:41::41:سلام من باید یه شیفت رجیستر دو طرفه برای درس از معماری بسازم/خوهشا اگه کسی میتونه در این باره کمکم /شکل مدار- وسایل مورد نیاز-ویه گزارشکار/به دادم برسید
Printable View
:41::41:سلام من باید یه شیفت رجیستر دو طرفه برای درس از معماری بسازم/خوهشا اگه کسی میتونه در این باره کمکم /شکل مدار- وسایل مورد نیاز-ویه گزارشکار/به دادم برسید
سلام
من دنبال یه مدار از دستگاه FM Modulator برای ماشین هستم که USB بهش وصل میشه و میتونم موزیک هام رو توی ماشین گوش بدم
اگه کسی مدارش رو داره بهم بده
ممنون میشم
سلام .
من یک مدار برای روشن کردن و خاموش کردن یک لامپ مهتابی در ساعت های تعیین شده می خواهم .
مثلا در ساعت 8 صبح روشن بشه و در ساعت 20 خاموش بشه . اگر قابل تنظیم باشه خیلی بهتره و اگر هم فقط روی این ساعت ها تنظیم بشه ( 12 ساعته هست ) ایرادی نداره . ترجیح میدهم مدار AVR نباشه . ممنون میشوم دوستان لطف کنند و کمک کنند .
خب چرا از تایمر استفاده نمیکنینقل قول:
تایمر 12 ساعته داریم.قیمتش هم فکر نکنم بالای 20 تومن باشه
در حقیقت یک تایمر 12 ساعته می خواهم که خودم هم بتونم درستش کنم . کسی مدار داره . AVR نباشه . اگر فروشی داشتید پیام خصوصی بدهید .(تهران)نقل قول:
:41::41:سلام کسی هست به دادم برسه من ساختار داخلی یه شیفت رجیستر4بیتی دوطرفه رامیخوام.ومیخوام بدونم اگه از نرم افزارcircuitmaker2000 استفاده کنم ورودی وخروجی این مدار را چگونه وبا چه تراشه ای مشخص کنم ممنون میشم
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
:41::41:سلام کسی هست به دادم برسه من ساختار داخلی یه شیفت رجیستر4بیتی دوطرفه رامیخوام.ومیخوام بدونم اگه از نرم افزارcircuitmaker2000 استفاده کنم ورودی وخروجی این مدار را چگونه وبا چه تراشه ای مشخص کنم ممنون میشم
سلام به همگی
من یه مدار میخوام که مثلا 10 تا led باشه و با کم و زیاد شدن جریان این led ها روشن شن
یه چی مثل رقص نوری که با موزیک میرقصه و با موزیک led ها خاموش و روشن میشن و هرچی شدت صدا بیشتر باشه led های بیشتری روشن میشن با این تفاوت که من میخوام کنترل کننده ی این led ها موزیک نباشه و یه چی دیگه باشه
ممنون
دوستان در مورد تابلو های برق مورد استفاده در سیلو ها و و مرغداری ها (مدارات یا توضیحات و یا هر چی ...) آموزشی دارید بزارید ؟
ممنون:40:
فیبر مدار چاپی فانکشن ژنراتور با ای سی XR2206رو هر کی داره بده که بدچور لازم دارم دمتون گرم
با سلام خدمت دوستان و اساتید
بنده حقیر میخواستم یه کیت استراق سمع بسازم (حیاتیه نامزدم بهم خیانت کرده تو رو قرآن اگه میتونید کمکم کنید ثواب داره)
دوستانی که منت بزارن کمکم کنن ممنونش میشم تا قیامت