برای من بعضی وقتها قطع میشه و مجبور میشم که جای مودم عوض کنم یا ریستش کنم دلیلش میدونید برای چی؟ قبلا دم پنجره بود الان گذاشتم تو بالکن رنگ سیگنالش هم آبیهSignal Strength: -98.02 dBm Link Quality: 1.8 dB:n13:
Printable View
برای من بعضی وقتها قطع میشه و مجبور میشم که جای مودم عوض کنم یا ریستش کنم دلیلش میدونید برای چی؟ قبلا دم پنجره بود الان گذاشتم تو بالکن رنگ سیگنالش هم آبیهSignal Strength: -98.02 dBm Link Quality: 1.8 dB:n13:
برای منم همینه . یه جا تو اتاق با مصیبت پیدا کردم وضعیت سیگنال و کوالیتی خیلی خوبه ، سرعت دانلود عالی و ...
ولی متاسفانه هر از گاهی آنتنش می پره .
و بعضی اوقات هم روشن میکنم مثل شما می بینم یهو انتن شده 110 و کوالیتی به 1 هم نمیرسه :n02:
نگاه که میکنم می بینم به اون دکلی که با کیفیت مناسب وصل میشدم وصل نشده . بنابراین هر چی هم جابجا کنیم بی فایده است.
اینطور مواقع فقط میشه صبر و حوصله کنی و مودم رو هم سر جای قبلی بذاری بمونه تا خودش به یه دکل دیگه وصل بشه ...
هر از گاهی هم یه خاموش روشن کنی بد نیست . بلکه به اون دکلی که باید وصل بشه !
دو سری هم بخاطر همین تماس گرفتم با پشتیبانی ، یبار به ریست کردن مودم هم کشید ولی بی فایده بود.
امروز هم گفتن مشکل از خودمونه و برطرف میشه باید صبر کنید شماره تماس هم گرفتن ازم که اطلاع بدن ...
برا منم یه کوچه اسنور تره ولی فرستادن :-|الانم کار میکنننقل قول:
امروز اومدن نصب کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفتین اسم وایرلس مودم چی بود وقتی آوردن براتون؟!نقل قول:
برای منم امروز چند بار قطع شد . مشکل از جا نیست . شبکشون ایراد داره که هی داره قطع میشهنقل قول:
برید داخل نتنظیمات مودم بخش wireless configuration سربرگ lte قسمت cell selection یکبار اسکن رو بزنید تا لیست دکل ها رو بیاره بعد از حالت اتومات بزارید رو حالت منوال و مشخصات دکل دلخواه رو وارد کنید تا وصل شهنقل قول:
نقل قول:برای مودم من پیشفرض MobinNet41CA هست .نقل قول:
تشکرنقل قول:
پس با این وجود اینی هم که اینجاست از همین مودم هست چون شبیه همین هست اسمش
من هم توی نقشه نبودم ولی نزدیک بودند . گفتم طبقه بالا هستم ممکنه آنتن بده اومدن تست کردننقل قول:
شما هم بگی میان تست میکنند.