سلام
یه چیزی رو میخوام قسطی به یکی بفروشم.. بهم گفته رسید یا کارت ملی بهم میده تا از دریافت پولم خیالم راحت باشه
میخواستم بپرسم این رسید یا کارت ملی که گفته یعنی چی؟ طرز کارش چه جوریه؟ و کلا برای این کار چه راهی بهتره؟
Printable View
سلام
یه چیزی رو میخوام قسطی به یکی بفروشم.. بهم گفته رسید یا کارت ملی بهم میده تا از دریافت پولم خیالم راحت باشه
میخواستم بپرسم این رسید یا کارت ملی که گفته یعنی چی؟ طرز کارش چه جوریه؟ و کلا برای این کار چه راهی بهتره؟
دوستان من دانشجو هستم . به نظرتون تابستون چی کار کنم ؟ کار کنم یا برم فنی و حرفه ای یه چیزی یاد بگیرم ؟؟؟؟؟
من تو دوران دانشجویی دو سال بی وقفه تو فنی حرفه ای بودم. سگش شرف داشت به چهار سالی که تو دانشگاه بودم
این اسپری هایی که برای تمیز کردن کیبرد و غیره هست که وقتی میپاشی کف میکنه میاد بالا ... و اندازه حشره کش هست.. اینا اسمش چیه و از کدوم فروشگاهها میشه پیداش کرد؟
سلام . پیچهای پشت رو باز کنین و رویِ کیبورد رو بردارین و با برس جاروبرقی توش رو تمیز کنین و صفحه کلید رو هم با آب و مایع طرفشوئی و مسواک بشورین میشه مثل روز اولش . پول خرید اسپری و خمیر کیبورد تمیز کن رو هم پس انداز کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] KEYBOARD&hl=en&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=ischنقل قول:
سلام دوستان . خبر ندارین کجا پرواز با اولترا تریک ULTRA TRIKE يا اولترالايت ULTRALIGHT آموزش میدن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://www.google.com/search?hl=en&tbm=isch&ie=ISO-8859-1&q=LANDING%20ULTRA%20TRIKE
سلام به همگی
واسه تمدید گواهینامه مدرکی هم لازمه که وضعیت خدمت رو نشون بده،اخه من هنوز خدمت نرفتم،میخواستم ببینم نیاز به گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه هست یا خیر؟:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان .. فکر کنم هدف تاپیک رو متوجه نشده اید .. قرار نیست هر سوالی در این تاپیک پرسیده بشه
ایتجا مربوط به سوال های هست که تاپیک و بخش مشخصی ندارند ..
لطفا همکاری کنید
یادآوری مهم اینکه" انجمن متفرقه برای موضوعاتی هست که انجمن تخصصی برای مطرح کردن اون موضوعات وجود نداره "
من میخوام یه وسیله چوبی را کاملا ضد عفونی کنم از چی بهتره استفاده کنم؟ الکل صنعتی؟ اسپری های تمییز کننده مثل صاف و اتک و... وایتکس؟
سلام . بستگی به اندازه اش داره و اینکه چوب طبیعی هست یا رنگ شده . انداختنش برای 3 دقیقه در آب جوش . کشیدن دستمال آغشته به الکل طبی . گذاشتن در ماکروفر برای 3-4 دقیقه اگر فلز بهش وصل نیستنقل قول: