برای من بعضی سایتای داخلی باز نمیشه
Printable View
برای من بعضی سایتای داخلی باز نمیشه
اگرچنانچه از dns servers خارج از کشور استفاده میکنید، نیازمند یک dns server داخلی همچون اونایی که isp شما broadcast میکنه هم هستید در کنارشون تا آدرس های شبکه ی اینترانت ملی (national intranet's private addresses) رو براتون ترجمه کنه.نقل قول:
بسیاری از سایت هایی که سرورهاشون در داخل کشور قرار دارند و نیازی به ارتباط خارجی و ip اینترنت ندارند (مثل برخی سایت های خدمات دولتی)، به طور کلی فقط روی شبکه ی ملی اینترانت کشوری قرار دارند، فقط از داخل کشور قابل دسترسی اند، و باید dns server ـی که بهش درخواست میدید، ترجمه های لازم رو آشنایی داشته باشه تا IP صحیح (در رنج خصوصی 10.0.0.0/8) به شما بدهد برای domain name مد نظرتان در شبکه ی کشوری.
یک dns server پارس آنلاین: 91.98.98.98
اگر فایرفاکس هست، به آخرین نسخه (38 آزمایشی در این لحظه) به روز-رسانی کنید.نقل قول:
اگر همچنان مشکل وجود داشت، بالاجبار باید "چک کردن اعتبار گواهینامه های امنیتی با یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " رو غیرفعال کنید که از نظر امنیتی، بهتره این کار رو انجام ندید.
options > advanced > certificates >> query ocsp responder servers to confirm the current validity of certificates
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا میتونید از یک تونل امن خارجی استفاده کنید تا سیستم های داخلی که در حال ایجاد این اختلالات و دستکاری ها هستند رو دور بزنید...!
https بعد از یک روز درست شد ولی وقتی خراب میشه هیچ فیلترشکنی هم درست کار نمیکنه و اصلا نمیشه از کانال دیگه ای به اینترنت دسترسی پیدا کرد .....نقل قول:
والا شکر خدا من هنوز شبانم رایگانه و تنها دلیل موندنم همینه و بعد از تموم شدن قرار دادم منم میرم از پارس دیگه ولی حبف سرعت شبانه الان عالیه
sent from my nexus
الان کدوم سرویس دهنده برای مصرف بالا بهتره؟ شبانه رایگان دیگه نداریم کلا؟!
فن آوا در حال حاضر نامحدودهاش واقعا نامحدود هستنقل قول:
و در سایت بری می بینی که تا 2قیمت 1مگ نامحدود داره اونم بخاطر اینکه سرویس ارزان قیمت تر روی 1مگ و سرعت گران تر روی 2مگ بسته میشه
ممنون......نقل قول:
درود
سرویس POL-1024-6GNight ترافیک روزانه ش چند گیگ در ماهه؟
چه ویژگی هایی داره این سرویس؟
6 گیگ در ماه داره که اگر هیچی در روز استفاده نکنی میشه 216 گیگ شبانه در سال :n21::n21::n21:نقل قول:
یعنی ترافیک شبانه رایگان نداره این سرویس؟نقل قول: