سلام!
هیچ وقت ملاحظه کسی که خودش احترام طرف مقابل رو نگه نمیداره نکنین!حتی اگه طرف موی سفید داشت و از شما بزرگتر بود.چون اون اگه میفهمید هیچ وقت طوری رفتار نمیکرد که طرف مقابل ناراحت بشه.اون رفتار محترمانه شمارو به حساب ادب شما نخواهد گذاشت.بلکه به حساب احمق بودن شما میزاره(عذر میخوام)
چندی پیش برای یه پروژه مجبور بودیم توی با یه شرکتی همکاری کنم.از قضا مسئول اون بخش با ما اشنایی داشت. روزای اول خوب بود ولی بعدها فهمیدم که ایشون با یکی از اقوام بنده مشکل داره واسه همین ایشون گاه و بی گاه بی دلیل به این فامیل ما توهین میکرد(البته اولاش غیر مستقیم ولی بعدا مستقیما) .یک بار من بسیار محترمانه گفتم که دیگه تکرار نکنه ولی از اون به بعد علاوه بر اینکه به فامیل ما توهین میکرد به من هم غیر مستقیم توهین میکرد.اولاش من چیزی نمیگفتم و میزاشتم به حساب یه چیز دیگه ولی دیگه دیدم داره علنی مسخره میکنه برای همین شستم گذاشتمش کنار.اگر چه پروژه رو از دست دادم ولی ارزشش رو داشت که بفمونم بزرگی به سن زیاد و ریش سفید نیست.بزرگی به رفتار و منش انسان تعلق میگیره...
==============================
ورزش بدن سازی ورزشیت که باید توش تداوم داشته باشه و صبر! پس اگه در خودتون یکی از موارد ذکر شده رو نمیبینید بهتره دنبالش نرین چون الکی وقت و سرمایه خودتونو هدر دادین.دوستی داشتم که 6ماه مداوم تمرین میکرد و چیزی در حدود 100 تومن خرج کرد ولی یه دفه ولش کرده.حالا نتیجش اینه که بدن خوابیده و وزن هایی هم که اضافه کرده بود رو از دست داد و حالا هیکلش به هم ریخته.
==============================
اگه خدایی نکرده دچاره عارضه یا بیماری شدید سعی کنین که پیش بهترین پزشکا و متخصصین برین و در کارهای درمانی هیچ وقت خساست مالی نداشته باشید.(حالا نه فقط صرف درمان بلکه در تمامی مراحلی که نیاز به هزینه هست سعی کنین خوب بخورین خوب بپوشین و خلاصه خوب زندگی کنین) درسته که در اول هزینه سنگینی رو تقبل میکنین ولی خیالتون راحته دیگه اون عارضه خوب شده. اگه در این موارد خساست به خرج بدید باعث دوباره کاری و گرفته شدن وقت و هرینه بیشتر میشه.
پاینده باشید