دوستان جان هرکی رو دوست داری به منو مخفی دست نزنید نزنید بابا !!!!!!!
الان که تلوزیونتون مشکلی نداره ولی اگه وارد شدی دیگه خلاص الفاتحه
Printable View
دوستان جان هرکی رو دوست داری به منو مخفی دست نزنید نزنید بابا !!!!!!!
الان که تلوزیونتون مشکلی نداره ولی اگه وارد شدی دیگه خلاص الفاتحه
دوستان من تازگی ها یه Samsung LED 55D8880 خریدم.
که دستگاه سینما خانگی چون ال جی داشتم و 1100 وات بود و از این هارد دار ها بود نخریدم براش گفتم همین رو بهش وصل می کنم.
!
حالا از این کابل های فیبر نوری خریدم و زدم پشت دستگاهم یعنی پشت سینما خانگیم و یه سرش به ال ای دی!!!!
ولی اصلا صدای خروجی رو نمی تونم بندازم روی سینما خانگی؟
راه حل خاصی و یا تنظیم خاصی وجود داره برای این کار تا به حال کسی این کار و کرده و تونسته خروجی صدا رو بگیره؟
از سامسونگ به ال جی؟
یا اصلا توی بازار رقابت ممکن نیستش؟
.
یکی من و راهنمایی کنه ممنون میشم!
دوست عزیزشما دکمه aux روی کنترل lg رو چندبارفشاردهیدتاگزینه opt روی display ظاهر بشه.الان به راحتی می تونیدازکابل optical لذت ببرید.نقل قول:
دوست عزیزاحتمال داره شما گزینه energy saving روی دکمه کنترل رودرحالت اتوماتیک قرارداده باشید.اگه اونوروی گزینه خاموش بذاریدممکنه مشکلتون حل بشه.نقل قول:
سلام دوست عزیز ، لطفا تنظیمات تیونر دیجیتال تون رو برام بزارید چون من با همین مدل نمی تونم شبکه های دیجیتال رو دریافت کنمنقل قول:
عزیز لطفا type model دستگاهتو تو سرویس منو برام بنویس خراب کاری کردمنقل قول:
اقا این مدل گیرنده دیجیتال داره؟
UA40C6260
با سلام . من این کارا رو انجام دادم ولی هنوز local set فعال نشد.بی زحمت راهنمایی کنید
با سلام . من این کارا رو انجام دادم ولی هنوزفعال نشدlocal setبی زحمت راهنمایی کنیدنقل قول:
سلام ممنون از پاختون ...نقل قول:
همچین کلیدی رو روی کنترل من پیدا نکردم و نداره.
.
مدل سینما خانگی ما از اون هاست که 250 گیگ هارد داخلی داشت و می شد روش آهنگ ریخت؟!
ولی روی کنترلش همچین گزینه ای نداره!