کل پوشه ها رو کپی کردی یا فقط فایل رو ؟! با sd card تست شده و جواب داده .
Printable View
کل پوشه ها رو کپی کردی یا فقط فایل رو ؟! با sd card تست شده و جواب داده .
نقل قول:
لطفا اطلاع بدید با این راهکاری که دوستمون گفتن مشکلتون حل شد یا نه؟
متشکرم
با سلام، کل پوشه توی هارد دوربین را کپی کردم، فایل ها را شناخت و پخش کرد . اما اگر یکی فایل MTS را جدا کپی کنی پخش نمی کند . آیا راه کاری دارد؟نقل قول:
---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
با سلام دوستان نظر شما چیه ؟ آیا راه کار دیگری را پیشنهاد می کنید ؟ لطفا راهنمایی کنید .نقل قول:
با سلام
دوستان، من تقریبا تصمیم قطعی داشتم که پاناسونیک وی 20 رو تهیه کنم، اما با خوندن بعضی پست ها نسبت به عملکردش واسه سورس های غیر اچ دی شک کردم. می شه بگید کدوم پنل ها بهترین عملکرد رو با سورس های اس دی دارند؟ مثلا سونی EX 500 چطوره؟ من بیشتر دی وی دی و کانال های م.ا.ه.و.ا.ر.ه رو نگاه می کنم... اگر هم در مورد وی 20 اشتباه میکنم، لطفا بگید.... خوشحال می شم بدونم شما که این تی وی رو دارید، از خریدش راضی هستید یا خدای نکرده پشیمون شدید؟؟؟
من الان چند ماهه دارم و اصلاً مشکلی باهاش ندارم و از خریدش راضیم:31:نقل قول:
من وقتی این تی وی رو خریدم انتظار داشتم تصویر اس دی رو خیلی بد ببینم ولی اصلا اینطور نبود. یعنی خیلی بهتر از انتظارم نشون داد.
یه سری دوستان اوایل می گفتند بهترین تصاویر sd رو سامسونگ داره اما اینطور که به نظر میاد و اینجور که من تو این یه ماه از نظرات کاربرهای مختلف تو نت فهمیدم بهترین sd رو پاناسونیک و بعد از اون سامسونگ ارائه میده
معمولا وقتی ما یه وسیله ای مثل تلویزیون داریم ، فکر می کنم وسیله ما بهترینه. مثلا دوستانی که پلاسما دارن میگن تلویزیون ما بهتره. اونی هم که LCD داره میگه مال ما بهتره.نقل قول:
دوست عزیز باید دنبال نظرات بدون تعصب باشی. میتونی از سایتهای رویو مطرح اطلاعات بگیری. تو بررسی های سایت Cnet همیشه یکی از گزینه های بررس یکیفیت پخش تلویزیون با DVD است. حتما برو ببین چی گفته اونوقت متوجه میشی که دوستانی که این اطلاعات گمراه کنند رو بهت داده اند نظر شخصیشون رو میگن نه اون چیزی که واقعا درسته.
من هم حرف پونل جان رو قبول دارم با اینکه خودم v20 دارم ولی چیزی که من تو تصاویر سامسونگ دیدم تو sd یه چیز دیگه ااست اما مساله مهم متاسفانه چیزی هست که همیشه من رو ازار میده واون ساخت سفارشی شرکت های مختلف برا ایرانه.
متاسفانه هیچ شرکتی حتی پاناسونیک محصولات خوبش رو برا ایران ارسال نمیکنه. حالا به نظر من تو سامسونگ این وضع از بقیه برندها مثل پانا و ال جی بدتر و بدتره.حالا ایبن بماند سامسونگ و ال جی که دیگه کل سیستمشون رو منتقل کردن تو چین.البته هنوز کره تولید داره ولی به گفته یکی از دوستان که کارش تو یکی از شرکت های گارانتی هستش محصولات کره دیگه فقط برا اروپا و آمریکای شمالی و خود کشور کره تولید میشه.حتی دیگه تو امارات هم دیگه جنس کره ای اصل پیدا کردنش خیلی سخت شده
خداییش اصلا دیگه از شنیدن اسم چین حالم بد میشه خداییش یکی از دلایلی که رفتم پانا خریدم فقط بخاطر پنل ژاپنیش بود و بس
بدون شک عملکرد پردازنده های سامسونگ در تصاویر SD بهتر از پانا هست مثلا Deineterlacing رو با خطای کمتر انجام میدن و بزرگنمایی بدون اوجاج و تمیز تری از پانا دارن اما دو نکته:
1.
Cnet عملکرد پردازنده پنل رو بررسی کرده که به این معنی نیست که V20 از نکات مثبت Performance خودش مثل کنتراست عالی و ... در نمایش تصاویر SD بهره نمیگیره و عملکرد پردازنده پنل در تصاویر SD فقط بخشی از پازلی هست که کیفیت نهایی پنل رو میسازه.
2.
Cnet آمریکا پنلهای آمریکایی رو تست میکنه که با سیستم NTSC کار میکنن ولی ریویوهای اروپایی V20 راجع به پردازنده پنل تو پردازش سیگنالهای SD/PAL اکثرا مثبت هست نمونش :
منبع:نقل قول:
Viewing SD material on the Panasonic TX-P42V20B gave us a sense of deja vu: performance here is basically the same as the rest of Panasonic’s 2010 lineup. So, the quick summary is: the picture will look as crisp as the source allows, will almost never look jagged, but very detailed SD film content may show small flickering in areas of very fine detail. All in all, SD content looks good on the Panasonic TX-P42V20 plasma television
.
If you’d prefer to read a more in-depth version of the above: diagonal interpolation is on the better end of the scale, meaning that the Panasonic TX-P42V20B does a good job with suppressing jaggies during the video deinterlacing process. With the HQV Benchmark test DVD’s “three rotating bars” test pattern, all three bars looked smooth for the most part, but would look slightly jagged for a few frames after they reversed direction. This does not translate into any significant real-world performance deficiency. Also, all of the film cadence tests on the disc (2-2 PAL, 2-2 NTSC, 3-2 NTSC, etc.) failed, so anyone watching film material is advised to do so using a high quality Progressive Scan/”Upscaling” DVD player. However, as we always note, most SD content on DVD and broadcast TV is too blurry to reveal deinterlacing limitations, so this is not as big a problem as it might have been.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز بنده خودم این پنل رو ندارم ! بنده فعلا در حال تحقیق هستم به همین دلیل به همه جا سر میزنم و همهی نظر ها رو میخونم . بنده از یکی از بهترین سایتهای review کننده ی tv ها یعنی hd review نقل کردم و اینطوری که اونها نتیجه گیری کرده بودند به نظر می رسید پاناسونیک کمی از سامسونگ بهتر باشه sd اش . ورگنه برای من فرقی نمیکنه !نقل قول:
معمولا وقتی ما یه وسیله ای مثل تلویزیون داریم ، فکر می کنم وسیله ما بهترینه. مثلا دوستانی که پلاسما دارن میگن تلویزیون ما بهتره. اونی هم که LCD داره میگه مال ما بهتره.
دوست عزیز باید دنبال نظرات بدون تعصب باشی. میتونی از سایتهای رویو مطرح اطلاعات بگیری. تو بررسی های سایت Cnet همیشه یکی از گزینه های بررس یکیفیت پخش تلویزیون با DVD است. حتما برو ببین چی گفته اونوقت متوجه میشی که دوستانی که این اطلاعات گمراه کنند رو بهت داده اند نظر شخصیشون رو میگن نه اون چیزی که واقعا درسته.
مثلا همین cnet مه میفرمایید بی طرف هست و بهریتن review ها رو داره این متن رو در review از c8000 نوشته :
اگر نیاز به ترجمه هست تا ترجمه کنم .نقل قول:
Samsung’s scaling doesn’t produce quite as crisp a picture as Panasonic’s (who, coincidentally, probably have the best in-TV scaling around right now), but that’s not to say it’s necessarily worse. In fact, it is very slightly more suited to overcompressed digital TV content because it does not put as much emphasis on high frequencies (which results in mosquito noise being less visible).
حاز این جور مطالب زیاد دیدم . در مورد deinterlacing قطعا در سامسونگ بهتر انجام میشه و کلا panasonic همیشه مشکل deinterlacing داشته که البته ظاهرا مدل های 46 اینچی vt20 این مشکل رو ندارند و deinterlacing خیلی خوبی دارند .
منبع متن :
کد:http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/samsung-pn50c8000/4505-6482_7-34005777-2.html?tag=rvwBody