با سلام
با چه روشی می توان در برنامه اکسل فاصله دو تاریخ شمسی را به تفکیک ماه و روز بدست آورد؟
آیا برنامه ای خارج از اکسل برای این کار وجود دارد؟
مثال:
1- 1392/05/10
2- 1392/11/15
فاصله این دو تاریخ 6 ماه و 5 روز می شود.
Printable View
با سلام
با چه روشی می توان در برنامه اکسل فاصله دو تاریخ شمسی را به تفکیک ماه و روز بدست آورد؟
آیا برنامه ای خارج از اکسل برای این کار وجود دارد؟
مثال:
1- 1392/05/10
2- 1392/11/15
فاصله این دو تاریخ 6 ماه و 5 روز می شود.
سلام
چجوری با اکسل جواب انتگرال معین رو به دست بیارم
خیلی واجب هست
ممنون
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
سلام.
یک لیست دارم که یکی از ستونهای آن شامل یه سری شماره هست با فرمت مثلا 888-88888.
میخوام وقتی به این لیست رکورد جدید اضافه میکنم در صورتی که شماره اون تو لیست بود بهم اطلاع بده. یعنی داده تکراری نگیره.
ممنون میشم کمکم کنید.
شما وقتی یه فرمول می نویسی و اونو کپی میکنی اکسل اونو به سولهای متناظرش تعمیم میده برای جلوگیری از این کار باید از فرمول مطلق استفاده کنی مثلانقل قول:
به جای
بنویسینقل قول:
=A1
بعد اونو کپی پیست کنینقل قول:
=A$1
یعنی چی درصد بین دو عدد????نقل قول:
سلامنقل قول:
برای این کار و خیلی دیگه از کارهایی که با توابع تاریخ کار دارن یه فایل بسیار خوب به نام Persian Function For EXCEL_V2 هست که به صورت add ins به اکسل اضافه میشه
فایل و راهنما رو از آدرس های زیردانلود کنید
فایل
راهنما
با سلام
دوستان من میخوام دو ستون رو که هردوم حدود 400 سلول هست رو با هم مقایسه کنم و موارد مشابه به هم هایلایت بشه . با Conditional formatting نتیجه نگرفتم
میخوام هر عددی که در ستون اول هست اگر در ستون دوم بود هر دوشون هایلایت بشن و فقط دو به دو مقایسه و هایلایت شن نه اینکه اگر عدد ستون یک 3 مشابه در ستون 2 داشت هر 4 تا هایلایت بشه همینطور نمیخوام اعداد مشابه در یک ستون هایلایت بشه ، فقط اگر یک عدد در ستون اول مشابه داشت به ازای اون یک عدد مشابه در ستون دیگری هایلایت بشه
امیدوارم درست منظورمو رسونده باشم . واسه مثال به تضویر ضمیمه نگاه کنید . اونایی که کادرشون آبی هست معادلی در ستون مقابل ندارن ولی در ستون خودشون مشابه داشتن و هایلایت شدن و اونایی که کادرشون مشکی هست سه عدد در ستون اول هستند که در ستون مقابل چهار عدد هایلایت شده .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
نقل قول:سلام دوست عزیز
این تابع رو امتحان کردم، حتی با گروه پشتیبانی نویسنده این تابع هم تماس گرفتم، متاسفانه چنین امکانی رو ندارد، خیلی بهش نیاز دارم ، اگر راه دیگه ای به نظرتون رسید ممنون میشم کمکم کنید
سلام بر دوستان گلم
یه سوال
میخوام شماره های موجود در موبایلم که پسوندش vcf هستش رو به اکسل استخراج کنم
آیا امکانش هست؟
از متخصصین عزیز کسی نبود؟:n13:
با سلام خدمت همه دوستان
تو یه ستون سلولهای زیادی دارم(8400 تا).
چطور باید به برنامه بگم بزرگترین عدد رو بهم معرفی کنه؟
متشکرم.
جواب رو پیدا کردم
باید از تابع MAX استفاده کرد.
زیاد سخت نیست.میشه با ترکیب چند تا از توابع داخل اکسل یا یه برنامه نویسی کوچک اینرو محاسبه کردنقل قول:
اگر توی ستون هیچ مقدار دیگه ای که نیاز نباشه نیست، شما از دستور زیر در یک سلول دیگه استفاده کنید:نقل قول:
مثلا اگر همه ی اعداد توی ستون B هستن، دستور زیر رو بنویسین:کد:=MAX(نام ستون:نام ستون)
کد:=MAX(B:B)
سلام دوستم ازم چیزی رو خواسته
نمیدونم گفت مثالی یا چیز دیگه از تابع coupncd و yieldmat
من با اکسل زیاد کار نمیکنم
ممنون میشم دوستان جواب بدن :n16:
سلام دوستان
من وقتی مینویسم 100.00 بعد میخوام همینو به در صد تبدیل کنم اینطوری مشیه 10000.00%
میخوام اینجوری بمونه 100.00%
اینم بگم این 100.00 جوابه فرموله نمیتونم تغیرش بدم
دقت اعشار رو میتونین از قسمتی که زیر مشخص کردم، کم و زیاد کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات این تابع ها مثل نرم افزارهای حسابداری هست...نقل قول:
برای CoupnCD نوشته: returns the next coupon date after settlement date
برای yieldmat هم نوشته: returns the annual yield of a security that pays interest at maturity
من که تا این حد پیشرفته اکسل بلد نیستم... اینا جزو توابع ویژه ی اکسل هستن فکر کنم.
فرمول یا مثالی نمیشه از این تابع ها زد ؟نقل قول:
برا تابع mirr دوستم پیدا کرده
اگه ممکنه کمک کنید من خودم از اکسل سر در نمیارم
رشتش هم حسابداری هست
با سلام
چطور میشه از دوتابع در یک سلول استفاده کرد؟
میخوام از اعدادی که در یک ستون هستند قدر مطلق گرفته و سپس بزرگترین عدد رو بهم معرفی کنه.
متشکرم.
تابع شما پیچیدگی خاصی داره، اطلاعات زیادی هم میخواد که من بلد نیستم، شما تو اکسل، F1 رو بزن، بعدش تو قسمت سرچ نام تابع رو بزن. لینک تابع رو انتخاب کن، اگر از توضیحاتش سر در آوردی، بیا اینجا بگو، ما هم چیزی یاد بگیریم :n16:نقل قول:
شما کافیه به جای پارامترهای توابع، از توابع مورد نیازتون استفاده کنید، جواب مسئله ی شما به این صورت میشه:نقل قول:
یعنی تمام مقادیر ستون رو با قدر مطلق کمترین مقدار همان ستون مقایسه میکنه و بزرگترینشون رو به شما میده.کد:
=MAX(ABS(MIN(Column Name:Column Name)),Column Name:Column Name)
شما موقع استفاده از توابع به ورودیهاشون دقت کن، از هر تابعی که نوع خروجی اون با نوع آرگومان تابع یکسان باشه، میشه استفاده کرد، مثلا همین تابع قدر مطلق، ورودیش یه عدد هست و خروجیش هم یک عدد، تابع ماکزیمم هم ورودیش یه سری عدد هست، پس میشه از تابع قدرمطلق به عنوان ورودی تابع ماکزیمم استفاده کرد. :n16:
توجه کنید که از نظر اکسل عدد 1 برابر 100درصد می باشد و مثلاً مقدار 0.5 برابر 50درصد می باشد.نقل قول:
احتمالا در نحوه محاسبتتان اشتباهی صورت گرفته که اعداد به صورت بالای 100 می شود.
مثال بزنید تا دوستان بتنونن بیشتر راهنمایی کنند.
سلام
بله امکانش هست.
البته بسته به اینکه سیستم عامل گوشی چی باشه روش ها فرق میکنه:
در صورتی که اندروید باشه کار خیلی راحته به این ترتیب که شما یه اکانت جیمیل توی گوشیتون ثبت میکنید و بعد مخاطبین گوشی و اکانتتون را سینک (sync) کنید و بعد، از مخاطبین جیمیل میتونید خروجی اکسل بگیرید.
در صورتی که سیستم عامل دیگه ای باشه دو حالت داره: 1- همه مخاطبها را توی یه فایل بهت میده 2- هر مخاطب توی یه فایل جداگانه.
تو حالت اول فایلت را با برنامه word باز میکنی و با استفاده یه سری از تکنیکهای word اسامی و شماره تلفن ها را از متن جدا میکنی و بعد منتقل میکنی به اکسل.
برا حالت دوم با دستور copy توی command prompt تمام فایلها را ادغام میکنی و میشه مثل حالت اول.
ممکنه متن فایل vcf بهم ریخته باشه که این مربوط به کد پیج گوشیه و با یه تبدیل ساده قابل حله.
نقل قول:
سلام
بله امکانش هست.
البته بسته به اینکه سیستم عامل گوشی چی باشه روش ها فرق میکنه:
در صورتی که اندروید باشه کار خیلی راحته به این ترتیب که شما یه اکانت جیمیل توی گوشیتون ثبت میکنید و بعد مخاطبین گوشی و اکانتتون را سینک (sync) کنید و بعد، از مخاطبین جیمیل میتونید خروجی اکسل بگیرید.
در صورتی که سیستم عامل دیگه ای باشه دو حالت داره: 1- همه مخاطبها را توی یه فایل بهت میده 2- هر مخاطب توی یه فایل جداگانه.
تو حالت اول فایلت را با برنامه word باز میکنی و با استفاده یه سری از تکنیکهای word اسامی و شماره تلفن ها را از متن جدا میکنی و بعد منتقل میکنی به اکسل.
برا حالت دوم با دستور copy توی command prompt تمام فایلها را ادغام میکنی و میشه مثل حالت اول.
ممکنه متن فایل vcf بهم ریخته باشه که این مربوط به کد پیج گوشیه و با یه تبدیل ساده قابل حله.
چطور میشه روی فایلهای اکسل رمز گذاشت ؟ وقتی بخوای بازش کنی ازت رمز بخواد
به ترتیب انجام دهید
1-File
2-Save As
3-Tools
4-General optioen
من دو تا sheet دارم...تو شیت اول یه جدولی هست مثلا به شکل زیر
بازه قیمت 0-500 200 501-1000 195 1001-2000 193 2001-به بالا 190
و توی شیت بعدی جدولی دیگر هست
میزان درخواستی قیمت 1 قیمت 2 1200
حال کار به این صورته که میخوام یه فرمولی بنویسم که دو حالت را داشته باشه که:
اولا بتونه تشخیص بده که عدد فوق(1200) تو کدوم بازه هست ؟؟؟
ثانیا قیمت نهایی را بتونه با توجه به دو روش
1- بصورت پلکانی یعنی 500 تای اول را با قیمت 200 تومن و 500 تای بعدی را به قیمت 195 و 200 تای نهایی را با قیمت 193 تومن باهم جمع کنه و نتیجه را بنویسه
2- بعد از اینکه تشخیص داد که عدد 1200 در کدوم بازه قرار می گیره کل 1200 عدد را با قیمت تخفیف(در اینجا یعنی 193 تومن) محاسبه کنه
توضیح اینکه این یه جدول بسیار کوچیک هست و شما فرض کنید که تعداد اون بازه ها بالای 70 عدد می باشد.....
ممنون از راهنماییتون
درود دوستان عزیز.
من یه فرم توی اداره دارم که میخوام اگه بشه اکسلش کنم، پشت و روی برگه رو اسکن کردم و آپلود کردم
ممنون میشم اگه کسی میتونه کمکم کنه چون متاسفانه اصلا به اکسل مسلط نیستم...
ضمنا توی صفحه دوم یه قسمت فرمول و محاسبات داره که میخوام توش عدد بزارم و برام محاسباتش رو انجام بده.
نقل قول:
محاسبه قیمت به روش پلکانی
فایل مورد نظر خصوصی می باشد و فقط برای صاحب فایل قابل دانلود می باشدنقل قول:
اصلاح شد.....نقل قول:
سلام
لطفا بفرمایید چگونه میتوانم از اینترنت اطلاعاتی را وارد اکسل کنم؟
ممنون میشم
سلام
لطفا بفرمایید چگونه میتوانم از اینترنت اطلاعاتی را وارد اکسل کنم؟
ممنون میشم
چجور اطلاعاتی؟نقل قول:
بله میشه، شما مثلا میخوای یه جدول رو از تو یه صفحه وب استخراج کنی، از سربرگ Data ، میشه چند نوع دیتا رو انتخاب کرد، مثلا من میخوام جدول رده بندی لیگ برتر رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روبرو وارد اکسل کنم، به سربرگ Data میرم و گزینه ی From Web رو کلیک میکنم
بعدش که صفحه باز شد، طبق این عکس و توضیحات عمل میکنم:
1) در این قسمت آدرس صفحه رو میزنیم و منتظر میمونیم تا لود بشه. مثل مرورگر معمولی.
2) در این قسمت میتونیم معین کنیم که ایمپورت چجوری باشه، میشه دیتای خام وارد کرد یا با قالب بندی.
3) وقتی صفحه داره لود میشه، باید منتظر این Progress Bar بمونیم تا پر بشه و تمام جدول ها رو تشخیص بده.
4) همونطور که مشخصه، توی این صفحه چند تا جدول معلومه که کنارش فلش زرد میزنه، روی فلش هر جدولی که خواستیم کلیک میکنیم تا انتخاب بشه.
5) در نهایت هم ایمپورت رو میزنیم.
بعدش یه صفحه باز میشه که ازمون آدرس ابتدای جدول رو میخواد، یه جا روی صفحه کلیک کنید. سعی کنید آدرس sheet رو هم بدید. میتونید روی یکی از خونه های اکسل کلیک کنید تا اتوماتیک بده آدرس رو.
بعدش یه نوشته ظاهر میشه و می نویسه، Getting Data، بعد از چند ثانیه جدول ایمپورت میشه:
روش های دیگه که تو عکس اول مشخصه هم میشه، مثلا از فایل Access یا Database یا فایل متنی و ..
سلام
چطور میشه واسه سلول هایی که فرمول نوشتیم اون فرمول رو تبدیل به داده داخل سلول کنیم ؟
مثلا A3 دارای فرمولی است که سلول های A2 و A1 را ترکیب میکند (&)
حالا بعد از ترکیب کردن میخام دیگه داده ی داخل سلول A3 به صورت فرمول نباشه تا بشه در شیت های دیگه هم بدون مشکل ازش استفاده کرد
منظور چجور هست؟ در هر شیت دیگه ای میشه از داده ی A3 استفاده کرد، مثلا داده ی A3 شما در شیت 2 بصورت زیر تعریف میشه، دقیقا هم همون نتیجه رو داره:نقل قول:
کد:
=Sheet1!$A$3
آخه بعضی وقتا که میخای از اون سلول استفاده کنی یه اشکالاتی پیش میاد که عامل اون اشتباهات فرمولی بودن داده اون سلول هست ، من میخام بعد از این که از طریق فرمول داده های یک سری سلول رو بدست آوردم دیگه اون داده ها فیکس بشهنقل قول:
مثلا تو مثالی که زدم اگه قرار باشه A3 رو به شیت دیگه ای منتقل کنم باید A1 و A2 رو هم ببرم چون به اونا وابسته است
نه دیگه، لازم نیست، اگر تو آدرسی که داری منتقل میکنی، از آدرس دهی مطلق استفاده کنی، هیچ مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
آدرس دهی مطلق هم با گذاشتن علامت $ قبل از نام ستون و سطر هست، مثل چیزی که بالا نوشتم.
من خودم همین مثالی که زدید رو تست کردم و ازش تو چند صفحه استفاده کردم. با تغییر A1 یا A2 به ترتیب A3 و هر سلول دیگه ای که آدرس sheet1!$A$3= داده بودم هم تغییر میکرد.
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
ولی نمیشه اطلاعات صفحه زیر
را کامل وارد اکسل کرد
اگر کمکم کنی خیلی ممنون میشم
این سایت که خودش خروجی اکسل داره بالای صفحه:نقل قول: