من درست گفتم عزیز gow 1,2 برای ps2 هستن نه pspنقل قول:
من درست گفتم عزیز gow 1,2 برای ps2 هستن نه pspنقل قول:
اگه براي pspنيومده پس اين چيه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خودتون بگيد مگه اين بازي براي psp نيومده؟
بابا من خودم با psp گاد اف وار رو بازي كردم:19:
اين بحث و تموم كنيد ديگه . گاد آف وار 1 و 2 براي ps2 هست , god of war chain of olympus براي psp . حداقل بازي ميكنيد اول بازي اسمشو ببنيد .نقل قول:
اونی که شما گفتی همینیه که مهدی جان گفت....
به مديران پيشنهاد مي دم نام تاپيك رو بكنن بحث و تبادل نظر در مورد شماره هاي بازي گاد آف وار !
یه سوال داشتم.
الان UMD خام تو بازار هست؟ میشه با استفاده از psp روش رایت کرد؟
مگه psp رایتره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از اون حرفا بوداااااااااا
دوستان یه سوال داشتم لطفا اگه کسی میدونه جواب بده
آیا نقشه gps تهران برای psp اومده؟
چون من میخوام gps رو بخرم میخواستم بدونم که نقشه داره یا نه
تو رو خدا کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی کسی رو سراغ دارید تو جریان زیادی قیمت نباشه ما 200 - 210 ازش بخریم ؟! (رفیق،فامیل، و ... )
مخلصیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزيز UMD خام تو بازار نيست ....نقل قول:
بازي هاي PSP هم مي ريزن رو مموري و اجرا مي كنن ... درگاه مموري داره !
دوستان ( برای اونایی که میخوان ) تو دو سه تا پست قبل در باره نفشه gps تهران سوال کرده بودم . با کمی جست و جو تونستم نقشه رو پیدا کنم
از اینجا شما هم میتونین به اون دسترسی داشته باشین:
خودم یکیشو دانلود و تست میکنم و حتما نتیجه رو میذارم براتوننقل قول:
کد:http://torrentz.ws/search/gps-map-tehran-for-psp
اینا که حجمش خیلی بالاست با adsl هم به زور میشه دانلود کرد!! 700 مگ!نقل قول:
آقایون چندتا قیمت میخواستم.
قیمت جدید پک پیانو بلک(منظورم گرون شدشه).
قیمت کابل usb پی اس پی.
قیمت کابل اتصال به تلویزیون.
قیمت کیفش.
قیمت رم 4 گیگ اصل و رم 8 گیگ اصل.
در ضمن من خودم یه هندزفیری 5700 مال موبایلو دارم 20 تومنم پول پاش دادم میخواستم بدونم همون کارمو راه نمیندازه؟؟؟؟کیفیت صداش خوبه یعنی منظورم اینه که مثلا هندز فیری سونی یا creative بهتر با psp جواب میدن یا نه همین هندز فیریه کافیه.
ممنون.
psp قیمت نمیدم!کابل 1000 تومن دیگه آخرش 1500.حدود 25 تومن.ربط داره چه کیفی بگیری لاجیتک یه مدل داره 10 تومنه به نظر من خیلی خوبه.رم قیمت ندارم رم اصل فک کنم حدود 50-60 باشه.آخه مال موبایل فیش مخصوص داره اگه به psp میخوره خوب خوبهنقل قول:
سلام
من میخوام یه PSP بخرم یه چندتا سوال دارم:
موندم که Slim بگیرم یا Fat ؟
امکاناتش چیه؟
با PSP میشه فیلم دید با چه فرمتی؟
بازیهاش گیر میاد ؟ توی کجا؟
PSP کرک میخواد یا نه؟
وسایل همراهش موقع خرید چیه؟
قیمت PSP الان چنده؟
با PSP عکس میشه دید؟
بجز مادون قرمز دیگه چه وسیله ارتباطی دیگه ایی داره؟
PSP تا چقدر رم ساپورت میکنه؟
رم هاش مخصوصه یا از همین مموریهای سونی اریکسونه؟
چند صفحه قبل را مطالعه کنی جواب همه سوالاتت را پیدا میکنی.نقل قول:
متاسفانه با این اینترنتها نمیشه کار کرد و گشتنقل قول:
PSP گرون شده قيمت بازارم دست من نيست . كابل يو اس بي رو كه دوستمون قيمت گفتن مواظب باش بهت نندازن من تازه كه PSP خريدم مغازه دار محترم جناب بهنام (شادي) كابل USB رو بهم گفت ده تومن ! فكر كنم مي خواست اون پنج تومن تخفيفي كه داده بود رو جبران كنه ! فقط كابل اتصال به تلوزيون هم من كشف كردم قيمتش هشت تومنه (فروشگاه فتحي) عمده هم مي ده شيش تومن ! اون مغازه دار هاي محترمي كه مي گن 25 دو حالت بيشتر نداره يا خريد قديمشونه يا دزدن ! بقيه مواردم كه دوستمون گفتن ...نقل قول:
نوشته شده توسط Paradise_human
آقایون چندتا قیمت میخواستم.
قیمت جدید پک پیانو بلک(منظورم گرون شدشه).
قیمت کابل usb پی اس پی.
قیمت کابل اتصال به تلویزیون.
قیمت کیفش.
قیمت رم 4 گیگ اصل و رم 8 گیگ اصل.
در ضمن من خودم یه هندزفیری 5700 مال موبایلو دارم 20 تومنم پول پاش دادم میخواستم بدونم همون کارمو راه نمیندازه؟؟؟؟کیفیت صداش خوبه یعنی منظورم اینه که مثلا هندز فیری سونی یا creative بهتر با psp جواب میدن یا نه همین هندز فیریه کافیه.
ممنون.
اسليم يا فت سليقه اي . فقط جون بچه تون مي خوايد PSP مدل فت بگريد نريد تو مغازه بگيد PSP چاق داري يا نه !؟(اسليم بيشتر توصيه مي شه) در مورد امكانات كنسول هم بارها بحث شده ديگه حسش نيست فقط همين قدر بگم فيلم MP4 ،موزيك، بازي ، اينترنت ، عكس ! بازي هاشم به سادگي گير مي آد پشت شهرداري ريخته . PSP هم فريم ورشو عوض مي كنن كه همون كرك شدس ديگه موقع خريد بازي كپي برات تست مي كنن يعني دستگاه كپي خور هست ! وسايل بسته به نوع پك داره نترس مغازه دارا به اندازه كافي مي خورن رو كنسول ها عموما چيزي از جعبه كش نمي رن ! فقط مدل فت مادون قرمز داره كه كارايي هم نداره اصلا بهش فكر نكن ! واي فاي داره كنسول ... در مورد ساپورت رم بين علما اختلاف فعلا تا چهار گيگ كردن توش مشكلي نداشته تو دفترچش من خوندم نوشته بود تا هشت گيگ ساپورت مي كنه ! رم هاشم مموري استيكه معموليه فقط اگه رم تقلبي باشه تو بازي هاي سنگين مثل 300 و يا GTA تيك مي زنه ! رم سرعت بالا بخر حتما !نقل قول:
نوشته شده توسط Amin_0913
سلام
من میخوام یه PSP بخرم یه چندتا سوال دارم:
موندم که Slim بگیرم یا Fat ؟
امکاناتش چیه؟
با PSP میشه فیلم دید با چه فرمتی؟
بازیهاش گیر میاد ؟ توی کجا؟
PSP کرک میخواد یا نه؟
وسایل همراهش موقع خرید چیه؟
قیمت PSP الان چنده؟
با PSP عکس میشه دید؟
بجز مادون قرمز دیگه چه وسیله ارتباطی دیگه ایی داره؟
PSP تا چقدر رم ساپورت میکنه؟
رم هاش مخصوصه یا از همین مموریهای سونی اریکسونه؟
نه سره فیشش مخصوصه موبایل نیست به همه ی mp3 player ها میخوره.نقل قول:
پس به PSP هم مي خوره !نقل قول:
نه سره فیشش مخصوصه موبایل نیست به همه ی mp3 player ها میخوره.
سلام دوستان يه سوال دارم : ميگن اسليم جنسش اشغاليه درسته(منظورم نوع پلاستيكش هست)
يه سوال ديگه من با يكي از دوستانم 5 شنبه رفتيم توپخونه و از زير زمين يه پاساژ كه اسمش يادم نيست(لباف نبود) يه psp چاغ!!!(فت رو ميگم ) گرفتيم(البته واسه دوستم گرفتيم من هنوز نگرفتم) 210+10كپي خور+3محافظ lcd+يه رم 2 گيگ اصل رو هم شد253/000 همون مغازه اسليم رو ميداد 240/000 حالا من سوالم اينه ممكنه از اين گرون تر بشه؟؟؟؟؟
ممنون جاوید جان
من حدس میزنم تو نیرو نصب کردی بعد از بغل صفحه میخونی Image File و فکر میکنی پسوندش همینه.برو توینقل قول:
My Computer->Tools->Folder Options->View->Hide Extensions For Known File Types
رو آنچک کن.اونوقت ببین پسوندش چیه.اگه ISO بود که حتما هست(چون با نیرو نمیشه از UMD ایمیج گرفت!کامپیوتر که UMD Drive نداره!) اونوقت مشکل حله دیگه؟ولی خدایی اگه اینجوری بود دفعه ی بعد اول نگاه کن ببین Extension رو میبینی یا File Type رو!OK؟:10:
اگه طرف نرو نصب کرده باشه با آیکون نرو نشون داده میه ایمیج ها! مثلا من از برنامه power archiver برا فایل های فشرده استفاده میکنم برا من با آیکون این برنامه نشون میده...نقل قول:
<p></p>نقل قول:
<p> </p>
عجب ای کاش اصلا قیمت نمیدادم! البته من تا حالا هیچ وقت کابل tv قیمت نکردم یادمه یه موقعی حدود 25 بود گفتم شاید الانم همینه!
آره اون اولا كه تازه اومده بود همه مغازه ها تو همون مايه ها قيمت مي گفتن !من تازگي تو مغازه فتحي بودم يكي اومد گفت اين كابلا چند گفت شيش تومن يه سري قيمت ديگه هم گرفت رفت ! شاخ در آوردم ! بعد بهش گفتم اين كابل Psp ها شيش تومنه گفت آره عمده شيش تومن مي دم تك فروشي هشت تومن !
سایتی هست قیمت psp رو زده باشه؟
سپهر جان قيمت تو بازارش درستو حسابي نيست شما دنبال سايت مي گردي !
جاوید جان حدود قیمتش چطوریه؟
من اصلا نمیدونم مدل های مختلف داره یا تک مدله!
همینی که خودت داری الان قیمتش چنده؟
سپهر جان
دو مدل بيشتر نداره فت و اسليم !
والا من خيلي وقته نرفتم بازار ! ولي يكي از دوستام مي گفت اسليم بين 230 تا 245 ....
من خودم فت دارم كه قديمي تره . الان اگه مي خواي بگيري بهتره اسليم بگيري ...
موفق باشيد
يه خبره خوب :
سايت game spot خبر داده بازي gran torisme 4 mobile در هفته منتهي به 6 جولاي ( تقريبا 3 تا 4 هفته ديگه ) ريليز ميشه .
اي ول برم Psp رو كه يه ماهي هست روشن نشده شارژ كنم ! براي سه چهار هفته ديگه !
منم همینو میگم!آیکن نیرو رو میبینه فکر میکنه با نیرو ایمیج گرفتن!نقل قول:
اگه طرف نرو نصب کرده باشه با آیکون نرو نشون داده میه ایمیج ها! مثلا من از برنامه power archiver برا فایل های فشرده استفاده میکنم برا من با آیکون این برنامه نشون میده...
PowerArchiver ورژن چند داری؟مال من PowerArchiver 2007 که ورژنش رو نمیدونم از کجاش باید نگاه کنم!منوی Help نداره!
بچه ها دست دو سالم سراغ دارید ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهان!نقل قول:
مرسی جاوید جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاويد جان شما به بازي pursuit force exterem justice خيلي علاقه داشتي . من يه جاش گير كردم .
اونجايي كه بايد تو يه يزرگراه از 3 تا ماشين آتش نشاني محافظت كنيم . بعد آخره بزرگراه يه ماشين شبيه همين آتش نشاني ها مياد كه يكي روشه به اسمه billy ( همون كه مرحله اول دستگيرش كرديم ) . دفعه اول كه ميزنمش بعد ميره روي نردبانه ماشين و ديگه نميشه زدتش . شما يادته چه جوري رد كرده بودي ؟
مهدي جان اصلا همچين مرحله اي يادم نمي آد !:31: من چون بازي ها رو بيشتر از يه بار بازي نمي كنم معمولا مراحل تو ذهنم نمي مونه ....نقل قول:
جاويد جان شما به بازي pursuit force exterem justice خيلي علاقه داشتي . من يه جاش گير كردم .
اونجايي كه بايد تو يه يزرگراه از 3 تا ماشين آتش نشاني محافظت كنيم . بعد آخره بزرگراه يه ماشين شبيه همين آتش نشاني ها مياد كه يكي روشه به اسمه billy ( همون كه مرحله اول دستگيرش كرديم ) . دفعه اول كه ميزنمش بعد ميره روي نردبانه ماشين و ديگه نميشه زدتش . شما يادته چه جوري رد كرده بودي ؟
اصلا پیشنهاد نمیشه دست دو بگیری ...نقل قول:
ببین اونجا باید آنالوگ رو بگیری چپ هر موقع میخواد تیر بزنه بعد از اون تو تیر بزننقل قول:
این آخریشه که من دان کردم البته خیلی وقته! PowerArchiver 2007 10.22.02نقل قول:
یه خبر خوب فریم ویر 4 به زودی عرضه میشه
آقایون آدرس سایت dax بود چی بود که update هارو ---- میکرد میداد ملت حال کنن رو به هم میگین؟
ممنون.
البته هنوز نخریدم ولی میخوام داشته باشم چون تا پس فردا خریدمش.
نقل قول:کد:ttp://www.dark-alex.org/