نفر بعدي كيه سعيد جان ؟
Printable View
نفر بعدي كيه سعيد جان ؟
با يكي از بچه ها صحبت كردم ولي فعلا پيداش نيست.
فعلا تو فكر يه نفر ديگه هم هستم كه اگه قطعي شد اسمشو ميگم
سلام اگه هنور مونيكا جون هستن ميخوام چندتا سئوال ازشون بپرسم.
1- قدتون چنده ؟
2- cpu كامپيوترتون چنده ؟
3- كارت گرافيك چي ؟
4- با كامپيوترت بازي ميكني بازي ميكني كدوم بازيو بيشتر از همه دوست داشتي؟
5- با مودم مياي نت يا ADSL داري ؟
6- تا حالا شده يوزر پسورد اكانت ديگران رو كش بري بعد بياد تو p30world پست بدي ؟ :biggrin:
7- ماشين داري ؟ اگه نه دوست داري چي داشتي باشي؟ ( تا 20 تومان)
8- اگه يه روز بياي p30 ببيي يكي پسورد شناسه تو پيدا كرده و باهاش پست هاي ناجور داده چي كار ميكني؟
9- اگه تو چت كسي مزاحمت بشه ignore ميكني يا ..... ؟
10 - مقاومت مصالح و تحليل 1 چند شدي ؟ (ميخوام بدونم از من بيشتر شدي من مقاومت 15 تحليل 16 :biggrin: )
11- هم رشته اي عمران به نظرت چطور رشته ايه ( منم برخلاف ميلم اين رشته رو انتخاب كردم)
12- روزي چقدر دانلود ميكني ؟
13- از كدوم نسخه اتوكد استفاده ميكني؟
14 چند وقته درست تموم شده ؟
15- با اينكه 400 تا پست در p30 دارم منو ميشناسيد ؟ (فكر نكنم ;) )
مونيكا جان شرمنده وقتتو گرفتم :)
ابجي بگو كيه داداشات كلشو بكنن!!!
اگه بخاطر درس ميخاي كنار بزاري اشتباه نكن من دانشجوي ترم 5 پتروشیمی ام این دفعه که عضو اینجا شد م استثنا ا همه درسا پاس شد
در اخر بچه کجای؟
متاسفانه خیلی تویه ایران مسافرت نکردم. می گم اما ممکنه یه جایی از قلم بی افته :نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
کیش ، قشم ، بندر عباس، قسمت های مختلف شماله کشور ، مشهد الان دیگه یادم نمی اد چیزی ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه تا حالا به اتوبوس سفر نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايول جوابمو ندادي!!!!
ولي كلا نرو 2 ماه ديگه يه سركي بزن
سلام ... با اجازتون ... دیگه امروز روزه آخرش بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Nvidia
170 فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- قدتون چنده ؟
ما اینجا سه تا کامپیوتر داریم که هر سه تاش ماله منه شما کدومش مد نظرته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- cpu كامپيوترتون چنده ؟
بستگی داره به جوابتون به سواله بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3- كارت گرافيك چي ؟
اصلا تا حالا با زی نکردم با کامپیترم. اما یه بار با کامپیوتره پسر خالم یه بازیه بکش بکش بازی کردم که اسمشو نمی دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4- با كامپيوترت بازي ميكني بازي ميكني كدوم بازيو بيشتر از همه دوست داشتي؟
تو شرکت ADsl تو خونه مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5- با مودم مياي نت يا ADSL داري ؟
منظورتون اکانته پی سیه؟ یعنی با یوزره یه نفره دیگه پست بدم؟ اگه منظورتون اینه که آره سه چهار بار شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با درخواسته صاحبه یوزر این کارو کردم نه بدونه اجازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6- تا حالا شده يوزر پسورد اكانت ديگران رو كش بري بعد بياد تو p30world پست بدي ؟ :biggrin:
دلم می خواد یکی از سری هایه BMW که در زمانه خودش جدید ترین باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7- ماشين داري ؟ اگه نه دوست داري چي داشتي باشي؟ ( تا 20 تومان)
اگه قبلا بود خیلی ناراحت می شدم و عصبی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما الان نه زیاد به دودلیل: اولا دیگه خیلی کم پست می دم دوما دیگه دوستان اینجا منو می شناسن و مطمئنا می فهمن که کاره من نبوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
8- اگه يه روز بياي p30 ببيي يكي پسورد شناسه تو پيدا كرده و باهاش پست هاي ناجور داده چي كار ميكني؟
من اصلا pm ام بسته ست یعنی یه غریبه اگه بخواد هم نمی تونه اذیتم کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
9- اگه تو چت كسي مزاحمت بشه ignore ميكني يا ..... ؟
درست یادم نیست اما یادمه از 17 پایین تر نبوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
10 - مقاومت مصالح و تحليل 1 چند شدي ؟ (ميخوام بدونم از من بيشتر شدي من مقاومت 15 تحليل 16 :biggrin: )
از نظره بازار کار عالیه همچنین از نظر پرستیژه کاری اما خیلی خشکه اصلا هم هیجان نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم معمارا خلاقیت تویه کاراشون بیشتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
11- هم رشته اي عمران به نظرت چطور رشته ايه ( منم برخلاف ميلم اين رشته رو انتخاب كردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی شمرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
12- روزي چقدر دانلود ميكني ؟
2002-2004نقل قول:
13- از كدوم نسخه اتوكد استفاده ميكني؟
به این سوال جواب داده نمی شه آخه اون وقت سنم لو می ره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (زرنگی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
14 چند وقته درست تموم شده ؟
پست هاتونو دیدم اما خب متاسفانه آشناییه چندانی باهاتون ندارم همکاره عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
15- با اينكه 400 تا پست در p30 دارم منو ميشناسيد ؟ (فكر نكنم ;) )
این حرفا چیه خوشحال شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مونيكا جان شرمنده وقتتو گرفتم :)
مونيكا خانم مطمئني فقط همين شهرها رفتي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
ولي من فكر كنم جاي ديگه اي هم رفته باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوسته عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
ممنوم از لطفی که به من داشتید . همیشه به داشتنه دوستایی مثله شما افتخار می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این پستت خیلی برام قشنگ بود و باعث شد چند لحظه لبخند بزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه به خاطره درس نیست اگه پست های قبل رو مطالعه کنید دلیله رفتنو توضیح دادم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تهران زندگی می کنم بچه ی همین جاهم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته یه چند سالی هست بزرگ شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
ببخشید دیر شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه به ترتیبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا مگه دو ماهه دیگه چه فرقی داره با الان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]