اینیستا ادعا می کند تیم به انگیزه های جدیدی نیاز دارد
این هافبک بارسا عقیده دارد پیدا کردن انگیزه های جدید برای تیم به منظور ادامه دادن موفقیت های چند سال اخیر حائز اهمیت است.
دو جام بسیار ویژه
کنفرانس مطبوعاتی خوسپ گواردیولا و آندرس اینیستا در دالاس دو مهمان بسیار ویژه داشت. یکی جام قهرمانی اف سی بارسلونا در لیگ قهرمانان بود و دیگری جام قهرمانی NBA 2011 که توسط دالاس مَوریکس برده شده بود.
آندرس اینیستا در مراسم معارفه ی دیدار شنبه شب مقابل کلوب آمریکا در ورزشگاه کاوبویز، تصدیق کرد که شکست 1-4 برابر چیواس گوادالاخارا یک هشدار بود.
به دنبال پیشرفت
همچنین او اعتراف کرد که تیم کار خود را به خوبی انجام نداد، اما بازیکنان همیشه "سعی می کنند کارها را بهتر انجام دهند، ولی گاهی اوقات اوضاع خوب پیش نمی رود". او گفت که آنها شنبه شب به دنبال جبران خواهند بود "تا از شر طعم تلخی که در خاطرمان مانده خلاص شویم".
سالی سخت تر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینیستا با نزدیک شدن به آغاز بازی های رسمی گفت: "تیم ها هر سال بهتر آماده می شوند" و فصل 12-2011 نسبت به فصل گذشته "سخت تر خواهد بود". با توجه به این موارد "باید به دنبال انگیزه های تازه باشیم تا حتی بهتر از قبل عمل کنیم و باید هرچه سریع تر این کار را انجام دهیم، و برای انجام آن در حال تلاش هستیم".
متمرکز روی پیشرفت
اولین هدف اصلی زیاد دور نیست: "باید خودمان را برای رقابت آماده کنیم. سوپرجام اسپانیا خیلی زود فرا می رسد. این جام مهم است و روشن است که نباید اجازه دهیم نتیجه ی دیدار با چیواس روی ما اثر بگذارد. آن چه باید انجام دهیم این است که روی پیشرفت کردن تمرکز کنیم".
میلیتو، "الگویی برای همه"
اینیستا در رابطه با اعلان روز دوشنبه مبنی بر آزاد اعلام شدن میلیتو نیز گفت: "او به عنوان یک هم تیمی و بازیکن حرفه ای برای همه الگو است. دوران سختی را در هنگام مصدومیت گذراند، اما از خود قدرت و اشتیاق نشان داد. به عنوان یک دوست برایش آرزوی بهترین ها را دارم و امیدوارم اوضاع برایش به خوبی پیش رود".
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: رامین باشی زاده FCBarca.ir
گابریل میلیتو: بازگشت به ایندپندی انته رویایی بود که به حقیقت پیوست
این مدافع 31 ساله شب گذشته رسما از بارسلونا به این تیم آرژانتینی پیوست.
سایت گل- گابریل میلیتو، مدافع جدید ایندپندی انته، از اینکه بعد از 8 سال بازی در فوتبال اروپا، به اولین باشگاه دوران حرفه ای اش، بازگشت، ابراز خوشحالی کرد .
این مدافع 31 ساله شب گذشته رسما از بارسلونا به این تیم آرژانتینی پیوست.
او در اولین کنفرانس مطبوعاتی اش گفت:" من علاقه زیادی به بازگشت به کشور و خانه ام داشتم و احساس می کردم که نیاز دارم به ایندپندی انته برگردم. ما در مورد احتمال این بازگشت صحبت کردیم و خدا را شکر که این اتفاق رخ داد.
امروز، روز ویژه ای برای من است. رویای من بازگشت و لذت بردن از این لحظات بود. این رویایی است که به حقیقت پیوسته و امیدارم این دوره جدید مانند دوره قبلی حضورم ایندپندی انته خوب باشد.
من به لطف این باشگاه دوران حرفه ای خوبی را پشت سر گذاشتم . آنها به من کمک کردند تا به بازیکنی تبدیل شوم که الان هستم. من بارها گفتم که به این باشگاه بازخواهم گشت زیرا واقعا اینجا احساس راحتی می کنم."
میلیتو در سال 1997 به ایندپندی انته پیوست و پیش از رفتن به ساراگوسا، 6 فصل برای این تیم بازی کرد.
مدیر برنامه های ابراهیم آفلای: او از بودن در بارسا خوشحال است
سایت گل- مدیر برنامه های ابراهیم آفلای، هافبک هلندی بارسا، اعلام کرد که این بازیکن در حضور در نوکمپ خوشحال است و قصد ندارد این باشگاه را در این تابستان ترک کند.
گفته می شد باشگاه ایتالیایی یوونتوس به دنبال به خدمت گرفتن این ملی پوش هلندی است اما احتمالا بعد از اظهار نظر راب یانسن، مدیر برنامه های آفلای، اکنون باید به دنبال گزینه دیگری باشند.
او در گفتگو با کالچو مرکاتووب گفت:" موکل من بی تردید در اسپانیا خواهد ماند. او از زندگی در اسپانیا کاملا راضی است.
آیا یوونتوس در مورد او با من تماس گرفته؟ فکر نمی کنم حتی نیازی به پاسخ دادن در این مورد باشد زیرا تردیدی در مورد آینده ابراهیم وجود ندارد."
آفلای که در ژانویه گذشته با انتقالی 3.5 میلیون یورویی از آیندهوون به بارسا پیوست، تا تابستان 2015 با کاتالان ها قرارداد دارد
او در حال حاضر به دلیل مصدومیت حاشیه نشین است و حداقل برای 4 هفته آینده نمی تواند تیمش را همراهی کند.
خداحافظی میلیتو بعد از 10 قهرمانی
این مدافع وسط آرژانتینی بعد از 4 فصل پر عنوان که با مصدومیت های بد به کامش تلخ شد، باشگاه را ترک کرد.
گابی میلیتو به دلیل مصدومیت های متوالی نتوانست در تمام بازیهای این چهار فصل حضورش در بارسا بازی کند. با اینکه این مصدومیت ها او را در کمک کردن به تیم محدود کردند، اما بازیکنی کلیدی در رختکن بود.
مصدومیت جدی
میلیتو در تابستان 2007 از رئال ساراگوسا، که 4 فصل را در آن گذرانده بود، به بارسلونا آمد. از صفات ممتاز این بازیکن آرژانتینی شخصیت، تعهد و رهبری در قلب خط دفاعی بارسلونا بود. او در فصل اول 42 بازی انجام داد، ولی در بازی نیمه نهایی لیگ قهرمانان در مقابل منچستر یونایتد از ناحیه زانو مصدومیت شدیدی پیدا کرد که او را برای 18 ماه از میادین فوتبال دور نگه داشت.
نقش رهبری
میلیتو بعد از برطرف شدن مصدومیتش بعد از دو عمل جراحی که انجام داده بود، در 7 ژانویه 2010 در بازی جام حذفی مقابل سویا به تیم بازگشت. او در آن فصل 17 بازی انجام داد، 11 تا در لیگ، 5 بازی در لیگ قهرمانان و همان 1 بازی در جام حذفی. او در فصل 11-2010 در 16 بازی حاضر بود که 10 تای آن ها در لیگ بود، و یکی از اصلیترین ارکان تیم فوق العاده آن سال بود که سه جام را برد، و به خاطر رهبری و تعهدش مورد احترام تمام تیم بود.
آمار مثبت
حضور میلیتو در بارسا با کسب 10 عنوان موفقیت آمیز بوده، 3 عنوان لیگ، 2 لیگ قهرمانان، 2 سوپر کاپ اسپانیا، یک جام حذفی اسپانیا، یک جام جهانی باشگاه ها و یک سوپر کاپ اروپا.
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: علیرضا ایزدشناس FCBarca.ir
نامه سرگشاده جفرن سوارز: زنده باد بارسا... و زنده باد اسپورتینگ پرتغال
"لحظه خداحافظی فرا رسیده است. لحظه ای با احساس های چندگانه: طبیعتا بخاطر خداحافطی کردن از بارسلونا ناراحتم – و یا شاید زمانیست برای "دیدن دوباره در آینده" – باشگاه و شهری که از وقتی من به عنوان یه خردسال وارد شدم چیزهای زیادی به من هدیه کرده اند و اکنون من باید برای دنبال کردن همان رویایی که مرا از تنریف به اینجا آورد بارسا را ترک کنم – رویای یک فوتبالیست موفق. با تشکر از افرادی که این باشگاه باشکوه را ساختند اینجا را ترک می کنم، درواقع، از تمامی آنها و بخصوص هم تیمی هایم. من با هزاران خاطره و لحظات شاد به لیسبون می روم، در کنار تجربه های سختی که همه شما می دانید پشت سر گذاشته ام که حتی من را محکم تر ساخته اند. من در کنار بارسا فعالیتم را در لیگ قهرمانان، لیگ اسپانیا و جام حذفی اسپانیا شروع کردم. من پله های ترقی را با بارسا ب گذراندم و تمامی آن جام ها را با تیمی که بسیاری آن را بهترین تیم تمام دوران می نامند به دست آوردم. من نیز آنگونه فکر می کنم. به همین دلیل است که به جز غرور عظیم بواسطه دفاع از رنگ های باشگاه تا جایی که می توانم هیچ احساس دیگری ندارم. البته، دوست داشتم دقایق بیشتری به میدان می رفتم، گل های بیشتری به ثمر می رساندم و به هم تیمی هایم کمک بیشتری می کردم – درواقع قادر به مشارکت بیشتری بودم، ولی این امکان پذیر نبود. من بدون داشتن کوچکترین احساس بدی باشگاه را ترک می کنم و از اینکه هواره سعی کرده ام هر آنچه که در وجودم است را به مجموعه هدیه دهم هیجان زده ام.
من بارسا را ترک می کنم، و از اعماق قلبم، به باشگاه اسپورتینگ لیسبون پرتغال خوش آمد می گویم. می دانم که نماد باشگاه جدیدم قدرت، فداکاری، تعهد و افتخار است و از هم اکنون تمام توانم را به کار می گیرم که تمامی این اهداف به حقیقت تبدیل شوند. من به جایی می روم که بیشترین تمایل به عقد قرارداد با من را داشتند، جایی که بیشترین کشش را نسبت به من داشتند، جایی که برای انجام کارهای بزرگ بیشترین مشارکت را داشته باشم. من خودم را به انجام تمام توانم برای برگرداندن اعتمادی که به من نشان دادند متعهد می کنم. امیدوارم هواداران جدیدم را خوشحال کنم. اسپورتینگ پرتغال مقصد بعدی من است و فوتبال اشتیاق بزرگ من باقی خواهد ماند.
زنده باد بارسا... و زنده باد اسپورتینگ پرتغال."
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: سامان اکبری FCBarca.ir