sub و Pp8khatعزیز از هردوی شما بی نهایت ممنونم:40:
Printable View
sub و Pp8khatعزیز از هردوی شما بی نهایت ممنونم:40:
دوستان بهتر نیست سوالات مربوط به حساب دیفرانسیل و انتگرال رو در اتاق مربوطه توی همین بخش مطرح کنید؟
بله عزيزم،درستهنقل قول:
در اين جور مسائل مقدار و نوشتن كامل مراحل به خود فرد بستگي دارد فقط بايد بطور وضوح براي خواننده محرز شود كه راه حل درست است.
موفق باشيد.:20:
خدا نكنه ضعيف باشي!نقل قول:
كلا"،براي حل انتگرالهائي كه مخرج چند جمله ائي دارندبايدآنها را به مجموع چند كسر با مخرج چندجمله ايهاي درجه يك و دو تبديل كرد(نگران نباش ،قضيه داريم كه هميشه مي شود اين كار را كرد.)
پس از تبديل ديگر انتگرال گيري ساده است.
سوالي داشتي در خدمتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي حل انتگرال دوم يك تغيير متغير لازم است:
براي تست صحيح بودن انتگرال ،كا فيست از طرف دوم مشتق بگيري تا طرف اول بدست آيد.(بگيرتايادبگيري!)
موفق باشي:31:
يك سوال ،انتگرال زير را محاسبه كنيد و يا ثابت كنيد كه انتگرال ندارد:
به نظر من:!n *nنقل قول:
خیلی ممنوننقل قول:
سوالي داشتي در خدمتم.
راستی من تو این روش این ضعف رو دارم که چطوری تعیین میکنید A و B , هر چیز دیگه ای که بستگی به تعداد کسرها داره رو مقدار میدیننقل قول:
خدا نكنه ضعيف باشي!
مثلاً شما چطوری به B مقدار صفر رو دادین این صفر از کجا میاد یا یک دومی که به A نسبت دادید
خوب ما كسر اول را بسط داديم. پس از مخرج مشترك گرفتن از كسر دوم، در صورت طرف دوم اين چند جمله اي بدست آمد:نقل قول:
كه بايد با صورت كسر اصلي مساوي باشد.اما صورت كسر اصلي 1 است. پس كليه ضرائب x بايد برابر با صفر بوده و همچنين مقدار ثابت 2A بايد برابر با 1 باشد.با حل اين دستگاه چهار ضريب A,B,C و D بدست مي آيد.مثلا" 2A=1 پس A=1/2 و بهمين ترتيب...
آيا كسي ميتواند كه اين انتگرال را حل كند؟نقل قول: