:38::38::38::38::38::38::38::38:نقل قول:
میشه مشخصات و امکانات و قیمتش رو هم بنویسی؟
Printable View
:38::38::38::38::38::38::38::38:نقل قول:
میشه مشخصات و امکانات و قیمتش رو هم بنویسی؟
نه. اگه اسم طرف رو توی دفترچه تلفن وارد کرده باشی باید اسمشو نشون بده نه شمارشو.نقل قول:
میخوای شماره طرف رو هم ببینی؟آره؟یا اینکه من هنوزم منظورت رو متوجه نشدم؟
این چیزی که گفتی اصلا ربطی به uiq نداره . بلکه برای ساختن نرم افزار اول باید سخت افزار اون درست شده باشه .نقل قول:
درشت مثل ماشین که همه میدونیم گاز میخوره ولی یه کارخونه پدال گاز رو نزاره رو ماشین چی میشه ؟ نمیشه گاز داد . ولی همه میگن که ماشین گاز میخوره . متوجه منظورم شدی ؟
حالا سونی هم اون تیکه ار وداری رو که باعس میشه بتونیم در حین مکالمه صدا رو به یه جای دیگه هم بفرستیم تا بشه ضبطش کرد یا همون منشی رو نگذاشنه .
البته خود سونی هم گفته که به خاطر مسایل امنیتی این کار رو کرده .
لایه های امنیتی رو موافقم ولی سخت افزاریش رو نه.نقل قول:
برو اينجا ........ ( كلوپ k850 ).نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=184070
shahshahani ، من می خوام اسم رو بنویسه . شماره رو که زیر خوده اسمه می نویسه من میگم اگ بدونه
( 98+) یه شماره ای رو اضافه کنم اسم نشون نمید ه ولی اگه اونو گذاشتم نشون می ده چی کار کنم که این 98+ روی همه ی لیست های دفترچه ی تلفنم القا بشه !؟!؟
GPS فرقش با GPRS چیه ؟
کدومش مکانمون رو بهمون نشون میده و کدومش مسافت رو اندازه گیری می کنه ؟
آیا پی 990 جی پی اس داره ؟ ( جی پی آر اس خوندم که داره ، کلاس 10 ش رو داره )
نوکیا ان 73 چی ؟ هیچ کدومشو داره ؟
Push to talk چیه و به چه دردی می خوره ؟
چه راه هایی برای هک گوشی ها هست ؟
این یکی دو تا سوال رو جواب بدید ممنون میشم !!!
نقل قول:با نرمافزار موبايل مستر كه روي كامپيوتر نصب ميشه ميتوني اينكارو كني.نقل قول:
( 98+) یه شماره ای رو اضافه کنم اسم نشون نمید ه ولی اگه اونو گذاشتم نشون می ده چی کار کنم که این 98+ روی همه ی لیست های دفترچه ی تلفنم القا بشه !؟!؟
GPS سيستم موقعيت يابه ،يعني نشون ميده كه شما كجا هستين ولي GPRS همون اينترنتهنقل قول:
GPS فرقش با GPRS چیه
P990 نداره GPS
N73 هم نداره. فقط N95 داره كه اونم كاربردي نداره تو ايران
همون نرمافزار XS++ كه تو چند پست اخر معرفي شدنقل قول:
چه راه هایی برای هک گوشی ها هست ؟
ديگه؟:46:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:آقا نشد دستم به دامنت.خودت آپ کن دیگه....نقل قول:
دستت درد نکنه . گشتم نبود اگه میشه بزارش . بازم ممنوننقل قول:
نقل قول:دارم آپلود ميكنم......نقل قول:
آقا نشد دستم به دامنت.خودت آپ کن دیگه....
بفرمايين اينم از برنامه ++XS
حجم : 9 مگابايت
کد:http://www.4shared.com/file/40440806/5cd19cd4/XS_22_By_HMR007.html
خیلی گلی آقا حسین:40::40::40:.....مرام کش کردی ما رو:11:......ایشالا جبران کنم.:20:(گر چه یه شاگرد هیچ وقت نمیتونه رو دست استادش بزنه.:27:)نقل قول:
خواهش میکنم کاری نکردم که.نقل قول:
فقط نزنی گوشیتو بترکونی بعد بگی حسین منو اغفال کرد:13:
سلام بر همگي من ميخوام مموريمو فرمت كنم ولي نميشه :41: چرا
دوستان سلام :
سوالامو خلاصه میکنم و اگه تکراریه عذر میخوام :
1- برای تنظیم صدای بلند در p990 راهی هست ؟
2- چطوری کد security بدم تا کسی به گوشیم دسترسی نداشته باشه ؟
3- در کدام قسمت p990 رسید مسیج ها یا همون Delivered گزارش میشه ؟
4- میخوام یه بک آپ از گوشیم و مموری کارد اورجینال بگیرم تا سیستم عامل گوشی رو برای روز مبادا داشته باشم چیکار کنم ؟
5- این پوشه Resurse کجای گوشیه تا فونت فارسی اگه نیست دقیقا کجا بسازم ؟
6- از کجا برنامه های نصب شده را uninstall کنم ؟
7- بعد از ریستارت گوشی تنظیم ساعت به هم میخوره چرا ؟
خوب در این صورت میشه بگی کدوم قطعه یا آی سی میتونه این کار رو انجام بده ؟نقل قول:
شزمنده دیگه این در تخصص بنده حقیر نیست:13:نقل قول:
ولی جایی خوندم که میشه.یادم نیست وگرنه حتما لینک میدادم:46:
1- مموریت چیه؟(مارکش چیه؟)نقل قول:
2- چند خریدی و از کجا؟
3- با گوشی میخوای فرمتش کنی یا با کامپیوتر؟
4- چه اروری میده؟
1- آپدیت کردی؟نقل قول:
2- Meno>>Tools>>ControlPannel>>Security>>Locks
3-meno>>masaging>> settings>>SMS account
4- با CD خود گوشی(PCSuit)
5- تو مموری.اگه نیست با رم ریدر بساز با خود گوشی نمیشه.
6- meno>>tools>>control panel>>other>>uninstall
7- همه گوشی ها همینطوریه.
مگه آموزشش رو نذاشتی؟نقل قول:
حسین جون مگه گوشی رو خراب می کنه ؟عزیزم نمی تونی لینک مستقیم آپ کنی ؟ من الان سرعت اینترنتم 50.6 هست ، با لینک مستقیم می تونم تیکه تیکه دانلود کنم ولی لینک غیر مستقیم خیلی باید بشینم حدود 3 ساعت ولی آخرش هم خیلی امکان داره خراب باشه / یه کاریش بکننقل قول:
1-sony ازاينا كه قهوهاي مشكينقل قول:
2يادم نيست
3- با گوشي
4- چيزي نمينويسه فقط يك مثلث مياد كه توش علامت اخطاره
آقا يك مشكل ديگه هم كه دارم اينه كه هروقت برنامه اي نصب ميكنم بعد آنيستالش ميكنم آيكوناش رو گوشي ميمونه كلا براي همين ميخوام فرمت كنم
1 و 2 - احتمالا قلابی بوده.نقل قول:
3 و 4 - اول با کامپیوتر فرمتش کن بعد بزار تو گوشی یه بار هم با گوشی فرمتش کن.اگه نشد با یه گوشی دیگه(ترجیحا سیستم عامل ندار) هم امتحان کن.
برنامه هات رو روی مموری نصب کرده بودی؟
من 2 روزه كه پي 990 خريدم اما امكانات خاصشو نميبدونم يعني اكانات خاصي نداره با توجه به هيكلش:18: و قيمتش بايد يه امكانات تصبتا ويژه داشته باشه 337 خريدمش ه جا ديدم نرم افزار word روش نصب ميشه آره ؟
واقعا از اونهايي كه لطف ميكنن اطلاعاتشونو در اختيارمون ميزارن ممنونم ممنون منم سعي ميكنم در هر انجمني كه ميتونستم كمك كنم.:40::11:
اينم از لينك مستقيم كه هر كدومش تقريبا 2 مگابايته:نقل قول:
کد:http://hmr007.persiangig.com/other/XS%2B%2B%202.2%20By%20HMR007.part1.rar
کد:http://hmr007.persiangig.com/other/XS%2B%2B%202.2%20By%20HMR007.part2.rar
کد:http://hmr007.persiangig.com/other/XS%2B%2B%202.2%20By%20HMR007.part3.rar
کد:http://hmr007.persiangig.com/other/XS%2B%2B%202.2%20By%20HMR007.part4.rar
کد:http://hmr007.persiangig.com/other/XS%2B%2B%202.2%20By%20HMR007.part5.rar
با عرض سلام خدمت عزيزان
آيا driver دوربين اين گوشيها اومده؟ پدرم درومد از بس كه تار فيلم ميگيره!
چاره اي غير از driver هست؟
قلابي كه نيست چون توهمين انجمن يك سري مشخصات داده بودن باهاش ميخورد :13:نقل قول:
چهجوري با كامپيوتر فرمت كنم :41:
آره همه برنامه هام روي مموريم هست :20:
office داره. چی از گوشیت میخای ؟ این همه چی دارهنقل قول:
دوست عزیز فکر کنم این مشکل شما با یک مستر ریست گوشی حل بشه .نقل قول:
بگو p990 چی نداره . صفحه نمایشش که توپه . تاچ اسکرین هم که هست سیستم عاملش قویه و خیلی چیزای دیگهنقل قول:
شما اول گوشی می خرین بعد میرین دنبال مشخصاتش ؟؟؟!!!!
به قول یکی از بروبچ قدیمی کلوپ p990 کاربر خاص خودشو مطلبه که خیلی ها نمتونن باهاش کا کنن و حالشو ببرن
دوستان سلام :
چند تا سوال دارم :
1- میزان روشنایی یا همون کنتراست LCD رو کجا تنظیم کنم ؟
2- با استفاده از برنامه PC suit یا همون کایل گوشی چطوری کنتاکت ها و مسیج ها رو از رایانه ام مدیریت و ویرایش کنم ؟
3- فیلم هایی که با دوربین میگیریم چه فرمتی دارن و چطوری اونا رو با برنامه pc suite روی کامپیوتم ببینم ؟
1- میزان روشنایی یا همون کنتراست LCD رو کجا تنظیم کنم ؟ رو آيكن باطر كليك كن و دكمه Setting رو بزننقل قول:
2- با استفاده از برنامه PC suit یا همون کایل گوشی چطوری کنتاکت ها و مسیج ها رو از رایانه ام مدیریت و ویرایش کنم ؟
3- فیلم هایی که با دوربین میگیریم چه فرمتی دارن و چطوری اونا رو با برنامه pc suite روی کامپیوتم ببینم ؟ با فرمت 3GP كه ميتوني با نرمافزارهاي مختلفي ببينيش مثل Quick Time يا KM Player
okنقل قول:
حالا میگردم ببینم میشه کاری کرد یا نه .
اخه اینقدم خوندن این زبان برنامعه نویسیش مشکله که حوصله خوندنشم ندارم و.گرنه تا حالا ته و توشو در اورده بودم . تا ببینیم چی میشه .
1- جوایب که دوستان دادن کافیهنقل قول:
2- برنامه هست که اسمش myphone explorer هست و این کار رو میکنه البتع باید قبل از دانلودش ببینی که واسه uiq3 هم هست یا نه . چون تا حالا فقط یه ورژن اون اومده و اونم اخرین ورژن هستش .
3- یه برنامه من گرفتم خیلی توپه و قابلیت زیادی داره اسمش هست gom player
برنامه کاملا جواب میده. میتونی باهاش فلش مسیج هم بفرستینقل قول:
عزيزه من 100 بار اين كار رو كردم ولي درسبشو نيست:41:نقل قول:
از hmr007 و amirkhan_20e20 و vahid_civil به خاطر پاسخشون ممنونم .
شما با برنامه My Phone Explorer روی p990 کار کردین ؟ جواب میده ؟ لینکش کجاست من دانلودش کنم ؟ خفن لازممه
سلامنقل قول:
2- با پی سی سوئیت نمیشه اونها رو دید و مدیریت کرد.فقط میشه از اونها بک آپ گرفت.شما میتونی با برنامه Out look که مال آفیس هست هم این کار رو بکنی.
3- 3gp -- با برنامه windows media player clasic
سلام رفقاااااا این مای فون اکسپلورر ورژن اسمارت فونش هم هست؟ میشه لینک بدهید:8: مچچچچچچچچچچکرمنقل قول:
با سلام خدمت دوستان من به یک مشکل بر خوردم هر فایلی که رو گوشیم میریزم اعم از زیپ فیلم هر فایلی که فکرشو بکنید اولا گوشیم نمیخونه بعدشم فایلو خراب میکنه یعنی وقتی دوباره میریزمش تو کاپیوتر نمیخونه اگه میشه کار ما رو را بندازید مرسی ؟