستم اگه راضی بودم ازش بخرم
بعد وقتی که بازی روش سیو نمیشه این هارد 250 گیگ به چه دردی میخوره ؟ مگه سیوهای بازی روی هم رفته از 100 مگ بیشتر میشن
شما میتونید فیلم های بلوری با فرمت dts رو با کیفیت غیر قابل تصور تماشا کنید و البته قابلیت 3d هم که به این کنسول اضافه شد نشون داد که امکانات مولتی مدیای ps3 تمومی نداره و واقعا در این زمینه بی نقصه.
از نظر سگ جونی ps3 حرف اول رو میزنه.
سخت افزارش هم که بی نظیره و هنوز هیچ بازی نتونسته از حداکثر قدرت این دستگاه استفاده کنه و بزرگترین مزیت این کنسول عدم ایجاد افت فریم حتی در بازی ها باگرافیک بالاست که این هم به سخت افزار پر قدرت این کنسول برمیگرده و باید خدمت شما عرض کنم که این کنسول از پردازنده 7 هسته ای cell و از پردازنده گرافیکی rsx بهره میبره.
بازی هایی نظیر MGS4 و GOW3 و uncharted و kz و... رو تو هیچ کنسولی غیر از 3 تجربه نخواهید کرد.
با همه ی این اوصاف تنها مشکل قیمت بازی های 3 هستش که اونم با تعویض و اجاره بازی حله.
این کنسول از HDMI 1.3 بهره میبره که مزیت 1.3 نسبت به 1.2 عبارت است از:
non-interlaced fps higher then 60 at 1920x1080 (1080p/xx) and 1280x720 (720p/xx); up to 120fps is possible with HDMI 1.3
· no Dolby Digital Plus, DTS-HD or TrueHD audio bitstreams (specifically for the Xbox 360 and Elite: no 5.1 PCM output in general, just Stereo)
· lower maximum bandwidth: 4.95 GBit/s vs. 10.2 GBit/s
· lower maximum resolution: 1920x1080 vs. 2560x1440
· lower maximum color depth: 24 bit sRGB or YCbCr vs. 48-bit xvYCC (1.8 times the amount of colors)
· no advanced audio syncing (Lip-Sync) function
· no support for the newly developed mini connector
دیگه انتخاب با خودت:46:
اینجوری که نمیشه بلاخره باز به دیسک نیاز داره فکر میکنم در مقابل xbox elite بشه بازی رو ذخیره کرد که نیاز به دیسک هم نباشه درست میگم ؟نقل قول:
عزیزم پردازنده 7 هسته ای هنوز اختراع نشده ! بلکه سیستم های چند هسته ای هست که از چند پردازنده به صورت همزمان استفاده میکنه و میدانیم که Ps3 فقط یک پردازنده داره پس 7 هسته ای نیست .نقل قول:
سخت افزارش هم که بی نظیره و هنوز هیچ بازی نتونسته از حداکثر قدرت این دستگاه استفاده کنه و بزرگترین مزیت این کنسول عدم ایجاد افت فریم حتی در بازی ها باگرافیک بالاست که این هم به سخت افزار پر قدرت این کنسول برمیگرده و باید خدمت شما عرض کنم که این کنسول از پردازنده 7 هسته ای cell و از پردازنده گرافیکی rsx بهره میبره.
لازم به ذکر هست که بگم CPU سل از هفت SPE بهره منده نه 7 هسته .
اطلاعات بیشتر :
باقی سخنانتون هم درست بود و بحثی درش نیست فقط اینجا دچار لغزش شده بودید :11:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_processor
نقل قول:
سل پروسسور مورد استفاده شده در این کنسول در کلاک ۳٫۲Ghz کار میکند و متشکل شده از یک PPE بر اساس ساختار PowerPC و هفت SPE یا دستیار که سازندگان بازیها تنها از شش عدد آنها میتوانند استفاده کنند زیرا یکی از آنها اختصاصاً در اختیار سیستمعامل خواهد بود.
دوست عزیز ایکس باکس هم کل بازی رو هارد می ریزه ولی موقع بازی باید دیسک داخل دستگاه باشه ، تنها کنسولی که بدون دیسک می شه باهاش بازی کرد در حال حاضر نیتندو wiiنقل قول:
خیر از این خبر ها نیست ، اگر این طوری بود که این کنسول ساز ها باید جمع میکردند میرفتند پی کارشون .نقل قول: