دوستان مودم b315 هواوی رو میشه آنلاک کرد؟
Printable View
دوستان مودم b315 هواوی رو میشه آنلاک کرد؟
لاك نيست بازهنقل قول:
هر چي مي خواي بزار
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
نقل قول:
اونی که تو نمایندگی ها میفروشن بله آنلاک هست و با گارانتی
ولی اونی که من در نظر دارم بگیرم لاک اپراتور unicom چین ئه و بدون گارانتی!
واسه همین خواستم اول مطمئن بشم قابل آنلاک کردن باشه
میخواستم بدونم واقعاً علتش چی هست که در بیشتر مودمها امکان انتخاب فرکانسها بطور دستی وجود نداره ؟
احتمال نمیدید شاید واقعاً این قابلیت وجود داره ولی به نوعی مخفی شده ؟ مثلاً شاید باید با یوزر و پسورد خاص وارد تنظیمات مودم شد ؟
کمک فوری!
سلام من یه مودم هواوی E5573 دارم با یه سیم کارت دیتا رایتل
اول اینکه صفحه تنظیمات مودم که با 192 شروع میش و پشت مودم نوشته فقط با مرورگر گوشی باز میشه و با لپتاپ اصلا باز نمیشه!با چندین مرورگر امتحان کردم.
دوم اینکه سیم کارت دیتا اصلا رجیستر نمیشه چه در مودم و چه در گوشی های 4 جی!
مودم با سیم کارت ایرانسل مشکل نداره.
لطفا یه راهنمایی کنید.
مارک مودم هواوی هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا ! :n16:نقل قول:
منطقا وقتی مودم خودش بین نسل ها سوئیچ میکنه باید بشه دستی هم تغییرشون داد ولی به احتمال زیاد و بنظر من کم کاری در نوشتن کدهای مورد نیاز در firmware هست که باعث وجود داشتن یا نبودن این امکان میتونه باشهنقل قول:
وگرنه دلیل خاصی نمیتونه داشته باشه. بعضی مودم ها رو میشه با دستورات خاص -به قول خودمون مخفی- AT تغییراتی درشون داد
شاید بدونید بعضی از مودمهای هوآوی بدون اینکه به webui مودم دسترسی داشته باشیم با استفاده از API میشه یه سری تنظیماتی رو تغییر داد . برنامه Toolbox for Huawei Router with HiLink رو از لینک زیر میشه دانلود کرد .
پس از کانکت شدن به مودم ، به قسمت API Control برید و از منوی پایین آمدنی گزینه api/net/net-mode رو انتخاب کنید و دکمه get رو بزنید . همانطوریکه در عکس زیر میبینید و با توجه به توضیحاتی که در اسپول پایین گذاشتم :
NetworkMode که عددش 03 هست به معنی 4G Only LTE هست
NetworkBand که در اینجا 3FFFFFFF هست به معنی all supported هست
LTEBand هم که 40 هست به معنی B7 FDD 2600 هست .
برای ویرایش موارد گفته شده میشه از قسمت write to API استفاده کرد . بعد از هرگونه ویرایش باید دکمه write to directly to API رو زد .
محتوای مخفی: band
منبع :
و
طبق نقل و قول زیر ظاهراً برای بیشتر مودم های هواوی هم قابل استفاده هست .
نقل قول:
This tool help us to config Huawei E5186 & E5786 Because some thinks we can not do with the original GUI like hidden signal parameters and API settings The tool also works with other international classifications Huawei types such as E3372 there simply insert anything with Password
اینو هم بگم که روش بالا رو به هیچعنوان تست نکردم و نمیدونم تا چه حد امکانپذیر هست و آیا مشکلی برای مودم پیش میاره یا خیر .
در مودم D100 ایرانسل این موضوع صدق میکنه.ولی در هواوی E5172 متاسفانه جز یوزر و پسورد admin چیز دیگری کار نمیکنه!نقل قول:
این برنامه رو دانلود کردم اما به مودم 5172 کانکت نشد:n35:نقل قول: