خواهشا جواب بدیدنقل قول:
نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا جواب بدیدنقل قول:
نوشته شده توسط gachsaran.karmandi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه ی دوستان . آقا من دیگه خسته شدم . فقط میخوام بشینم گریه کنم . :19::19::19:
یه مشکل دارم . یه جا میگه میشه . یه جا میگه نمیشه :41::41::41: مشکل :
سلام .
من متولد ۱۳۷۱/۱۰/۱۹ هستم
کنکور ۹۰ قبول شدم . و ورودی مهر ماه دانشگاه آزاد اسلامی – تهران جنوب هستم ( دانشجو هستم ) ( دیروز در پلیس+۱۰ گواهی معافیت تحصیلیم رو ثبت کردم )
در کنکور سال ۹۱ ثبت نام کردم .
نتایج کنکور ۱۵ شهریور ۹۱ میاد . و ۱ مهر دانشجو ها میرن دانشگاه . یعنی ۱۵ روز بلا تکلیف .
۱٫من اگه سال ۹۱ قبول شم . میتونم از دانشگاه الانم انصراف بدم و برم دانشگاه جدید ؟
۲٫ دوباره برای دانشگاه جدید به من معفیت تحصیلی تعلق میگیره ؟
۳٫ فرجه ی ۴ ماهه به من داده میشه تا او ۱۵ روز با تکلیفم رو توش بگزورنم ؟
در کل میتونم دوباره کنکور بدم یا نه ؟ کنکور دانشگاه آزاد چطور ؟
بعد جواب سایت نظام وظیفه هم این بود : ( که چیزی نفهمیدم )
1-اگر نظام وظیفه قبول بکنه موردی نداره.
۲-معمولا نظام وظیفه نامه رو بهتون میده.مگر اینکه گیر الکی بهت بدن.
۳-شما اگه انصراف بدی بی برو برگرد سرباز میشی.پس فرجه ای در کار نیست.فقط میتونی منتقل بشی به یه دانشگاه دیگه.
جون من یکی جواب بده دارم خول میشم . شرمنده اگه سرچ نکردم . دیگه به اینجام رسیده
1- بله
2- آره ولی فکر نکنم دو باره 5 سال بهتون تعلق بگیره ( برای کارشناسی) احتمالا میگن یه سالش رو مصرف کردین گرچه 4 سال هم بای گرفتن لیسانس کافیه
3- نمیدونم ولی وقتی 15 شهریور نتیجه قبولی تو دانشگاه بیاد طبیعتا دیگه از سربازی نباید خبری باشه چون قبولی دانشگاهتون قطعی شده
سراسری که میتونید دوباره بدین ولی آزاد رو باید از خود دانشگاه پرس و جو کنید
نقل قول:
این یعنی چی اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 6 ماه؟؟؟ :13:
هر روز یه قانون جدید.:9::9::44::44::9::9: حالا این قانونای جدید شامل کسایی هست که از سال بعد وارد 18 سال میشن یا برای همه است؟
دوتا از برادرام خدمت کردن با این شرایط من معاف میشم!؟نقل قول:
يکي از فرزندان ذکور مادران فاقد شوهر تحت پوشش کميته امداد حضرت امام(ره) و سازمان بهزيستي از انجام خدمت دوره ضرورت معاف است.
سلام دوستان :11: . من متولد نیمه اول 70 هستم و الان دانشجوی ترم 3 مقطع کارشناسی هستم. میخوام دوباره کنکور بدم. مهر ماه رفتم نظام وظیفه پرسیدم که میتونم کنکور بدم یا نه ؟ اونا هم گفتن میتونی کنکور بدی و اگه قبول بشی 4 ترم از سنواتت کم میکنن. ولی دفترچه کنکور رو که گرفتم کدهای نظام وظیفه اش نسبت به پارسال خیلی تغییر کرده. میدونم الان مهم نیست کدوم کد رو بزنم و روز ثبت نام دانشگاه ها مهمه که چه وضعیتی داشته باشم ولی برام جای سوال شده که هیچ کدی نسبت به کنکور مجدد دانشجویان دارای معافیت تحصیلی نیست.
آیا این قانون که دانشجویان در حال تحصیل میتونن دوباره کنکور بدن و در صورت قبولی رشتشون رو عوض کنن حذف شده ؟؟؟ :41:
سلامنقل قول:
بله میتونید دوباره در کنکور سراسری دولتی و آزاد شرکت کنید و پس از قبولی دانشگاهتون رو عوض کنید. اگر دانشگاه جدیدتون آزاد باشه که معافیت تحصیلی فعلی رو ارسال میکنن اونجا . اگر دولتی باشه که لغو معافیت میشین دوباره دانشگاه جدید براتون در خواست معافیت تحصیلی میکنه.
این مطلب رو بخون:
موفق باشیکد:http://police.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=543d9cde-9493-4357-bcde-d9293ece5296&LayoutID=5e903e9e-115d-4ee0-8370-95815f52a9d4&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55
سلام به همه من الان 20 سالمه متولد نیمه دوم 69 هستم وترم 5 پیام نورم امسال می تونم تو کنکور 91 شرکت کنم و بعد تغییر رشته بدم از نظر نظام وظیفه مشکلی نداره؟ممنون
سلام تو مدارک در خواستی نوشته یک قطعه عکس سیاه وسفید یعنی چه؟ حتما باید ساه سفید باشه؟
سلام
در حین تحصیل میشه برا معافیت پزشکی اقدام کرد ؟
برای صافی کف پا معاف دائم میکنند؟ سیستمش چه جوریه باید بریم دکترای خودشون معاف کنند؟
مرسی
نه در حین تحصیل نمیشه معافیت پزشکی گرفت اما معافیت کفالت رو میشه اقدام کردنقل قول:
در حین تحصیل میشه برا معافیت پزشکی اقدام کرد ؟
برای صافی کف پا معاف دائم میکنند؟ سیستمش چه جوریه باید بریم دکترای خودشون معاف کنند؟
در مورد معافیت صافی پا بله میشه معافیت گرفت به سایت police.ir مراحعه کنی جوابتو میگیری
راستی یه سئوال عرق دست و پا رو میشه معافی گرفت؟
زنگ زدم نظام وظیفه گفت برای معافیت مدد جویان باید دو برادر باشین!تو این ابلاغیه نگفته کی قراره این قانون اجرا بشه؟!اخه طرف گفت تا 90 همون قانونه که باید دو برادر باشین:2:حالم واقعا داره به هم میخوره !
خودم می دونم از دوتا یکی معاف میشن ولی فکر کردم قانون اصلاح شده!نقل قول:
· يکي از فرزندان ذکور مادران فاقد شوهر تحت پوشش کميته امداد حضرت امام(ره) و سازمان بهزيستي از انجام خدمت دوره ضرورت معاف است.
دوستان راهنمایی کنید
من رفتم امروز پلیس +10 برای معافیت تحصیلی اقدام کردم و 10000 تومن هم پرداخت کردم .بعد ادرس منزل را اشتباه نوشته.
حالا می خواستم بدونم مشکلی به وجود میاد؟میشه خودم همانروز برم تو پست و نامه را بگیرم.
آخه می ترسم بگه 10000 تومنه دیگه بده تا ادرستو درست کنم.....منم که الان ...........
تو را خدا اهنمایی کنید
سلام
همه دوستانی که از قضایای این چند وقت در رابطه با حذف معافیت کفالت ، معافیت چند برداری و قص علی هذا ... متضرر شدن یا می شوند و یا مثل من در اضطراب هستند
دوشنبه صبح روبروی سینمای آزادی (تهران) برای ملاقات با رئیس نظام وظیفه حاضر بشوند
مطمئن باشید اگر تعداد دوستان از 100 نفر بگذرد مسئله پوشش خبری پیدا می کند و صدامون به جایی میرسد ... و اگر نه به آینده امیدوار نباشید
این رو بدانید هر حرفی که سردار بعد از دوشنبه در رابطه با کفالت و دو برادری بزند به خاطر پرستیژ فرماندهی هم که شده، غیر قابل برگشت خواهد بود
پس برای سرنوشت خودتون شوخی نگیرید
در حین تحصیل معافیت پزشکی نمیدن.نقل قول:
من خودم روی صافی کف پا معاف شدم!
میتونی یه عکس از پات بذاری تا بگم معافی یا نه؟ وزن و قدت رو هم بگو.
جدیدا خیــلی سخت معافی کف پا و واریکوسل میدن :13:
شما باید درست که تموم شد دفترچه بفرستی ... خودشون بیمارستان معرفی میکنن
197 رو میگی؟ کدوم رسانه ای عزیزم؟ دلت خوشه؟ شما برو ... بیا اینجا خبرش رو بده به ما!نقل قول:
نهایتا 500 تومن میگیرن!نقل قول:
سلام به همه من الان 20 سالمه متولد نیمه دوم 69 هستم وترم 5 پیام نورم امسال می تونم تو کنکور 91 شرکت کنم و بعد تغییر رشته بدم از نظر نظام وظیفه مشکلی نداره؟ممنون
سلام
من تک پسر هستم و پدرم الان 57 سالش هست و دارم کارشناسی میخونم
و تا دو ترم دیگه هم میتونم درس بخونم و سن پدرم هم بالای 59 سال میشه و می تونم از کفالت استفاده کنم
ولی انگار قراره این قانون رو بر دارن چون میگن مجلس این قانون رو تایید کرده و فقط مونده موافقت شواری نگهبان
حالا میخوام بدونم این قانون فقط برای سن پدر هست که میخوان بردارن یعنی دیگه پدر بالای 59 هم شد و تک پسر شد دیگه معافیت نمیدن ولی از کار افتادگی چی ؟!!
یا از کار افتادگی رو هم قرار بردارن یا این ربطی به سن 59 نداره
من میخواستم سن پدرم بره بالای 59 تا خیلی راحت معاف بشم حالا که سن پدرم به 59 نرسیده باید برم دنبال معافیت از کار افتادگی ؟!!!
یا به نظرتون تا یک سال یا دوسال دیگه هم که دارم درس میخونم میتونم برم دنبال از کار افتادگی
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید
سلام دوستان
متولد تیر ماه 71 - دو بار کنکور داده - دومین بار دانشگاه پیام نور قبول شده - یک ترم هم نگذشته - دارای معافیت تحصیلی -
حالا میتونه برای بار سوم کنکور سراسری 91 رو شرکت کنه ؟
ممنون
سلام به همه من چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید من متولد 72 هستم پدرم هم باز نشسته راهنمایی ورانندگیه و 30 سال کامل خدمت کرده وتک پسرم دیپلمم تجدیدامو دارم پاس میکنم :13: چند وقت پیش بخشنامه ای میخواست بیاد که پدری که 30 سال خدمت کرده 1کی از پسراش معافه نمیدونم تصویب شده یا نه اگر نه منو راهنمایی کنید چه کنم میخام برم دانشگاها:31:
تو رو خدا جواب منم بدین دارم سکته میزنم به خدا :41:نقل قول:
دوستان خواهش میکنم ........نقل قول:
سلام . مدت مجاز تحصیل کاردانی ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته که برامون معافیت تحصیلی صادر میشه ،همون 3 سال معادل 6 ترم هست یا عوض کردن ؟!
باتشکر:11:
معافیت تحصیلی کوتاه میشودنقل قول:
معاون انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در بخش دیگری از سخنانش با اشاره بهمدت تحصیل دانشجویان در مراکز آموزشی تأکید کرد: در مصوبه جدید مجلس، مدت تحصیل در دانشگاهها تغییراتی داشته که البته تاکنون این طرح ابلاغ نشده است.
به گفته کمالی در مصوبه جدید مجلس مدت تحصیل در دوره کاردانی از 3 سال به 2.5 سال، در مقطع کارشناسی ارشد از 8 سال به 6 سال، کارشناسی پیوسته از 6 سال به 5 سال، دکترای تخصصی از 5 سال به 6 سال تغییر یافته است. بر این اساس مدت تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکترای پزشکی تغییری نکرده و بهترتیب همان 3 و 8 سال است.
معاون انسانی ستاد کل نیروهایمسلح همچنین با بیان اینکه به دانشگاهها فرصت داده شده تا دو ترم بیشتر از مدت مجاز به دانشجویان اجازه تحصیل بدهند، خاطرنشان کرد: به سازمان وظیفه عمومی ناجا نیز دستور داده شده که به آن دسته از مشمولانی که در مدت قانونی و ارفاقی موفق به گذراندن واحدهای تحصیلی خود نشدهاند به اندازه دو ترم نیز اجازه ادامه تحصیل بدهد.
او همچنین داشتن معافیت تحصیلی برای ادامه تحصیل را یکی دیگر از شرایط تحصیل در دانشگاهها اعلام کرد وگفت: هیچ فردی نمیتواند همزمان حین خدمت ادامه تحصیل بدهد.
کمالی بهمدت تحصیل دانشآموزان اشاره کرد و گفت: در گذشته دانشآموزان میتوانستند تا پایان 24سالگی در مقاطع تحصیلی درس بخوانند اما در طرح اصلاح مواد قانون این مدت به 20 سال کاهش پیدا کرده و دانشآموزان باید در این مدت درس خود را تمام کنند در غیراین صورت غایب محسوب میشوند.
خیرنقل قول:
قبلا که فقط یک بار میتونستید انصراف بدید
حالا فکر کنم همون یه بار هم با اما و اگر میشه
بار اول که نرفته دانشگاه که بخواد انصراف بده ........نقل قول:
مگه نباید بیشتر از دو ترم نگذشته باشه ؟ خب تیر ماه سال بعد میشه دو ترم ...... معافیت تحصیلی هم که دوباره تمدید نمیشه .... یعنی از دوباره صادر نمیشه
اصلا میشه فعلا انصراف نداد و شرکت کرد و بعد از قبولی انصراف داد ؟
من متولد بهمن 71 هستم. انتخاب رشته نکردم و پشت کنکور موندم. میخواستم بدونم این ابلاغیه ی جدید شامل حال من هم میشه؟ یعنی منظورم اینه که باید همون 18 بهمن (حداکثر) دفترچه رو بفرستم؟ مشکل دیگه ای نیست؟
سلام،ابلاغیه اعلام نشده اما شما باید 18 بهمن دفترچه رو بفرستید:20:نقل قول:
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
سلام،نقل قول:
والا تا جایی که من می دونم قانون انصراف تا 2ترم بود و بعد 2ترم دانشجو حق کنکور دادن نداشت!
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
از کار افتادگی قراره جانشین این قانون بشه ،و معلوم هم نیست که این قانون کلا کی تغییر کنه!نقل قول:
آقا بالاخره مدت زمان مجاز بره فرستادن دفترچه بعد فراغت تحصیل 1 ساله یا 6 ماه
؟
برای دانشجو های فارغ التحصیل 6 ماه هستنقل قول:
[QUOTE]ببخشید عزیز یعنی چی قانون ابلاغ نشده؟یعنی این اصلاحیه از کی میخواد اجرا بشه یا من سوالم اشتباهه!؟:11:نقل قول:
نقل قول ما نقل قولها:31:
[QUOTE=نادر1368;6717985]اصلاحیه در کار نیست :31: قوانین برای ارسال دفترچه هیچ فرقی نکرده :46:نقل قول:
ببخشید عزیز یعنی چی قانون ابلاغ نشده؟یعنی این اصلاحیه از کی میخواد اجرا بشه یا من سوالم اشتباهه!؟:11:
نقل قول ما نقل قولها:31:
سلام دوستان عزیز من حدود 7 سال پیش تصادف کردم یه عمل جراحی داشتم و بر اثر پارگی طحال ! طحالم رو برداشتن و چرخیدگی در لگن و جوش خوردگی بد در همون ناحیه هم دارم ! می خواستم بدونم معاف می شم یا نه چند روز ذهنم رو در گیر کرده :41:
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی توننقل قول:
یعنی قراره دیگه سن پدر رفت بالای 59 سال اگر تک پسر هم بود معافی ندن مگه این که پدرش از کار افتاده حساب بشه؟!!!!
پس مطمئن هستید قانون سن رو میخوان بر دارن ولی از کار افتادگی رو بر نمی دارن؟!!!
آخه من گفتم دو ترم دیگه بخونم سن پدرم میره بالای 59 سال و میتونم معافیت بگیرم ولی میخوان این قاون رو بردارن
ولی چون پدرم عمل قلب انجام داده و دیابت داره میتونم از کار افتادگی رو بگیرم
الان موندم چیکار کنم الان برم دنبال معافیت یا نه همون دو سال دیگه برم برای از کارافتادگی ؟!!!!!
سلام .
من متولد 2 دی 71 هستم . فارغ التحصیل ریاضی فیزیک . کنکور 90 رشته مورد نظر رو قبول نشدم و امسال می خوام 91 هم شزکت کنم .
تا کی وقت دارم دفترچه رو بفرستم تا غیبت نخورم ؟
فقط زود جواب بدسید که دارم از دلهره می میرم
اگر مدرک پیش دانشگاهی شما حضوری است و در خرداد ماه فارغ التحصیل شده اید ، تا 18 بهمن امسال وقت دارید دفترچه را بفرستید. البته کار را به هیچ وجه برای روزهای آخر نگذارید.نقل قول:
نقل قول:
بایستی که توسط پزشک معاینه بشید و شرایط رو بگید بررسی میکنند.
اگرنتونید معافیت دارید.
ولی من چند مورد دیدم معافیت پزشکی گرفتن در استخدام با مشکل مواجه شدن.....
اما نظر نهایی با اونها هستش..
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
نقل قول:
البته یک نکته رو اضافه کنم بستگی ماه تولد داره .....
با سلام، دوستان سوال من یه کمی با بقیه متفاوته!!!
میخواستم بدونم در صورت قبولی در ازمون کارشناسی ارشد دانشگاه ازاد و ثبت نام در این دانشگاه میتونم سال بعد تو کنکور ارشد دانشگاه سراسری در حین تحصیل تو دانشگاه ازاد شرکت کنم یا نه؟
می تونی کنکور بدی ولی اگه قبول شی باید از آزاد انصراف بدی ! و اینکه اگه آزاد بری ثبت نام بخونی 2 ترم خوندی میمونه 2 ترم که دیگه نمی صرفه انصراف بدی بری سراسری تو این جور مواقع همون بهتره که آزاد رو بخونی تموم شه !نقل قول:
اوکی؟
نقل قول:
سلام
قبولی در دانشگاه ازاد هیچ محرمیتی نداره
در سراسری هم اگر بعدش قبول شوید به طور قانونی نمیتونید همزمان تحصیل کنید مگر فراگیر پیام نور
دروس ارشد هم به این سادگی نیست که در 2 دانشگاه تحصیل کنید
موفق باشید...
رييس دفتر تحقيقات كاربردي پليس گيلان از كسر خدمت دو تا 9 ماهه براي مشمولان فوق ليسانس و دكتري داراي پروژههاي تحقيقاتي مرتبط با حوزههاي امنيت اجتماعي خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار «جوانان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، معصومه آقايي با بيان اينكه پژوهش موجب روشنبيني و بصيرت در جامعه شده و در ارتقاي امنيت اجتماعي تاثير مستقيم دارد، گفت: براي نهادينه كردن پژوهش نياز به ارتقاي جايگاه پژوهش در سطح مراكز علمي و تحقيقاتي و همچنين حفظ جايگاه پژوهشگران در جامعه است.
رييس دفتر تحقيقات كاربردي پليس گيلان به اهميت پژوهش در نيروي انتظامي اشاره كرد و افزود: پليس براي تحصيلات نخبگان امتيازات خاصي در نظر گرفته است.
آقايي در بخش ديگري از سخنانش تصريحكرد: مشمولان مقطع فوق ليسانس و دكتري داراي پروژههاي تحقيقاتي مرتبط با حوزههاي امنيت اجتماعي در صورت تاييد از سوي ناجا به تناسب ارزيابي پروژه، دو تا 9 ماه از خدمتشان كسر خواهد شد.
به گفته وي،زمان اجراي طرح مشمولان در صورت داشتن طرحهاي صنعتي و تاييد طرح از سوي ناجا، جزء خدمت سربازي محاسبه خواهد شد.
به گزارش ايسنا، رييس دفتر تحقيقات كاربردي فرماندهي انتظامي استان گيلان از برگزاري همايش سراسري اشتغال نظم و امنيت پليس گيلان در ارديبهشت سال آينده خبر داد و از پژوهشگران خواست مقالاتشان را به دبيرخانه همايش ارسال كنند.
انتهاي پيام