خیلی عالی بود :46:نقل قول:
الان این 4850 با چه برندهایی تو بازار تهران پیدا میشه و بهترین برندش چیه ؟
ممنون:11:
Printable View
خیلی عالی بود :46:نقل قول:
ممنون:11:
8400gs از 7300gt خیلی ضعیفترهنقل قول:
من روی سیستم خودم با 7300gt اکثر بازی های روز رو با تظیمات نرمال به راحتی تموم کردم
assassings creed رو با shadow 2 و تنظیمات بالا
تمام سری های fear
4 سری آخر nfs ها
3 سری آخر splinter cell
3 سری آخر cod
و چنیدن بازی دیگه
بقیه رو یادم نمیاد
فقط crysis رو نتونستم به راحتی تمومش کنم
این 7300 از 7600GS هم قویتره؟نقل قول:
نه.:31:7600GS قویترهنقل قول:
من اگه بخام یه کارت گرافیک geforce 5500 256mb agp بخرم چطوری باید چکش کنم که تقلبی نباشه؟
(شنیدم بعضی هاش 64 هست بنام 256 میفروشن!)
اولا پیشنهاد میکنم این کارت رو نگیر.نقل قول:
من اگه بخام یه کارت گرافیک geforce 5500 256mb agp بخرم چطوری باید چکش کنم که تقلبی نباشه؟
(شنیدم بعضی هاش 64 هست بنام 256 میفروشن!)
شما برنامه Gpu-z رو دانلود کن.دل و روده کارت رو میریزه بیرون.
بعد مشخصات دقیق کارت رو چک کن همچنین آرم آنویدیا در این برنامه حتما باید باشه.
فن دار بگیر.
فعلا HIS و Club .نقل قول:
خیلی عالی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو برند معتبری هستند.
جریان چیه که تو نرم افزار GPU-Z حافظه کارت گرافیک رو که X2300 هست 128mb GDDR3 نشون میده ولی تو نرم افزار درایور کارت یعنی ATICATAyST این مقدار به 895mb افزایش پیدا کرده؟!!!البته این کارت مال لپ تاپه
نه دیگه از این قویتر نیستنقل قول:
بعضی از جدول های مقایسه سری های 7 و 8 و 9 رو از سایت nvidia اینجا میزارم خودت مقایسه کن
البته برند های مختلف یکمی ضعیف و قوی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل مادربرد من msi-ms7135 میباشد وcpu amd3200میباشد کارت گرافیکم eeforce5200fxمیباشد ram;1gbمیخواهم کارت گرافیکم را عوض کنم ویک کارت بهتری استفاده کنم روی مادربورد برای کارت گرافیکهای جدید اسلات وجود دارد لطفا راهنمایی کنید چه کارتی بخرم که به این سیستم بخوره از مسیولین خواهش میکنم تایپیکم را حذف نکنند
دوستان سلام
من دو تا سیستم داشتم اولی رو ارتقاء دادم قطعاتش مونده. cpu - vga
سیستم دوم که فعلا نمیخوام عوضش کنم اینه
مادر بورد: gigabyte K7 Triton AGP8X AMD Athlon XP processor
AMD semron support
سی پی یو: AMD Sempron 2800+ (2.00 GHz
کارت گرافیک: NVIDIA Gforce FX 5200 128mb DDR / 64Bit AGP 8X
---------------------------------
از سیستم اولم
سی پی یو: Athlon XP 64 3.2GHz
کارت گرافیک: Leadtek Winfast A340 TD Gforce FX 5200 128mb DDR / 64Bit AGP 8X
----------------------------------
لطفا اگر امکان داره بگید که با این مادر بورد کدوم یک از دو سی پی یو و دو کارت گرافیک بهتر عمل میکنه تا از اون استفاده کنم.
رم سیستم هم دو تا 512 و یک 256 هست که باهم میشه 1300
ممنونم موفق باشید
اول اینکه سیستم اول خیلی قوی تره. دوم این که شما باید یک سیستم سوم بخری.:31:نقل قول:
برای این که جفت مادربرد ها AGP 8X هستن و الان دیگه واقعا عمرشون ب سر رسیده. بهتره این دوتا رو بفروشی یک سیستم جدید تهیه کنی (تقریبا تمام قطعاتت عوض میشه.)
geforce 5500 256mb agp یا 5200 8x رو اگه کسی داره و میخاد بندازه دور من میخرم!
چرا حذف بشه سئوال كاملا بجا استنقل قول:
يه سرچي بزن تو اينترنت ببين مادبردت اسلات PCI-Express داره يا AGP
اگه AGP باشه كه احتمالا اينطور هست اصلا خريد كارت گرافيك به صرفه نيست چون اولا چند مدل ضعيف هست تو بازار دوما گرئن هم هستند و مادبرت رو عوض كني به صرفه تره
مادبرد هم عوض كني متاسفانه پردازنده و رم رو هم بايد عوض كني.
خب كاري نداره يه تست 3dmark03 يا 05 بگير نتايجش رو مقايسه ميكنيم.نقل قول:
سلام بچه ها.من يك گرافيك geforce5200 128mb دارم آيا ويندوز ويستا را ساپورت مي كنه؟
مدل مادربرد من msi-ms7135 میباشد وcpu amd3200میباشد کارت گرافیکم eeforce5200fxمیباشد ram;1gbمیخواهم کارت گرافیکم را عوض کنم ویک کارت بهتری استفاده کنم روی مادربورد برای کارت گرافیکهای جدید اسلات وجود دارد لطفا راهنمایی کنید چه کارتی بخرم که به این سیستم بخوره د ر ضمن روی سیستمم یکبار از گرافیک7300 استفاده کردهام بدون هیچ مشکلی
بله ساپورت ميكنهنقل قول:
سلام بچه ها.من يك گرافيك geforce5200 128mb دارم آيا ويندوز ويستا را ساپورت مي كنه؟
مادربرت اينه؟نقل قول:
مدل مادربرد من msi-ms7135 میباشد وcpu amd3200میباشد کارت گرافیکم eeforce5200fxمیباشد ram;1gbمیخواهم کارت گرافیکم را عوض کنم ویک کارت بهتری استفاده کنم روی مادربورد برای کارت گرافیکهای جدید اسلات وجود دارد لطفا راهنمایی کنید چه کارتی بخرم که به این سیستم بخوره د ر ضمن روی سیستمم یکبار از گرافیک7300 استفاده کردهام بدون هیچ مشکلی
چقدر ميتوني هزينه كنيکد:http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo3-F
سلام دوباره
فکر کنم من نتونستم درست بیان کنم
من سیستم اولم رو هفته قبل ارتقاء دادم و از قطعاتش سی پی یو و گرافیکش مونده دستم.
سی پی یو: Athlon XP 64 3.2GHz
کارت گرافیک: Leadtek Winfast A340 TD Gforce FX 5200 128mb DDR / 64Bit AGP 8X
----------------------------------
سیستم دوم رو فعلا نمیخوام عوض کنم و بعدا قصد دارم اساسی و زیاد هزینه کنم. الان قطعات اصلیش اینه:
مادر بورد: gigabyte K7 Triton AGP8X AMD Athlon XP processor
AMD semron support
سی پی یو: AMD Sempron 2800+ (2.00 GHz
کارت گرافیک: NVIDIA Gforce FX 5200 128mb DDR / 64Bit AGP 8X
رم سیستم هم دو تا 512 و یک 256 هست که باهم میشه 1300
---------------------------------
سوال اول: برای مادر برد سیستم دومم(gigabyte K7 Triton) کدوم کارت گرافیک بهتره؟ همون که روش هست خوبه یا win fast رو بزارم روش اون یکی رو رد کنم بره؟؟؟
سوال دوم هم همون سوال اول در مورد سی پی یو هست ؟
ممنونم موفق باشید
اگه کارت گرافیک دومی که نوشتی از برند XFX باشه تقریبا میشه گفت تفاوتی بین اون و leadtek نیست.نقل قول:
اما اگه از برند دیگه ای باشه بهتره leadtek رو نگه داری.
در مورد cpu فکر کنم هون اتلون ایکس پی بهتر باشه حداقلش اینه که سرعتش بیشتره.
جریان چیه که تو نرم افزار GPU-Z حافظه کارت گرافیک رو که X2300 هست 128mb GDDR3 نشون میده ولی تو نرم افزار درایور کارت یعنی ATICATAyST این مقدار به 895mb افزایش پیدا کرده؟!!!البته این کارت مال لپ تاپه
دوستان می خواستم بدونم مادر بورد p35 این کارت رو ساپورت می کنه؟
Ati 4870
GPU-Z مقدار واقعی حافضه کارت رو نشون میده ولی اون یکی مقدار مجازینقل قول:
بله ، ولی خیلی از قابلیت های گرافیکی مثل AERO فعال نمیشه !نقل قول:
اره مشکلی ندارهنقل قول:
نقل قول:
مادربرت اينه؟
کد:
هره دوست من مدلش همینه حدود 80000تومان میتونم هزینه کنمکد:http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo3-F
سلام بچه ها من می خواهم یه 9600gso بگیرم ولی چند نفر بهم گفتن رو مین(elitegroup 945P-A) اصلا کاراییشو نداره و کلا ارزشش رو نداره کارت قوی بگیرم گفتم شما اگه پیشنهادی داشته باشین خوشحال میشم( اگه 9600gsoرو مینم کارایی نداره چی بگیرم؟ آیا منطقی که مینم رو عوض کنم؟) ممنون
NVIDIA 8600GTنقل قول:
هره دوست من مدلش همینه حدود 80000تومان میتونم هزینه کنم.
و يا
ATI Hd 3650
هر دوشون خوبند اولي يكم بهتر. سعي كن اينها رو با رم DDR3 بخري هر چند كه يكم گرونتر ميشه.
اين حرف اصلا درست نيست (مگه اسلات شما 16 ايكس نيست) مهم پردازنده شما است كه بهتره از سري كور و با فركانس حداقل 2600(حالا چه استوك چه اوركلاك شده) باشه.نقل قول:
سلام بچه ها من می خواهم یه 9600gso بگیرم ولی چند نفر بهم گفتن رو مین(elitegroup 945P-A) اصلا کاراییشو نداره و کلا ارزشش رو نداره کارت قوی بگیرم گفتم شما اگه پیشنهادی داشته باشین خوشحال میشم( اگه 9600gsoرو مینم کارایی نداره چی بگیرم؟ آیا منطقی که مینم رو عوض کنم؟) ممنون
سلام دوستان ...
چند تا سوال داشتم :
Main Board من Asus P5KC هست . میخواستم بدونم که این Main Board کارت گرافیک Inno3d 9600 GT 512 M DDR3 رو ساپورت میکنه ؟
قیمت این کارت چنده ؟ اصلا این کارت گرافیک خوب هست ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ...
بله.کامل ساپورت میکنه.نقل قول:
سلام دوستان ...
چند تا سوال داشتم :
Main Board من Asus P5KC هست . میخواستم بدونم که این Main Board کارت گرافیک Inno3d 9600 GT 512 M DDR3 رو ساپورت میکنه ؟
قیمت این کارت چنده ؟ اصلا این کارت گرافیک خوب هست ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ...
بجای 9600 میتونی ATI 4850 بگیری.قیمت : 260 تومن.این کارت قدرت بسیار بالایی نسبت به 9600GT دارد.قیمت 9600GT حدود : 240 تومن.
نه Inno3d 9600 GT چند روز پيش 190 بود بگردي 185 هم ميتوني پيدا كني.نقل قول:
سلام دوستان. لطفا یه کارت گرافیک خوب 300 تومنی بهم معرفی کنید . اگه میشه دلایل خودتونو برای انتخابش ذکر کنید. من گرافیک بالا رو بیشتر برای اجرای بازی نیاز دارم. موفق باشید.
آقا با عرض معذرت نتونستم پیغام تکراریمو پاک کنم.
سلام دوست مننقل قول:
اگر بتونید 60 تومان دیگه بزارید روش می تونید یه کارت گرافیک توپ بخرید به نام 4870 که اخر کارت گرافیک
است که نسبت به قیمتش ارزشش رو دارد حدود 360 تومان هست سرماه میاید:10::11:( منظورم میاید ایران)
از راهنماییتون ممنونم . ببخشید این جی فورس هست یا ای تی ؟ چون گفتم من جی فورس برای اجرای بازی احتیاج دارم.نقل قول:
Geforce برند Nvidia برای کارت های بازیش هستش. کارتی که بهتون معرفی کردن ATI RADEON هستش که در حال حاصر قوی ترین کارت رده ی قیمتیش (300 دلار) به حساب میاد. شما اگه تعصب غیرمنطقی داری روی Nvidia که هیچی بحث کردن نداره ولی اگه واقعیتو بخوای این کارت توی خیلی از بازی ها کارت های Nvidia رو شکست میده. اطلاعات بیشتر در تاپیک مربوطه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=224350
مهدی جان، در حال حاضر من با aero در ویستا با 5200 مشکلی ندارم و اون افکت های Transparent پنجره ها و Fading ها و اون ویژگی Switch Windows همه برای من کار میکنه:46:. این چیزها همه تجربی بود .نقل قول:
میدونم که GUI های مایکروسافت با هسته ی اصلی سیستم عامل یکپارچست برای همینم فکر می کنم اینها فقط یک بخش از Aero میشه. می خواستم نظرتو در این رابطه بدونم.
درسته ATI HD 4850 با قيمت 260 تومن الان از Nvidia Geforce 9800GTX با قيمت 380 تومن يه سرو گردن بالاتره تعصبي عمل كردن تو اين موارد يعني افتادن توي چاه.نقل قول:
از راهنماییتون ممنونم . ببخشید این جی فورس هست یا ای تی ؟ چون گفتم من جی فورس برای اجرای بازی احتیاج دارم.
اگر هم بتوني 100 تومن بزاري روي 260 ميتوني ATI HD 4870 بخري با رم DDR5 كه غولي واسه خودش هر چند كه 4850 هم غوله ولي اين غول تر.
البته كارت شما DirectX 9 و شيدر 2 ساپورت هست و فكر ميكنم همين هم واسر آيرو كافي باشهنقل قول:
آقا از شما هم متشکرم . باید بگم که هیچ تعصبی روی کارت های ان وی دیا (جی فورس) ندارم و چون یه مطلبی خونده بودم که اون بیشتر برای بازی ساخته میشه به خاطر همین گفتم جی فورس می خوام . حالا که شما می گید این مدل بهتره حرف شما رو به عنوان کارشناس قبول میکنم . راستی قیمتش تو ایران همونطور که دوستمون گفت 360 تومنه ؟نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم که شاید کمی بی ربط باشه . آیا روی مادربرد P5Q-Eساپورت میشه؟