می گم تو این تاپیک یکی نیست بیاد بگه آرسنال اورتون رو 2-1 برد !!:31:
Printable View
می گم تو این تاپیک یکی نیست بیاد بگه آرسنال اورتون رو 2-1 برد !!:31:
آرسنال اورتون رو 2-1 برد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روني مقابل ويگان بازي ميکند؟
اين بازيکن 25 ساله به آمادگي رسيده است.
2010/11/15 16:16:00
سايت گل – وين روني ميتواند هفته آينده و پس از رهايي از مصدوميت براي منچستريونايتد بازي کند.
اين مهاجم روز دوشنبه تمريناتش را از سر ميگيرد. او يک هفته پيش را در آمريکا گذرانده بود.
روني همچنين از مصدوميت مچ پا که باعث شده بود يک ماه از ميادين دور باشد رهايي يافته و ميتواند در بازي هفته آينده مقابل ويگان به ميدان برود.
مايک فلان، کمک مربي يونايتد ميگويد: «بايد اوضاع وين را بررسي کنيم. او به کشور برگشته است. ما بر اساس اوضاع او برايش تا آخر هفته برنامهريزي ميکنيم. او خيلي عالي تمرين کرده است و تمريناتي که به او داديم هم عالي جواب داد. اوضاع او را در طول هفته بررسي خواهيم کرد.»
فلان گفت تيمش مقابل استون ويلا بسيار خوشاقبال بود، چرا که در جريان تساوي دو تيم ويلا موقعيتهاي بسياري را از دست داد. فلان ميگويد: «آرامش لازم را نداشتيم و کنترل بعضي مناطق ميدان را از دست داده بوديم. ما کنترل هميشگي خود را نداشتيم. اما يک امتياز از اين بازي گرفتيم،آن هم در شرايطي که در برخي مراحل ديدار حتي بايد با اختلافي بيش از دو گل عقب ميافتاديم.
به نظرم ويلا موقعيتهاي بسياري را از دست داد و اين موضوع تنها باعث تشويق ما شد. ما به پيش تاختيم و به نتيجه مساوي رسيديم.»
يونايتد در اين فصل بدون شکست مانده ولي تساوي مقابل ويلا هفتمين تساوي آنها در اين فصل بود.
فلان ميگويد تيمش براي کم کردن فاصله با چلسي بايد رو به برد بياورد: «ما هنوز نباختهايم اما جاي مستحکمي هم نداريم و در فوتبال مهم پيروزي است. ممکن است گاه و بيگاه تساويهاي عجيبي بگيريد اما در فوتبال بايد برنده شد. ما اين تساويها را نميخواستيم.»
تری:نگرانم که مصدومیتم چند ماهی طول بکشد
ستاره باشگاه چلسی و تیم ملی انگلیس نگران آن است که مصدومیتش به درازا کشیده شود
2010/11/16 16:16:00
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- جان تری، مدافع باتجربه چلسی و تیم ملی انگلیس معتقد است که ممکن است برای مدتی طولانی از میادین چمن به دور بماند.
این مدافع انگلیسی که از ناحیه عصب پایش احساس ناراحتی می کند شانس حضور در دیدار تیمش مقابل ساندرلند را که با شکست 0-3 چلسی همراه بود از دست داد و نمی تواند در دیدار دوستانه تیم ملی انگلیس و فرانسه هم به میدان برود.
بدین ترتیب تری نه تنها در دیدار هفته آینده چلسی مقابل بیرمنگام غایب خواهد بود، بلکه خود او نگران است که چند ماهی از میادین چمن دور بماند.
تری در صحبتهایی به روزنامه سان گفت:« درد من به حدی رسیده که دیگر نمی توانم با آن کنار بیایم. پیش از این عادت داشتم تا با این درد به میدان بروم. چون آدرنالین تو را جوان نگاه می دارد و درد را از تو دور می کند ولی الان دیگر کاری از من بر نمی آید و تصمیم با من نیست. بعد از بازیها احساس درد زیادی می کنم و اصلا نمی توانم بخوابم.»
تری ادامه داد:« می دانم که در دیدار مقابل بیرمنگام که شنبه آینده برگزار می شود غایب خواهم بود ولی از بعد از این بازی خبرندارم. شاید مصدومیتم چند هفته به طول بینجامد و شاید چند ماه طول بکشد.»
این ضربه بزرگی برای چلسی خواهد بود.چون فرانک لمپارد همچنان مصدوم است و هنوز 2 جلسه از محرومیت مایکل اسین باقی مانده است.
ما همه را میبریم.حالا هروقت یکی را بردیم که نباید بیایم بگیم.تاپیک پر میشه از مطالب تکراری :46:نقل قول:
اوضاع چلسی خیلی داغونه !
غیبت الکس+تری در دفاع و فرانکی+اسین در خط هافبک
مشخصه این تیم از ساندرلند 3 گل میخوره !
فرگوسن: در فکر هدایت بارسلونا بودم
مربی باتجربه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که در گذشته در فکر هدایت بارسلونا بوده است
2010/11/18 14:01:00
سایت گل- سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که مدتها پیش در فکر هدایت اف سی بارسلونا بوده است.
مربی شیاطین سرخ در کنفرانسی خبری در قطر در پاسخ به سوال خبرنگاری که نظر او را در مورد قهرمان کنونی لیگ اسپانیا جویا شده بود، اعلام کرد که یک بار شرایط جدایی از نیمکت مربی گری اولدترافورد و هدایت بارسلونا برایش فراهم شده بود.
فرگوسن که همراه با یونایتد به 11 قهرمانی دررقابتهای لیگ برتر و 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا دست یافته، در صحبتهایی به تمجید از فلسفه موجود در رختکن بارسا پرداخت.
فرگوسن در صحبتهایی گفت:« بارسلونا مدل مشخصی دارد. چند سال پیش. من در فکر احتمال مربیگری در این تیم بودم.این مدلی برای بازیکنان است و فلسفه خاصی دارد که آن را دوست دارم.این مدلی است که باید از آن پیروی کرد.»
فرگوسن در کنفرانس خبری بیش از یک ساعت صحبت کرد و در طول این مدت به تمجید از مورینیو ،مربی رئال پرداخت و گفت:« مورینیو مربی بزرگی است و من او را به عنوان یک شخص دوست دارم ، ولی برای من الگوی یک مربی کامل، بابی رابسون است.»
دخه آ جانشین فن در سار می شود؟
دروازه بان اصلی شیاطین سرخ، ماه گذشته 40 ساله شد و مدیران باشگاه به دنبال یافتن جانشینی مناسب برای این ملی پوش سابق هلندی هستند
2010/11/18 19:59:00
سایت گل- به گزارش رسانه های انگلیسی، باشگاه منچستریونایتد در آستانه خرید دیوید دخه آ، دروازه بان جوان اتلتیکو مادرید قرار دارد. ادوین فن در سار، دروازه بان اصلی شیاطین سرخ، ماه گذشته 40 ساله شد و مدیران باشگاه به دنبال یافتن جانشینی مناسب برای این ملی پوش سابق هلندی هستند.
اکنون نشریه تایمز گزارش داد که مذاکرات میان دو باشگاه برای انتقال دخه آ در مراحل پایانی قرار دارد اما مشخص نیست این انتقال در ماه ژانویه انجام خواهد شد یا این دروازه بان جوان تا انتهای فصل در لالیگا بازی خواهد کرد.
به نظر می رسد توماژ کوژاک نیز در تابستان آینده الدترافورد را ترک خواهد کرد و آندرس لیندگارد، دروازه بان دانمارکی، جای او را به عنوان دروازه بان دوم باشگاه خواهد گرفت.
الکس فرگوسن: رونی می داند تصمیمش اشتباه بودکد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2010/11/18/2220377/%D8%AF%D8%AE%D9%87-%D8%A2-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D9%81%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF
سرمربی اسکاتلندی معتقد است که توصیه هایی که به رونی در مورد جدایی از الدترافورد شد، چندان مناسب نبوده و پل استرتفورد، مدیر برنامه های رونی را مورد انتقاد قرار داد.
2010/11/18 17:26:00
سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است رونی پس از اینکه به خاطر عدم تمدید قرارداد با شیاطین سرخ مورد انتقاد قرار گرفت، متوجه شد که اشتباه کرده است.
این مهاجم انگلیسی ماه گذشته اعلام کرد چون از موفقیت تیم با شرایط موجود مطمئن نیست، قصد ترک الدترافورد را دارد اما دو روز بعد از اقدامی غیر منتظره قراردادش را برای پنج سال دیگر تمدید کرد.
سرمربی اسکاتلندی معتقد است که توصیه هایی که به رونی شد، چندان مناسب نبوده است و پل استرتفورد، مدیر برنامه های رونی را مورد انتقاد قرار داد.
فرگوسن که برای دیدن بازی تیم های آرژانتین و برزیل به قطر رفته بود، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" لازم نیست به هر توصیه ای توجه کنید. بعضی جوان ها توصیه های بدی می کنند. او مدیر برنامه ای دارد که چندان آدم جالبی نیست و او بود که از رونی خواسته بود منچستریونایتد را ترک کند. پسرک هم داشت عجله می کرد.
اما زمانی که واکنش عموم و طرفداران را دید، نظرش را تغییر داد. او می داند که داشت اشتباه می کرد. او بلافاصله عذرخواهی کرد و ظرف چند ساعت قراردادش را تمدید کرد."
او همچنین در مورد بازگشت رونی به میادین پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت گفت:" می خواهیم رونی به دوران اوجش بازگردد.
او روزهای خوبی را در ایالات متحده سپری کرد و ما می خواهیم که او خیلی زود به ترکیب تیم بازگردد."
فرگوسن:بازنشستگی مال جوانهاست!+عکسبه نظر، سر آلکس فرگوسن، سرمربی اسطوره ای منچستریونایتد قصد بازنشستگی ندارد. او که برای تماشای بازی دوستانه برزیل - آرژانتین به دوحه قطر رفته بود به خبرنگاران گفت که بازنشستگی از آن جوانان است و او حالا حالا ها به کارش ادامه خواهد داد.
محتوای مخفی: منبع
صندلیهای ورزشگاه دوحه رو نیگا:18::18: به مبل راحتی گفته زکی!!!:27:
آخ که چه حالی میده رو یه همچین مبلی لم بدی و بازی فوتبال بین برزیل و آرژانتین ببینی:31: