راستي اقا عليرضا فاطمي عزيز شما گوشيتو به كامپيوتر وصل مي كني و توش چيز هم ميريزي؟
راستي اقا عليرضا فاطمي عزيز شما گوشيتو به كامپيوتر وصل مي كني و توش چيز هم ميريزي؟
با نرم افزار my phone explorer و بک عدد بلوتوث کامپیوتر میشه این کار و خیلی کارهای دیگه کرد . توی و550 که صد در صد جواب میدهنقل قول:
از راهنماییتون ممنون!;)
کسی با برنامه Sony Ericsson Media Studio 2.5 کار کرده؟مال من تسب میشه اما بالا نمیاد.کمکم کنید.
این برنامه dvd رو به فرمت گوشی تبدیل میکنه.
خوب سوالم رو تو تاپیک لوازم جانبی هم پرسیدم...دیدم اینجا هم بپرسم بدک نیست
می خواستم ببینم قاب گوشی چنده؟دنبال یه قاب سفید واسه دبلیو 810 هستم اگه کسی از قیمتش خبر داره بگه...هر کی گفت یه بوس از طرف من طلبش!!(البته اقایون ها:tongue: )خانم اگه بود فقط تشکر:rolleye:
قاب سفيداوريجينال w810i به قيمت 30 هزار تومان .
ایول...مرسی دمت گرم دوست عزیز..اها اینم قولی که داده بودم:wub: موووووووووچنقل قول:
شاد باشید
سلام دوستان
من می خواستم گوشیمو فرمت کنم.اگه می شه طریقه و عواقب اون رو برام بنویسید.مثلا چیا پاک می شه و چطوری اورجینال اونا رو پیدا کنم.در ضمن گوشی من سونی اریکسون k800 است.ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
راستی قیمت این قابای فانتزی چنده؟فکر کنم 5 تومنه درسته؟اخه می دونی این فانتزیا رنگاشون متنوع تره بعدشم قیمتش یه جوریه می تونی بدون ضرر زیاد هر جند وقت یه بار عوضش کنید
ایا فانتزی بگیرم یا اورجینال به نظر شما؟؟؟
فقط فقط فقط N73