سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
Printable View
سلامنقل قول:
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
سلام
من نت ADSL مخابرات دارم ولی چون سیم کشی قدیمی هست میگن بیشتر از 4 مگ نمیکشه که در نهایت روی 2 مگ خروجی میده، یعنی سرعت دانلودم ماکزیمم 220 کیلوبایت هست. من چه گزینه هایی برای افزایش سرعتم دارم؟ فیبرنوری ، اینترنت همراه (بی سیم) ممنون میشم یک راهنمایی کامل کنید.
سلامنقل قول:
شما خودت گزینه ها رو نام بردی، ولی باید ببینی کدومش در محله تون فراهم هست.
اینترنت مخابرات از همه ارزونتره، اگر بتونید سیم کشی ساختمون تا علمک یا باکس تلفن توی کوچه رو نوسازی کنید.
هزینه های فیبر بالاست ولی در درازمدت به صرفه خواهد شد (اگه صابخونه هستید)
اینترنت همراه از همه گرونتره و برای کار متوسط و سنگین پیشنهاد نمی شه.
اگه منظورتون از همراه، اینترنت ثابت LTE هست، نقشه پوشش و بسته های سالانه مبین نت رو ببینید.
همچنین گزینه های اینترنت وایرلس (پوینت تو پوینت) رو هم بررسی کنید
زیتل هم یه پیشنهادهایی داره
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
شما خودت گزینه ها رو نام بردی، ولی باید ببینی کدومش در محله تون فراهم هست.
اینترنت مخابرات از همه ارزونتره، اگر بتونید سیم کشی ساختمون تا علمک یا باکس تلفن توی کوچه رو نوسازی کنید.
هزینه های فیبر بالاست ولی در درازمدت به صرفه خواهد شد (اگه صابخونه هستید)
اینترنت همراه از همه گرونتره و برای کار متوسط و سنگین پیشنهاد نمی شه.
اگه منظورتون از همراه، اینترنت ثابت LTE هست، نقشه پوشش و بسته های سالانه مبین نت رو ببینید.
همچنین گزینه های اینترنت وایرلس (پوینت تو پوینت) رو هم بررسی کنید
زیتل هم یه پیشنهادهایی داره
خیلی گرونه. سالانه اش 4 برابر مخابراته تازه 75 درصد اون حجم رو میده. فکر کنم باید با این سرعت بمونم مخابرات.نقل قول:
مرسی از راهنماییت.
به نظرم یه بار مودم رو بزنین سر خط SNR رو مقایسه کنین با وضع فعلی.نقل قول:
---------------------
دوستان کسی میدونه محدوده مجیدیه جنوبی آنتن دهی و سرعت دانلود زیتل چطوریه؟ روزا میاد رو 8 مگ مثه بعضی جاهای دیگه؟ تو تاپیکش پرسیدم کسی جواب نداد. جدای از این، کلا روزا سرعتش چطوره.
متشکرم
سلام.
من محدوده تهرانپارس هستم. میخواستم از مخابرات ADSL بگیرم ولی پورت خالی نداره. به نظرتون از کجا ADSL بگیرم که هم سرعتش خوب باشه و قطعی نداشته باشه و هم قیمتش خوب باشه؟ چون شاتل رو نگاه کردم قیمتهاش چند برابره مخابرات هست.
ممنون
سلامنقل قول:
مخابرات دولتی هست باقی شرکت ها خصوصی. اینکه قیمتش پایینتره از اونور توی کیفیت تلافی میکنه. الان بدترین گزینه تو ایران همین مخابراته و توی نظرسنجی ها رضایت 20 درصدی رو داشته.
توی سایت نت سنح پلاس ببینید توی محل تون چه شرکت هایی رضایت بالاتری دارن.
توصیه اول من به شما اینه که ADSL نگیرید. توصیه دومم اینه که اگر میخواید ADSL بگیرید با توجه به شرایط فعلی همون مخابرات بهترینه. الان اوضاع شرکت های ارایه دهنده ADSL جالب نیست مثلا شرکت شبدیز که خودمم سالها قبل ازش نت داشتم ظاهرا کلا جمع کرده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . شرکت دیگه مثل های وب (پارس آنلاین) اخیرا کلی تعدیل نیرو داشته ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و وضعیت شبکشم در این حده که قطعی سراسری داره ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
می تونید مخابرات رو برید داخل صف و تا اون موقع از یک شرکت دیگه مثل آسیاتک ADSL بگیرید که الانم جشنواره داره ولی نکته مهم اینه که به ADSL به عنوان یک راه حل گذرا نگاه کنید و دنبال جایگزین باشید.
جایگزین چی میتونه باشه؟ اگر فیبرنوری نکشن تنها راه حل نت بیسیم مثل زیتل هست. چیز دیگه ای اگر هست ممنون میشم راهنمایی کنید.نقل قول:
به جز فیبر نوری و TD-LTE گزینه 5G هم هست که پوشش روز به روز داره بیشتر میشه و حداقل تو تست هایی که من گرفتم به نسبت TD-LTE خیلی پینگ پایدار تر و پایین تری داره. تنها بحث هزینه هر گیگابایت اینترنت هست که اونهم با این وضعی که داره پیش میره ADSL چندان ارزونتر از باقی گزینه ها در نخواهد اومد اگر شرکت ها بخوان دوام بیارن (همین الان شاتل قیمت هر گیگابایتش در خیلی از بسته ها از اینترنت همراه بسیار گرونتر هست).نقل قول: