دوستان برای دانشگاه ازاد نجف اباد برق چه رتبه ای مورد نیازه؟
برای عمرانم اگه میدونید بگید:دی
Printable View
دوستان برای دانشگاه ازاد نجف اباد برق چه رتبه ای مورد نیازه؟
برای عمرانم اگه میدونید بگید:دی
دوستان ، جواب ها اومد !
امیدوارم همه راضی باشن و هیچکس با ناراحتی به جوابش نگاه نکنه
با تشکر :n16:
بیا اینم فعالیت ( البته من خودم دانشجوام، ولی تو خونه کنکوری داریم ) : جهت رفاه حال رفرشزنان، یه برنامه نوشتم که خودش بر حسب زمانی که بهش میدی ، سایت سازمان سنجش رو چک میکنه و اگر تغییری دید با بوق بوق بهتون خبر میده ( وقتی یه بوق فقط میزنه بعد چند دقیقه یعنی داره سایت رو چک میکنه فقط ). حالا دو حالت داره، یا مثلا نتایج اومده که خب برنامه رو قطع میکنید و نتیجه رو میبینید یا اگر نتایج نبود و یه اطلاعیه ای یا تغییر کوچکی بود، روی دکمه "اعلام نتیجه نبود" کلیک می کنید.نقل قول:
روش کارش هم بر حسب حجم صفحه است در نتیجه برنامه زیاد دقیق نیست والبته به درد اعلام نتایج بعدی هم میخوره.
برای اجرا سیستمتون باید جاوا ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) روش نصب باشه. لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومددددددددد نتایج
حالا که هیچی. با همین برنامم باخبر شدم :
نتایج اعلام شد
دوستان اسپم نکنید :n02:
یه نفر گفت کافیه :n02:
با تشکر
( ویرایش خواهد شد ! )
مثل اینکه تقریبا همزمان بوده ...این سوابق تحصیلی ارسال نشده ما هم کلا معضلی شده واس خودش ...نقل قول:
رتبه کنکور 60 هزار شدم منطقه دو ...تجربی
یک سوال : الان که رتبه من نزدیک به اخرین فرد مجاز شده توی سراسری هست شانسی دارم که رشته های معمولی تجربی مثل زیست شناسی رو توی دانشگاهی مثل دانشگاه بابل یا سراسری ساری بخونم ؟
این نمره درس هابا نمره امتحان نهاییم جمع شده ؟یا درصد های کنکوره ؟
درصد ها که خب واس کنکوره ..ولی رتبه ات با در نظر گرفتن سوابق تحصیلیته ...نقل قول: