سلام دوستان فوریه لطفا
206 تیپ 2 86 یه گلگیر رنگ خورده (ولی درکل تمیز) 110 تا کارکرد دارم میفروشم چه قیمتی خوبه ؟ صفرش چنده ؟
سلام دوستان فوریه لطفا
206 تیپ 2 86 یه گلگیر رنگ خورده (ولی درکل تمیز) 110 تا کارکرد دارم میفروشم چه قیمتی خوبه ؟ صفرش چنده ؟
قیمت سمندef7الان تو بازار چنده پایه گاز سوز؟
جدول/ قیمت برخی خودروهای داخلی پنجشنبه، 30 شهریور 1391
سلام
وقتی قیمتها اعلام میشه 2 رنج قیمت داریم یکی قیمت بازار اون یکی قیمت نمایندگی
حتی خودروهایی مثل مگان و... هم قیمت نمایندگی دارن که پایین تر از قیمت بازاره
حالا سوال این هست که این خودروهای نمایندگی شرایط خریدشون چیه؟ چرا قیمتشون بعضا تا 10 تومن هم پایین تر هست؟
اکثرا یا مدت دار هستند یا اینکه اصلا فروشی در واقع ندارند نمایندگی هانقل قول:
مدت دار ها هم بعدا به قیمت روز خودرو (قیمت روز نمایندگی ) حساب میشه مثلا اگه افزایش قیمت بخوره از شما قیمت جدید رو می گیرند اگه هم به صرفه نباشه و افزایش نخوره اونقدر اذیت می کنن که آدم از ماشین داشتن پشیمون شه
مثلا مگان قیمت نمایندگی برای فروش فوری باید 37200 باشه (فکر کنم هنوز افزایش نخورده ) اما در واقع قیمتش 51 تومن هست چون نمایندگی اصلا فروش نداره همه ثبت نامی های شهریور (که اونها هم به قیمت بالاتر از 37200 حواله رو خریدند) تا الان معطل نگه داشته تا بتونه افزایش قیمت بده
کلا وقتی دو نرخی میشه یعنی نرخ رسمی نرخی هست که قرار بوده بدند ، نرخ دوم هم نرخ آزادی هست که می دن
نمایندگی هم باید اسمش به واسطه و دلال تغییر پیدا کنه چون همه ماشین های شرکتی به بازار دلال ها میره و سودش میره تو جیب خود کارخونه و دلال ها
اوضاع افتضاحیه کلا
سلامنقل قول:
قیمتش نهایت 14300000 با یه گلگیر رنگ
قیمت صفرش هم 22تا 22.5 فروش داشته
پایدار باشید
سمند پایه گازسوز ef7 با رینگ فولادی :19300000نقل قول:
و با رینگ آلومینیومی (که صفرش خیلی کمه) 19800000
پایدار باشید
سلام
405 دوگانه سوز کارخانه ، رنگ نقره ای ، داخل کرم رنگ ، ترمز ABS ، فرمان هیدرولیک ، ضبط mp3 کارخانه ، ایموبلایزر دار مدل 24 / 07/1389 دارای رنگ شدگی در قسمتهای بالای لاستیک جلو تا قبل در در سمت شاگرد ، رنگ شدگی درب سمت شاگرد فقط برای یکنواخت شدن با رنگ قسمت قبل (فقط از زه به بالا ) ، کمی خط و خش روی درب عقب سمت شاگرد و یک رنگ شدگی در حد یک دایره اندازه توپ والیبال روی کاپوت . فنی کاملا سالم .زاپاس نو . لاستیکهای جلو 70 درصد سالم . لاستیک های عقب 30 درصد سالم. بدون دزدگیر . بیمه تا 25 مهر فقط شخص ثالث 60 میلیونی ، داخل اتاق تمیز . چند می ارزه ؟؟ (کارکرد 38000)
ممنون
سلام دوستان عزیز
می خوام یه ماشین بگیرم برای زیر پام . حداکثر تا 6 تومن. حالا دوتا گزینه دارم. یه پراید 84 خیلی تمیز 70 هزارتا کار کرده تخفیف بیمه هم داره خلاصه خیلی تمیزه ولی قیمتش به نظرم بالاست. میگه 6.5 .یه PK هم دیدم مدل 83 هست170 هزار تا رفته 6 ماه بیمه هم داره میگه 2/700. در ضمن باید بگم من می خوام به مدت 18 ماه روزی 120 کیلومتر رفت و آمد کنم. کدوم بهتره؟ پراید 84 بگیرم یا PK بگیریم نهایتا1 یا 2 تومن خرجش کنم؟در عوض مصرفش کمتر از پرایده. چون من شرایط اقتصادیم خیلی خرایه شاید تو پول بنزینش بمونم. اصلا به صرفه هست الان ماشین بگیرم؟ از طرفی هم میگم الان یه چیزی بگیرم که بعدا هم برام بمونه. چیکار کنم؟ لطفا نظر بدبد منتظرم ها
به نظرتون الان ماشینو بفروشم بهتره یا صبر کنم ؟