بازم یه سئوال بی ربط! :دی
گوشی 3110 کلاسیک حداکثر چه رمی رو ساپورت میکنه؟
Printable View
بازم یه سئوال بی ربط! :دی
گوشی 3110 کلاسیک حداکثر چه رمی رو ساپورت میکنه؟
Crespo جان همچین یه نمه داری میزنی جاده خاکیا !!!! .
.
قربون شکلت اینجا تاپیک N95 هست چه ربطی به 3110 داره ... این گوشی برای خودش تاپیک مجزا داره .... اشکالی نداره درد عاشقی کشیده ام که مپرس نه ..؟:10:
این گوشی تا 2 گیگ رم اونم از نوع MicroSD ساپورت میکنه ....
نقل قول:گوشی من با باتری 8گیگ 1:30 حدودا طول میکشه شارژش و 2 الی 3 روزه هم شارژش خالی میشه.نقل قول:
از علاءالدین گرفتم.
فروشگاه orginal.
در ضمن هرکی می خواد باتری بگیره حتما با گارانتی بگیره. حداقل 2-3 روز گارانتی بده یارو تا اگه باتری اصل نبود ببرید پسش بدید.
چون هیچ جوره نمیشه اصل بودنشو تشخیص داد.
دوستان شاید این مطلب قدیمی باشه ولی برای دوستانی که میخوان گوشیشون رو آپدیت کنن مفیده ...
.
این توضیحات در مورد تغییرات فریمور جدید گوشیهای N95 معمولی و N95 8gb از سایت رسمی نوکیا هست ....
Nokia N95 and N95 8GB software version 31.0.015 / 31.0.017 released
This software release includes music player playlist enhancements, Nokia Music store application fixes and embedded N-Gage games. Other changes are for Maps 2.0 and Flash lite 3.0 support. This software release is available through
the Nokia Software Updater
مرسي از راهنماييت.لااقل بگو جلدش چطوري بود كه اشتباه نگيرم..راستي اين باطري كه گفتي از علا الدين گرفتي از مال خود n95كه قويتره.نه؟نقل قول:
آدرس اين مغازه originalرو يه خورده دقيق تر بده.گارانتي كه ميده همين مغازه ؟
قيمت رو هم بگيد.
با تشكر
راستي جديدا كه ميخوام بر نامه نسب كنم ,قبل اينكه آدرس فون ممري يا رم رو بدم access pointمياد(يعني ميخواد به اينترنت وصل شه) بعد پيغام "...checking certificate validity"رو ميده و بعد چند لحظه نصب كنسل ميشه .لازم به ذكره كه گوشيمو هك كردم.
راستي آخرين ورژن n95چنده؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
31..........نقل قول:
راستي آخرين ورژن n95چنده؟
ممنون سامان جان. آخه چیکار کنم، اینجا، همه دوستان به من لطف دارن و جو هم که صمیمیه. س کجا بهتر از اینجا؟نقل قول:
حالا یه سئوال کوچیک پرسیدم. ممنون.
با سلام
بالاخره گوشیم ویبره زد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حدود 1 ساعت پشت سر هم ویبره گوشی رو خاموش و روشن کردم و پشتس ر هم زنگ زدم. بالاخره گوشی ویبره زد و حدود 30 ثانیه گذاشتم ویبره بزنه. اما بعد از اون دیگه ویبره نزد.
ظاهراً ویبره خرابه. نمی دونم بدم درستش کنند یا اینکه بیخیال ویبره بشم. چون میترسم گوشی رو باز کنن یه بلایی سرش بیاد و کلاً گوشی رو از ریخت بندازن. در ضمن من گوشیمو دست دو خریده بودم البته 3 ماه بیشتر کارکرد نداشت.
حالا من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هفت هشت ده تا دیگه هم میزدی یه وقت نفهمیدیم سوال پرسیدی!میتونی ببری درستش کنی.اگه بلایی هم سرش آوردن حقته تا تو باشی گوشی دست دو رو 395 پولشو ندی بعد هم چک نکرده ورداری بیاری خراب باشه!
جلد نداره.نقل قول:
تو یه پلاستیک کوچیکه.
مسلما از باتری خود گوشی قویتره. اگه باتری خوب بگیری البته.
من خودم نگرفتم یک نفر برام خرید.
فکر کنم طبقه همکف باشه.
یا شایدم زیر همکف.
ویبره می خوای چیکار؟نقل قول:
منم که گوشیم ویبرش سالمه خیلی معدود ازش استفاده می کنم.
شاید اگه بگم ماهی 1 بار هم ویبرش عمل نمی کنه باورت نشه.
چون شخصا خوشم نمیاد گوشی نازم با این همه امکانات و ... این جوری لق بخوره!!!!
بابا. . . خشونت.
واقعاً که حقمه.
راست میگم دیگه!خدایی آدم گوشی نو رو نباید تست نکرده ورداره بیاره.گوشی دست دو که دیگه کلا قضیش جداست!حالا زیاد ناراحت نباش.درست میشه.ولی ممکنه خرج برداره و نمیدونم چقدر.
سلام بچه ها
آقا یه سئوال تکراری دارم
یادمه اگه میخاستیم بعد از ریست شدن گوشی اون قسمت inestaling نیاد باید میرفتیم توی یه فایل و محتویاتش رو پاک می کردیم میشه آدرس اون فایل رو یه با دیگه بهم بگید؟
ممنونم
E:/Private/10202dceنقل قول:
محتویات این پوشه رو حذف کن .
سلام.
راهی هست از گوشیم به عنوان وب کم استفاده کنم؟!!!!
حالا فرض کن وب کم هم کردیم از چه اینترنتی میخوای استفاده کنی ...؟
.
از Gprs گوشی یا کامپیوترت ...؟
خوب معلومه. کامپیوتر دیگه :دینقل قول:
آره با برنامه ی webcam mobiola راحت میشه استفاده کردنقل قول:
من خودم بارها انجام دادم این کارو
بابا اشتباه شده بود. من گوشیمو 295 هزار تومان خریده بودم. یعنی واقعاً فکر کردین من برای گوشی دسته دوم 395 هزار تومان پول دادم.
در ضمن گوشیم ویبره نداره حالشو میبرم!!!
سلام
Step Counter رو که نصب می کنم، میخوام اجراش کنم، پیغام میده : ساپورت نمی شود! در صورتیکه
این گوشی شتاب سنج داره! آیا تنظیمات خاصی می خواد؟ :13:
دقیقاً چه اروری میده ....؟ برنامه رو از کجا دانلود کردی ...؟ از این فروم یا از خود سایت نوکیا ..؟
نقل قول:
از سایت نوکیا، ساین هم نخواست! براحتی نصب شد، ولی میخوای اجراش بکنید پیغام می ده که :
گوشی از این امکان ساپورت نمی کنه! اگه نرم افزار بهتر سراغ دارید ممنون میشم لینک بدید؟:11:
آقا من با هر برنامه ای برای آهنگ ها عکس میزارم توی موزیک پلیر گوشیم نشون نمیده. اما توی Coreplayer نشون میده.
میشه بگید با چه برنامه ای این کار رو بکنم.
من با media player 11 و jet audio امتحان کردم عکس کاور رو نشون نمیده.
با سلام خدمت اساتید محترم
من میخواستم توی گوشی N95 فارسی تایپ کنم
برنامه ی psolic crystal farsi هست ، که بعد از چند روز از کار میفته ، کرکش هم دارم ، اما باید گوشی هک باشه
حالا لطف کنید ، اگه راههای دیگه ای هست ، بگید تا استفاده کنیم ، اگر هم این برنامه که گفتم ف خوب هست ، بگید چطوری هک کنم و اصلا هک
کنم یا نه ؟
کدوم یکی از اینا ماله N95 هستش؟ آیا قبل از اجرای برنامه باید کار خاصی، تنظیماتی انجام بدم؟؟:13:
NokiaStepCounter_S60_3_1_beta
NokiaStepCounter_S60_3_2_beta6210
مرسی:11:
تو مدیا پلیر خود گوشی از قسمت آلبوم ها راحت میشه عکس گذاشت واسه هر آلبوم ;)نقل قول:
بهترین راه حل از نظر من اینه که پروداکت کد رو عوض کنید...نقل قول:
پلاگین مربوط به شتاب سنج رو نصبیدید؟؟؟نقل قول:
اگر ممکنه توضیح بیشتری بدید
چطور میتونم پروداکت کد رو عوض کنم و اگر عوض کنم مشکل اجاد نمیکنه ؟
لینک لطف می فرمائید ؟! ممنون:11:نقل قول:
پلاگین مربوط به شتاب سنج رو نصبیدید؟؟؟
لینک جدید رو میشه بدین؟!نقل قول:
شرمندهنقل قول:
آخرین باری که دانلود کردم 2-3ماه پیش بود...
یه سرچی بزنید پیدا میشه...
آقا غیر از میزان حافظه و اندازه صفحه نمایش فرق n95 معمولی با 8 گیگ چیه؟
باتری قویترنقل قول:
عدم داشتن کاور لنز دوربین
رم بیشتر
برنامه ای وجود داره که صفحه کلید رو روی صفحه نمایش بیاره تا دیگه برای شماره گرفتن نیازی به باز کردن شماره های n95 نباشه و با جهت ها شماره گیری کرد. (مثل گوشی های لمسی)
نه کوروش جان ... تا اونجایی که من میدونم همچین برنامه ای نیست ....
.
شما میتونی برای راحتی کار از گزینه Speed Dial استفاده کنی ... که با زدن یه دکمه شمارت گرفته بشه
بچه ها شطرنج درست و حسابی برا این گوشی سراغ ندارید؟ چندتا دانلود کردم ضعیف بودند
Chessmaster با اینکه جاوا هستش خیلی قوبه! اما حیف که 320*240 نداره! البته بدونه گرفتم
ولی مشخصه که رزولوشنو همینطور الکی زیاد کردن و خراب شده! اگه سراغ داشتید، ممنون میشم
لینک بدید:20:
chessmaster را ميشه برا من بذاري؟
من از chessgenius استفاده مي كنم.
خوبه.
لینک دانلود chessmaster
کد:http://en.gameloft.mobi/28/chessmaster.wml
درصورت امکان یه مقدار توضیح در مورد gps نوکیا ان 95 بدید. چه کار هایی میشه باهاش کرد و چطوری اصلا میشه باهاش کار کرد؟
آیا برای استفاده از gps پول باید بدیم یا مفتی هست؟