سیاست جدید ال جیه، اول افزایش قیمت و بعد جشنواره:n18:نقل قول:
قبلنا جشنواره هاش واقعی بود.
Printable View
سیاست جدید ال جیه، اول افزایش قیمت و بعد جشنواره:n18:نقل قول:
قبلنا جشنواره هاش واقعی بود.
سلام به همه دوستان
من یه 76100 دارم و از طریق شبکه فیلم روی tv پخش میکنم با وجود انجام همه کارهیی که دوستان در پست هی قبلی گفتن زیرنویس فرسی پخش نمیشه
وقتی فیلم رو پخش میکنم تمام گزینه های set video play غیر فعال میباشند subtitle هم off میباشد و نمیشه فعالش کرد
لطفا کمکم کنید
با تشکر
جناب parham511 خيلي ممنون از راهنمايي هاي شما.
دوباره بعد از ظهر زنگ زديم به فروشگاه گفتيم شرکت اينطوري ميگه، فروشگاه هم گفت تا فردا صبح به من وقت بديد تا من پيگيري کنم!
قراره فردا صبح زنگ بزنيم ببينيم چي ميگه.
ايشالا خبر ميدم.
دوست عزیز اولا اینکه share کردن فیلم با روش مدیا پلیر باعث میشه زیرنویس اجرا نشه ، شما باید نرم افزار Nero Media Home 4.2 رو نصب کنید و با استفاده از اون فیلم ها رو Share کنید رو تلویزیون، با استفاده از این نرم افزار به راحتی زیرنویس ها نشون داده میشه تو تلویزیون، منم دقیقا مشکل شما رو داشتم و با این روش به راحتی مشکلم حل شد، تو خود دفترچه راهنمای تلویزیونتون هم به این نرم افزار اشاره شده که نصب کنید و با استفاده از اون share کنیدنقل قول:
دوما خود زیرنویس و فیلم رو در یک پوشه و هم نام قرار بدید
سوما چک کنید فرمت زیرنویس Srt باشه (با srt راحت تر میخونه، اگه srt نیست تبدیلش کنید به srt یا اینکه نسخه srt رو از اینترنت دانلود کنید)
در آخر هم اینو بگم که اگه خواستید Nero Media Home 4.2 رو نصب کنید بگید تا لینک دانلود بدم، چون نسخه هایی که تو سایت ها هست بدون کرک و سریال هست و شما نمیتونید ازش استفاده کنید، سایت ال جی آمریکا یه نسخه از این نرم افزار رو گذاشته که از قبل اکتیو شده هست و در موقع نصب ازتون سریال نامبر نمیخواد
من می خوام یک سه بعدی ال جی بخرم: هزینش مهم نیست ... نه اینکه مهم نباشد اما کیفیت رو فدای 200 - 300 تومان نمی کنم... بین سه مدل 76100و 8600 و 9600 موندم. تو سایت های رویو 76100 نمره بهتری داره... اما 9600 از نظر سه بعدی بهتر هستش ( بر اساس رویو ها) برای 8600 هم چیز زیادی پیدا نکردم... در مورد 9600 به نقص هاله و اشکال در 24 p 1080 اشاره می کنند اما می گند سه بعدیش عالی .. .آواره موندم نمی دونم چه کنم .. . از دوستانی که این تی وی ها رو تست کردند به من یک راهنمایی جامع بدند ببینم چکار کنم نظر خودم بیشتر روی 9600 هستش... فیلم های 1080 p و فیلم های سه بعدی زیاد نگاه می کنم.. از ماهواره هم زیاد فیلم HD نگاه می کنم . کانال های ایران رو هم اصلا استفاده نمی کنم.... لطفا راهنمایی نمایید که تا گرون تر نشده برم تهیه کنم
دوست عزیز من 76100 دارم 47 اش رونقل قول:
نسبتا راضی هستم
و امکان اینکه تونسته باشم با 8600 و 9600 مقایسه کنم رو نداشتم
من یکبار دیگه در این تاپیک گفتم و باز هم میگم من فقط از اینکه 47 خریدم پشیمون هستم و باید 55 میخریدم
شما هم حتما به سایزش اهمیت بده. باور کن 47 اینچ رو براحتی در خونه قبول خواهی کرد و اصلا اینکه 47 اینچ در خونه ات نصب شده احساس نخواهی کرد. به همین خاطر میگم اگر توانایی مالیش رو داری 55 بخر
حقیقتش من فکر نمی کنم زیاد با هم اختلاف داشته باشند
من فقط گاهی در بعضی از سوورس های بلوری که دارم در بعضی از صحنه ها تصاویر شطرنچی کمی رو احساس می کنم. همین. مشکلی به اون صورت دیگر نیست. امکان اینکه سورسم رو در 8600 و 9600 تست کنم نداشتم.
خیالت هم راحت هوشمند بودن این تی وی ها کلا چیز خاصی نمی باشد.
من سه بعدی های ارجینال در این تی وی دیدم و راضی هستم.
هر کاری هم کردم نتونستم جیزی از لپتاب شیر کنم. زیاد هم در بند آن نیستم.
کافی هست هارد اکسترنالت رو بهش وصل کنی همین..
صدا بلندگو های تی وی هم مناسب می باشد با اینکه من به سینمایی خانوادگی وصل کردم و زیاد استفاده نمی کنم.
در ضمن این سه مدل که گفتم بهتره یا مدل های es 8880 سامسونگ
دوست من تکنولوژی سه بعدی اینها کلا با هم فرق دارهنقل قول:
برای من تعداد زیاد عینک ها و راحتی و سبکی آن ها و امکان اینکه دوال پلی داشته باشه برام خیلی مهم بود و من ال جی رو انتخاب کردم.
شما که گفتید زیاد سه بعدی نگاه می کنید به عینک سبک احتیاج دارید.
سلام و تشکر از پاسخ سزیع شمانقل قول:
من از نرم افزار PS3 Media Server استفاده میکنم قبلا از nero 4 استفاده میکردم مشکل داشت و مشکلش هم کند بودنش بود و اینکه وقتی کلید input زیموت رو میزدم بعضی وقتها قولدرها ظاهر نمیشدند
اگه میشه لینک این نسخه از نرم افزار رو بزارین امتحان کنم
با تشکر مجدد
نه من که هیچگونه مشکل کندی یا عدم نمایش پوشه ها رو ندارمنقل قول:
بفرمایید اینم لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]