مرسی ولی اینلینک فقط شعبه های تهران رو زدهنقل قول:
Printable View
مرسی ولی اینلینک فقط شعبه های تهران رو زدهنقل قول:
دوست عزیز تو این لیست اسم خیلی از موسسه ها نیستش ولی وقتی بری دمه در خود موسسه می بینی سر درش یه تابلو به چه بزرگی زده تحت نظارت بانک مرکزی اگه قرار باشه بنا بر این لیست تصمیم بگیریم پس چطور این موسسات که تعدادشون هم کم نیستش به خودشون همچین اجازه ای رو میدن که بزنن تحت نظارت بانک مرکزی ؟نقل قول:
به نظرم بهتره ببینی موسسه که میخوای پولتو توش بزاری برای چه نهاد یا ارگانی هستش(که این خیلی مهمه) و سال تاسیس و سابقه فعالیتش رو بررسی کنی
خوب منم موندم چطوری این کارو انجام بدمنقل قول:
اگر منظورتان آدرس هاست كه خوب درسته، بيشتر بانك ها و موسسات،دفتر مركزيشون تو تهرانه و اون آدرسي كه زده مربوط به شعبات تهران نيست.نقل قول:
جناب استاكس چند وقته مدام سوالت شده كه پولم رو كدوم موسسه يا بانك بذارم كه مطمئن باشه و سود خوبي هم بده و هر چقدر هم دوستان جوابتان را ميدهند باز هم سوالتان را تكرار ميكنيد!
شايد شما قبلا سپرده اي تو موسسه هايي مثل دانش آموختگان وحدت،بهمن ايثار و ... داشته ايد كه اينهمه نگرانيد.
بد نيست بدونيد كه حتي موسسه وحدت طبق بخشنامه بانك مركزي داشت به بانك قرض الحسنه ارتقاء ميافت كه بناگاه گفتن بانك مركزي مجوز اين موسسه رو لغو كرده و همين صالحيني كه مجوزش لغو شده و قراره با تات و آتي ادغام بشه،كفالتش رو به عهده گرفت. پشت همه اين بازي ها بانك مركزي بود.الان هم اگر بدنبال اطميناني 100% هستي بايد بري و اين 5 ميليون رو توي يكي از بانك هاي سوئيس و يا سنگاپور و ... سپرده گذاري كني.تو ايران كسي نميتونه اين اطمينان رو به شما بده.فعلا بالاترين درجه اطمينان رو بانك هاي دولتي و دولتي هايي كه قبلا خصوصي سازي شده اند، دارند و بعد از اين ها بانك هايي مانند اقتصاد نوين،پارسيان،پاسارگاد و ... در درجه بعدي قرار دارند.
امكان هر گونه تغيير و تحولي در تمامي موسسه هاي مالي و اعتباري و حتي بانك هاي جديدالتاسيس مانند گردشگري،ايران زمين و ... وجود دارد.هرچقدر به سود بيشتري فكر كنيد به همان ميزان ريسك بيشتري را بايد بپذيريد.
با سلام دوستان اینم نامه بانک مرکزی که توش اسامی موسسات مالی اعتباری مجاز رو مشخص کرده که البته نامه مال 89/12/29 هستش که تا الان چه تغییری کرده اطلاعی ندارم
ولی در کل بازم خودتون از موسسه ای که می خواین توش سپرده گداری کنید مطمئن شوید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متا سفانه نمیدونم چرا عکس این نامه رو برداشتن اما اینم لینکش برید تو قسمت موسسات مالی اعتباری مجاز و ببینید :
به نقل از ابتكار نيوز :نقل قول:
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به برنامههای این بانک در مورد موسسات مالی و اعتباری متذکر شد که «ما در این دو، سه سال این موسسات را به هم ریختیم و آنها را کاهش دادیم و از 1700 موسسه به 14 موسسه مالی و اعتباری رساندیم و در مراحل بعدی حتما ادغام را در پیش داریم و آنها را با تعداد کمتر و کیفیت بالاتر جمعبندی میکنیم».
خوب ببخشین من یه مثال میزنم
مثلا من پولم رو میذارم تو موسسه مهر بعد این موسسه ورشکست میشه آیا بانک مرکزی اصل پول منو تضمین میکنه؟
بله از سرمایه ای که مثلا موسسه مهر موقعه افتتاحش نزد بانک مرکزی گذاشته بود بدهی شما پرداخت میشه .نقل قول:
ببخشین من واقعا زیاد سوال میکنم اما بهم حق بدین فک کنین یه جون اول زندگی با تنها سرمایش یه خورده استرس هست دیگهنقل قول:
بعد این سرمایه اولیه اونقدر هست که پول همه طلب کارا رو پرداخت کنن