مرسی از تذکر بجاتنقل قول:
Printable View
مرسی از تذکر بجاتنقل قول:
sada جان آقا حميدرضا كه مرحمت كردن فايل cer واستون ساختن... شما هم يه زحمت بكش لينك دانلودشو واس ما بي سوادا بزار.... مردم از بس دنبالش گشتم...
آق حميدرضا پيشنهاد من اينه n82 بگير چون واقعا خوبه... پسر عموم داره... تو تاريكي مطلق عكس ميندازه... فكر مي كني تو جشن عروسي عكس گرفته شده...
صفحه اش هم اونقدرا هم بد نيست 16000000 رنگ خودمونه... زيادم غيرشفاف نيست... حداقل كمتر از 5700 نيست...
حالا كه همه به مرادشون رسيدن يكي هم به مراد دل ما برسه تا ما هم به مرادمون برسيم...
يكي اينكه يكي لينكه دانلود اين ir remote لامصبو بذاره...
يكي ديگه اينكه اون سايته كه توش فيلم ميذارن چي بود اسمش؟؟؟؟ يوتوب؟؟ يوتويوب؟؟؟ بصورت انگليسي بنويسيد لطفا... از لحاظ املايي هم درست باشه...
من که چند صفحه قبل گذاشته بودم شما چطور ندیدی ولی باز هم میذارمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=180497
نقل قول:کد:www.youtube.com
بعد من یه مشکل دیگه هم دارم اینه که وقتی می خوام بعضی از فایل های سیس رو نصب کنم ارور میده که ساپرت نمی کنه.می خواستم ببینم مشکل از چیه؟
بگیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد هم آدرس سایته آسان دانلود
تو امشب قصد داري مارو به كل بتركونيا....نقل قول:
دمت گرم خيلي ممنونم...بدجور امشب شرمندم كردي...
حميدرضا جان واسه منم cer+key ميسازي
353964014821615
يه دنيا ممنون
آقا حمید رضا من دیگه خسته شدم . اصلا نمی شه . نمی دونم چرا؟
دوستان ماله شما هم این ارور رو میده؟
ببخشيد دوستان نميشه... تو سرچ سايت دنبال يه پست گشت؟؟
دوست عزیز شما باید برنامه های V9.2 یا v 9.1 رو نصب بکنی رو گوشی اون اروری رو که میده مربوط به اینه که برنامه به ورژن سیمبین v9.2 نمیخورهنقل قول:
این هم برای sada جان دوست عزیز اموزش توی خودش هست
خواهشا دوستان دیگه درخواست ندن چون تاپیک بدجودی داره منحرف میشه تاپیک جداگانه برای این نوع در خواست ها در بخش موبایل است که بهزاد جان لطف کردن لینکش رو گذاشتنکد:http://persianhamid.persiangig.ir/Learn-sign%20up%20By%20hamidreza%20For_Sada.rar
اما اگر دوستان مشکلی داشتن در همین جا مطرح کنن
باید چطوری نصب کنم.اگه برنامه هست لینکی چیزی داره.نقل قول:
دوست عزیز شما باید برنامه های V9.2 یا v 9.1 رو نصب بکنی رو گوشی اون اروری رو که میده مربوط به اینه که برنامه به ورژن سیمبین v9.2 نمیخوره
ببینم شایان جان با همه ی برنامه ها اینجوریه یا فقط با ir remote ارور میدهنقل قول:
راستی ImeI رو مطمعنی درست دادی
بچه ها من نتونستم اين برنامه رو دانلود كنم.... يعني دانبود چند بار از سايت gamaria كردم ولي فايده نداره... آشغاله... يه فايلو اصلا نميشه باز كرد نمي دونم چرا...
كسي نمي تونه خودش برنامه رو آپ كنه واسه همه دوستان؟؟؟؟؟
نه دوست عزیز منظور من اینه که شما باید برنامه های سری 60 ورژن 9.2 رو نصب کنینقل قول:
من ميرم بخوابم... يكي يه لطفي كنه اين برنامه رو up كنه.... بعدجور بش احتياج دارم... پدر اين كامپيوتر بي صحاب رو درآوردم ولي نشد...الان فايل زيپي كه اين برنامه توش بود پاره پوره شده، زيپشم در رفته ولي درست بشو نيست فردا ميبرمش خياطي شايد بتونن درستش كنن...(بد چت كردم)
ويرايش شد...
این هم لینک برنامه IrRemote برای همه ی دوستان :نقل قول:
کد:http://persianhamid.persiangig.ir/IrRemote_S60v3.rar
تشکر از همه ی دوستان چنتایی سوال برام پیش امد 1.غیر از برنامه ی خود نوکیا چه برنامه ای برای پخشاهنگ پیشنهاد میکنید2.ریست گوشی چه جوری است و data transfer را هم که انتخاب میکنم ارور میده در خود گوشی که نمیتونه وصل شه
نه فقط تو این برنامه داره ارور میده.نقل قول:
imei : 353964011151578
coreplayerنقل قول:
#7370#* اگه پسورد خواست 12345رو وارد کننقل قول:
این هم لینک دانلودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد هم آدرس سایته آسان دانلود هست.
خوب مشکل از برنامه است برنامه ی رو که من گذاشتم دانلود کننقل قول:
راستی شما همون فایلی که با حروف بزرگ درست میشه رو میرزی تو گوشیت دیگه
آقا دمت گرم . خیلی حال کردم . این چه وضعشه !! هر کی بلند میشه میره 5700 می خره؟:2:نقل قول:
نمی دونه cpu با کدوم C نوشته میشه.:18:
تقصیر سیم کارته . سیم کارت که شد 15 تومن همین میشه دیگه.:19:
یکم مغزه تونو کار بندازین بعد اگه error داد سوال کنین.:27:
آره بابا حروف بزرگه رو می ریزم.نقل قول:
بیخیال بابا بیچاره یه سوال پرسید اینطور رفتارهم درست نیستنقل قول:
گفتم مشکل از برنامه است برنامه ی رو که من گذاشتم دانلود کننقل قول:
شما خودت این برنامه رو تو گوشیت نصب کردی؟نقل قول:
آقا حمیدرضا مشکل حل نشد .
یه ارور دیگه میده :
unable to install. constrined by the certificate
دوستان کمک کنید.
ماله شما هم اینطوری میشه؟
اقا این چه رفتاریه با sada دارین ؟؟ درست نیست..بنده خدا یه سوال پرسید..
اوووف من صبح تا حالا نبودم ببینید 8 صفحه تاپیک رفته جلو...
حمیدرضا خان دستت درد نکنه ...خیلی به دوستان رسیدی...
منم به خاطر اینکه گفتی دیگه درخواست ندین اینجا نمیگم...فقط شما آموزش رو لطف کنید..
من میر فایل cer رو جای دیگه در خواست میدم...
ممنون
سلام
اگه زحمت بکشیو این لطفو در حق من هم بکنی ممنون میشم!!!
353964013186929
آقا حمیدرضا مشکل حل نشد .
یه ارور دیگه میده :
unable to install. constrined by the certificate
دوستان کمک کنید.
عجب بدبختی گیر کردیم...
ماله شما هم اینطوری میشه؟
منظورت با نصب ای ار ریموت هست؟؟؟اگه توی نصب این نرم افزار این ارور میاد باید تاریخ عقب جلو کنی!اگه نشد دوباره تلاش کنی تا نصب بشه!اگه نشد باید از فایل اصلی که دانلود کردی دوباره یکی ساین بگیری!!!خلاصه بی رودربایستی با این نرم افزار ir remote پدر ادم درمیاد ولی ارزششو داره!دلیل این گیر نصبش به خاطر کرک کردن زورکیشه!!!
داداش مگه نوکیا 5700 رو مخصوص تو ساخته؟سفارشیه؟خوشش اومده خریده منو تو باید کمکش کنیم همه که از بدو ورود به این دنیا مثل شما نابغه نبودن!!!!نقل قول:
نظر یه تعمیر کار حرفه ای که با هاش مشورت کردم: گوشی خوبی نیست با این پول گوشی بهتری از نوکیا میشه خرید!
یه دارنده گوشی :زود کثیف میشه!
نظر خودم اگر در مرحله خرید هستید رها کن برو سراغ سری N یا سری E اگر گوشی رو داری نگران نباش و زده نشو نگفتم گوشی بدیه ولی مواظبش باش ضربه نخوره خش نیفته اگر هم تازه خریدی مبارکه!!!
jinxboy13
eeee!!!ببینید با sada جان چطوری برخورد کردن!واقعا که زشته!بیچاره یه سوال پرسید!شما که تاپیک رو به گند کشیدید با این نرم افزار ساین کردن!!!!اونوقت به ایشون گیر میدید؟؟
برای نرم افزار غیر از خود پلیر نوکیا به نظر من lcg jock box خوبه!لایریک پلیر هم داره!
برای ir remote اون فایلی که ارور میده باید دوباره تکرار کنید تا نصب بشه!البته اروری که میده ربطی به ساین کردن نداره!گاگه نوشت سرتیفیکیت ارور اونوقت مربوط به ساین کردن هست!!برای ساین کردن کمی الان کار شانسی شده!من 1 میلیون نرم افزار برای ساین کردن نرم افزارها دارم که گیج کننده هستند !و کاملا شانسی ساین میکنم!!!کلا زیاد اعصابتون رو خورد نکنید!نرم افزارهای مهمتر نیازی به ساین ندارن!!!
در مورد صحبت اقای jinxboy13 باید بگم که اون تعمیرکاره غلط کرد!!ما 8 ماهه 5700 داریم هنوز یه خط هم بهش نیفتاده!!واقعا که!!!:11::8::10:
Na azizam sefareshi nist.نقل قول:
Vali adami ke hichi az in gushie pichide nemidune nabayad miraft migereft. Ke alan 2 gel bemune.
Dar kol man az hame mazerat mikham.
Hamatunam midunid ke harfe man dorost bude. Vali ba in hal.
Zemnan amin jan man hich moshkeli ba sign nadashtam. Man faghat barnamasho khastam ke agha hamid reza zahmat keshidan. Taze sign ye chize kheili sade nist, man 2 hame site ha raftam, axaran balad nistan, ya hata nemidunan chie.
Bebakhshid, chon ba gushi budam, farsi neveshtan sakht bud. Bazam man az hame mazerat mikham.
حميدرضا جان بابت لينك ممنونم
گوشي 5700 امروز زاهدان 270 تومن
بگيرم يا صبر كنم؟
يا حق (:
آقای Rainysky جان من دیروز تا ساعت 3 بامداد با این برنامه ور رفتم تا بالاخره تونستم نصب کنم.
می خواستم بپرسم تنظیمات رو باید چیکار کنم.و اینکه چطوری کنترل کنم.اینفرارد رو نمی زاره روشن کنم.
این برنامه کامل نیست یعنی مدل های زیادی رو ساپورت نمی کنه.
اگه لطف کنی یه توضیح بدی ممنون می شم.