واسه منم همین مشکلو داره ولی من فایل Crash Fix را دانلود نکردم.......چون فقط برای بار اول که میخوام برم تو بازی میپره بیرون..........
وقتی میپره بیرون و دوباره میرم تو بازی خیلی راحت اجرا میکنه و مشکلی نیست :sq_2:
Printable View
واسه منم همین مشکلو داره ولی من فایل Crash Fix را دانلود نکردم.......چون فقط برای بار اول که میخوام برم تو بازی میپره بیرون..........
وقتی میپره بیرون و دوباره میرم تو بازی خیلی راحت اجرا میکنه و مشکلی نیست :sq_2:
pes 2013 چطوره ؟ شنیدم fifa ورژن جدیدش بهتره از Pes
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکس یه نظری داشته تا الان......ولی بازی پیشرفت خوبی داشته حداقل از 2012 قشنگ تره ولی داور بدجور رو اعصابه !!!!! تو دستش کارت میگیره میدوئه دور زمین و به همه کارت میده :38::39: چیپ زدن مثل هلو شده ......... من تو یه بازی 3 گل چیپ زدم ......... شوت با R2 میره گوش دروازه طوری که درواه بان خودشو . . . بده هم نمیرسه :sq_2: درکل تو این نسخه هم گل زدن خیلی راحت شده ! میشه CPU را تو درجه سوپراستار با نتیجه بالا بردنقل قول:
با تعریف دوستان تو تایپک فیفا واقعا دلم میخواد دلیل این همه تعریف رو ببینم :دینقل قول:
تعریف فیفا را ؟ منم نگرفتم ....... ای بابا فیفا هم بدتر از PES ....... قبل انتشار میان میگن فلان شده بهمان شده میخریم میبینیم همونه :2:نقل قول:
کسی نیست بدونه ؟؟؟نقل قول:
یعنی کنامی اون قفل رو بیخودی گذاشته که هیچوقت باز نشه ؟؟؟
تقریباً حرف هاتو قبول دارم ...نقل قول:
هرکس یه نظری داشته تا الان......ولی بازی پیشرفت خوبی داشته حداقل از 2012 قشنگ تره ولی داور بدجور رو اعصابه !!!!! تو دستش کارت میگیره میدوئه دور زمین و به همه کارت میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیپ زدن مثل هلو شده ......... من تو یه بازی 3 گل چیپ زدم ......... شوت با R2 میره گوش دروازه طوری که درواه بان خودشو . . . بده هم نمیرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درکل تو این نسخه هم گل زدن خیلی راحت شده ! میشه CPU را تو درجه سوپراستار با نتیجه بالا برد
رو درجه سختی سوپر استار (آخرین درجه سختی) با رئال مادرید به بارسا 11 تا گل زدم ، زمان بازی هم 10 دقیقه ای بود ...
منم یه بار با بارسا 14 زدم به رئال
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
اگه در پوشه ای که بازی نصب شده فایل rld.dll هست کرک مخصوص Reloaded هست اگه فایلی با نام buddha.dll هست کرک مخصوص Skidrowنقل قول:
اگه شما از شرکت گرفتی مثلا شرکت Sarir نسخه اسکید رو هست و کلا مشکل هم داره ولی قابل حل هست
خب اینجا تاپیکی ندارهنقل قول:
و یا کسی نیست تمام پچها و DLC های بازی را جمع کنه پست 1
واسه همین هر پست مفیدی در بین بقیه پستها باقی میمونه
خب داداش لینک کرش فیکس رو میذاشتی دیگه قربونت برم.