خيلي ممنون دوستان از راهنمايي تون
در ضمن به نظر شما تو تيم يك drow ranger -Vengeful Spirtr -shadow shaman or dragon چه طوره ؟
بعد اين كه به نظر شما اگه تو بازي تيم مقابل ريخت يه جا راش داد unit ها رو مگا كرد (بزرگ شدن) بايد چي كار كني ؟
Printable View
خيلي ممنون دوستان از راهنمايي تون
در ضمن به نظر شما تو تيم يك drow ranger -Vengeful Spirtr -shadow shaman or dragon چه طوره ؟
بعد اين كه به نظر شما اگه تو بازي تيم مقابل ريخت يه جا راش داد unit ها رو مگا كرد (بزرگ شدن) بايد چي كار كني ؟
شما چه گیری دادید به Drow Ranger ?نقل قول:
می دونید اگه یک هیرو مثل Naght Stalker تو تیم مقابل باشه نمی زاره اصلا از بازی لذت ببرید . ( چون فقط همون Shop اول رو تو Invenotri شما می زاره )
هیرو های تیمیت اصلا به درد نمی خورن چون مکمل هم نیستند به جز : Rahasta و Vengeful Spiret
( چون این هیروها همگی رو یک هیرو به بدی می اندازه )
اگر هم از یک طرف SC شدید مجبورید یکی رو مراقب اونجا کنید یا با یک Rush شما هم همون طرف رو SC کنید . ( MC اگه بشید تو 1 دقیقه جمع میشید که ...)
به اين هيرو گير ندادم كه سوال كردم اشكالي داره ؟نقل قول:
پس با Rahasta و Vengeful Spiret چه هيرو ديگه اي بايد بر داشت تا خوب شه ؟
به نظر من هیروهای Vengeful spirit & Drow ranger مکمل های خوبی برای هم هستند.نقل قول:
نه دوست من چه اشکالی داره ولی سعی کنید تو دوتا تیمی هیروهایی ور دارید که لول 6 دسته جمعی داشته باشننقل قول:
:10:
کاملا درستهنقل قول:
و حتما یکی دوتا هم Stun داشته باشن :27:
به نظر شما واسه tidehunter و tiny چه آيتمهاي ببندي خوبه ؟
واسه لویاتن اول بازی دو تا برسر بعد پاور تریز . سنج ویاش . هارت .هر چی دلت خواست مثل بتلنقل قول:
برای تینی هم من تا اونجایی که میدونم باید ایتمایی بسزی براش که ماناش زیاد شه و همه رو با لولاش بترکونی :10:
آخه Tiny آرمش پایینه در ضمن مجیکی هم نداره
در ضمن تینی اصلا مجیک نمیخواد فقط خیرید آرمر واسش کافیه
:18: ها :18:نقل قول:
تینی مجیک نداره
میشه فنای تینی رو بگی
ما نمیدونیم یاد بگیریم
من هرکیو دیدم با تینی بازی میکنه بیشتر با لول بازی میکنه نه با درگیری تک به تک :41: 0