خدا مال ما رو به خیر بگذرونهنقل قول:
Printable View
خدا مال ما رو به خیر بگذرونهنقل قول:
سلام من لپ تاپ ACER5742G Core i5 خریدم با cd خودش نتونستم تمام درایورهای مربوط به بلوتوثو نصب کنم پیغام میده که کامل نصب نشده به خاطر همین بلوتوثش قطع و وصل می شه چیکار کنم؟
می خواستم بدونم لپ تاپو با ویندوز ارجینال بگیریم بهتره یا بدون ویندوز و با سیستم dos و لینوکس؟لپ تاپ من گارانتی شرکتیه و با سیستم لینوکس بود که خودم سون نصب کردم. اگه با ویندوز سون ارجینال نصب شده می خریدم بهتر نبود؟؟
مرسیاز دوستان که جواب دادن.
دوستان من پشت لپتاپ رو یعنی قسمت که رم و هارد هست روکش رو پیچ هاشو باز میکنم اما قاب در نمیاد.
من قبلا ایسوس داشتم پیچ رو باز میکرم رو رم ها باز میشد.اما این باز میکنم در نمیاد قابش؟
میتونین راهنمایی کنید؟
دوستاني كه قصد خريد لپ تاپ زير يك ميليون هستند پيشنهاد بنده فقط 4750 مارك ACER هست خيلي قشنگتر از 5742 هست (سي پيو قويتر - صدا دالبي ...) بنده فعلا يك مدلش را امروز با قيمت 849000 تومان خريدم كه رنگ مشكي هست گويا رنگ جديد سرمي هم به لپ تاپهاي acer اضافه شده كه بسيار چشم گير هست ...
سی پی یوش مگه چیه که شما میگین قوی تر از5742 هست؟نقل قول:
دوستان من امروز5742 خودم کالبد شکافی کردم.
رمش تایوان بود.
انصافا چینش قطعات بیست میشه داد.
بعد یه پیزش خیلی خنده داره اسپیکرش اندازه 2*1 هست خیلی خیلی کوچولو هست موندم با اون بلند گوچطور همون صدارم در میاره.
خنک کننده سی پی یوشم همحرف نداره.
راسی دی وی دی درایو رو هم نگاه کردم اسمش رو نفهمیدم:31:یعنی عجیب غریب بودا.روشم نوشته بود توشیبا سامسونگ تکنولوژی.
نقل قول:
توشیبا سامسونگ تکنولوژی. به حق چیزای ندیده و نشناخته:18:
تعجب نکن بعد گرفتی:27:نقل قول:
یعنی نوشته بود توشیبا سامسونک تکنلوژی ساپورت حالا نمی ئونم این توشیبا سامسونگ چه تکنولوژی دارن:21:
در ضمن ساخت فیلیچین بود:18:
عزیز از کجا گرفتی گرون حساب کرده اگه تهرونی!معمولا پشت تلفن نمایندگان سازگار 820 قیمت میدننقل قول:
کاشکی یه عکسی میزاشتی....نقل قول: