بلیط بازار سیاه 2 هزار یورو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست به پول ایران چقدره؟
Printable View
بلیط بازار سیاه 2 هزار یورو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست به پول ایران چقدره؟
اون بازیم که من طرفدار لیورپول بودم.بازیه خیلی زیبایی بود.نقل قول:
۱۰۰ ٪ باهات موافقم. من به منچستر رای دادم ولی اصلا نمیشه از الان گفت کی میبره فقط خداکنه یه بازی در حد فینال لیگ قهرمانان ببینیم مثل بازی میلان و لیوری که ۳ -۳ شد و ...
من نظر سنجی رو به سمت منچستر کشیدم
عجب نظر سنجییه نفس گیری شده
واقعا حق منچستره که قهرمان شه:40:
چرا همش مساوی پیش میره؟
آره خدایی همش مساوی پیش میره. همه بیاین راااااااااااییییییییییی بدین.
من میلانیم اون بازی تا صبح تو بهت بودم. البته سال پیش جبران کردیم.نقل قول:
اون بازیم که من طرفدار لیورپول بودم.بازیه خیلی زیبایی بود.
خدا کنه امشب بازیش قشنگ باشه.
اونشب شرط هم بسته بودیم 3تا گل رو که خرد کلی حالمون گرفته شد.هی مسخرمون میکردن.نیستیمو دیدم اینجور شد.نقل قول:
من میلانیم اون بازی تا صبح تو بهت بودم. البته سال پیش جبران کردیم.
خدا کنه امشب بازیش قشنگ باشه.
امیدوارم این بازی هم زیبا و دیدنی باشه.
من موندم به کی رای بدم آخه می خوام اس ام اس بدم شاید این وسط یه lcd برنده شدم ترکیدم از اول فصل هر چی اس ام اس میدم هیچی برنده نمیشم:27:
تا الان که منچستر 23 چلسی 21
نقل قول:
چلسی
Actros, alireza7, black-ghost5, BoomDoongDang, cescjoon, deadboy, fkBabak, Hosein-mec, LeBron, Lovelyman, Majid_17_206, Meisam Khan, MORINIO, mstf666, Rjoun, sam fisher 08, shazdeh23, Stream, Unforgiven, WaTeRsTyLeR, yoosefi 21 47.73%
مثل شیر روی پرچمشون شیرن ...