اخه نسخیه ی 9.0 پرو هستش ولی 10.0 رو نمیدونم یعنی ننوشته اقاsAsAn.K
Printable View
اخه نسخیه ی 9.0 پرو هستش ولی 10.0 رو نمیدونم یعنی ننوشته اقاsAsAn.K
سینا جون ببین نسخه ی 9.0 Pro یه سری قابلیت داره که 10 معمولی نداره ولی 10 هم قابلیتهای بسیار بیشتری از جمله هوش مصنوعی قوی تر و ..... بهش اضافه شده که در کل 10 معمولی بهتره:)
البته بگم که نسخه ی 9.0 از سایت اصلی و به صورت خریداری شده دانلود کردم و حجمش هم بیش از دو برابر نسخه ی 10.0 هستش اما ورزن 10 کرک شدس واسه همین تو ش موندم حا لا دوستان نظر شون رو بدن ببینیم چی میشه
سینا جون نسخه ی 9 به این دلیل حجمش دو برابر 10 هست که تو خودش Anti-Spam هم داره
شما همون 10 رو نصب کن خیالت راحت ضمنا نسخه ی 10 که کرک شده نیست همون خریداری شدس
دوستان
کسی یه انتی ویروس میشناسه که با قدرت یا بیشتر از اون و دقت انتی ویروس های مک کافی و نورتون باشه ولی مثل اونها دردسر برای اپدیت نداشته باشه یایطور خورد کار از روی شبکه خودش رو بروز رسانی کنه
سينا جان سلام
آنتي ويروس كاسپرسكي پرسونال پرو ورژن 5.0.20 حجمش 26 مگابايت بود ولي نسخه هاي بعدي كه اومد با اينكه اونها هم پرسونال پرو بودند اما حجمشون حدود 12 مگابايت شده.
پس به حجمشون نگاه نكن. شايد به تكنولوژي جديدي دست يافته اند كه با حجم كمتر پكيجهاشون رو ارائه مي دهند.
************************************************** *
محسن جان سلام
116 صفحه بحث شده تازه شما مي گي يه انتي ويروس مي خواهي كه از مك آفي و نورتون بهتر باشه و دردسر آپديت هم نداشته باشه؟
اگه يه نگاهي به صفحات قبل اين تاپيك مي انداختي به جواب سؤالت مي رسيدي.
دوست عزيز
سلام
حق با شما هست ولي من تمام صفحات در خصوص اين موضوع را چك كردم و 80 درصد اين را پيشنهاد ميكنندKaspersky internet security ولي حسابي سرعت مياره پاين و كلي طول ميكشه تا اسكن بكنه در صورتي كه مك كافي اين خصوصيت را نداره وتنها مشكلش اينه كه درست اپديت نميشه
دوستان من کاسپر 5.0.388 را نصب کردم وقتی به اینترنت وصل میشم کامپیوتر خاموش میشه می دونید علتش چیست؟
اگر نسخه بهتری دارید که مشکل ندارد لینک آن را لطفا بگذارید باتشکر
دوست عزیز رستارت شدن سیستم شما به دلیل خوب کار نکردن کاسپرسکای نیست بلکه سیستم
خودتون هست که اشکال داره.
شما حتما برنامه دیگری رو بر روی سیستمتون نصب کردید که اون هم بر روی Network نظارت میکنه و به همین دلیله که
وقتی به اینترنت وصل میشید این دو با هم شروع به نظارت کردن بر اون میکنند و با هم درگیر میشن.
مثلا اگر آنتی ویروس دیگه ای بر روی سیستمتون نصب کردید پاکش کنید.
اگر هم از فایروال زون آلارم استفاده میکنید این تنظیمات را برای کاسپرسکای انجام دهید.
به قسمت Setting برید و بر روی Configure Real-Time Prodection کلیک کنید.
پنجره ای برای شما باز میشود که در آنجا از بالا بر روی Network کلیک کنید و گزینه هایی رو که اونجا تیک
خوردن از تیک در بیارید و سیستمتون رو رستارت کنید.
بعد از این مشکلی ندارید و راحت به اینترنت وصل بشید. بعد از یک رستارت دیگه که کردید دوباره میتونید
همین گزینه هایی رو که از تیک برداشتی تیک بزنید .
سلام خدمت دوستان عزيزم
اينم لينك دانلود AntiVirusKit Professional2005كه همون طور كه ميبينيد نسخه ي پروفشينال هست و عاليه
فقط يادتون باشه كه اين تريال هستش و sodaجان در حال كرك اين برنامه اس
حتما دانلودش بكنيد چون به گفته ي دوستان ديگه اين آنتي ويروس از دو ويژگي آنتي ويروسهاي Kaspersky و BitDefenderاستفاده ميكنه ولي حتما حتمانصبش نكنيد چون تا ترياله نميشه آپديتش كرد ولي اگه سودا جان كرك كنه كه خيلي خوب ميشه
حجمشم 50.6مگا بايته
ممنون از همه ي زحمتكشان سايت :happy:کد:http://space.gdata.de/dl_shop/shop/avk2005e_trial.exe