IMEI رو بلاک میکنن؟
Printable View
IMEI رو بلاک میکنن؟
نقل قول:
اگه طرح رجیستری برای مودمها هم اجرا بشه باید حتما کد IMEI ثبت شده باشه. دقیقا نمیدونم که کد IMEI هر دیوایسی موقع ورود از مبادی گمرکی ثبت میشه یا بعد از نصب سیمکارت، اگر اشتباه میگم لطفا دوستان صاحب نظر اصلاح بفرمایند ولی بهتر اینه که مودمتون رو با همون سیمکارت مبیننت فعال کنید تا کد IMEIش تو سیستم مخابراتی ثبت بشه بعدش آنلاکش کنید، اینطوری قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه.
سلام دوستان
شدیدا به کمک نیاز دارم. از دیشب تا حالا دارم سعی میکنم مودمم رو آنلاک کنم، اولش کلی با ویندوز 8.1 و 10 امتحان کردم با هر روشی رفتم آخرش نشد تا امروز یه سیستم با ویندوز 7 32 بیتی گیر آوردم. بعد از نصب درایور و وصل کردم مودم راحت مودم رو شناخت و لودر به راحتی اجرا و نصب شد و چراغ های مودم همونطور که آموزش گفته همه ثابت شد. کابل USB رو کشیدم و دوباره زدم و سیستم بدون هیچ مشکلی مودم رو شناخت و بعدش پورت مربوطه رو هم به 55 تغییر دادم و بعدش فایل firmware رو اجرا کردم. برنامه اجرا شد و روی ؟؟؟؟؟؟ 13 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و ؟HDLC ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ثابت موند. 10 دقیقه هم صبر کردم تغییری نکرد و منم برنامه رو بستم. حالا که دوباره اجراش مبکنم بعد از چند ثانیه بسته میشه.... لطفا یکی راهنمایی کنه. ممنون میشم
sms که برای مودم ارسال میشه چند قسمت میشه.
با آپدیت فریم ورک این مشکل حل میشه؟
نقل قول:
روی 8-10 که اینقدر اذیت کرد من با اکس پی براحتی انجام دادم. مراحلی که توضیح دادید دقیقا درست انجام دادید و پیش رفته. بعد از قسمت 13 و اینا که تموم میشد فکر کنم خودش میبست پنجره رو و بعدش مودم علائمی نداشت تا اینکه از برق در بیارید و دوباره بزنید. اگر به هر دلیلی مشکلی دارید به نظرم از لودر و اول دوباره شروع کنید
ممنون. همون موقع خودم یه حرکت زدم درست شد. پورت رو که روی 55 تنظیم کرده بودم دوباره برگردوندم سر تنظیم اولیه که سر پورت 5 بود، راحت شروع کرد به نصب. نمیدونم جریان این پورت 55 چیه، ولی واسه من همون پورت اولیه جواب داد.نقل قول:
آره بابا، ویندوز 8 و 10 داغونم کردن، حتی توی ویندوز 8 مودم رو شناسایی میکرد ولی باز loader اجرا نمی شد. ولی با همون ویندوز 7 32 بیتی راحت انجام شد. احتمالا مشکل هم همین 32 بیتی نبودن سایر ویندوزهایی بود که امتحان کردم.
میتونم بپرسم شما کدوم پورت رو گذاشتین روی 55 ؟ چون دوتا پورت میشناسه من با ویندوز 10 مودم مبین نت رو انلاک کردم
پورتی که توی اسمش UI داره.نقل قول:
سلام
من مودم تی اف آی 60 لاک ایرانسل دارم
من روی تی دی ال تی ای مشکل دارم
هر چند وقت یکبار (متغیر بین یک تا چند روز) آنتن مودمم میپره و چراغ اینترنت قرمز میشه. دسترسی به مودم کامل قطع میشه و حتی برنامه "های لینک" هم نمیتونه بهش کانکت بشه تا اینکه مجبور میشم یکبار مودم رو بصورت دستی خاموش و روشن کنم تا درست بشه
علت این مشکل چیه و اینکه آیا آپدیتی برای فریمور این مودم وجود داره؟
من زیاد تخصص ندارم تو این زمینه ولی چون مودم لاک هست و گارانتی داره اول سعی میکنم یکبار کامل مودم رو ریست کنم و اگر مشکل پا برجا بود برای تعویض مودم از طریق گارانتی اقدام کنم البته اگر گارانتی داره
شما بنظرم یک بار ریست کن و اگر میتونی مودم TD LTE دیگه ای پیدا کنی با اون هم تست کن شاید آنتن دهی منطقتون ضعیف باشه